Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια σας καταλαβαίνω.... είναι εγωιστικό το ξέρω....οι άνθρωποι είμαστε άπληστοι...το έχω ξαναπει σε πολύ παλιό ποστ.... και γω σκεφτόμουν διάφορα που θα έρθει δεύτερο αγόρι... μια ζωή έχουμε μόνο....όταν έκανα όνειρα παλιότερα δε με φανταζόμουν να παίζω μόνο με τους μακουήν και τα σπαθιά....Βέβαια ήθελα σαν τρελή αγόρι το πρώτο, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο... όταν όμως μετά έβλεπα όλες τις φίλες μου με κορίτσια γλυκάθηκα,,, λέω δεν μπορεί και μένα θα μου στείλει,,,, όμως, μετά από τόοοοσες σκέψεις συνειδητοποιήσα ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό και έψαχνα να πιαστώ από αυτό.... τα λατρεύω τα αγοράκια, λιώνω, πεθαίνω για την αθωότητά τους, την ατσουμπαλιά τους, τις μπούρδες και τις καφρίλες τους... έχουν χιούμορ,,,, τόσα και άλλα τόσα μου αρέσουν σε αυτά... ίσως είμαι τυχερή και αξιωθώ ως νονά!!!! περιμένω την κουμπάρα μου μήπως κάνει κανένα κοριτσάκι!!! Αντε να δούμε...

Οπότε με αυτά και με αυτά, είμαι τόσο χαρούμενη θα έρθει το καινούριο αγοράκι μου!!!

Εκτιμήστε αυτά που έχετε και αυτά που έρχονται!!! όλα στο μυαλό μας είναι....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας καταλαβαίνω.... είναι εγωιστικό το ξέρω....οι άνθρωποι είμαστε άπληστοι...το έχω ξαναπει σε πολύ παλιό ποστ.... και γω σκεφτόμουν διάφορα που θα έρθει δεύτερο αγόρι... μια ζωή έχουμε μόνο....όταν έκανα όνειρα παλιότερα δε με φανταζόμουν να παίζω μόνο με τους μακουήν και τα σπαθιά....Βέβαια ήθελα σαν τρελή αγόρι το πρώτο, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο... όταν όμως μετά έβλεπα όλες τις φίλες μου με κορίτσια γλυκάθηκα,,, λέω δεν μπορεί και μένα θα μου στείλει,,,, όμως, μετά από τόοοοσες σκέψεις συνειδητοποιήσα ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό και έψαχνα να πιαστώ από αυτό.... τα λατρεύω τα αγοράκια, λιώνω, πεθαίνω για την αθωότητά τους, την ατσουμπαλιά τους, τις μπούρδες και τις καφρίλες τους... έχουν χιούμορ,,,, τόσα και άλλα τόσα μου αρέσουν σε αυτά... ίσως είμαι τυχερή και αξιωθώ ως νονά!!!! περιμένω την κουμπάρα μου μήπως κάνει κανένα κοριτσάκι!!! Αντε να δούμε...

Οπότε με αυτά και με αυτά, είμαι τόσο χαρούμενη θα έρθει το καινούριο αγοράκι μου!!!

Εκτιμήστε αυτά που έχετε και αυτά που έρχονται!!! όλα στο μυαλό μας είναι....

;););););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αφιερωμένο στις αγορομάνες της παρέας! Πείτε μας τι ισχύει και τι όχι!!!

http://www.mama365.gr/22374/megalonontas-agoria-20-trela-stigmiotypa.html

tumblr_inline_mq4avnrntW1rw4tk8.gif

Τα κανουμε ολα εκτος απο τις λασπες και τους σουπερηρωες!!:mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

αχ και αγορι που εχω βαπτίσει ειναι τοσο απομακρος....αλλα δεν φταιει αυτος....οι γονεις τον εχουν κανει ετσι.....μου φαινεται θα βαφτισω ενα μπεμπη ακομη να βγαλω το αχτι μου:rolleyes:

thanks girls <3

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

μελι....xaxaxaxa.....με το αρθρο που ανεβασες μου χρυσωνεις το χαπι.....μπας και ειναι καλυτερα που ειμαι κοριτσομανα????μηπως τελικα δεν ειμαι γεννημενη για γιο???χαχαχαχα :rolleyes: εχτε δικαιο.....ολα για καποιο λογο γινονται...ας εκτιμησω αυτο που ερχεται....ολα ειναι στο μυαλο μας :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια μου λειψατε.Εγω ειμαι ηδη καλυτερα γιατι νομιζω οτι πηρα τα φαρμακα εγκαιρα κι εσωσα την κατασταση αλλα οι μικρες ειναι χαλια.Αυριο παμε παιδιατρο και φοβαμαι οτι η μικρη θα χει ακροαστικα,εχει πολυ ασχημο βηχα.Εγω τη μεγαλη δε θα τη σταματησω απ τον σταθμο,αλλωστε λενε οτι τη δευτερη χρονια αρπαζουν λιγοτερες ιωσεις.Το θεμα ειναι η δαναη που τον σεπτεμβρη γινεται δυι και θα θελα να την ξεκινησω αλλα η παιδιατρος μου λεει οχι.Σκεφτομαι να την ξεκινησω κατα τον μαρτη να χει παρει και το μωρο λιγο τα πανω του.Να σχολιασω τωρα αυτα που εγραψε το νινακι για το φυλο.Οταν ξεκινουσαμε την οικογ μας ελεγα οτι και να μην κανω γιο ποτε δε με νοιαζει..Παντα τα πηγαινα καλυτερα με τις γυναικες,οι αντρες πολλες φορες μου φανταζουν αλλο ειδος.Ακομη και τον ανηψιο μου ποτε δεν τον λαχταρησα,δεν τον ζηλεψα ενω τις ανηψιες μου απ την αλλη μου αδελφη κοντεψα να τις μεγαλωσω εγω.Οταν αποφασισαμε οτι θελουμε τριτο παιδι ποτε δεν το καναμε για να κυνηγησουμε το γιο.Αυτη η επιθυμια μου γεννηθηκε στην πορεια και με εξεπληξε κι εμενα την ιδια αλλα και οσους με ξερουν.Πιστευω οτι μου βγηκε επιθυμια για κατι διαφορετικο,δεν ειναι αμιγης η επιθυμια μου για αγορι οπως σε σενα νινακι.Ειναι ακομη πολυ μικρα τα δικα μου,αν ηταν πιο μεγαλα κι ειχα ξεφυγει απο τη μωρουδιστικη ροζ κατασταση ισως και να την αναζητουσα ξαναΤωρα ομως θα θελα να βιωσω και λιγη αγοροκατασταση.Θα θελα να πηγαινω τις δυο ρυθμικη και τον ενα ποδοσφαιρι,θα θελα πλαι στα κοριτσιστικα παιχνιδια να προστεθουν κι αγοριστικα,θα θελα να βλεπω κι αγοριστικα ρουχαλακια.Ειχα κι εγω μια ελπιδα για τη β επιπ αλλα η ατακα του γιατρου"πιο κοριτσι δε γινεται"μου την εσβησε.Οποτε δεχομαι την κατασταση,κανω ονειρα για τη νεα μου μπουμπου κι ειμαθ σιγουρη οτι με τον καιρο ολα αυτα θα σβηστουν και θα απορω με τον εαυτο μου και τις σκεψεις μου.Κι αν καποτε θελησουμε και τεταρτο θελω να μαι σιγουρη οτι θελω κι αλλο παιδι,οχι οτι θελω αγορι.Ετσι κι αλλιως παντα θεωρουσα μεγαλο ατου μου οτι εχω δυο αδελφες με τις οποιες ειμαθ πολυ δεμενη οποτε μου φαινεται παραξενο που δεν ηθελα το ιδιο και για τις κορουλες μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

αχ meldan.....ποσο σε καταλαβαινω.....νιωθω παρα παρα πολυ ασχημα που απογοητευτικα με το φυλο....ποσο εγωιστικο ειναι αυτο!γιατι ????? αντι να σκεφτομαι οτι εχω στην κοιλια μου ενα υγιη μωρακι που θα εχει η κορουλα μου παρεα και θα παιζουν και θα βγαινουν και θα εχουν η μια την αλλη....αντι να σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες δεν μπορουν να κανουν μωρακι...αντι να σκεφτομαι οτι τα εχω ολα (ρουχα,παπουτσια,κορδελες,παιχνιδια) σκεφτομαι γιατι δεν εχω αγορακι....ποσο ντροπη νιωθω!:( ποση ομως...... ακομη περναει απο το μυαλο μου το ενδεχομενο του γιατρου να εχει πεσει εξω....να κανω την β και να μου πουν ειναι αγορι....ακομη λεω ....λες να γεννησω και να μου πει ο γιατρος....να σου ζησει ο γιος....ελεος το μυαλο μου δεν μ αφηνει να ηρεμησω...νιωθω τοσο σιγουρη οτι εχει γινει καποιο λαθος....και απο την αλλη λεω....ντροπη σου....ειχες και μια παλινδρομηση σε διδυμακια αντι να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα ...σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι αγορι!!!!Παναγιτσα μου συγχωρεσε με....:( Σιγουρα θελω να ειναι καλα και να γεννησω ενα υγιη και καλοτυχο μωρακι απλα ειναι αυτο το μυαλο που καμια φορα σκεφτεται πραγματα που δεν θες....:roll:

Όπως είπε και η marouskaki είναι το πρώτο σοκ. Δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις και ενοχές. Είναι στην φύση μας να θέλουμε πράγματα. Και αν σε παρηγορεί, νομίζω πως και εγώ θα βάλω τα κλάματα αν μάθω ότι θα κάνω αγόρι! Χαχα. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, το συνηθίζεις και το αγαπάς μόνο και μόνο επειδή είναι το παιδάκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου τι κανετε? Το νιωθετε το μωρακι σας εχουμε καιρο να το ξανα αναφερουμε. Ειδικα εσεις που ειστε και στην αρχη γιατι εγω ειμαι προς το τελος.. αν και χθες νομιζω κατι ενιωσα..

UstLp3.png

Μαρουσκακι περαστικα και σε σας,αντε να βγει κι ο μαρτης μηπως στρωσει η κατασταση.Αλλα η γαστρεντεριτιδα πολυ ατιμη και δυσκολη.Οντως λιωνουν τα παιδακια τα καημενα.Αντε καλα κουραγια.Ευαγγελια οντως νταν εικοσι εβδομαδων μου φαινεται νωρις για β επιπ.Νομιζω οτι ειναι απο 21η εως 23η.Δε ξερω αν πιο πριν εχουν αναπτυχθει αυτα που πρεπει να ελεγξει ο γιατρος.Δεν τον ξαναρωτας?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγω νινακι μου δε νομιζω οτι ειναι το πρωτο σοκ γιατι το ξερεις πολλες μερες τωρα Απλως ειναι πολυ μεγαλη η επιθυμια σου και θα κανεις λιγο περισσοτερο να το ξεπερασεις.Δε χρειαζεται να χεις τυψεις,ολοι οι ανθρωποι εχουμε προτιμησεις κι επιθυμιες,αλλοι κρυφα αλλοι φανερα.Μαριανθη μου θυμισε μου λιγο την ιστορια σου.Εχουμε φτασει στη β επιπ χωρις κανενα στοιχειο φυλου η κατι εχει δει αλλα δεν ειναι σιγουρος?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

αχ meldan.....ποσο σε καταλαβαινω.....νιωθω παρα παρα πολυ ασχημα που απογοητευτικα με το φυλο....ποσο εγωιστικο ειναι αυτο!γιατι ????? αντι να σκεφτομαι οτι εχω στην κοιλια μου ενα υγιη μωρακι που θα εχει η κορουλα μου παρεα και θα παιζουν και θα βγαινουν και θα εχουν η μια την αλλη....αντι να σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες δεν μπορουν να κανουν μωρακι...αντι να σκεφτομαι οτι τα εχω ολα (ρουχα,παπουτσια,κορδελες,παιχνιδια) σκεφτομαι γιατι δεν εχω αγορακι....ποσο ντροπη νιωθω!:( ποση ομως...... ακομη περναει απο το μυαλο μου το ενδεχομενο του γιατρου να εχει πεσει εξω....να κανω την β και να μου πουν ειναι αγορι....ακομη λεω ....λες να γεννησω και να μου πει ο γιατρος....να σου ζησει ο γιος....ελεος το μυαλο μου δεν μ αφηνει να ηρεμησω...νιωθω τοσο σιγουρη οτι εχει γινει καποιο λαθος....και απο την αλλη λεω....ντροπη σου....ειχες και μια παλινδρομηση σε διδυμακια αντι να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα ...σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι αγορι!!!!Παναγιτσα μου συγχωρεσε με....:( Σιγουρα θελω να ειναι καλα και να γεννησω ενα υγιη και καλοτυχο μωρακι απλα ειναι αυτο το μυαλο που καμια φορα σκεφτεται πραγματα που δεν θες....:roll:

Μην νιωθεις τυψεις καλε!!! ολες μας εχουμε κανει τετοιες σκεψεις,δεν απογοητευτηκα οταν εμαθα φυλλο αλλα ακομα και τωρα περιμενω την β επιπεδου μηπως και αλλαξει κατι χιχιχιχχιχχιχιχιχι:mrgreen::mrgreen:

ανθρωπινα ειναι αυτα!! εγω οσο σκεφτομαι το τριτο Γιο ενθουσιαζομαι! μια ιδεα ειναι ολα μευθαυριο θα εχω 3 παλικαρους να καμαρωνω! εντωμεταξυ εδω και 2 μερες τον αισθανομαι συνεχεια και καθημερινα και νιωθω τοσο τοσ ο ευτιχισμενη που ζω το θαυμα 3η φορα!!! μου φαινεται οτι στο τελος θα απογοητευομουν αν αλλαζε το φυλλο τωρα συνηθισα στην ιδεα του 3ου αγοριου!

79o6p3.png

Κοριτσια μου τι κανετε? Το νιωθετε το μωρακι σας εχουμε καιρο να το ξανα αναφερουμε. Ειδικα εσεις που ειστε και στην αρχη γιατι εγω ειμαι προς το τελος.. αν και χθες νομιζω κατι ενιωσα..

Εγω 2 μερες τωρα τον νιωθω συνεχεια!!!!!!! ειδικα αμα φαω γινεται πανικος στην κοιλια μου!!!!

79o6p3.png

Εγω την νιωθω αραια και που.Μου κανε εντυπωση μια φορα πριν λιγες μερες, ημουν ορθια και τεντωνομουν κι ενιωσα κατι πολυ δυνατι στην κοιλια.Ο αντρας μου μου πε οτι εκανα λες και με διαπερασε ρευμα.Τι να πω πολυ τεμπελιτσα μου φαινεται σε σχεση με τις αλλες.Ανυπομονω κι εγω να γινει συχνο και πιο πολυ ανυπομονω για οταν δυναμωσει και θα τη νιωθουν και τα κοριτσια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

μελι....xaxaxaxa.....με το αρθρο που ανεβασες μου χρυσωνεις το χαπι.....μπας και ειναι καλυτερα που ειμαι κοριτσομανα????μηπως τελικα δεν ειμαι γεννημενη για γιο???χαχαχαχα :rolleyes: εχτε δικαιο.....ολα για καποιο λογο γινονται...ας εκτιμησω αυτο που ερχεται....ολα ειναι στο μυαλο μας :wink:

Αχ κοριτσάκι... Ευτυχώς δεν μπορούμε να τα ορίσουμε όλα. Έτσι είναι η φύση. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου!

Αλλά τι θα έλεγες να δοκιμάσεις να σκεφτείς το κάθε παιδί σαν προσωπικότητα και όχι σαν φύλο;

Θέλω να πω, ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός αγοριού, λόγου χάρη την ανταγωνιστικότητα στον αθλητισμό (βλέπε ποδόσφαιρο) μπορεί κάλλιστα να τον έχει ένα κορίτσι. Και άλλα πολλά. Φυσικά και το αντίθετο!

Και εγώ είχα προτίμηση αλλά ξεκόλλησα. :D

Πραγματικά κάποια στιγμή αναρωτήθηκα τι πραγματικά ήταν αυτό που με έκανε να επιθυμώ συγκεκριμένο φύλο και κατέληξα σε χαρακτηριστικά προσωπικότητας που φυσικά παίζουν και στα αγόρια και στα κορίτσια! :wink:

Η κύρια διαφορά τους νομίζω πως είναι το ''περιεχόμενο'' των ''σοβρακοκυλοτακίων'' τους.;)

Think about it!

gHTSp2.png

Βρε μανούλες να σας ρωτήσω? Έχω φάει ένα κόλλημα με τη Birthlight Pregnancy Yoga. Θέλω να αγοράσω ένα DVD με ασκήσεις μα το σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι αν είναι επικίνδυνο...:confused:

Κάνει μαθήματα μια γυναικολόγος στο Κολωνάκι αλλά το βρήκα περιττό να προσθέσω τέτοιο (σεβαστό) έξοδο στον προϋπολογισμό μας. Έχει καμιά σας εμπειρία σχετικά? :roll:

Για να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται

yoga-home-warmup.gif

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...