Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Α αυτό το βρήκα και εγώ. Στις 12 δήλωσα συμμετοχή στο σεμινάριο μητρικού θηλασμού. Τα άλλα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα παρακολουθήσω γιατί είναι καθημερινές πρωινές ώρες. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χααχχαχαχαχαχαχαχα.!!! Μα γιατί να μην μπορούν να γίνουν όλα αυτα???? εχετε καλύτερες ιδέες????

ε όχι και να απαγορευτεί το μπάνιο στη θάλασσα!!!! θα πηδηχτώ από το παράθυρο

Τα παιδια με τον μπαμπα για μπανιο-βολτα-παγωτο-παιχνιδι και η μαμα air condition και μπεμπεδακι στην αγκαλια.Και την ησυχια σου θα εχεις να ασχοληθεις με το μωρο και δεν θα λιωνεις στη ζεστη και τα παιδια θα περνανε καλα.Εμας ο μπαμπας μας ειναι η χαρα του παιδιου.τους τα κανει ολα και δεν συμφερει...100 ? να του δινεις καθε μερα εχει τον τροπο να τα ξοδευει για τα παιδια!:twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!

ουφ....ας γεννησω με το καλο και βλεπουμε....αν μου επιτρεψει η παιδιατρος να φυγω θα φυγω μετα τον 15αυγουστο για κανενα κοντινο προορισμο....δεν θα την παλεψω μεσα!Στην Νεφελη δεν με πειραζε γιατι ηταν χειμωνας αλλα τωρα με ενα παιδι 3 1/2 ετων δεν μπορω να μεινω και να το κλεισω μεσα....εγω εννοειται οτι μπανιο δεν θα μπορω να κανω αλλα εκεινη θα πηγαινει με τον μπαμπα της....αυτο με νοιαζει πιο πολυ!Για να παω διακοπες Ιουνιο ειναι δυσκολο γιατι και ο αντρας μου δεν μπορει να φυγει εκεινη την εποχη...μονο τον Αυγουστο και μεχρι 15 Σεπτεμβρη...αρα καπου εκει θα την κανουμε λογικα...:rolleyes:

αχ....μου εχει ανοιξει η ορεξη τοσο που ολο σκεφτομαι τα junkfood.....αλλα κρατιεμαιιιιιιιι....και εγω εχω ενθουσιαστεί με το ποσο κρατιεμαι και δεν εχω πεσει με τα μουτρα σε οτι πιο βρώμικο και λιπαρο υπαρχει γυρω μου! παρολα αυτα εχω τσιμπησει 4,5 με 5 κιλακια.....φανταζομαι να ετρωγα και οτι ηθελα....14 θα ειχα παρει μεχρι τωρα!

meldan....δεν θα ξεχασω την πρωτη φορα που πηρανε στην μικρη μου αιμα....ειχε 5 ημερες πυρετο 40 και την πηγα στο νοσοκομειο με τον μπαμπα μου γιατι δουλευε ο αντρας μου...αφου της εβαλαν θερμομετρο και την ακροαστηκαν μου ειπαν να βγω εξω για να της παρουν αιμα...δεν ηταν ακομη 2,5 και την ακουγα να ουρλιαζει μαμααααααααααα......που κοπηκαν τα ποδια...πηγα να λυποθυμισω....ηθελα να μπω μεσα να τα σπασω ολα....και να εχω τον πατερα μου να χτυπιεται απ εξω και να μου λεει τι κανουν στο παιδιιιιιιι....δεν μπορωωωωωω.......του λεω πλακα μας κανεις????ειμαι η μανα του και προσπαθω να ειμαι ηρεμη και εσυ με εχεις τρελανει!!!!αλλά Κυρια εγω......την πηρα μετα και οταν ανεβηκα στο δωματιο που της ειχαν βαλει την πεταλουδα ξεσπασα σε κλαμματα :tongue:!την δευτερη φορα που πηγαμε απο γαστρεντεριτιδα ημουν πιο ηρεμη αλλα εκει ειχα τον αντρα μου.....αααααα καλαααααα.....αλλη φαση!!!Ευχομαι να μην ξαναμπουμε ποτε ποτε ξανα σε νοσοκομειο αλλα ααααααν τυχον γινει δεν θα τους αφησω να με βγαλουν εξω.....θα μεινω μεσα μαζι της γιατι διαβασα οτι τελικα απαγορεύετε να βγαζουν εξω την μανα!Βεβαια οι νοσοκομοι μου ειπαν οτι ειναι καλυτερο να μην με βλεπει γιατι αντιδρα πιο εντονα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εισαι διπλα στο παιδακι σου γιατι δεν θα φοβαται τοσο αν βλεπει την μανουλα του....φανταστειται πως τα κρατανε για να τους παρουν αιμα ....:(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλημερα!

ουφ....ας γεννησω με το καλο και βλεπουμε....αν μου επιτρεψει η παιδιατρος να φυγω θα φυγω μετα τον 15αυγουστο για κανενα κοντινο προορισμο....δεν θα την παλεψω μεσα!Στην Νεφελη δεν με πειραζε γιατι ηταν χειμωνας αλλα τωρα με ενα παιδι 3 1/2 ετων δεν μπορω να μεινω και να το κλεισω μεσα....εγω εννοειται οτι μπανιο δεν θα μπορω να κανω αλλα εκεινη θα πηγαινει με τον μπαμπα της....αυτο με νοιαζει πιο πολυ!Για να παω διακοπες Ιουνιο ειναι δυσκολο γιατι και ο αντρας μου δεν μπορει να φυγει εκεινη την εποχη...μονο τον Αυγουστο και μεχρι 15 Σεπτεμβρη...αρα καπου εκει θα την κανουμε λογικα...:rolleyes:

αχ....μου εχει ανοιξει η ορεξη τοσο που ολο σκεφτομαι τα junkfood.....αλλα κρατιεμαιιιιιιιι....και εγω εχω ενθουσιαστεί με το ποσο κρατιεμαι και δεν εχω πεσει με τα μουτρα σε οτι πιο βρώμικο και λιπαρο υπαρχει γυρω μου! παρολα αυτα εχω τσιμπησει 4,5 με 5 κιλακια.....φανταζομαι να ετρωγα και οτι ηθελα....14 θα ειχα παρει μεχρι τωρα!

meldan....δεν θα ξεχασω την πρωτη φορα που πηρανε στην μικρη μου αιμα....ειχε 5 ημερες πυρετο 40 και την πηγα στο νοσοκομειο με τον μπαμπα μου γιατι δουλευε ο αντρας μου...αφου της εβαλαν θερμομετρο και την ακροαστηκαν μου ειπαν να βγω εξω για να της παρουν αιμα...δεν ηταν ακομη 2,5 και την ακουγα να ουρλιαζει μαμααααααααααα......που κοπηκαν τα ποδια...πηγα να λυποθυμισω....ηθελα να μπω μεσα να τα σπασω ολα....και να εχω τον πατερα μου να χτυπιεται απ εξω και να μου λεει τι κανουν στο παιδιιιιιιι....δεν μπορωωωωωω.......του λεω πλακα μας κανεις????ειμαι η μανα του και προσπαθω να ειμαι ηρεμη και εσυ με εχεις τρελανει!!!!αλλά Κυρια εγω......την πηρα μετα και οταν ανεβηκα στο δωματιο που της ειχαν βαλει την πεταλουδα ξεσπασα σε κλαμματα :tongue:!την δευτερη φορα που πηγαμε απο γαστρεντεριτιδα ημουν πιο ηρεμη αλλα εκει ειχα τον αντρα μου.....αααααα καλαααααα.....αλλη φαση!!!Ευχομαι να μην ξαναμπουμε ποτε ποτε ξανα σε νοσοκομειο αλλα ααααααν τυχον γινει δεν θα τους αφησω να με βγαλουν εξω.....θα μεινω μεσα μαζι της γιατι διαβασα οτι τελικα απαγορεύετε να βγαζουν εξω την μανα!Βεβαια οι νοσοκομοι μου ειπαν οτι ειναι καλυτερο να μην με βλεπει γιατι αντιδρα πιο εντονα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εισαι διπλα στο παιδακι σου γιατι δεν θα φοβαται τοσο αν βλεπει την μανουλα του....φανταστειται πως τα κρατανε για να τους παρουν αιμα ....:(

Οχι αστο καλυτερα δεν θελω να το σκεφτομαι,γιατι αρρωσταινω με την ιδεα και μονο:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Όταν πήγαμε τον Ανδρέα για εγκεφαλογράφημα ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου....Επίσης την ίδια μέρα του πήραν δυο τρεις φορές αίμα γιατί δεν καθόταν με τπτ, μέχρι που απελπίστηκε ο γιατρός και είπε, δεν αντέχω να το ξανατρυπήσω το παιδάκι, δε μπορώ...:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

marouskaki....το ξερω δεν ειναι τιποτα το αιμα που τους παιρνουν ουτε ποναει αλλα ρε γαμωτο μονο και μονο ο φοβος που νιωθουν εκεινη την στιγμη μακρια απο την μανουλα τους ...αρκει! :(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

marouskaki....το ξερω δεν ειναι τιποτα το αιμα που τους παιρνουν ουτε ποναει αλλα ρε γαμωτο μονο και μονο ο φοβος που νιωθουν εκεινη την στιγμη μακρια απο την μανουλα τους ...αρκει! :(

Πού έγραψα εγώ μανάρι μου ότι δεν είναι τίποτα?Πώς δεν είναι??:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

marouskaki....οχι καλε εγω λεω οτι δεν ειναι τιποτα...σκεψη εκανα :tongue: δεν θεωρω το αιμα κατι που ποναει....απλα ειναι ο φοβος....να σου πω ...η δικη μου πιο πολυ φωναζει οταν πας να της βαλεις το ξυλακι στο στομα για να δεις το λαιμο παρα με το αιμα...χαχαχα :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια τα δωρεάν online σεμινάρια του nutricia club ήταν πολύ βοηθητικά και κατατοπιστικά! Σας τα συνιστώ! Ειδικά στις νέες μανούλες! Και η μαία μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε καθημερινά μαζί της είτε τηλεφωνικά είτε με email από τις 9-17

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα δωρεάν online σεμινάρια του nutricia club ήταν πολύ βοηθητικά και κατατοπιστικά! Σας τα συνιστώ! Ειδικά στις νέες μανούλες! Και η μαία μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε καθημερινά μαζί της είτε τηλεφωνικά είτε με email από τις 9-17

Είστε πολύ τυχερές οι νέες μανούλες που σας δίνονται πλέον και τέτοιες δυνατότητες ενημέρωσης.Εκμεταλλευτείτε τις!;)Είμαι πολύ χαρούμενη, μια πολύ αγαπημένη φίλη είναι έγκυος στο δεύτερο!!!Τα παιδάκια μας θα είναι συμμαθητές, το ένα Αθήνα το άλλο Μακεδονία χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

και εμεις ειμαστε 3 φιλες και ειμαστε και οι 3 εγκυουλες...η μια ειναι στο πρωτο της (αγορακι) γενναει Ιουνιο εγω μετα στο δευτερο και η τριτη στο δευτερο (αλλα δεν ξερουμε ακομη φυλο) γενναει Σεπτεμβρη - επισης της τριτης το πρωτο ειναι κοριτσακι και η κολητη της κορης μου μιας και εχουν 10 μηνες διαφορα αλλα εκεινης ειναι το 2011 ενω εμενα το 2012...πανε μαζι παιδικο αλλα στο σχολειο θα εχουν μια ταξη διαφορα...τα δευτερα θα ειναι ιδιας χρονολογιας...αν ειναι και ιδιου φυλου θα κανουν και πολυ παρεουλα σαν τα πρωτα μας! :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

chrimai...περαστικα του...πρεπει να ποναει πολυ!

ρε κοριτσια μια ερωτηση....τον τελευταιο καιρο οταν τρωω το μεσημερι και μετα πεινω το ασβεστιο νιωθω τεραστια φουσκωση λες και εω φαει ενα γουρουνι....παντως η ποσοτητα φαγητου μου ειναι μικρη (200γρ φαγητου + μια μικρη σαλατα)...στην κορη μου δεν το ειχα αυτο....ειναι γιατι ανεβαινει η κοιλια και μεγαλωνει ή μπας και μου το κανει τωρα το ασβεστιο??:confused: εσεις το εχετε???

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

εδώ είμαι όλα καλά απλά έκανε ο σύζυγος εγχείριση κύστη κόκυγγος και έτρεχα...τώρα είναι στην ανάρρωση

Περαστικά σας! Εύχομαι μια γρήγορη ανάρρωση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...