Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ακόμη ένα κορίτσι της πρώτης προσπάθειας!Με το καλό Οντετούλι, μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη που θα σου φέρει ένα γερό μωράκι αυτή τη φορά!:P:p:p:p

Σ ευχαριστώ μαρουσκάκι μου γλυκό! Κι εσυ με το καλό κορίτσι μου! Πωπω ποιος τη χάρη σου με τόσους αντρες! Δεν θα τολμάει να σε πειράξει ποτέ κανείς!;):D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια απο μια κουρασμενη μανουλα.Ευτυχως η μεγαλη ειναι αρκετα καλυτερα αλλα τι μικρακι μου ταλαιπωρειται απο πολυ φλεμα που την πνιγει στον υπνο.Σημερα εχω και τη γυναικα για δουλειες οποτε μονο μαγειρεμα και φροντιδα μικρων.Στην εξεταση αιματος το μελινακι τα ειδε ολα αλλα μετα πηρε την παγωτομηχανη με τις πλαστελινες και το ξεπερασε.Χθες το βραδακι οι φιλες μου ειχαν κανοννισει φαγητο σ ενα ωραιο ιταλικο και τελευταια στιγμη το αποφασισα και πηγα κι εγω για δυο ωριτσες.Ξεφυγα λιγο απ την αρρωστιλα.Επανερχομαι σε λιγο να σχολιασουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσακια απο μια κουρασμενη μανουλα.Ευτυχως η μεγαλη ειναι αρκετα καλυτερα αλλα τι μικρακι μου ταλαιπωρειται απο πολυ φλεμα που την πνιγει στον υπνο.Σημερα εχω και τη γυναικα για δουλειες οποτε μονο μαγειρεμα και φροντιδα μικρων.Στην εξεταση αιματος το μελινακι τα ειδε ολα αλλα μετα πηρε την παγωτομηχανη με τις πλαστελινες και το ξεπερασε.Χθες το βραδακι οι φιλες μου ειχαν κανοννισει φαγητο σ ενα ωραιο ιταλικο και τελευταια στιγμη το αποφασισα και πηγα κι εγω για δυο ωριτσες.Ξεφυγα λιγο απ την αρρωστιλα.Επανερχομαι σε λιγο να σχολιασουμε.

Καλά έκανες και βγήκες λίγο!Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ τι ωραία!!! πόσο χαίρομαι όταν βλέπω γυναικοπαρέες ενώ είναι παντρεμένες με παιδιά! Η ζωή δεν τελειώνει με την οικογένεια κ το γάμο και ειδικά δεν τελειώνουν οι φιλίες!!Θέλω να πιστεύω όταν τα παιδιά μας φτάσουν εφηβεία κ πάνω θα ξεσαλώνουμε και πάλι!!! ΌΝΕΙΡΑΑΑΑ πουλιά μου ταξιδιάρικα!!!χαχαχαχαχα

Οι δικές μου αν δεν τις ξεσηκώσω...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κι εμένα 3,3 ήταν στην αυχενική και δεν μου τον ξαναμέτρησαν από τότε...Μου είχε πει ο γιατρός δε θέλουμε να πέσει κάτω από το 3!Αφού είσαι στο 3 και δεν σου είπε κάτι ο γιατρός δε νομίζω να υπάρχει θέμα.Θα στο έλεγε αν χρειαζόταν προσοχή κλπ...

καλημερα!!ναι πιστευω κ εγω πως αν ηταν κατι σοβαρο θα το ελεγε...:confused:

σημερα εχουμε μακαρονια με κιμα...δυστυχως για μενα που δε τρελαινομαι για κρεας πρεπει λογω αιματοκριτη να τρωω σχεδον καθε μερα μοσχαρι....:mad:!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία!!! πόσο χαίρομαι όταν βλέπω γυναικοπαρέες ενώ είναι παντρεμένες με παιδιά! Η ζωή δεν τελειώνει με την οικογένεια κ το γάμο και ειδικά δεν τελειώνουν οι φιλίες!!Θέλω να πιστεύω όταν τα παιδιά μας φτάσουν εφηβεία κ πάνω θα ξεσαλώνουμε και πάλι!!! ΌΝΕΙΡΑΑΑΑ πουλιά μου ταξιδιάρικα!!!χαχαχαχαχα

Εγώ πάλι ....δεν πολυπιστεύω στη φιλία....δεν ξέρω...Πάνω απ' όλα έχω τον άντρα και τα παιδιά μας και δε νιώθω την ανάγκη για κανέναν άλλο, κυνική ε?ίσως μια στον αιώνα να θελήσω ένα καφεδάκι κοριτσοπαρέα αλλά δε μου λείπει, δεν το έχω απόλυτη ανάγκη, χαχα!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!ναι πιστευω κ εγω πως αν ηταν κατι σοβαρο θα το ελεγε...:confused:

σημερα εχουμε μακαρονια με κιμα...δυστυχως για μενα που δε τρελαινομαι για κρεας πρεπει λογω αιματοκριτη να τρωω σχεδον καθε μερα μοσχαρι....:mad:!!!

Αντί για μοσχάρι μπορείς να τρως και σπλήνα για τον αιματοκρίτη, αχαχαχαχαχαχα, μπλιαααααααξξξξξ!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ πάλι ....δεν πολυπιστεύω στη φιλία....δεν ξέρω...Πάνω απ' όλα έχω τον άντρα και τα παιδιά μας και δε νιώθω την ανάγκη για κανέναν άλλο, κυνική ε?ίσως μια στον αιώνα να θελήσω ένα καφεδάκι κοριτσοπαρέα αλλά δε μου λείπει, δεν το έχω απόλυτη ανάγκη, χαχα!:tongue:

Ένα δίκιο για τις κοριτσοπαρέες το έχεις δεν ξέρω αλλά γενικά οι γυναίκες είμαστε ώρες ώρες ανταγωνιστικές σε βαθμό αηδίας για να μην πω για κάτι δήθεν φίλες που διπλαρώνουν αγόρια/άντρες των δήθεν φιλενάδων τους και άλλοτε και χρόνιων φιλενάδων. Καλημέρα στο thread σας και από μένα. Μαρουσκάκι μπορώ να σε ρωτήσω κάτι για τον θηλασμό;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ένα δίκιο για τις κοριτσοπαρέες το έχεις δεν ξέρω αλλά γενικά οι γυναίκες είμαστε ώρες ώρες ανταγωνιστικές σε βαθμό αηδίας για να μην πω για κάτι δήθεν φίλες που διπλαρώνουν αγόρια/άντρες των δήθεν φιλενάδων τους και άλλοτε και χρόνιων φιλενάδων. Καλημέρα στο thread σας και από μένα. Μαρουσκάκι μπορώ να σε ρωτήσω κάτι για τον θηλασμό;;

Πες μου, ευχαρίστως αν ξέρω να σου πω κοριτσάκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα κι από μενα

με το καλό στις νέες εγκυούλες της παρέας....

μου έκλεισαν αυχενική από το εξειδικευμένο κέντρο στις 24/04

και θα είμαι 22w+5΄ημερολογιακά

δεν είναι πολύ αργά δεδομένου ότι βγαίνει και το μωρό 3 μέρες μεγαλύτερο?

έχουν αλλάξει τα δεδομένα?

γιατί στα δύο προηγούμενα έκανα β επιπέδου 21 + 3 στο ίδιο κέντρο.....

εσείς πόσων εβδομάδων θα είστε τη μέρα της β επιπέδου....

να ζητήσω από μόνη μου να γίνει νωρίτερα?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Ελεγα δε θα κανω δουλειες αλλα παντα βοηθαω κι εγω για να φυγει στο τετραωρο.Εμεις σημερα αρακα.Εγω εκτος απ την οικογενεια μου που εννοειται οτι ειναι πανω απ ολα,εχω αναγκη κι απο αλλα πραγματα.Οι κολλητες μου φιλες υπαρχουν στη ζωη μου απ το λυκειο και δε διανοουμαι να τις χασω.Τις εχω αναγκη αλλα οταν λεμε γι α φιλες εννουμε φιλες,οχι απλως να περναμε καλα.Ηταν εκει σε ολα τα δυσκολα και τα ευκολα και τις υπολογιζω παντα ως μερος της ζωης μου.Απο κει και περα πολλοι γνωστοι και παρεες απλες.Το καλο με τις φιλες μου ειναι οτι εχουν ταιριαξει και οι αντρες μας και κανουμε παρεα και οικογενειακως αλλα και οι αντρες μονοι τους.Καλα τωρα το τι γινεται παραεξω μ αυτες τις αλλαξο.......ιες που λετε ειναι αλλο πραγμα.Παντως στις δικες μου εχω τυφλη εμπιστοσυνη αφου οπως λεγαμε και χθες γνωριζομαστρ πανω απο τη μιση ζωη μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημέρα κι από μενα

με το καλό στις νέες εγκυούλες της παρέας....

μου έκλεισαν αυχενική από το εξειδικευμένο κέντρο στις 24/04

και θα είμαι 22w+5΄ημερολογιακά

δεν είναι πολύ αργά δεδομένου ότι βγαίνει και το μωρό 3 μέρες μεγαλύτερο?

έχουν αλλάξει τα δεδομένα?

γιατί στα δύο προηγούμενα έκανα β επιπέδου 21 + 3 στο ίδιο κέντρο.....

εσείς πόσων εβδομάδων θα είστε τη μέρα της β επιπέδου....

να ζητήσω από μόνη μου να γίνει νωρίτερα?

Εγω κριμαι μου θα μαι 21 και 6ημ.Νομιζω γινεται ως την 23η εβδομαδα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

εγώ πριν την εγκυμοσύνη είχα μια πολύ ωραία κοριτσίστικη παρέα

λεγόμασταν sex and the city ....γιατί κάποιοι χαρακτήρες ταίριαζαν απόλυτα

δυστυχώς όμως μόλις έμεινα έγκυος χαθήκαμε.....γιατί εκείνες ήταν σε φάση "ελεύθερη κι ωραία" και με έκαναν πέρα...

έχω όμως και μια άλλη παρέα η οποία αποτελείται από παλιούς συμμαθητές

και είμαστε αγόρια και κορίτσια και παρόλο που είμαστε όλοι σε εντελώς διαφορετική φάση είμαστε πολύ δεμένοι .....και ζούμε ακόμα ξανά την πενταήμερη μας όποτε βρισκόμαστε!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μαγδουλα εσυ δεν ησουν που με την παρεα σου ειχατε παεθ εκδρομουλα μονες η σε μπερδευω με καποια αλλη κοπελα?Να της ξεσηκωνεις παντως γιατι ειναι ωραια διεξοδος.Εγω χαλαρωνω πολυ αφου το κανονισουμε γιατι μεχρι να γινει αυτο νε τοσα παιδια και τοσα σκυλια και να βρεθει μια κοινη ωρα....αστα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανετε????! πω πω ποσα γραψατε δεν σας προλαβαινω καλε!!! τελικα αρρωστησα και εγω δεν την γλυτωσα ελαφρια βεβαια πονολαιμο και συναχι και εμεις τρεχαμε επεσε ο μεγαλος μου και επαθε διαστρεμα στον αστραγαλο και του βαλαμε ναρθηκα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...