Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

πωπω.....περαστικα σας meldan!!περαστικα και στα τσουπρακια!

εγω εφτιαχνα ενα ροφημα απο ζεστο νερο+μισο λεμονι χυμο+1κ.γ μελι+ 1 κομματι τζιντζερ....τελειο και πολυ αποτελεσματικο + πολλες συχνες πλυσεις στην μυτη απο φυσιολογικο ορο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια μου να κανω μια ερωτηση? βαση την ΠΗΤ μου μεχρι 3 Αυγουστου θα εχω γεννησει...ξερω οτι η λεχωνα για τους γνωστους λογους δεν μπορει να κανει μπανιο μετα στην θαλασσα αλλα ουτε πριν την γεννα για να μην κολησει κανενα μικροβιο στην ευαισθητη περιοχη....ποτε μπορω να φυγω διακοπες με την οικογενεια και ας καθομαι εγω στο δωματιο...δεν θελω να στερησω στην μικρη μου τα μπανακια της...και λεω να νοικιασουμε δωματιο σε καμια κοντινη περιοχη/νησι και να πηγαινει ο αντρας μου με την Νεφελη για μπανιο και το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος να πηγαινουμε ολοι μαζι βολτουλα!Την Νεφελη την γεννησα Γεναρη και ετσι μεχρι το καλοκαιρι ειχα πολυ καιρο...εκατσα 40 ημερες μεσα στο σπιτι αλλα περισσοτερο γιατι εκανε κρυο μην κολησει καμια ιωση!τωρα τι κανω???και ιδικα με το πρωτο παιδι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα και σήμερα!!! Μου αρέσει που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες! Σήμερα έχω τρομερή διάθεση, σκέφτομαι τα αγόρια μου και ενθουσιάζομαι! Είχα ένα πολύ ωραίο απόγευμα χτες με το μικρό και τον "μεγάλο" και ήταν αναζωγονητικό! Το μικρό μου θέλω συνέχεια να τον φιλάω! Τι ξεστομίζει κάθε μέρα! τι υπέροχη ηλικία!!! Σήμερα θα δούμε και τον μικρούλη στην κοιλίτσα στο νέο γιατρό!

Για σήμερα μαγείρεψα σκανακόριζο, αλλά νομίζω κάθε μέρα στερεύω από ιδέες... Τι να μαγειρέψω σήμερα για αύριο οεο???Έχουμε πήξει στις φακές και τα φασολάκια....κάθε βδομάδα οπωσδήποτε...χχαχαχα

Αντε κοριτσακι,περιμενουμε τα νεα του μπεμπε σου!που εισαι??εγω σημερα ειχα πεννες με κοκκινη σαλτσα,αυριο αυγα με πατατες τουρλου,θα παιξει και κανα φασολακι στανταρ την Τεταρτη,τι αλλο ρε κοριτσια??ανοιξτε τις κατσαρολες σας και πειτε...:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kαλημερα σε ολες μας.Εγω σηκωθηκα λιγο πιο νωρις απ οτι συνηθιζω για βα πιω ενα καφεδακι με την ησυχια μου γιατι μας περιμενει δυσκολο πρωινο.Μου πε η γιατρος απ το τηλ οτι επειδη η μελινα περναει δυο ιωσεις μαζι (ωτιτιδα απ την προηγ εβδομαδα συν την καινουρια που κολλησε απο μας)θα χρειαστει να κανουμε εργαστηριακο ελεγχο για να αποφασισουμε τι μικροβιο εχει και τι αντιβιωση θα παρει.Ξερετε πως κανει οταν δινει αιμα?Το σκεφτομαι και κλαιω απο τωρα.Τι να κανουμε ομως?Αβαγκαιο κακο.

Και παλι περαστικα σας κοριτσι μου.εμ εννοειτε οτι ειναι πολυ ασχημο σεναριο να πηγαινεις το παιδακι σου να του παρουν αιμα,ουτε παρανυχιδα δεν θες να του πειραξουνε,οχι να το τρυπησουνε με την βελονα:evil:Και εγω οταν τα πηγα να τους παρουν αιμα,εκλαιγα απο μεσα μου.Τι πραγμα και αυτο που νιωθω ρε παιδι μου?το εχετε οι υπολοιπες μαμαδες τοσο εντονο?δεν θελω να πονανε τα παιδια μου...:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα τι ωραια που τα γραφεις για τα αγορακια σου.Κι εγω κοριτσια μου τρελαινομαι μ αυτα που ξανουν οι ζουζουνες αλλα κι οταν σκεφτομαι το νεο μπουμπουκι χτυπαει η καρδια μου πιο δυνατα.Πες βρε μαγδα κι οι υπολοιπες καμια ατακα των μικρων να γελασουμε.Εμενα ο αντρας μου ειπε στη μελινα"οταν γυρισω απ τη δουλεια θα παιξουμε φουλ" κι αυτη ειπε"πως παιζεται"?Ελεγα στην κουμπαρα μου προχθες οτι στη μια καυρευω το μωρουδιστικο μυαλουδακι και τις λεξουλες που λεει και καμαρωνει και χειροκροταεθ μονη της και στην αλλη λατρευω το μυαλουδακι που εξελισσεται μερα με τη μερα τοσο πολυ και με γεμιζει με φοβερες αποριες.Η μελινα παντα ειχε το πολυ κοριτσιστικο στυλ αλλα εχει λιγες μερες που ασχολειται ολο με μενα."μαμα τι εβαλες καθ μυριζεις ωραια,παμε να δουμε τα κολιε σου,μου αρεσουν τα μαλλια σου"κι αλλα τετοια.Μια τρελα...

Αχ αχ αχ τι μου λες τωρα:D:D:DΓυναικες!!:tongue::tongue:απο την κουνια :tongue::tongue:

Σαν να βλεπω την σκηνη με την κορη σου μπροστα στα ματια μου τωρα!! Η δικια μου ερχεται καθε μερα μου ζηταει να της βαζω κραγιον και εγω εχω ενα λιπγκλος που το εχει φτιαξει η κοπελα που μου εφτιαχνε τις κρεμες για το προσωπο με μελισσοκερι και της το βαζω στο στομα και αυτη νομιζει οτι της κανω σπουδαια πραγματα!!!μετα τριβει και τα χειλια μεταξυ τους να κατανεμηθει ομοιομορφα το κραγιον :confused:.Μου ζηταει αρωμα να βαζω στους καρπους της :confused:Πηγαμε στα jumbo και πηρε ενα τσαντακι που ειχε μεσα κραγιον,σκιες και πινελακια για βαψιμο,λοιπον τις σκιες την εβαλα και τις ζωγραφισε σε ενα χαρτι σαν νερομπογιες,τα πινελακια κανουμε οτι βαφουμε τα ματια ψευτικα,χωρις χρωμα,μονο με το κραγιον δεν καταφερα να την ξεγελασω' βαζει καθε μερα απο λιγο αλλα της λεω οτι στο σχολειο απαγορευεται να πηγαινει βαμενη γιατι θα την μαλωσει η κυρια.μονο μεσα στο σπιτι.και με ακουει το μαναρακι μου :PΤα σκουλαρικια μου,τη μασκαρα.. μου εχει πει οτι οταν μεγαλωσει θα τα φορεσει και αυτη' αλλα ειναι πραγματικα να τις χαζευεις που εξελισσονται σε γυναικακια :-D:grin:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια βρήκα αυτά τα δωρεάν on-line σεμινάρια και είπα να τα μοιραστώ για όποια ενδιαφέρεται!

Αρκεί να γίνει κανείς μέλος (εγγραφή) και έχει διάφορα προνόμια!

Ένα από αυτά είναι τα ενημερωτικά σεμινάρια με θέματα:

Ανώδυνος τοκετός

Λοχεία και περιποίηση νεογέννητου

Μητρικός Θηλασμός

Ο πρώτος χρόνος ζωής του μωρού σας

Meldan περαστικά και γρήγορα σας εύχομαι!

gHTSp2.png

Κοριτσια η μερα μου παρανοια.Δε μπαινω σε λεπτομετειες αλλα ξεκινησα τουλαχιστον με τη δαναη απυρετη και γυρισαμε με 39.1.Εγω νιωθω χειροτερα.Ο λαιμος μου ξανακλεισε απ το πολυ μπλα μπλα στην εξεταση αιματος κι απ τη φωνη μετα γιατι οταν γυρισαμε στις τρεις η μελινα χτυπιοταν να παιξει πλαστελινες.Πινω χαμομηλακι και παω να την πεσω λιγο,το απογ με περιμενει κι ενα σπιτι κ...ος.Καλα οχι οτι θα κανω δουλειες αλλα συμμαζεμα γιατι γινεται της τρελης.

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βρε κοριτσια μου να κανω μια ερωτηση? βαση την ΠΗΤ μου μεχρι 3 Αυγουστου θα εχω γεννησει...ξερω οτι η λεχωνα για τους γνωστους λογους δεν μπορει να κανει μπανιο μετα στην θαλασσα αλλα ουτε πριν την γεννα για να μην κολησει κανενα μικροβιο στην ευαισθητη περιοχη....ποτε μπορω να φυγω διακοπες με την οικογενεια και ας καθομαι εγω στο δωματιο...δεν θελω να στερησω στην μικρη μου τα μπανακια της...και λεω να νοικιασουμε δωματιο σε καμια κοντινη περιοχη/νησι και να πηγαινει ο αντρας μου με την Νεφελη για μπανιο και το απογευμα που θα πεφτει ο ηλιος να πηγαινουμε ολοι μαζι βολτουλα!Την Νεφελη την γεννησα Γεναρη και ετσι μεχρι το καλοκαιρι ειχα πολυ καιρο...εκατσα 40 ημερες μεσα στο σπιτι αλλα περισσοτερο γιατι εκανε κρυο μην κολησει καμια ιωση!τωρα τι κανω???και ιδικα με το πρωτο παιδι!

Να πας κοριτσακι μου διακοπες!αν εχεις το ψυχικο κουραγιο και την διαθεση για ξεσπιτωμα γιατι οχι??εγω δεν νομιζω να κουνηθω ρουπι,ειμαι σιγουρη ουτε ορεξη για διακοπες θα εχω ουτε τα μουτρα μου στον καθρεφτη δεν θα θελω να βλεπω....χιχιχι

Ευτυχως εχουμε θαλασσα εδω στα 2λεπτα οποτε δεν χρειαζεται να τρεχουμε σε νησια φετος.Μεχρι του χρονου ουουουυυυυυυυυυυ βλεπουμε!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση.Ενταξει ολα αυτα για τις μανουλες ειναι.Να αρρωσταινουν τα παιδακια τους και να ναιεκει να τα κανουν καλα.Σκεφτειτε αλλες μανουλες που δινουν και τη ζωη τους αλλα δε μπορουν να τα κανουν καλα....Η μαμα μου ελεγε οτι τα παιδακια ειναι σαν τα λουλουδακια,με λιγη φροντιδα ειναι ανθισμενα. Ποσο αβασταχτα πολυ μπορει να σου λειπει ενας ανθρωπος καποιες μερες...Καληνυχτα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βρήκα αυτά τα δωρεάν on-line σεμινάρια και είπα να τα μοιραστώ για όποια ενδιαφέρεται!

Αρκεί να γίνει κανείς μέλος (εγγραφή) και έχει διάφορα προνόμια!

Ένα από αυτά είναι τα ενημερωτικά σεμινάρια με θέματα:

Ανώδυνος τοκετός

Λοχεία και περιποίηση νεογέννητου

Μητρικός Θηλασμός

Ο πρώτος χρόνος ζωής του μωρού σας

Meldan περαστικά και γρήγορα σας εύχομαι!

εχω παρακολουθησει το τελευταιο καλο ηταν οχι πολυ αναλυτικο ομως..

αυριο εχει μητρικο θηλασμο θα σας πω πως μου φανηκε

καλο βραδυ!

KPOzp2.png deXnp3.png

Κοριτσια η μερα μου παρανοια.Δε μπαινω σε λεπτομετειες αλλα ξεκινησα τουλαχιστον με τη δαναη απυρετη και γυρισαμε με 39.1.Εγω νιωθω χειροτερα.Ο λαιμος μου ξανακλεισε απ το πολυ μπλα μπλα στην εξεταση αιματος κι απ τη φωνη μετα γιατι οταν γυρισαμε στις τρεις η μελινα χτυπιοταν να παιξει πλαστελινες.Πινω χαμομηλακι και παω να την πεσω λιγο,το απογ με περιμενει κι ενα σπιτι κ...ος.Καλα οχι οτι θα κανω δουλειες αλλα συμμαζεμα γιατι γινεται της τρελης.

Μια δύσκολη μέρα...σήμερα είναι μια άλλη μέρα, ελπίζω να είστε οικογενειακώς καλύτερα....Αυτό που έλεγε η μανούλα σου...πόσο δίκιο είχε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν πάτε Ιούνιο?Γιατί μετά τη γέννα...τι να σου πω εγώ δε θα ξεκινούσα...Ούτε με ένα ούτε με τέσσερα παιδιά...Για το κλείσιμο μέσα...Το κράτησα και στα τρία, στον πρώτο βγήκα μόνη στις 20 μέρες για ένα σούπερ να ξεσκάσω.Στο δεύτερο ήταν γενάρης δε βγήκα και τον τρίτο πάλι γενάρη τον είχα πάει μια βόλτα ημερών μέχρι τα γηπεδάκια δίπλα στο σπίτι μας.Ούτε τώρα θα βγούμε...Εντάξει με την κάψα και τα λόχια από κάτω δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να κόβω βόλτες νομίζω...:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πας κοριτσακι μου διακοπες!αν εχεις το ψυχικο κουραγιο και την διαθεση για ξεσπιτωμα γιατι οχι??εγω δεν νομιζω να κουνηθω ρουπι,ειμαι σιγουρη ουτε ορεξη για διακοπες θα εχω ουτε τα μουτρα μου στον καθρεφτη δεν θα θελω να βλεπω....χιχιχι

Γιατί παιδί μου τόσο πολύ??Να σου πω κάτι βρε πουλάκι μου?Πολύ αρνητική είσαι ώρες ώρες...Γιατί?:mrgreen:

Ευτυχως εχουμε θαλασσα εδω στα 2λεπτα οποτε δεν χρειαζεται να τρεχουμε σε νησια φετος.Μεχρι του χρονου ουουουυυυυυυυυυυ βλεπουμε!!!

Του χρόνου σε βλέπω Κυκλάδες με τα τρία αχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αντε κοριτσακι,περιμενουμε τα νεα του μπεμπε σου!που εισαι??εγω σημερα ειχα πεννες με κοκκινη σαλτσα,αυριο αυγα με πατατες τουρλου,θα παιξει και κανα φασολακι στανταρ την Τεταρτη,τι αλλο ρε κοριτσια??ανοιξτε τις κατσαρολες σας και πειτε...:tongue::tongue:

Εμείς αγκινάρες αλά πολίτα οι μεγάλοι και μακαρόνια με κιμά τα παιδιά αφού είχα φτιάξει ένα τόνο!Ποια με ρώτησε, Αντωνία εσύ νομίζω...Τα σφολιατίνια υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ (εγώ από Βασιλόπουλο τα παίρνω), έχουν ζάχαρη πάνω εγώ τα τρώω και σκέτα μιαμ μιαμ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...