Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε μανούλες να σας ρωτήσω? Έχω φάει ένα κόλλημα με τη Birthlight Pregnancy Yoga. Θέλω να αγοράσω ένα DVD με ασκήσεις μα το σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι αν είναι επικίνδυνο...:confused:

Κάνει μαθήματα μια γυναικολόγος στο Κολωνάκι αλλά το βρήκα περιττό να προσθέσω τέτοιο (σεβαστό) έξοδο στον προϋπολογισμό μας. Έχει καμιά σας εμπειρία σχετικά? :roll:

Για να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται

yoga-home-warmup.gif

Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα μαθήματα.

Είναι ενδιαφερον, κυρίως έχει να κάνει με μεθόδους χαλαρωσης και σου δείχνουν ασκήσεις να ανακουφίζεις κάποια μέρη του σώματος που καταπονουνται στην εγκυμοσύνη. Δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικό, απλά χωρίς δάσκαλο να προσέχεις να κάνεις σωστά τις ασκήσεις για να μην επιβαρύνεις κανένα λάθος σημείο

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα μαθήματα.

Είναι ενδιαφερον, κυρίως έχει να κάνει με μεθόδους χαλαρωσης και σου δείχνουν ασκήσεις να ανακουφίζεις κάποια μέρη του σώματος που καταπονουνται στην εγκυμοσύνη. Δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικό, απλά χωρίς δάσκαλο να προσέχεις να κάνεις σωστά τις ασκήσεις για να μην επιβαρύνεις κανένα λάθος σημείο

Σε ευχαριστώ! Σου στέλνω π.μ.

gHTSp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!Εχω και εγω μυξουλες :twisted: μπλιαχ και οταν ξυπναω το πρωι δεν μπορω να παρω ανασα.Ευτυχως μονο αυτα,τιποτα ακραιο γιατι δεν την παλευω που δεν την παλευω,αν ειναι να ειμαι και αρρωστη,χ@σε μεσα Πολυχρονη...:D:DΠεραστικα σας meldan και στην οικογενεια σου,marouska και στα αγορακια σου,τι τραβανε τα μαναρακια μου ρε παιδι μου :evil::evil::evil:Αη στ@λο να παει και να μην γυρισει..Ποια αλλη κοπελα ταλαιπωρειται?ninaki εσεις αναρωσατε οκ!!Ας σχολιασω τα νεακια σας λοιπον:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ Μαρούσκαγια, και η διευθύντρια του σχολείου μου είπε να μην το διακόψουμε καθόλου για να μην του φανεί κάποια διαφορά του μεγάλου, αλλά έχω ακούσει και φουλ θηλάζοντα μωρά με πνευμονία και ωτίτιδα,,,,από που και ως που???? οπότε να δούμε πως θα πάει από μόνο του....τι να πω,,,ο Θεός και η τύχη μας... το χειρότερο είναι ότι αν αρρωστήσει μικρό ως τριών μηνών πάει απευθέιας νοσοκομείο, κ αυτό τρέμω... δεν πάω ποτέ στα νοσοκομεία, τα έχω πάρει από φόβο.... το παλεύω πάντα μέχρι τελευταία ελπίδα!!! Και το αστείο είναι ότι πληρώνουμε αρκετά για την περίθαλψη μηνιαίως!!! Άντε μην αρχίσω πάλι...

Και εμενα μου περασε απτο μυαλο τι να κανω οταν γεννηθει με το καλο η μπουμπου μου:D

Μια συμμαθητρια της κορης μου δεν πηγαινει στον παιδικο εδω και 3 μηνες γιατι γεννησε η μαμα της και φοβαται μην πηγαινει μικροβια στο σπιτι η μικρη.Ειναι και αυτο λυση?Θα εχουμε τα μεγαλυτερα παιδια μας στην "απεξω" για να διασφαλισουμε την πιθανοτητα μην κολησουν τα νεογεννητα?Εννοειτε οτι προτεραιοτητα μου ειναι και θα ειναι η υγεια του μωρου,αλλα θα ψαξω να βρω αλλους τροπους βολικους για ολους.Οταν ηταν 6 μηνων η κορη μου κολλησε βρογχιτιδα??απο που δεν ξερω!!:confused:γιατι ο γιος μου δεν πηγαινε ακομα παιδικο,τα ειχα και τα 2 σπιτι.οποτε ολα ειναι τζακ ποτ!!!Θα μου πειτε και εσεις τι θα κανετε,η marouska εδωσε 2 λυσεις,θα προτεινουμε ολες απο κατι και θα αλληλοβοηθηθουμε:-D:-D:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kαλά περνάτε ε????? πωπω Παναγιά μου!!! ΜΜΜΜΜΜΜαλιστααααα

Διάβαζα προχτες ότι και μια μοντέλα με 3 ήδη γιους είναι έγκυος στο τέταρτο!!! ΑΑΑ η Χοψονίδου,,, αυτή τα έχει και κοντά κοντά, νομίζω το μεγάλο της ούτε 5 δεν είναι!!! Και είχε μια φωτο με καρότσι (πες 1,5 χρονών) και τα άλλα δύο στο πλάι και μια κοιλιά φουσκωμένη!!! Αχ τι να πω??? Πόσες νταντάδες να έχει????Δεν έχει πάρει ανάσα η κοπέλα!!!

Είδες υπάρχει κι άλλη μάνα λόχου,,, αλλά δεν είπε ακόμα τι είναι το 4ο!!!

Γιατι ρε αγαπουλα αυτη κουραζεται???κατι τετοιες μονο που γεννανε,κατα ταλλα δεν ιδρωνουν στο παραμικρο.Την ειδα και εγω σε μια φωτο στο γηπεδο που επαιζε ο αντρας της μπασκετ και καθοταν σταυροποδι η κυρια και διπλα της 2 φιλλιπινεζες να κρατανε τα 2 παιδια της.Το τριτο δεν ξερω που ητανε.Εντωμεταξυ οσα παιδια κανει τοσο μεγαλωνει η διατροφη.....κουφια η ωρα που τ'ακουει.!!!Ας κανουνε παιδια αυτες,λεφτα εχουνε να τους παρεχουν μια ανετη ζωη- στρωμενη.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

αχ meldan.....ποσο σε καταλαβαινω.....νιωθω παρα παρα πολυ ασχημα που απογοητευτικα με το φυλο....ποσο εγωιστικο ειναι αυτο!γιατι ????? αντι να σκεφτομαι οτι εχω στην κοιλια μου ενα υγιη μωρακι που θα εχει η κορουλα μου παρεα και θα παιζουν και θα βγαινουν και θα εχουν η μια την αλλη....αντι να σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες δεν μπορουν να κανουν μωρακι...αντι να σκεφτομαι οτι τα εχω ολα (ρουχα,παπουτσια,κορδελες,παιχνιδια) σκεφτομαι γιατι δεν εχω αγορακι....ποσο ντροπη νιωθω!:( ποση ομως...... ακομη περναει απο το μυαλο μου το ενδεχομενο του γιατρου να εχει πεσει εξω....να κανω την β και να μου πουν ειναι αγορι....ακομη λεω ....λες να γεννησω και να μου πει ο γιατρος....να σου ζησει ο γιος....ελεος το μυαλο μου δεν μ αφηνει να ηρεμησω...νιωθω τοσο σιγουρη οτι εχει γινει καποιο λαθος....και απο την αλλη λεω....ντροπη σου....ειχες και μια παλινδρομηση σε διδυμακια αντι να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα ...σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι αγορι!!!!Παναγιτσα μου συγχωρεσε με....:( Σιγουρα θελω να ειναι καλα και να γεννησω ενα υγιη και καλοτυχο μωρακι απλα ειναι αυτο το μυαλο που καμια φορα σκεφτεται πραγματα που δεν θες....:roll:

Το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια.Ολα συμβαινουν και εμεις οι ανθρωποι δινουμε μαχες καθημερινα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου τι κανετε? Το νιωθετε το μωρακι σας εχουμε καιρο να το ξανα αναφερουμε. Ειδικα εσεις που ειστε και στην αρχη γιατι εγω ειμαι προς το τελος.. αν και χθες νομιζω κατι ενιωσα..

Μου φαινεται πως αν δεν φαω καμια ξεγυρισμενη κλωτσια δεν θα το παραδεχτω οτι ειναι το μικρουλι..κατι νιωθω,χθες-προχθες πιο εντονο,σημερα λιγοτερο.Αχ!!λογικα στον 8ο μηνα θα ειμαι σιγουρη 100%:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω την νιωθω αραια και που.Μου κανε εντυπωση μια φορα πριν λιγες μερες, ημουν ορθια και τεντωνομουν κι ενιωσα κατι πολυ δυνατι στην κοιλια.Ο αντρας μου μου πε οτι εκανα λες και με διαπερασε ρευμα.Τι να πω πολυ τεμπελιτσα μου φαινεται σε σχεση με τις αλλες.Ανυπομονω κι εγω να γινει συχνο και πιο πολυ ανυπομονω για οταν δυναμωσει και θα τη νιωθουν και τα κοριτσια.

Αυτό ακριβώς περιέγραφα κι εγώ, σαν να χτυπάω σε κάγκελο, σαν να σε χτυπάει το ρεύμα, καλά το είπες...Εκεί που δε δίνει κανένα σημάδι, κάνει αυτά τα απότομα και τρομάζω.χθες πήδηξε πάνω μου ο μικρός και κάνει ένα ντουκ ο πιο μικρός από μέσα, πετάχτηκα πάνω, χαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ησύχασα ότι φταίει ο πρόσθιος και δεν το νιώθω συνέχεια κι έτσι πορεύομαι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βροχούλα,περαστικά και σε σένα, συνάχι το σιχαίνομαι, βάζε όσο συχνά μπορείς θαλασσινό νερό, βοηθάει...

Λοιπόν, Νινάκι, θες να σου φύγει η επιθυμία για γιο?Σκέψου αυτήν την εικόνα...Είναι πρωί, πάει για τσίσα, το τσ@@τσ@@ρι σηκωμένο και σου λερώνει όλο το πάτωμα εκτός από την λεκάνη.Και βάλτο αυτό επί πολλά αγόρια και πολλές φορές τη μέρα, χαχα, εντάξει, σε έπεισα?Δεν είναι πιο καλά με τα κορίτσια? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Meldan, σίγουρα το να κάνει κάποιος παιδιά για να αποκτήσει το αντίθετο φύλο δεν είναι κι ό,τι πιο σώφρον...κάνουμε παιδιά γιατί τα αγαπάμε πάνω απ' όλα (περιλαμβάνονται κι οι περιπτώσεις που έτυχαν τα παιδιά, γιατί επιλογή άλλη υπήρχε αν δεν τα αγαπούσαμε)....

Μέλι, δεν είμαι της γυμναστικής, αυτό που έκανα σε κάθε παιδί είναι να περπατώ κάθε μέρα προς το τέλος, ειδικά στον ένατο...Ανέξοδο, απόλυτα αναζωογονητικό και χαλαρωτικό ...

Μαριανθάκι, παλιά β επιπέδου κάναμε 20η-22η, τώρα την κάνουν λίγο πιο πίσω βαριά ως 24η.Εγώ θα την κάνω 22η ακριβώς, ρώτα ξανά το ντοκ για επιβεβαίωση!

Κρόκετ, Ευαγγελία , Μαγδάκι, Chrimai όλα καλά?

Τι τρώτε σήμερα?Εμείς αγαπημένα μακαρόνια με κιμά για τους άντρες και μακαρόνια με κιμά σόγιας για τη μανούλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Mαρουσκάκι πρωινη πρωινη κι εσυ. Εμεις σήμερα φασόλια γιγαντες.

Ωραιος ο κιμας σόγιας! Mα το καλυτερο μου ειναι το γαλα σογιας, μου αρεσει πολυ.

Δεν θα ξεχασω ενα ρυζογαλο που είχα φτιάξει, μισό γαλα σόγιας μισό γάλα καρύδας. Τέλειο, πολύ αρωματικό.

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Mαρουσκάκι πρωινη πρωινη κι εσυ. Εμεις σήμερα φασόλια γιγαντες.

Ωραιος ο κιμας σόγιας! Mα το καλυτερο μου ειναι το γαλα σογιας, μου αρεσει πολυ.

Δεν θα ξεχασω ενα ρυζογαλο που είχα φτιάξει, μισό γαλα σόγιας μισό γάλα καρύδας. Τέλειο, πολύ αρωματικό.

Καλημέρα, στο γραφείο έρχομαι από τις 7 καλέ, γι' αυτό μπαίνω πρωί πρωί!;)Ρυζόγαλο...μου αρέσει τόσο πολύ αλλά δε μπορώ να το πετύχω ποτέ, δεν τρώνε και τα παιδιά, οπότε το απολαμβάνω όταν κάνει η μαμά μου (που κάνει το κλασικό όχι το προχώ το δικό σου χαχα)...:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα και σήμερα!!! Μου αρέσει που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες! Σήμερα έχω τρομερή διάθεση, σκέφτομαι τα αγόρια μου και ενθουσιάζομαι! Είχα ένα πολύ ωραίο απόγευμα χτες με το μικρό και τον "μεγάλο" και ήταν αναζωγονητικό! Το μικρό μου θέλω συνέχεια να τον φιλάω! Τι ξεστομίζει κάθε μέρα! τι υπέροχη ηλικία!!! Σήμερα θα δούμε και τον μικρούλη στην κοιλίτσα στο νέο γιατρό!

Για σήμερα μαγείρεψα σκανακόριζο, αλλά νομίζω κάθε μέρα στερεύω από ιδέες... Τι να μαγειρέψω σήμερα για αύριο οεο???Έχουμε πήξει στις φακές και τα φασολάκια....κάθε βδομάδα οπωσδήποτε...χχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα και σήμερα!!! Μου αρέσει που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες! Σήμερα έχω τρομερή διάθεση, σκέφτομαι τα αγόρια μου και ενθουσιάζομαι! Είχα ένα πολύ ωραίο απόγευμα χτες με το μικρό και τον "μεγάλο" και ήταν αναζωγονητικό! Το μικρό μου θέλω συνέχεια να τον φιλάω! Τι ξεστομίζει κάθε μέρα! τι υπέροχη ηλικία!!! Σήμερα θα δούμε και τον μικρούλη στην κοιλίτσα στο νέο γιατρό!

Για σήμερα μαγείρεψα σκανακόριζο, αλλά νομίζω κάθε μέρα στερεύω από ιδέες... Τι να μαγειρέψω σήμερα για αύριο οεο???Έχουμε πήξει στις φακές και τα φασολάκια....κάθε βδομάδα οπωσδήποτε...χχαχαχα

Αρακά??Χαχαχαχαχα....Χαίρομαι που περάσατε καλά...Πάντα τέτοια, περιμένουμε νέα για το μικρό μικρό από το νέο γιατρό, να μου πεις και τι σου είπε για φ.τ....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...