Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsi prepei na exoume kai mikrwfono?

οχι δεν μπορεις να μιλησεις εσυ.μονο ακους,αρα πρεπει ναχει ηχεια ο υπολογιστης.αν θες να κανεις ερωτηση την γραφεις.εγω σημερατελικα δεν μπορεσα να το παρακολουθησω...θα χει παλι θηλασμο σε κανα μηνα πιστευω

KPOzp2.png deXnp3.png

και εγω εστειλα για τα υπολοιπα σεμιναρια αλλα και το σημερινο πρεπει ν ηταν ωραιο... δε πειραζει στο επομενο

Αχ κι εγω το ηθελα το σημερινο αλλα δεν το προλαβα!

c8i6p2.png

και εγω εστειλα για τα υπολοιπα σεμιναρια αλλα και το σημερινο πρεπει ν ηταν ωραιο... δε πειραζει στο επομενο

Πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρον!!! Και η μαία φαινόταν ότι το κατέχει 100% το αντικείμενο. Ότι έλεγε το εξηγούσε επιστημονικά, ανατομικά και αποδεδειγμένα! Βέβαια, με άγχωσε λίγο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... Ειδικά στο κομμάτι του θηλασμού κατά την διάρκεια της παραμονής στην κλινική

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα δωρεάν online σεμινάρια του nutricia club ήταν πολύ βοηθητικά και κατατοπιστικά! Σας τα συνιστώ! Ειδικά στις νέες μανούλες! Και η μαία μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε καθημερινά μαζί της είτε τηλεφωνικά είτε με email από τις 9-17

Εστειλα κ εγω αιτηση συμμετοχης!!!!

MYfKp3.png

γεια σας και απο μενα!!!

τι κανετε κοριτσια??εμεις περασαμε οπως ολοι τις ιωσεις μας...λαιμο βηχα αλλα ολα καλα...κοριτσια εγω β επιπεδου εχω περιπου στις 21 εβδομαδες ...3 απριλη ...σημερα πηγα στο γιατρο ολα καλα απλως λιγο το μηκος τραχηλου με προβληματισε ....ειναι περιπου 3 εκατοστα.....εσας ποσο ειναι κοριτσια???

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

chrimai...περαστικα του...πρεπει να ποναει πολυ!

ρε κοριτσια μια ερωτηση....τον τελευταιο καιρο οταν τρωω το μεσημερι και μετα πεινω το ασβεστιο νιωθω τεραστια φουσκωση λες και εω φαει ενα γουρουνι....παντως η ποσοτητα φαγητου μου ειναι μικρη (200γρ φαγητου + μια μικρη σαλατα)...στην κορη μου δεν το ειχα αυτο....ειναι γιατι ανεβαινει η κοιλια και μεγαλωνει ή μπας και μου το κανει τωρα το ασβεστιο??:confused: εσεις το εχετε???

Καλησπέρα σε ολες και με το καλο τα μωρακια σας! Εγω ειμαι απο τις μανουλες Σεπτεμβρίου απλα έτυχε να διαβάσω το ποστ της Ninakimou!

Αυτο το θεμα το εχω κι εγω με το ασβέστιο και μάλιστα μου το ειχε πει και ο γιατρός μου οτι θα με φουσκώνει! Μου είπε να το παίρνω μετα τις 4 που θα εχει περάσει λίγη ώρα απο το μεσημεριανό μου και όντως ειναι λίγο καλυτερα! Α παίρνω το calcioral σε μασωμενο!

ΥΓ αρκουλι μου ιδιαιτερα φιλακια πολλα σε σένα και την εκκολαπτομενη μπουμπου σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

chrimai...περαστικα του...πρεπει να ποναει πολυ!

ρε κοριτσια μια ερωτηση....τον τελευταιο καιρο οταν τρωω το μεσημερι και μετα πεινω το ασβεστιο νιωθω τεραστια φουσκωση λες και εω φαει ενα γουρουνι....παντως η ποσοτητα φαγητου μου ειναι μικρη (200γρ φαγητου + μια μικρη σαλατα)...στην κορη μου δεν το ειχα αυτο....ειναι γιατι ανεβαινει η κοιλια και μεγαλωνει ή μπας και μου το κανει τωρα το ασβεστιο??:confused: εσεις το εχετε???

Εγω δεν το εχω αλλα δεν παιρνω και ασβεστιο ακομα.Το ασβεστιο προκαλει τυμπανισμο,αισθημα φουσκωματος,μου το εχει πει ο γιατρος μου γιαυτο και εμεις το καθυστερουμε για πιο μετα.Δεν μπορεις να το παιρνεις αλλη ωρα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας και απο μενα!!!

τι κανετε κοριτσια??εμεις περασαμε οπως ολοι τις ιωσεις μας...λαιμο βηχα αλλα ολα καλα...κοριτσια εγω β επιπεδου εχω περιπου στις 21 εβδομαδες ...3 απριλη ...σημερα πηγα στο γιατρο ολα καλα απλως λιγο το μηκος τραχηλου με προβληματισε ....ειναι περιπου 3 εκατοστα.....εσας ποσο ειναι κοριτσια???

Γιατι σου ειπε κατι ο γιατρος σου για τον τραχηλο η' δικος σου προβληματισμος ειναι??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

marouskaki....οχι καλε εγω λεω οτι δεν ειναι τιποτα...σκεψη εκανα :tongue: δεν θεωρω το αιμα κατι που ποναει....απλα ειναι ο φοβος....να σου πω ...η δικη μου πιο πολυ φωναζει οταν πας να της βαλεις το ξυλακι στο στομα για να δεις το λαιμο παρα με το αιμα...χαχαχα :rolleyes:

Σου εχουν κανει αιμοληψια, να σου εχουν σπασει τη φλεβα και να ειναι το χερι τουμπανο για ενα μηνα??εξαρταται το χερι που σου παιρνει αιμα,δεν ειναι ολοι ελαφροχερηδες!!σιγουρα δεν ειναι και ο πιο μεγαλος πονος που υπαρχει αλλα για τα παιδακια νομιζω φτανει και περισσευει....:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...