Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Nαι μαρουσκακι μου αληθεια μου μοιασε.Οχι εξωτερικα ειναι ιδια ο μπαμπας της αλλα στο θεμα κοκεταριας ναι.Θελει πριν παμε βολτα να βαλει ρουζ η λιποζαν αλλα γενικα δεν ειμαθ καθολου υπερ του χαζογκομενιστικου και μικρομεγαλου στυλ στα κοριτσακια οποτε της εχω κοψει τον αερα.Αλλο οι ναμαδες αλλο τα παιδακια λεει και μονη της.Απλως εχω αρχισεθ κι απολαμβανω πολυ αυτην την ταυτοτητα φυλου γιατι πιο πριν δε φαινεται που,ολα μωρα ειναι.Εγω εχω ακουσεικι απιστευτες ατακες απο τη μεγαλη μου ανηψια που τωρα παει β λυκειου.Αυτο το κοριτσι το χω σαν δικο μου και τωρα εφτασε η εποχη που κανει baby sitting στα παιδακια μου.Απιστευτο....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιλφέιγ μεξικάνας θείας του γαμπρού μου!

Υλικά

- 2 πακέτα σφολιατίνια (προσοχή σφολιατίνια όχι σαβαγιάρ)

-1 μόρφατ

-1 ζαχαρούχο γάλα

-3 άνθος αραβοσίτου στιγμής

-1 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ορθογώνιο :Κόβω τα σφολιατίνια του πρώτου πακέτου εγκάρσια δηλαδή οριζόντια --, όχι κάθετα || , και στρώνω στο τάπερ.Χτυπάω στο μίξερ τα 3 άνθος αραβοσίτου με το γάλα και στρώνω από πάνω.Ξανακόβω το δεύτερο πακέτο σφολιατίνια και ξαναστρώνω .Χτυπάω στο μίξερ μόρφατ και ζαχαρούχο και βάζω από πάνω.Τελειώνω με λίγα σφολιατίνια που έχω τρίψει και ψυγείο να κρυώσει. τα παιδιά κι εγώ τρελαινόμαστε, τρώω και όλο το τάπερ μόνη άμα λάχει, γίνεται μαλακό, κόβεται, όχι σαν του ζαχαροπλαστείου που είναι τραγανό και θέλει μαχαίρι!;)

Μου τρέχουν τα σάλια, και θέλω πολύ να το φτιάξω σε δυο βδομάδες που θα έχω επισκέψεις. Αλλα που θα βρω σφολιατίνια τωρα στη Γερμανια!

c8i6p2.png

Μιλφέιγ μεξικάνας θείας του γαμπρού μου!

Υλικά

- 2 πακέτα σφολιατίνια (προσοχή σφολιατίνια όχι σαβαγιάρ)

-1 μόρφατ

-1 ζαχαρούχο γάλα

-3 άνθος αραβοσίτου στιγμής

-1 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ορθογώνιο :Κόβω τα σφολιατίνια του πρώτου πακέτου εγκάρσια δηλαδή οριζόντια --, όχι κάθετα || , και στρώνω στο τάπερ.Χτυπάω στο μίξερ τα 3 άνθος αραβοσίτου με το γάλα και στρώνω από πάνω.Ξανακόβω το δεύτερο πακέτο σφολιατίνια και ξαναστρώνω .Χτυπάω στο μίξερ μόρφατ και ζαχαρούχο και βάζω από πάνω.Τελειώνω με λίγα σφολιατίνια που έχω τρίψει και ψυγείο να κρυώσει. τα παιδιά κι εγώ τρελαινόμαστε, τρώω και όλο το τάπερ μόνη άμα λάχει, γίνεται μαλακό, κόβεται, όχι σαν του ζαχαροπλαστείου που είναι τραγανό και θέλει μαχαίρι!;)

Αχ τι μας κάνεις πρωινιάτικα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ τι μας κάνεις πρωινιάτικα...

Εννοείται είναι το πρώτο γλυκό που θα κάνω όταν τελειώσει η νηστεία!έχω και συνταγή πολύτεκνης για τσουρέκια αρωματικότατα και αφρατότατα.Δεν έφτιαχνα ποτέ γτ φοβόμουν την αποτυχία.Αυτά τα κάνω εδώ και τρία χρόνια, την πρώτη χρονιά που δοκίμασε ο κουμπάρος μου είπε ότι δεν είχε φάει καλύτερα, καλύτερα κι από της θείας του λέει που είναι τοπ!!!:mrgreen:Αν θέλετε, να τη φέρω κι αυτήν!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εννοείται είναι το πρώτο γλυκό που θα κάνω όταν τελειώσει η νηστεία!έχω και συνταγή πολύτεκνης για τσουρέκια αρωματικότατα και αφρατότατα.Δεν έφτιαχνα ποτέ γτ φοβόμουν την αποτυχία.Αυτά τα κάνω εδώ και τρία χρόνια, την πρώτη χρονιά που δοκίμασε ο κουμπάρος μου είπε ότι δεν είχε φάει καλύτερα, καλύτερα κι από της θείας του λέει που είναι τοπ!!!:mrgreen:Αν θέλετε, να τη φέρω κι αυτήν!

θελουμε θελουμε!!!

c8i6p2.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!

Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...και απο χτες που τα εβγαλα απο μεσα μου γιατι ντρεπομουν να τα πω σε καποιον δικο μου νιωθω πολυ καλυτερα και περιμενω πως και πως να αντικρισω την νεα μου μπουμπου!Φαινεται η δουλεια στα κοριτσια που κανω με τον αντρα μου ειναι πολυ καλη γι αυτο θα ερθει και η δευτερη :tongue:!Παντως οντως ισως με τα αγορια να μην τα πηγαινα τοσο καλα...ετσι και αλλιως δεν πολυ ασχολουμαι μαζι τους...περισσοτερο με τραβανε τα φρουφρου και τα κοτσιδακια ...αρα μαλλον ολα για καποιο λογο γινονται!

marouskaki...το γλυκο θα το φτιαξω οπως και διποτε! φετος θα επιχειρησω να κανω τσουρεκακια εκτος απο Πασχαλινα κουλουρακια, με την Νεφελιτσα μου για το καλο της μπουμπουκας :wink:

Εγω σημερα εφτιαξα μπαμιες...αυριο θα φαω σαρδελιτσα ψητη και ο συζηγος φακες!Η μικρη τρωει σχολειο

Οσο για την γιογκα...ειχα κανει παλια οχι στην εγκυμοσυνη και δεν μου αρεσε τοσο...μετα τον τριτο ξαναπηγα γυμναστηριο γιατι πηγαινα απο τοτε που η Νεφελιτσα μου πηγε 4 μηνων και δεν ειχα σταματησει οποτε το ηθελα πολυ!Κανω διαδρομο και λαστιχα για τα χερια/πλατη/στηθος και καποιες ασκησεις για απαγωγους και προσαγωγους με την επιβλεψη του γυμναστη και νιωθω πολυυυυυυ ομορφα!

Μελι εχεις δικαιο...το καθε παιδι εχει την δικη του προσωπικοτητα και εγω ειμαι παρα πολυ περηφανη για την πρωτη μου κορη!Ειναι ενα παιδι ηρεμο,γλυκο με τουπεδακι που τρελενομαι...υπακουη με γλυκια φωνουλα...ποτε δεν με κουρασε...ποτε δεν χτυπησε αλλα παιδακια...οπου και αν παω λενε γι αυτη...ναι ειμαι μαμα κουκουβαγια αλλα ειμαι και πολυ τυχερη που εχω τετοιο παιδι!Ευχομαι και η δευτερη τσουπριτσα μου να ειναι τοσο αξιαγαπητη οπως η πρωτη!!!

Επισης εχω να σας πω οτι πριν το καλοκαιρι ελεγα δεν ειμαι ετοιμη για δευτερο παιδι...μετα το Σεπτεμβρη ενιωσα την επιθυμια για το δευτερο μιας και η μικρη ηταν πιο ανεξαρτητη και πλησιαζε τα 3...μετα ελεγα αν κανω δευτερο...stop!!!ΤΕΛΟΣ.....Τωρα πια δεν αποκλειω τιποτα....βλεπω εσας με 3 ή περισσοτερα παιδια ποσο ευτυχισμενες ειστε και το φερνω στο πισω μερος του μυαλου μου! Αν τα οικονομικα μας καλυτερεψουν τα επομενα 2-3 χρονια ισως κανω το χατιρι της μικρης μου που εχτες μου ειπε μαμα ποτε θα βγει η μπουμπουκα?το καλοκαιρι που θα τρως παγωτο...της λεω....μετα θα κανουμε αλλο ενα μου λεει? της λεω...θες? ναι μαμα....θελω 2 μωρακια να εχω!:mrgreen: χαχαχα...γιατι οχι....αν μπορουμε θα κανουυμε και τριτο και ας ειναι και αυτη κοτσιδου :tongue:!:wink:

να κανω και μια χαζη ερωτηση....εσεις που εχετε 3 παιδακια και πανω...το κρατος σας παρεχει τιποτα????

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!

Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...και απο χτες που τα εβγαλα απο μεσα μου γιατι ντρεπομουν να τα πω σε καποιον δικο μου νιωθω πολυ καλυτερα και περιμενω πως και πως να αντικρισω την νεα μου μπουμπου!Φαινεται η δουλεια στα κοριτσια που κανω με τον αντρα μου ειναι πολυ καλη γι αυτο θα ερθει και η δευτερη :tongue:!Παντως οντως ισως με τα αγορια να μην τα πηγαινα τοσο καλα...ετσι και αλλιως δεν πολυ ασχολουμαι μαζι τους...περισσοτερο με τραβανε τα φρουφρου και τα κοτσιδακια ...αρα μαλλον ολα για καποιο λογο γινονται!

marouskaki...το γλυκο θα το φτιαξω οπως και διποτε! φετος θα επιχειρησω να κανω τσουρεκακια εκτος απο Πασχαλινα κουλουρακια, με την Νεφελιτσα μου για το καλο της μπουμπουκας :wink:

Εγω σημερα εφτιαξα μπαμιες...αυριο θα φαω σαρδελιτσα ψητη και ο συζηγος φακες!Η μικρη τρωει σχολειο Τρελαίνομαι για μπάμιες!!Μιαμ μιαμ!

Οσο για την γιογκα...ειχα κανει παλια οχι στην εγκυμοσυνη και δεν μου αρεσε τοσο...μετα τον τριτο ξαναπηγα γυμναστηριο γιατι πηγαινα απο τοτε που η Νεφελιτσα μου πηγε 4 μηνων και δεν ειχα σταματησει οποτε το ηθελα πολυ!Κανω διαδρομο και λαστιχα για τα χερια/πλατη/στηθος και καποιες ασκησεις για απαγωγους και προσαγωγους με την επιβλεψη του γυμναστη και νιωθω πολυυυυυυ ομορφα!

Μελι εχεις δικαιο...το καθε παιδι εχει την δικη του προσωπικοτητα και εγω ειμαι παρα πολυ περηφανη για την πρωτη μου κορη!Ειναι ενα παιδι ηρεμο,γλυκο με τουπεδακι που τρελενομαι...υπακουη με γλυκια φωνουλα...ποτε δεν με κουρασε...ποτε δεν χτυπησε αλλα παιδακια...οπου και αν παω λενε γι αυτη...ναι ειμαι μαμα κουκουβαγια αλλα ειμαι και πολυ τυχερη που εχω τετοιο παιδι!Ευχομαι και η δευτερη τσουπριτσα μου να ειναι τοσο αξιαγαπητη οπως η πρωτη!!!

Εγώ το είπα, ήταν το πρώτο σοκ...;););)

Επισης εχω να σας πω οτι πριν το καλοκαιρι ελεγα δεν ειμαι ετοιμη για δευτερο παιδι...μετα το Σεπτεμβρη ενιωσα την επιθυμια για το δευτερο μιας και η μικρη ηταν πιο ανεξαρτητη και πλησιαζε τα 3...μετα ελεγα αν κανω δευτερο...stop!!!ΤΕΛΟΣ.....Τωρα πια δεν αποκλειω τιποτα....βλεπω εσας με 3 ή περισσοτερα παιδια ποσο ευτυχισμενες ειστε και το φερνω στο πισω μερος του μυαλου μου! Αν τα οικονομικα μας καλυτερεψουν τα επομενα 2-3 χρονια ισως κανω το χατιρι της μικρης μου που εχτες μου ειπε μαμα ποτε θα βγει η μπουμπουκα?το καλοκαιρι που θα τρως παγωτο...της λεω....μετα θα κανουμε αλλο ενα μου λεει? της λεω...θες? ναι μαμα....θελω 2 μωρακια να εχω!:mrgreen: χαχαχα...γιατι οχι....αν μπορουμε θα κανουυμε και τριτο και ας ειναι και αυτη κοτσιδου :tongue:!:wink:

να κανω και μια χαζη ερωτηση....εσεις που εχετε 3 παιδακια και πανω...το κρατος σας παρεχει τιποτα????

Oυουου, τι να σου πω!Μέχρι πριν κάποια χρόνια παίρναμε το επίδομα τρίτεκνων που ήταν 500-600 ευρώ το δίμηνο μέχρι που το τρίτο παιδί να γίνει 6 ετών.Τώρα δικαιούσαι ένα επίδομα ελαχιστότατο που βγαίνει με βάση το εκκαθαριστικό και το παίρνουμε δυο φορές το χρόνο...Α, επίσης έχουμε έκπτωση στο νερό που πληρώνουμε και στα τροφεία στο δημοτικό παιδικό, αυτά!:-D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια! προσπαθω να μαγειρεψω(αρακα) και εχει κανει 2 διακοπες ρευματος..τωρα ξαναρθε..

εχω γιατρο την παρασκευη,εχω αρκετο αγχος να ναι ολα καλα..

προβληματιζομαι κιολας γιατι δεν το χω νιωσει και ειμαι 20 βδομαδων παρα 1 μερα

αν πανε ολα καλα και πιασουν οι σοκολατες-καραμελες που θα χλαπακιασω πριν θα μαθουμε και τι ειναι γιατι τον προηγουμενο μηνα ντρεποταν το μικρο μου και δεν κουνουσε να ανοιξει ποδαρακια

το κρατος για τους πολυτεκνους τι να σου πω τρελα προνομια.δωσαν πριν κατι μηνες ακτινιδια μια αηδια θεοξινα...οι γονεις μου με 4 παιδια ποτε δεν πηραν τιποτα ουτε τροφιμα ουτε χρηματα λογω εισοδηματικου κριτηριου και καλα(σιγα τους ψηλους μισθους που επαιρναν)

το μονο καλο ηταν οτι για κατι χρονια πληρωναν μιση δεη και μισα εισητηρια λεωφορειο-πλοιο που εγω τα χρησιμοποιησα αρκετα

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εγω 2 μερες τωρα τον νιωθω συνεχεια!!!!!!! ειδικα αμα φαω γινεται πανικος στην κοιλια μου!!!!

Πόσο είσαι ακριβώς και τι ένοιωσες??έτσι για να ξέρουμε τι και πότε μας περιμένει!!!

LMb5p2.png

αααα....τοσα πολλα δινουν...τους ξεφτιλες!!!!για να δουμε μπας και αλλαξει τωρα τιποτα ...χαχαχαχα....

εγω παντως την ακουω συνεχεια την μπουμπουκα....ειναι λιιιιιιγο ζωηρουλα :tongue: παντως μην φοβαστε οσες δεν τα ακουτε ακομη....η μια κολητη μου το ακουσε αχνααααα 23η εβδομαδα :wink: το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο οπως και το καθε σωμα!:D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσια η μερα μου παρανοια.Δε μπαινω σε λεπτομετειες αλλα ξεκινησα τουλαχιστον με τη δαναη απυρετη και γυρισαμε με 39.1.Εγω νιωθω χειροτερα.Ο λαιμος μου ξανακλεισε απ το πολυ μπλα μπλα στην εξεταση αιματος κι απ τη φωνη μετα γιατι οταν γυρισαμε στις τρεις η μελινα χτυπιοταν να παιξει πλαστελινες.Πινω χαμομηλακι και παω να την πεσω λιγο,το απογ με περιμενει κι ενα σπιτι κ...ος.Καλα οχι οτι θα κανω δουλειες αλλα συμμαζεμα γιατι γινεται της τρελης.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...