Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ελεγα δε θα κανω δουλειες αλλα παντα βοηθαω κι εγω για να φυγει στο τετραωρο.Εμεις σημερα αρακα.Εγω εκτος απ την οικογενεια μου που εννοειται οτι ειναι πανω απ ολα,εχω αναγκη κι απο αλλα πραγματα.Οι κολλητες μου φιλες υπαρχουν στη ζωη μου απ το λυκειο και δε διανοουμαι να τις χασω.Τις εχω αναγκη αλλα οταν λεμε γι α φιλες εννουμε φιλες,οχι απλως να περναμε καλα.Ηταν εκει σε ολα τα δυσκολα και τα ευκολα και τις υπολογιζω παντα ως μερος της ζωης μου.Απο κει και περα πολλοι γνωστοι και παρεες απλες.Το καλο με τις φιλες μου ειναι οτι εχουν ταιριαξει και οι αντρες μας και κανουμε παρεα και οικογενειακως αλλα και οι αντρες μονοι τους.Καλα τωρα το τι γινεται παραεξω μ αυτες τις αλλαξο.......ιες που λετε ειναι αλλο πραγμα.Παντως στις δικες μου εχω τυφλη εμπιστοσυνη αφου οπως λεγαμε και χθες γνωριζομαστρ πανω απο τη μιση ζωη μας.

Είσαι πολύ τυχερό κορίτσι εσύ όπως και το Μαράκι!Εγώ αυτό δεν το είχα ποτέ, ίσως φταίω κι εγώ που είμαι εσωστρεφής σαν χαρακτήρας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κι από μενα

με το καλό στις νέες εγκυούλες της παρέας....

μου έκλεισαν αυχενική από το εξειδικευμένο κέντρο στις 24/04

και θα είμαι 22w+5΄ημερολογιακά

δεν είναι πολύ αργά δεδομένου ότι βγαίνει και το μωρό 3 μέρες μεγαλύτερο?

έχουν αλλάξει τα δεδομένα?

γιατί στα δύο προηγούμενα έκανα β επιπέδου 21 + 3 στο ίδιο κέντρο.....

εσείς πόσων εβδομάδων θα είστε τη μέρα της β επιπέδου....

να ζητήσω από μόνη μου να γίνει νωρίτερα?

Β επιπεδου γινεται μεχρι και 24 εβδομαδων ετσι που ειπε εμενα ο γυναικολογος μου και εγω 23 εβδομαδων θα παω να την κανω! περαστικα στον συζυγο κοριτσι μου,εχει κανει ο μπαμπας μου την ιδια ενχειρηση ειναι λιγο ζορυ ειδικα μετα που θελει συνεχεια αλλαγες...

79o6p3.png

Για το θεμα των διακοπων νινακι.Στον ογδοο μηνα πηγαμε διακοπες κι εκανα κανονικοτατα μπανακια και μαλιστα πολυ απολαυστικα αφου δεν ενιωθα τα κιλα και στην ουσια ξεκουραζομουν.Συστηνω διακοπες με το παιδακι σου πριν γεννησουμε αν και θυμαμαι οτι εχετε προβλημα με τις αδειες.Το μετα τη γεννα μου φαινεται λιγο πακετ.Εγω θελω το χρονο μου για να πρισαρμοστουμε ολοι στα νεα δεδομεβα και δε θα ηθελα να αφησω τη βολη του σπιτιου μας για καπου αλλου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Πολύ σας χαίρομαι εσάς που έχετε τόσο όμορφες παρέες! Κι εγώ τις φίλες μου τις άφησα πίσω και πολύ μου λείπουν. Μία μία έχουν κλείσει ήδη εισητήρια να έρθουν μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός. Επίσης προσπαθώ να πείσω τους γονείς μου να έρθουν για Πάσχα Γερμανία. Θέλω πολύ να γυρίσω τη μαμά μου στα μερη εδω γύρω, πάντα το είχε όνειρο να ταξιδέψει εξωτερικό. Ολο για λίμνες και βουνά μιλάει.

Εγώ πάλι το ανάποδο για τη β επιπέδου. Ανησυχώ ότι είναι πολύ νωρίς, θα είμαι ακριβώς 20 εβδ. Παρηγοριέμαι στη σκέψη ότι αν είναι πολύ νωρίς θα μας επαναπρογραμματίσει ο γιατρός. Ελπίζω.

Σήμερα εγώ θα μαγειρέψω πατάτες με μελιτζάνες στην κατσαρόλα. Κάτι σαν μπριάμ αλλά πιο απλό.

Επίσης η κόρη μου ειναι ταλιμπάν! Δεν ξέρω τι κάνει μέσα στην κοιλιά. Νομίζω οτι προπονείται για τη μαύρη ζώνη στο καράτε.

c8i6p2.png

Μαγδουλα εσυ δεν ησουν που με την παρεα σου ειχατε παεθ εκδρομουλα μονες η σε μπερδευω με καποια αλλη κοπελα?Να της ξεσηκωνεις παντως γιατι ειναι ωραια διεξοδος.Εγω χαλαρωνω πολυ αφου το κανονισουμε γιατι μεχρι να γινει αυτο νε τοσα παιδια και τοσα σκυλια και να βρεθει μια κοινη ωρα....αστα

Nai meldan εγώ είμαι αυτή με τις πολλές φίλες, με τις εκδρομές μαζί τους και με τις εξόδους μας! Συμφωνώ πολύ μαζί σου και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή, όπως κι αυτές το ίδιο (είμαστε 6-7), μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε τόοοσα πολλά μαζί, επιτυχίες αποτυχίες, σχολεία, πανεπιστήμια, γάμους, γεννήσεις, κουμπαριάσαμε σχεδόν όλες-γίνεται της κουμπαρας το κάγκελο- και συνεχίζουμε. Νομίζω μετά από όλα αυτά δε φοβόμαστε τίποτα, υπάρχει πάντα η διάθεση να βρεθούμε παρόλες τις αντιξοότητες (εγκυμοσύνες-γεννήσεις, υποχρεώσεις,σύζυγοι,αποστάσεις). Προφανώς στην πορεία τα παράτησαν- μας άφησαν- κάποιες και μείναμε όσες αντέξαμε. Τα παιδάκια μας είναι κοντά σε ηλικίες,ε κάποιες δεν έχουν ακόμα, θα γίνει και αυτό όμως! Εννοείται πάνω από όλα είναι η οικογένειά μας αλλά υπάρχουν και επιπλέον συναισθηματικές ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε.

Εκτός από τα κορίτσια έχω και άλλους φίλους- συμφοιτητές, άντρες κυρίως- που βρισκόμαστε πιο αραιά αλλά είμαστε δεμένοι. Από μικρή είχα πολύ αναπτυγμένη την έννοια της φιλίας και δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς... Πολύ αργότερα, κατά το πανεπιστήμιο, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό δεν είναι μια σταθερά για όλους τους ανθρώπους...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Β επιπεδου γινεται μεχρι και 24 εβδομαδων ετσι που ειπε εμενα ο γυναικολογος μου και εγω 23 εβδομαδων θα παω να την κανω! περαστικα στον συζυγο κοριτσι μου,εχει κανει ο μπαμπας μου την ιδια ενχειρηση ειναι λιγο ζορυ ειδικα μετα που θελει συνεχεια αλλαγες...

Ναι και γω έκλεισα β επιπέδου στις 2.4.15 που θα είμαι στην 22η +2 εβδομάδα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!ερχομαι απο γυναικολογο:D η μπουμπου μας ειναι μια χαρα,μου εριξε και 2 κλωτσιες:tongue::tongue:πιο πολυ μου ηρθε να γελασω γιατι σαν γαργαλητο ητανε περισσοτερο παρα κλωτσια...:tongue:,330 γραμμ γκομεναρα!!!:D:DΑ ρε μανα πως τα λες ετσι!!!!!!:tongue::tongue: Και εγω β'επιπεδου εχω στις 2 Απριλιου βεβαιως βεβαιως:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Nai meldan εγώ είμαι αυτή με τις πολλές φίλες, με τις εκδρομές μαζί τους και με τις εξόδους μας! Συμφωνώ πολύ μαζί σου και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή, όπως κι αυτές το ίδιο (είμαστε 6-7), μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε τόοοσα πολλά μαζί, επιτυχίες αποτυχίες, σχολεία, πανεπιστήμια, γάμους, γεννήσεις, κουμπαριάσαμε σχεδόν όλες-γίνεται της κουμπαρας το κάγκελο- και συνεχίζουμε. Νομίζω μετά από όλα αυτά δε φοβόμαστε τίποτα, υπάρχει πάντα η διάθεση να βρεθούμε παρόλες τις αντιξοότητες (εγκυμοσύνες-γεννήσεις, υποχρεώσεις,σύζυγοι,αποστάσεις). Προφανώς στην πορεία τα παράτησαν- μας άφησαν- κάποιες και μείναμε όσες αντέξαμε. Τα παιδάκια μας είναι κοντά σε ηλικίες,ε κάποιες δεν έχουν ακόμα, θα γίνει και αυτό όμως! Εννοείται πάνω από όλα είναι η οικογένειά μας αλλά υπάρχουν και επιπλέον συναισθηματικές ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε.

Εκτός από τα κορίτσια έχω και άλλους φίλους- συμφοιτητές, άντρες κυρίως- που βρισκόμαστε πιο αραιά αλλά είμαστε δεμένοι. Από μικρή είχα πολύ αναπτυγμένη την έννοια της φιλίας και δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς... Πολύ αργότερα, κατά το πανεπιστήμιο, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό δεν είναι μια σταθερά για όλους τους ανθρώπους...

Αυτό!;) Εγώ πάλι με κορίτσια που δε μένουμε στην ίδια πόλη θα πω και πράγματα που δε θα ξέρει κανένας άλλος, αλλά νομίζω ότι αν μ'εναμε κοντά δε θα μπορούσα να το διαχειριστώ, αφού δε θέλω να βγαίνω δε θέλω πολλά μπες βγες στο σπίτι, εντάξει είμαι αντάμωτη το λέω ανοιχτά!:tongue::tongue::tongue:Βροχούλα, μια χαρά το γκομενάκι σας, τρώει καλά, χτυπάει καλά!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ τι ωραία!!! πόσο χαίρομαι όταν βλέπω γυναικοπαρέες ενώ είναι παντρεμένες με παιδιά! Η ζωή δεν τελειώνει με την οικογένεια κ το γάμο και ειδικά δεν τελειώνουν οι φιλίες!!Θέλω να πιστεύω όταν τα παιδιά μας φτάσουν εφηβεία κ πάνω θα ξεσαλώνουμε και πάλι!!! ΌΝΕΙΡΑΑΑΑ πουλιά μου ταξιδιάρικα!!!χαχαχαχαχα

Οι δικές μου αν δεν τις ξεσηκώσω...

Εγώ δεν ήμουν και ποτέ του πολύ έξω. Άσε που θα συμφωνήσω με την marouskaki: πάνω από όλα ο άντρας μου και (σύντομα) το παιδί μας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!ερχομαι απο γυναικολογο:D η μπουμπου μας ειναι μια χαρα,μου εριξε και 2 κλωτσιες:tongue::tongue:πιο πολυ μου ηρθε να γελασω γιατι σαν γαργαλητο ητανε περισσοτερο παρα κλωτσια...:tongue:,330 γραμμ γκομεναρα!!!:D:DΑ ρε μανα πως τα λες ετσι!!!!!!:tongue::tongue: Και εγω β'επιπεδου εχω στις 2 Απριλιου βεβαιως βεβαιως:tongue:

Συγχαρητήρια για την κοριτσάρα! Πάντως την Μ. Εβδομάδα χαμός θα γίνεται από β' επιπέδου!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσακια!

μαλλον εχετε δικαιο με το ασβεστιο....μου φερνει φουσκωση...ουφ....το πηρα 30 λεπτα μετα το φαγητο και παλι νιωθω σαν να εχω φαει ενα γουρουνι....θα ρωτησω τον γιατρο μπηπως το παρω το βραδυ για να νιωθω και χορτατη...χαχαχα...το πρωι περνω χαπι θυροειδη+φιλισιν+μαγνησιο μετα στις 11 πινω σιδηρο το μεσημερι το ασβεστιο και το απογευμα παλι σιδηρο :rolleyes:

οσο για τις διακοπες....θα δουμε μπας και καταφερουμε να παμε αρχες Σεπτεμβρη γιατι πριν τον Αυγουστο δυσκολο λογω αδειας συζηγου!

Οσο για τις φιλιες....εμεις η μονη γυναικοπαρεα που βγαινουμε ειναι 5 κοριτσια με τις κορες τους που ειναι ολες3-4 ετων :tongue: κατα τ αλλα δεν παω πουθενα χωρις το αυτοκολλητακι μου παρα μονο αν βγω για φαγητο με τον αντρα μου και παρεουλα...ιδικα τωρα που ειμαι παλι εγκυουλα :D

β επιπεδου εχω και εγω 2 Απριλιου οπου θα ειμαι 22+3ημ

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Επιτελους εγινα κ εγω μελος! Αν αν πανε ολα καλα 26 αυγουστου ειναι η πητ,πρωτη φορα εγυος στην ζωη μου :)

Πολλα τα θεματα υγειας ..πολλα βγηκαν με τις πρωτες αιματολογικες(θυροειδης, συκωτη νεφρα και παει λεγοντας) , και ετσι δεν χαρηκα το α τριμηνο :( , επισεις ακομη δεν καναμε β επιπεδου και ουτε φανηκε το φυλο του μωρου γερο ναναι Παναγιτσα μου, και επειδη το PAPP-A δεν ηταν στα ορια μετα το β επιπεδου θα μας πουν αν χριαστει να κανουμε το harmony test (Εξεταση αιματος αντι αμνιοπαρακεντησης ) σε 2 εβδομαδες θα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και μονο τοτε θα εχω νεα...

μεχρι τοτε..... ο θεος βοηθος

mI14p3.png

vEpEp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Επιτελους εγινα κ εγω μελος! Αν αν πανε ολα καλα 26 αυγουστου ειναι η πητ,πρωτη φορα εγυος στην ζωη μου :)

Πολλα τα θεματα υγειας ..πολλα βγηκαν με τις πρωτες αιματολογικες(θυροειδης, συκωτη νεφρα και παει λεγοντας) , και ετσι δεν χαρηκα το α τριμηνο :( , επισεις ακομη δεν καναμε β επιπεδου και ουτε φανηκε το φυλο του μωρου γερο ναναι Παναγιτσα μου, και επειδη το PAPP-A δεν ηταν στα ορια μετα το β επιπεδου θα μας πουν αν χριαστει να κανουμε το harmony test (Εξεταση αιματος αντι αμνιοπαρακεντησης ) σε 2 εβδομαδες θα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και μονο τοτε θα εχω νεα...

μεχρι τοτε..... ο θεος βοηθος

Καλώς ήρθες! Eυχομαι να ξεπεράσεις ότι προβλήματα υπάρχουν και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

c8i6p2.png

Αντί για μοσχάρι μπορείς να τρως και σπλήνα για τον αιματοκρίτη, αχαχαχαχαχαχα, μπλιαααααααξξξξξ!:tongue::tongue::tongue:

και αυτο με τον αιματοκριτη θεμα!!!!δε πειραζει να ναι καλα τα παιδακια μας!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...