Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Good morning to all!!! Σχετικά με το θέμα των διακοπών... φέτος μας έπεσε δύσκολη περίοδος ο τοκετός! Θα φάμε όλο τον Αύγουστο στην κάψα...Θεωρώ για τα πρώτα μας μωρά ότι είναι ευκαιρία να πάμε διακοπές για μπανάκι τέλη Ιουνίου- με αρχές Ιουλίου,,,αλλιώς δεν υπάρχει ευκαιρία.... τέλη Ιουλίου που θα είμαστε στην πόλη, θα ήθελα να πηγαίναμε σε καμια πισίνα για παρηγοριά... Δεν ξέρω...συζητήσαμε λίγο με τη μαμά μου ίσως πάμε και καθίσουμε λίγο στο χωριό μας που είναι παραθαλάσσιο, μία ώρα από δω... υπάρχουν εναλλακτικές αλλά σίγουρα να μην είμαστε στην πόλη και την κάψα!!! τα μικρά μας θα λαλήσουν!!

Το ιδανικό για μένα θα ήταν να είχαμε ένα εξοχικό και μόλις γεννούσα να πήγαινα εκεί... τι λέω ε???? Και επίσης θα ήθελα και μια βιλα στη δροσιά, μπροστά στη θάλασσα, και δυο κυρίες να μου κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και γω να πετάγομαι για κανένα μπανάκι, να γυρνάω να θηλάζω κ μετά βόλτες με το μεγάλο μου....αχχαχαχαχαχχα ΜΑ ΠΩς ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ???χαχαχαχχαχα. κ μετά ξύπνησα,,,,ε ρε ζόρια που μας περιμένουν με ζέστη και θηλασμό!!!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω παρακολουθησει το τελευταιο καλο ηταν οχι πολυ αναλυτικο ομως..

αυριο εχει μητρικο θηλασμο θα σας πω πως μου φανηκε

καλο βραδυ!

Πολύ ωραία μου ακούγονται αυτά τα σεμινάρια,,,από τους τίτλους τουλάχιστον...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

βρε κοριτσια μου να κανω μια ερωτηση? βαση την ΠΗΤ μου μεχρι 3 Αυγουστου θα εχω γεννησει...ξερω οτι η λεχωνα για τους γνωστους λογους δεν μπορει να κανει μπανιο μετα στην θαλασσα αλλα ουτε πριν την γεννα για να μην κολησει κανενα μικροβιο στην ευαισθητη περιοχη....ποτε μπορω να φυγω διακοπες με την οικογενεια και ας καθομαι εγω στο δωματιο...δεν θελω να στερησω στην μικρη μου τα μπανακια της...και λεω να νοικιασουμε δωματιο σε καμια κοντινη περιοχη/νησι και να πηγαινει ο αντρας μου με την Νεφελη για μπανιο και το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος να πηγαινουμε ολοι μαζι βολτουλα!Την Νεφελη την γεννησα Γεναρη και ετσι μεχρι το καλοκαιρι ειχα πολυ καιρο...εκατσα 40 ημερες μεσα στο σπιτι αλλα περισσοτερο γιατι εκανε κρυο μην κολησει καμια ιωση!τωρα τι κανω???και ιδικα με το πρωτο παιδι!

Δεν επιτρέπεται η θάλασσα πριν τον τοκετό;;; Και πως θα την παλέψουμε όλο το καλοκαίρι; Και αν κάνει καύσωνες;;;; Μέσα στην μπανιέρα ολημερίς!!!;;;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια βρήκα αυτά τα δωρεάν on-line σεμινάρια και είπα να τα μοιραστώ για όποια ενδιαφέρεται!

Αρκεί να γίνει κανείς μέλος (εγγραφή) και έχει διάφορα προνόμια!

Ένα από αυτά είναι τα ενημερωτικά σεμινάρια με θέματα:

Ανώδυνος τοκετός

Λοχεία και περιποίηση νεογέννητου

Μητρικός Θηλασμός

Ο πρώτος χρόνος ζωής του μωρού σας

Meldan περαστικά και γρήγορα σας εύχομαι!

Που ακριβώς πρέπει να μπούμε να γραφτούμε για να μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Good morning to all!!! Σχετικά με το θέμα των διακοπών... φέτος μας έπεσε δύσκολη περίοδος ο τοκετός! Θα φάμε όλο τον Αύγουστο στην κάψα...Θεωρώ για τα πρώτα μας μωρά ότι είναι ευκαιρία να πάμε διακοπές για μπανάκι τέλη Ιουνίου- με αρχές Ιουλίου,,,αλλιώς δεν υπάρχει ευκαιρία.... τέλη Ιουλίου που θα είμαστε στην πόλη, θα ήθελα να πηγαίναμε σε καμια πισίνα για παρηγοριά... Δεν ξέρω...συζητήσαμε λίγο με τη μαμά μου ίσως πάμε και καθίσουμε λίγο στο χωριό μας που είναι παραθαλάσσιο, μία ώρα από δω... υπάρχουν εναλλακτικές αλλά σίγουρα να μην είμαστε στην πόλη και την κάψα!!! τα μικρά μας θα λαλήσουν!!

Το ιδανικό για μένα θα ήταν να είχαμε ένα εξοχικό και μόλις γεννούσα να πήγαινα εκεί... τι λέω ε???? Και επίσης θα ήθελα και μια βιλα στη δροσιά, μπροστά στη θάλασσα, και δυο κυρίες να μου κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και γω να πετάγομαι για κανένα μπανάκι, να γυρνάω να θηλάζω κ μετά βόλτες με το μεγάλο μου....αχχαχαχαχαχχα ΜΑ ΠΩς ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ???χαχαχαχχαχα. κ μετά ξύπνησα,,,,ε ρε ζόρια που μας περιμένουν με ζέστη και θηλασμό!!!!!!

Μην ξεχνάς και τον γυμνασμένο δίμετρο που θα σου κάνει αέρα με εκείνα τα φύλλα φοίνικα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Δεν επιτρέπεται η θάλασσα πριν τον τοκετό;;; Και πως θα την παλέψουμε όλο το καλοκαίρι; Και αν κάνει καύσωνες;;;; Μέσα στην μπανιέρα ολημερίς!!!;;;

Αν και δεν έχω γεννήσει ποτέ καλοκαίρι, νομίζω ότι σε καθαρές θάλασσες δεν έχουμε πρόβλημα, φτάνει να μη μένεις με βρεγμένο μαγιώ. Άσε που είναι κι ό,τι καλύτερο, χαλαρωτικό και ξαλαφρωτικό, με τόσα κιλά εξτρά, στη θάλασσα είσαι πούπουλο...όχι και καθόλου μπάνιο...εγώ που γέννησα μάιο 2 μηνών το Γρηγόρη τον είχα βάλει στη θάλασσα, αυτό μου είχε πει ο γιατρός, να είναι καθαρή...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοίτα...κι εμείς που έχουμε σπίτι στην Κατερίνη....ούτε να φανταστώ δε θέλω να πάω εκεί, με τα πεθερικά δίπλα και νεογέννητο, όχι αγάπη μου, χίλιες φορές να ψηθούμε τον Αύγουστο!:?:-?:?:-?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Του χρόνου σε βλέπω Κυκλάδες με τα τρία αχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα! Αρνητικη δεν ειμαι αγαπουλα,ρεαλιστρια θα ελεγα καλυτερα.Με 35 κιλα πανω σου ποσο θα θελες να κοιταζεσαι στον καθρεφτη?και μη μου πεις να προσεχω για να μην φτασω ως εκει ξανα γιατι δεν μπορω καθολου να το κοντρολαρω,ειμαι λιχουδο στις εγκυμοσυνες:tongue::tongue:Εμενα προσωπικα η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν ειναι απο τις καλυτερες μου,προτιμω να εχω γεννησει-ειμαι λεχωνα-εχω ξεπαιδιασει παρα να ειμαι εγκυος.Γιαυτο γκρινιαζω συχνα πυκνα.Σε λιγους μηνες ομως...:D:Dμελι θα σταζει το στομα μου!!:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοίτα...κι εμείς που έχουμε σπίτι στην Κατερίνη....ούτε να φανταστώ δε θέλω να πάω εκεί, με τα πεθερικά δίπλα και νεογέννητο, όχι αγάπη μου, χίλιες φορές να ψηθούμε τον Αύγουστο!:?:-?:?:-?

Μα γιατι καλε?? Η μαμα θα περιμενει το εγγονι της πως και πως,για να μην πω και τη νυφουλα της!!!στα πουπουλα θα σε εχει :twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μα γιατι καλε?? Η μαμα θα περιμενει το εγγονι της πως και πως,για να μην πω και τη νυφουλα της!!!στα πουπουλα θα σε εχει :twisted::twisted:

Η οποία μαμά χθες έμαθε ότι έχουμε γιο...νόμιζε κόρη...:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα! Αρνητικη δεν ειμαι αγαπουλα,ρεαλιστρια θα ελεγα καλυτερα.Με 35 κιλα πανω σου ποσο θα θελες να κοιταζεσαι στον καθρεφτη?και μη μου πεις να προσεχω για να μην φτασω ως εκει ξανα γιατι δεν μπορω καθολου να το κοντρολαρω,ειμαι λιχουδο στις εγκυμοσυνες:tongue::tongue:Εμενα προσωπικα η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν ειναι απο τις καλυτερες μου,προτιμω να εχω γεννησει-ειμαι λεχωνα-εχω ξεπαιδιασει παρα να ειμαι εγκυος.Γιαυτο γκρινιαζω συχνα πυκνα.Σε λιγους μηνες ομως...:D:Dμελι θα σταζει το στομα μου!!:tongue:

Πρόσεχε τι γράφεις, σε λίγους μήνες θα ανατρέξω σε αυτό το μήνυμά σου και θα σε ελέγξω χαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μην ξεχνάς και τον γυμνασμένο δίμετρο που θα σου κάνει αέρα με εκείνα τα φύλλα φοίνικα!

χααχχαχαχαχαχαχαχα.!!! Μα γιατί να μην μπορούν να γίνουν όλα αυτα???? εχετε καλύτερες ιδέες????

ε όχι και να απαγορευτεί το μπάνιο στη θάλασσα!!!! θα πηδηχτώ από το παράθυρο

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Αν και δεν έχω γεννήσει ποτέ καλοκαίρι, νομίζω ότι σε καθαρές θάλασσες δεν έχουμε πρόβλημα, φτάνει να μη μένεις με βρεγμένο μαγιώ. Άσε που είναι κι ό,τι καλύτερο, χαλαρωτικό και ξαλαφρωτικό, με τόσα κιλά εξτρά, στη θάλασσα είσαι πούπουλο...όχι και καθόλου μπάνιο...εγώ που γέννησα μάιο 2 μηνών το Γρηγόρη τον είχα βάλει στη θάλασσα, αυτό μου είχε πει ο γιατρός, να είναι καθαρή...

Για την καθαριότητα της θάλασσας συμφωνώ. Αλλά όχι να μην πάμε και καθόλου!! Θα λιώσουμε...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Η οποία μαμά χθες έμαθε ότι έχουμε γιο...νόμιζε κόρη...:confused:

Εμ βεβαια νομιζε κοριτσι γιατι ηλπιζε να ακουσει το ονομα...!!!οπως λεει:ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται..:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...