Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα, στο γραφείο έρχομαι από τις 7 καλέ, γι' αυτό μπαίνω πρωί πρωί!;)Ρυζόγαλο...μου αρέσει τόσο πολύ αλλά δε μπορώ να το πετύχω ποτέ, δεν τρώνε και τα παιδιά, οπότε το απολαμβάνω όταν κάνει η μαμά μου (που κάνει το κλασικό όχι το προχώ το δικό σου χαχα)...:mrgreen:

Ρε συ Μαρούσκα, γιατί δεν πετυχαίνω και γω ποτέ το ρυζόγαλο??? Πότε θα μου βγεί νερούλό, πότε πηχτό πολύ!!! Έλεος,,,,το παράτησα!!! προτιμώ τις κρέμες αραβοσίτου που είναι με ποσότητες πολύ συγκεκριμένες!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Μαρούσκα, γιατί δεν πετυχαίνω και γω ποτέ το ρυζόγαλο??? Πότε θα μου βγεί νερούλό, πότε πηχτό πολύ!!! Έλεος,,,,το παράτησα!!! προτιμώ τις κρέμες αραβοσίτου που είναι με ποσότητες πολύ συγκεκριμένες!!

Μια φορά στη ζωή μου το πέτυχα σαν υφή, αλλά ήταν συνταγή του Παρλιάρου κι είχε λεμόνι μέσα.Το λεμόνι με χάλασε...σαν υφή ήταν όνειρο.Αν θυμάμαι καλά ήθελε πολύ ανακάτεμα, δεν είμαστε για να καθόμαστε πάνω από μια κατσαρόλα όμως καμιά ώρα τώρα χαχα...Κάνει ζελέ ο ανήρ, και στο τσακίρ κέφι εγώ κρέμες αραβοσίτου που λες κι εσύ!Επίσης κάνω μιλφέιγ πανεύκολο, υπερνόστιμο, μιαμ μιαμ!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια μου τι κανετε? Το νιωθετε το μωρακι σας εχουμε καιρο να το ξανα αναφερουμε. Ειδικα εσεις που ειστε και στην αρχη γιατι εγω ειμαι προς το τελος.. αν και χθες νομιζω κατι ενιωσα..

Εγώ νιώθω συνεχώς πράγματα εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σώμα μου ή το μωρό. Ο γιατρός μου μού είπε ότι μετά την 20η εβδομάδα θα το καταλαβαίνω... Δεν ξέρω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω νινακι μου δε νομιζω οτι ειναι το πρωτο σοκ γιατι το ξερεις πολλες μερες τωρα Απλως ειναι πολυ μεγαλη η επιθυμια σου και θα κανεις λιγο περισσοτερο να το ξεπερασεις.Δε χρειαζεται να χεις τυψεις,ολοι οι ανθρωποι εχουμε προτιμησεις κι επιθυμιες,αλλοι κρυφα αλλοι φανερα.Μαριανθη μου θυμισε μου λιγο την ιστορια σου.Εχουμε φτασει στη β επιπ χωρις κανενα στοιχειο φυλου η κατι εχει δει αλλα δεν ειναι σιγουρος?

Β' επιπέδου δεν έχω κάνει. Είμαι στην 18η+ εβδομάδα. Φύλο δεν έχουμε δει γιατί στην αυχενική δεν φαινόταν και μετά στον επόμενο υπέρηχο μας είχε γυρισμένη πλάτη. Τώρα είναι να πάω την Πέμπτη και θα δούμε. Μου είπαν να φάω σοκολάτα πριν μπω για να είναι δραστήριο το μωρό. Αλλιώς μια και καλή στην Β' επιπέδου. Εκτός και αν ακόμη και τότε μας το παίζει δύσκολο και δεν φανερώσει τα προσόντα του!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ νιώθω συνεχώς πράγματα εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σώμα μου ή το μωρό. Ο γιατρός μου μού είπε ότι μετά την 20η εβδομάδα θα το καταλαβαίνω... Δεν ξέρω...

είναι το πρώτο...λογικό...αυτά που νιώθεις το μωρό είναι, απλώς σιγά σιγά θα γίνει πιο ξεκάθαρο και θα σιγουρευτείς! Η αναμονή έχει τη γλύκα της!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μια φορά στη ζωή μου το πέτυχα σαν υφή, αλλά ήταν συνταγή του Παρλιάρου κι είχε λεμόνι μέσα.Το λεμόνι με χάλασε...σαν υφή ήταν όνειρο.Αν θυμάμαι καλά ήθελε πολύ ανακάτεμα, δεν είμαστε για να καθόμαστε πάνω από μια κατσαρόλα όμως καμιά ώρα τώρα χαχα...Κάνει ζελέ ο ανήρ, και στο τσακίρ κέφι εγώ κρέμες αραβοσίτου που λες κι εσύ!Επίσης κάνω μιλφέιγ πανεύκολο, υπερνόστιμο, μιαμ μιαμ!!!

Τι λες τώρα πρωί πρωί!

Θελω συνταγή μιλφειγ!!

c8i6p2.png

Αχ κοριτσάκι... Ευτυχώς δεν μπορούμε να τα ορίσουμε όλα. Έτσι είναι η φύση. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου!

Αλλά τι θα έλεγες να δοκιμάσεις να σκεφτείς το κάθε παιδί σαν προσωπικότητα και όχι σαν φύλο;

Θέλω να πω, ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός αγοριού, λόγου χάρη την ανταγωνιστικότητα στον αθλητισμό (βλέπε ποδόσφαιρο) μπορεί κάλλιστα να τον έχει ένα κορίτσι. Και άλλα πολλά. Φυσικά και το αντίθετο!

Και εγώ είχα προτίμηση αλλά ξεκόλλησα. :D

Πραγματικά κάποια στιγμή αναρωτήθηκα τι πραγματικά ήταν αυτό που με έκανε να επιθυμώ συγκεκριμένο φύλο και κατέληξα σε χαρακτηριστικά προσωπικότητας που φυσικά παίζουν και στα αγόρια και στα κορίτσια! :wink:

Η κύρια διαφορά τους νομίζω πως είναι το ''περιεχόμενο'' των ''σοβρακοκυλοτακίων'' τους.;)

Think about it!

Τι όμορφα που το έθεσες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βρε μανούλες να σας ρωτήσω? Έχω φάει ένα κόλλημα με τη Birthlight Pregnancy Yoga. Θέλω να αγοράσω ένα DVD με ασκήσεις μα το σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι αν είναι επικίνδυνο...:confused:

Κάνει μαθήματα μια γυναικολόγος στο Κολωνάκι αλλά το βρήκα περιττό να προσθέσω τέτοιο (σεβαστό) έξοδο στον προϋπολογισμό μας. Έχει καμιά σας εμπειρία σχετικά? :roll:

Για να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται

yoga-home-warmup.gif

Εγώ σκεφτόμουν να ξεκινήσω μαθήματα yoga για εγκύους. Αλλά δεν βόλευαν οι ώρες. Οπότε το άφησα. Αν ο γιατρός σου κρίνει πως δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, η yoga είναι ένα πολύ καλό είδος γυμναστικής

SJqRp2.pngPvhnp2.png

είναι το πρώτο...λογικό...αυτά που νιώθεις το μωρό είναι, απλώς σιγά σιγά θα γίνει πιο ξεκάθαρο και θα σιγουρευτείς! Η αναμονή έχει τη γλύκα της!

Αναμονή για το φύλο, αναμονή για τα χτυπήματα... Στο τέλος της εγκυμοσύνης θα ζητήσω από το σύζυγο βραβείο υπομονής!!! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλημερα σε ολες μας.Εγω σηκωθηκα λιγο πιο νωρις απ οτι συνηθιζω για βα πιω ενα καφεδακι με την ησυχια μου γιατι μας περιμενει δυσκολο πρωινο.Μου πε η γιατρος απ το τηλ οτι επειδη η μελινα περναει δυο ιωσεις μαζι (ωτιτιδα απ την προηγ εβδομαδα συν την καινουρια που κολλησε απο μας)θα χρειαστει να κανουμε εργαστηριακο ελεγχο για να αποφασισουμε τι μικροβιο εχει και τι αντιβιωση θα παρει.Ξερετε πως κανει οταν δινει αιμα?Το σκεφτομαι και κλαιω απο τωρα.Τι να κανουμε ομως?Αβαγκαιο κακο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Αναμονή για το φύλο, αναμονή για τα χτυπήματα... Στο τέλος της εγκυμοσύνης θα ζητήσω από το σύζυγο βραβείο υπομονής!!! χαχα

Μαριανθη μου αν στο τελος της εγκυμοσυνης σου δωσει βραβειο υπομονης μετα το τελος του πρωτου χρονου με το μωρο πρεπει να απαιτησεις βραβειο χαλαρωσης επι ενα μηνα σε σπα.Εγω δε κι οι υπολοιπες με τρια και το μαρουσκακι με τεσσερα πρεπει να απαιτησουμε και να κερδισουμε επαξια το βραβειο "δεν ηξερες,δε ρωταγες"?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαγδα τι ωραια που τα γραφεις για τα αγορακια σου.Κι εγω κοριτσια μου τρελαινομαι μ αυτα που ξανουν οι ζουζουνες αλλα κι οταν σκεφτομαι το νεο μπουμπουκι χτυπαει η καρδια μου πιο δυνατα.Πες βρε μαγδα κι οι υπολοιπες καμια ατακα των μικρων να γελασουμε.Εμενα ο αντρας μου ειπε στη μελινα"οταν γυρισω απ τη δουλεια θα παιξουμε φουλ" κι αυτη ειπε"πως παιζεται"?Ελεγα στην κουμπαρα μου προχθες οτι στη μια καυρευω το μωρουδιστικο μυαλουδακι και τις λεξουλες που λεει και καμαρωνει και χειροκροταεθ μονη της και στην αλλη λατρευω το μυαλουδακι που εξελισσεται μερα με τη μερα τοσο πολυ και με γεμιζει με φοβερες αποριες.Η μελινα παντα ειχε το πολυ κοριτσιστικο στυλ αλλα εχει λιγες μερες που ασχολειται ολο με μενα."μαμα τι εβαλες καθ μυριζεις ωραια,παμε να δουμε τα κολιε σου,μου αρεσουν τα μαλλια σου"κι αλλα τετοια.Μια τρελα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Aνδρέας 3 ετών πέρυσι, γυρίζει από το σχολείο και λέει:''Μαμά, σήμερα δεν έπνιξα κανέναν στο σχολείο!''Όπου Ανδρέας ούτε ένα μέτρο άνθρωπος, 15 κιλά τώρα που μιλάμε αλλά μεγάλος δάρτης!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Λένε πάρα πολλά να πέφτεις κάτω αλλά τώρα δε μου έρχονται ρε γμτ...Αντωνία, βραβείο δε θέλω, ούτε σπα ούτε τίποτα, καλύτερο βραβείο από τα παιδιά μου δεν έχω...;) Βραβείο υπομονής παίρνουμε κάθε μέρα νομίζω....;) Όχι από το σύζυγο...αυτό που νιώθουμε εννοώ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαγδα τι ωραια που τα γραφεις για τα αγορακια σου.Κι εγω κοριτσια μου τρελαινομαι μ αυτα που ξανουν οι ζουζουνες αλλα κι οταν σκεφτομαι το νεο μπουμπουκι χτυπαει η καρδια μου πιο δυνατα.Πες βρε μαγδα κι οι υπολοιπες καμια ατακα των μικρων να γελασουμε.Εμενα ο αντρας μου ειπε στη μελινα"οταν γυρισω απ τη δουλεια θα παιξουμε φουλ" :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμ πώς της τα λέι κι αυτός έτσι, αγγλικά?

κι αυτη ειπε"πως παιζεται"?Ελεγα στην κουμπαρα μου προχθες οτι στη μια καυρευω το μωρουδιστικο μυαλουδακι και τις λεξουλες που λεει και καμαρωνει και χειροκροταεθ μονη της και στην αλλη λατρευω το μυαλουδακι που εξελισσεται μερα με τη μερα τοσο πολυ και με γεμιζει με φοβερες αποριες.Η μελινα παντα ειχε το πολυ κοριτσιστικο στυλ αλλα εχει λιγες μερες που ασχολειται ολο με μενα."μαμα τι εβαλες καθ μυριζεις ωραια,παμε να δουμε τα κολιε σου,μου αρεσουν τα μαλλια σου"κι αλλα τετοια.Μια τρελα...

Να, εμένα αυτά δε με αγγίζουν γιατί ποτέ δεν ήμουν το κλασικό κορίτσι, η μάνα μου καημό το έχει που δεν της μοιάξαμε στην κοκεταρία (άλλη μια απόδειξη ότι δεν έχω τυχαία γιους, χαχα)...Ενώ η Μελίνα πού έμοιαξε Αντωνίτσα?;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μιλφέιγ μεξικάνας θείας του γαμπρού μου!

Υλικά

- 2 πακέτα σφολιατίνια (προσοχή σφολιατίνια όχι σαβαγιάρ)

-1 μόρφατ

-1 ζαχαρούχο γάλα

-3 άνθος αραβοσίτου στιγμής

-1 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ορθογώνιο :Κόβω τα σφολιατίνια του πρώτου πακέτου εγκάρσια δηλαδή οριζόντια --, όχι κάθετα || , και στρώνω στο τάπερ.Χτυπάω στο μίξερ τα 3 άνθος αραβοσίτου με το γάλα και στρώνω από πάνω.Ξανακόβω το δεύτερο πακέτο σφολιατίνια και ξαναστρώνω .Χτυπάω στο μίξερ μόρφατ και ζαχαρούχο και βάζω από πάνω.Τελειώνω με λίγα σφολιατίνια που έχω τρίψει και ψυγείο να κρυώσει. τα παιδιά κι εγώ τρελαινόμαστε, τρώω και όλο το τάπερ μόνη άμα λάχει, γίνεται μαλακό, κόβεται, όχι σαν του ζαχαροπλαστείου που είναι τραγανό και θέλει μαχαίρι!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...