Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

12η ναι!!! υπνηλια και ατονια + 2 παιδια!!!! + εκθεση bazaar που ειχα χθες ευτυχως 2 μερες τωρα τους εχω στειλει στην μαμα μου και ξεκουραζομαι! :mrgreen::roll:

Εγώ από αύρι

ο παίρνω άδεια και θα τα έχω και τα τρία all day long!!!Ε ρε γλέντια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτησω κατι ασχετο???? κοριτσια Γυμναστικη (σεχ) κανετε?????? η φοβαστε??

Εχμ.... Εγώ κάνω κορίτσια και συχνά! Aν και το μυαλό μου όλο εκεί είναι, μην κάνουμε καμιά ζημιά. Ο γυναικολόγος είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και ο άντρας μου πήρε το πράσινο φως!

c8i6p2.png

Μια χαρα κουκλα μου!!!! για καρδουλα ειναι νωρις συνηθως οι περισσοτερες ακουμε καρδουλα 7-8 εβδομαδων υπομονη εισαι και πρωτοεγκυουλα καταλαβαινουμε ολες εδω τα εχουμε περασει! μην ανχωνεσε πολυ η φυση ξερει οσο ανχωνεσε εσυ ανχωνετε και το σπορακι σου!

κοριτσια μου εχω ηδη μια κορουλα 2 χρονων κ 3 μηνων!!!οποτε ''υποτιθεται'' ειμαι εμπειρη!!!!!χααχχαχαχα!!:P

uAVIp3.png

sWUop3.png

Πλακα κανεις?θες να ξερασω στα μουτρα του αντρα μου?σου λεω ολη μερα εχω ναυτια....οι κ...λες με μαρανανε!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εχμ.... Εγώ κάνω κορίτσια και συχνά! Aν και το μυαλό μου όλο εκεί είναι, μην κάνουμε καμιά ζημιά. Ο γυναικολόγος είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και ο άντρας μου πήρε το πράσινο φως!

Εσυ χρυσο μου ειχες πει οτι ο συζυξ ειναι στο εξωτερικο! :confused: Στον υπνο σου το κανεις?χιχιχιχιχιχιχι;););)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Κι εμεις ολοι αρρωστοι με βηχα και συναχια αλλα οκ ολος ο κοσμος ετσι ειναι.Το πρωι πηγαμε για τα παιχνιδια των κοριτσιων και γινοταν χαμος.Αυτος ο αντρας μου παντα της τελευταιας στιγμης.Εμεις δε γυμναζομαστε τουλαχιστον ως τις 29 που θα παμε γιατρο.Μετα μπορει να μπουμε σ ενα ελαφρυ προγραμμα εκγυμνασης.Τις αλλες φορες κατι καναμε ως τον πεμπτο.Μετα που φουσκωσα κανονικα δεν μας καθοταν καλα.Μαριανθη μαζι εχουμε γιατρο.Η Βαγγελιω δε μπηκε να μας πει νεα απ τη χοριακη της.Κοριτσια βορινα εχετε δει καθολου χιονι φετος?Μαρουσκακι ο μεγαλος σου πιστευει στον αγιο βασιλη η την υποψιαστηκε τη φαση?Εγω ναυτιες καθολου μονο λιγη ενοχληση στο στηθος μου θυμιζει το φασολακι.Φιλια και καληνυχτα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσια.Κι εμεις ολοι αρρωστοι με βηχα και συναχια αλλα οκ ολος ο κοσμος ετσι ειναι.Το πρωι πηγαμε για τα παιχνιδια των κοριτσιων και γινοταν χαμος.Αυτος ο αντρας μου παντα της τελευταιας στιγμης.Εμεις δε γυμναζομαστε τουλαχιστον ως τις 29 που θα παμε γιατρο.Μετα μπορει να μπουμε σ ενα ελαφρυ προγραμμα εκγυμνασης.Τις αλλες φορες κατι καναμε ως τον πεμπτο.Μετα που φουσκωσα κανονικα δεν μας καθοταν καλα.Μαριανθη μαζι εχουμε γιατρο.Η Βαγγελιω δε μπηκε να μας πει νεα απ τη χοριακη της.Κοριτσια βορινα εχετε δει καθολου χιονι φετος?Μαρουσκακι ο μεγαλος σου πιστευει στον αγιο βασιλη η την υποψιαστηκε τη φαση?Εγω ναυτιες καθολου μονο λιγη ενοχληση στο στηθος μου θυμιζει το φασολακι.Φιλια και καληνυχτα

τώρα καλημέρα να πω τι να πω,αϋπνίες πάλι.στα μεγάλα έχω ήδη πει ότι δεν υπάρχει ο αι Βασίλης εδώ και δυο χρόνια είπαμε ποιος ήταν ο Άγιος και τι έκανε.τα παιδιά λοιπόν φρόντισαν να μοιραστούν τη γνώση με τους συμμαθητές τους χαχα.χιόνι ακομηη δεν είδαμε αλλά με μηδέν βαθμούς που χτύπησε κοντά το κόβω το χιονακι.αυριο παίρνουμε κ βαθμούς στο σχολείο

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια κι από μένα! Καλωσορίζω την όμορφη παρέα σας!

Είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 6 ημερών, με Τ.Η.Π. 20/11 και Π.Η.Τ. 27/8 με βάση υπολογισμό από ένα ημερολόγιο κύησης που βρήκα στο διαδίκτυο. Έκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης, ένα το Σάββατο και ένα εχθες, και τα 2 θετικά. Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακής. Ακόμη δεν έχω πάει στο γιατρό, είναι νωρίς και περιμένω λίγο να φτάσω αν όλα πάνε καλά στην 6η-7η εβδομάδα κι έπειτα να πάμε. Για να συστηθώ, είμαι 31, παντρεμένη εδώ και 1 χρόνο και κάτι, αλλά πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα μου και είναι το πρώτο μας. Οπότε δεν έχω εμπειρία, έχω χαρά αλλα και πολλή αγωνία! Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη και μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Κοίτα, εντάξει, δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο να δίνεις αίμα αλλά σκέψου ότι οι εξετάσεις αυτές είναι σημαντικές , δίνουν στο γιατρό σου μια εικόνα του τι αντισώματα έχεις, πώς είσαι γενικά ως οργανισμός, αιματοκρίτες, ουρία, σάκχαρο, όλα χρειάζονται.Α, και δεν ξέρω αν το ξέρεις...σε οκτώ μήνες γεννάς με το καλό, μη μου αγχώνεσαι με μια ενεσούλα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Από εδώ που βρίσκομαι, η γέννα φαντάζει παιχνιδάκι μπροστά στο να δώσω αίμα! χαχα. Κατανοώ την αναγκαιότητα των εξετάσεων και εννοείται ότι θα τις κάνω δίχως δεύτερη σκέψη. Αλλά είμαι ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ με τα αίματα!!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμάς ο γιατρός μας επέτρεψε αλλά ο άντρας μου φοβάται. Λέει αφού κλείσω 3 μήνες για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εγώ πάλι ενώ στην αρχή είχα όρεξη, τις τελευταίες μέρες απέκτησα το πρώτο μου σύμπτωμα: καούρες. Οπότε με τίποτα γυμναστική!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!!! και εγω για πρωτη φορα θα γινω μαμα!!! ειμαι στην 15 εβδομαδα

μενω θεσσαλονικη αλλα ειμαι απο δραμα

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Πως σε λένε; Είναι το πρώτο σου παιδάκι;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια κι από μένα! Καλωσορίζω την όμορφη παρέα σας!

Είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 6 ημερών, με Τ.Η.Π. 20/11 και Π.Η.Τ. 27/8 με βάση υπολογισμό από ένα ημερολόγιο κύησης που βρήκα στο διαδίκτυο. Έκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης, ένα το Σάββατο και ένα εχθες, και τα 2 θετικά. Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακής. Ακόμη δεν έχω πάει στο γιατρό, είναι νωρίς και περιμένω λίγο να φτάσω αν όλα πάνε καλά στην 6η-7η εβδομάδα κι έπειτα να πάμε. Για να συστηθώ, είμαι 31, παντρεμένη εδώ και 1 χρόνο και κάτι, αλλά πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα μου και είναι το πρώτο μας. Οπότε δεν έχω εμπειρία, έχω χαρά αλλα και πολλή αγωνία! Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη και μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Με το καλό να αποκτήσεις σύντομα το μωράκι σου! Πως σε λένε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...