Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμείς Παρασκευή με τρομερή γαστρεντερίτιδα του μικρού, 20 εμετοί και διάρροιες μέσα σε 4 ώρες, το μικρό έρεψε, έγινε άσπρο σαν πανί, κατατρόμαξα...9 χρόνια μαμά τέτοια γαστρεντερίτιδα δεν ξανάδα...Το Σάββατο ήταν καλά, χθες ο μεσαίος εμετούς αλλά πιο ήπια κατάσταση.Ο μπαμπάς μας, εγώ κι ο μεγάλος είμαστε οκ...Πάει κι αυτό...

Περαστικούλια και σε εσένα! Εύχομαι οι υπόλοιποι να μείνετε υγιείς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν πας για καμιά ωρίτσα μόνο, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα... Αλλά και πάλι δεν ξέρω. Δεν έχω εμπειρία!

Καλημέρα Μαριάνθη όταν έχεις νεογέννητο όχι για καφέ να πας δεν προλαβαίνεις ούτε για τσίσα σου δεν υπάρχει χρόνος ειδικά τις πρώτες μέρες στο σπίτι γιατί μετά το δίμηνο στρώνουν. Κι εγώ πρωτομανούλα είμαι μην νομίζεις ότι έχω καμιά τρελή προυπηρεσία απλά πλέον η μικρή μου είναι 2 μηνών και έχω σχηματίσει γνώμη.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα κορίτσια! και καλή βδομάδα!

Μαρούσκα αυτή η γερή γαστρεντερίτιδα που είχα κ γω και όλοι μας την προηγούμενη βδομάδα δεν την έχω ξαναπάθει! όντως ο ιός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, ευτυχώς με μικρό κύκλο ζωής! Και από ότι ακούει εξαπλώθηκε και σε άλλες πόλεις! όχι μόνο σε μας! Φοβερό! μετά τη γρίπη που είχε και πέρασε όλος ο κόσμος, τώρα και αυτό!!! τελευταίο να είναι και να τελειώνουμε επιτέλους! φτάνει!!! όχι άλλο μύξα-βήχας!!! βαρέθηκα!!! τι λεω ε????

Πάντως εχω αρχίσει να ανησυχώ, όταν το σκέφτομαι, οι ιοι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ επιθετικοί, εγώ πχ δεν αρρώσταινα ποτέ!, περνούσαν χρόνια και δεν είχα κάνει ένα πυρετό! και τώρα πια (τα τελευταία 2-3 χρόνια) δεν υπάρχει σεζόν να μην αρρωστήσω... το ίδιο παρατηρώ και σε άλλους... τα μικρούλια μας πώς θα τον βγάλουν το χειμώνα που έρχεται??? Κορίτσια, εσείς θα σταματήσετε τα παιδάκια σας για κάποιο διάστημα το Σεπτέμβριο από τον παιδικό (ή προνήπιο) ? ή θα συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμα??? γιατί όλο ακούω τα δεύτερα αρρωσταίνουν και φτάνουν μέχρι κ νοσοκομείο από τις ιώσεις που φέρνει το πρώτο στο σπίτι.... τι με έπιασε??? αγχώθηκα τώρα,,,,συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά όλο ακούω διάφορα...Που να κλειστώ????

Η αλήθεια είναι πως πράγματι η ιοί έχουν γίνει πιο επιθετικοί τα τελευταία χρόνια. Αλλά είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Από ανέκαθεν η φύση προσπαθούσε να κρατήσει μια ισορροπία στον αριθμό που αναλογούσε για κάθε είδος. Π.χ. αν οι γάτες μπορούσαν να γεννήσουν συνέχεια χωρίς κανένα κίνδυνο για την επιβίωση των μωρών τους (είτε από κάποιο φυσικό εχθρό, είτε από κάποια ασθένεια, είτε από οτιδήποτε άλλο), θα γεμίζαμε γάτες! Και πάει λέγοντας... Ο άνθρωπος όμως για τους χ, ψ λόγους έχει καταφέρει να προσπεράσει αυτό τον βασικό νόμο της φύσης και να αυξήσει τα ποσοστά επιβίωσης και παράτασης της ζωής. Οι πόροι της φύσης ωστόσο είναι περιορισμένοι. Για αυτό και προσπαθώντας να επαναφέρει την ισορροπία κάνει τους ιούς πιο ισχυρούς. Πολύ επιστημονικά πρωινιάτικα ε; Χαχα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή η διαδικασία συμβαίνει από πάντοτε. Ο άνθρωπος προσπαθεί να βελτιώσει την ζωή του, παρατείνοντας τον χρόνο ζωής του και η φύση κάνει το αντίθετο. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Ξέρω ότι ακούγεται ψυχρό και απόμακρο και ότι αν κολλήσει κάτι το παιδί σου, τι να τα κάνεις όλα αυτά; Απλά σκέψου ότι ο άνθρωπος ποτέ δεν εφησυχάζει και πάντα ανακαλύπτει νέες θεραπείες.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να μην το ματιάσω, ακούω όλες εσάς που συνεχώς αρρωσταίνετε και με φτύνω! Εγώ έχω στο περίγυρό μου πολλούς αρρώστους, αλλά ευτυχώς το χειρότερο που πέρασα φέτος είναι ένας πονοκέφαλος! Δεν ξέρω αν φταίει η διατροφή που κάνω, η άσκηση, η ηρεμία (σε σημείο αναισθησίας) που με διακατέχει, αλλά είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντωνία, περαστικά και στους 4 σας, αμάν βρε κοπέλα μου, ποιος έμεινε όρθιος να κοιτάει τους άλλους?:confused:

Litsaballet, για αποστειρωτές δεν έχω ιδέα, ελπίζω να σε κάλυψε η βροχούλα!

Ευαγγελία, διανύεις τη 19η εβδομάδα...Εγώ που είμαι ακριβώς 19 εβδομάδων σήμερα, διανύω την 20η εβδομάδα...

Lonestar, τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε, δεν κατακρίνουμε τις επιλογές των εγκύων (τις επιλογές κάποιων γιατρών, ναι!)...Κι εγώ όπως κι η meldan πριν γεννήσω ήθελα καισαρική μετά....ούτε με σφαίρες...Αλλά και πάλι, αν επιμένεις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!;)

Τα άλλα κορίτσια είστε καλά?

Εμείς Παρασκευή με τρομερή γαστρεντερίτιδα του μικρού, 20 εμετοί και διάρροιες μέσα σε 4 ώρες, το μικρό έρεψε, έγινε άσπρο σαν πανί, κατατρόμαξα...9 χρόνια μαμά τέτοια γαστρεντερίτιδα δεν ξανάδα...Το Σάββατο ήταν καλά, χθες ο μεσαίος εμετούς αλλά πιο ήπια κατάσταση.Ο μπαμπάς μας, εγώ κι ο μεγάλος είμαστε οκ...Πάει κι αυτό...

Μέλι, περίπου έτσι είναι όπως τα λέει η τρίτεκνη αγορομάνα που γράφει...Τρώνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Βροχούλα...είναι μικρός ο δικός σου, ξαναπές μου σε λίγα χρόνια...:mrgreen:

Φτάσαμε στα μισά όπως έγραψε η Κρόκετ... Χαίρομαι την κάθε μέρα που περνάει και δεν ξαναγυρνάει...Κάνω όνειρα για το μωρουδέλι και πώς θα είμαστε όλοι μαζί...Ε..τέτοια!:oops:

Πω πω, ειχατε κι εσεις μεγάλη ιστορία ε; Σερνεται παντου αυτη η γαστρεντερίτιδα, κρίμα το μικρούλι σου!

Mωρε τοσο μικρο κορμάκι, πως την παλεψε με τοσους εμετους;

Περαστικά!!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! και καλή βδομάδα!

Μαρούσκα αυτή η γερή γαστρεντερίτιδα που είχα κ γω και όλοι μας την προηγούμενη βδομάδα δεν την έχω ξαναπάθει! όντως ο ιός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, ευτυχώς με μικρό κύκλο ζωής! Και από ότι ακούει εξαπλώθηκε και σε άλλες πόλεις! όχι μόνο σε μας! Φοβερό! μετά τη γρίπη που είχε και πέρασε όλος ο κόσμος, τώρα και αυτό!!! τελευταίο να είναι και να τελειώνουμε επιτέλους! φτάνει!!! όχι άλλο μύξα-βήχας!!! βαρέθηκα!!! τι λεω ε????

Πάντως εχω αρχίσει να ανησυχώ, όταν το σκέφτομαι, οι ιοι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ επιθετικοί, εγώ πχ δεν αρρώσταινα ποτέ!, περνούσαν χρόνια και δεν είχα κάνει ένα πυρετό! και τώρα πια (τα τελευταία 2-3 χρόνια) δεν υπάρχει σεζόν να μην αρρωστήσω... το ίδιο παρατηρώ και σε άλλους... τα μικρούλια μας πώς θα τον βγάλουν το χειμώνα που έρχεται??? Κορίτσια, εσείς θα σταματήσετε τα παιδάκια σας για κάποιο διάστημα το Σεπτέμβριο από τον παιδικό (ή προνήπιο) ? ή θα συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμα??? γιατί όλο ακούω τα δεύτερα αρρωσταίνουν και φτάνουν μέχρι κ νοσοκομείο από τις ιώσεις που φέρνει το πρώτο στο σπίτι.... τι με έπιασε??? αγχώθηκα τώρα,,,,συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά όλο ακούω διάφορα...Που να κλειστώ????

Λοιπόν...η δική μου άποψη, έχοντας γεννήσει δυο παιδιά καταχείμωνο...Συνέχιζαν κανονικά το σχολείο το-τα μεγαλύτερα παιδιά...Το να κρατάω το παιδί στο σπίτι για να μην αρρωστήσει και κολλήσει το μωρό...δεν το έκανα ούτε θα ξεκινήσω τώρα (τώρα άλλωστε δε μπορώ με δυο παιδιά δημοτικού!)...Άλλωστε ποιος λέει ότι κι εμείς οι μεγάλοι δεν είμαστε μικροβιοφορείς?Ο παιδίατρος στον παιδικό του τρίτου όταν μας μάζεψε μας είπε ότι σε περίπτωση νεογέννητου και ως τους τρεις μήνες το μεγαλύτερο παιδί πάει σχολείο αλλά με το που γυρίζει αλλάζει ρούχα και πλένει συχνότατα χεράκια.Κι αν θες και τη δική μου εξτρά ταπεινή άποψη...η καλύτερη πρόληψη είναι να θηλάσεις, όσα αντισώματα θα πάρει από κει δε θα τα πάρει από πουθενά....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Λοιπόν...η δική μου άποψη, έχοντας γεννήσει δυο παιδιά καταχείμωνο...Συνέχιζαν κανονικά το σχολείο το-τα μεγαλύτερα παιδιά...Το να κρατάω το παιδί στο σπίτι για να μην αρρωστήσει και κολλήσει το μωρό...δεν το έκανα ούτε θα ξεκινήσω τώρα (τώρα άλλωστε δε μπορώ με δυο παιδιά δημοτικού!)...Άλλωστε ποιος λέει ότι κι εμείς οι μεγάλοι δεν είμαστε μικροβιοφορείς?Ο παιδίατρος στον παιδικό του τρίτου όταν μας μάζεψε μας είπε ότι σε περίπτωση νεογέννητου και ως τους τρεις μήνες το μεγαλύτερο παιδί πάει σχολείο αλλά με το που γυρίζει αλλάζει ρούχα και πλένει συχνότατα χεράκια.Κι αν θες και τη δική μου εξτρά ταπεινή άποψη...η καλύτερη πρόληψη είναι να θηλάσεις, όσα αντισώματα θα πάρει από κει δε θα τα πάρει από πουθενά....;)

Συμφωνώ Μαρούσκαγια, και η διευθύντρια του σχολείου μου είπε να μην το διακόψουμε καθόλου για να μην του φανεί κάποια διαφορά του μεγάλου, αλλά έχω ακούσει και φουλ θηλάζοντα μωρά με πνευμονία και ωτίτιδα,,,,από που και ως που???? οπότε να δούμε πως θα πάει από μόνο του....τι να πω,,,ο Θεός και η τύχη μας... το χειρότερο είναι ότι αν αρρωστήσει μικρό ως τριών μηνών πάει απευθέιας νοσοκομείο, κ αυτό τρέμω... δεν πάω ποτέ στα νοσοκομεία, τα έχω πάρει από φόβο.... το παλεύω πάντα μέχρι τελευταία ελπίδα!!! Και το αστείο είναι ότι πληρώνουμε αρκετά για την περίθαλψη μηνιαίως!!! Άντε μην αρχίσω πάλι...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Συμφωνώ Μαρούσκαγια, και η διευθύντρια του σχολείου μου είπε να μην το διακόψουμε καθόλου για να μην του φανεί κάποια διαφορά του μεγάλου, αλλά έχω ακούσει και φουλ θηλάζοντα μωρά με πνευμονία και ωτίτιδα,,,,από που και ως που???? οπότε να δούμε πως θα πάει από μόνο του....τι να πω,,,ο Θεός και η τύχη μας... το χειρότερο είναι ότι αν αρρωστήσει μικρό ως τριών μηνών πάει απευθέιας νοσοκομείο, κ αυτό τρέμω... δεν πάω ποτέ στα νοσοκομεία, τα έχω πάρει από φόβο.... το παλεύω πάντα μέχρι τελευταία ελπίδα!!! Και το αστείο είναι ότι πληρώνουμε αρκετά για την περίθαλψη μηνιαίως!!! Άντε μην αρχίσω πάλι...

Ο Ανδρέας θήλασε 2,5 χρόνια...Ξεκίνησε παιδικό 12, 5 μηνών...Από 14 μηνών και ως 2,5 ετών έκανε κάθε μήνα ωτίτιδα, κάθε μήνα, είχαμε γονατίσει.Ο θηλασμός δενείναι πανάκεια, βοηθά πάρα μα πάρα πολύ...Ο παιδίατρος μου είχε πει αν δε θήλαζε θα έκανε και πιο πολλές:shock::shock::shock::shock: Απλώς κάποια παιδιά έχουν ευασθησία σε κάτι...Εμάς είχε στα αυτιά του.Ο μεσαίος θήλασε 13 μήνες κι έκανε μάσκες Οκτώβριο-Μάιο ως τα 2,5....Είχε παιδικό άσθμα (εντάξει, κατάλαβες τώρα, τα παιδιά μου όλα σε κάτι είναι ευαίσθητα πλην του μεγάλου που πήρε από μένα!)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ο Ανδρέας θήλασε 2,5 χρόνια...Ξεκίνησε παιδικό 12, 5 μηνών...Από 14 μηνών και ως 2,5 ετών έκανε κάθε μήνα ωτίτιδα, κάθε μήνα, είχαμε γονατίσει.Ο θηλασμός δενείναι πανάκεια, βοηθά πάρα μα πάρα πολύ...Ο παιδίατρος μου είχε πει αν δε θήλαζε θα έκανε και πιο πολλές:shock::shock::shock::shock: Απλώς κάποια παιδιά έχουν ευασθησία σε κάτι...Εμάς είχε στα αυτιά του.Ο μεσαίος θήλασε 13 μήνες κι έκανε μάσκες Οκτώβριο-Μάιο ως τα 2,5....Είχε παιδικό άσθμα (εντάξει, κατάλαβες τώρα, τα παιδιά μου όλα σε κάτι είναι ευαίσθητα πλην του μεγάλου που πήρε από μένα!)...

Kαλά περνάτε ε????? πωπω Παναγιά μου!!! ΜΜΜΜΜΜΜαλιστααααα

Διάβαζα προχτες ότι και μια μοντέλα με 3 ήδη γιους είναι έγκυος στο τέταρτο!!! ΑΑΑ η Χοψονίδου,,, αυτή τα έχει και κοντά κοντά, νομίζω το μεγάλο της ούτε 5 δεν είναι!!! Και είχε μια φωτο με καρότσι (πες 1,5 χρονών) και τα άλλα δύο στο πλάι και μια κοιλιά φουσκωμένη!!! Αχ τι να πω??? Πόσες νταντάδες να έχει????Δεν έχει πάρει ανάσα η κοπέλα!!!

Είδες υπάρχει κι άλλη μάνα λόχου,,, αλλά δεν είπε ακόμα τι είναι το 4ο!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Kαλά περνάτε ε????? πωπω Παναγιά μου!!! ΜΜΜΜΜΜΜαλιστααααα

Διάβαζα προχτες ότι και μια μοντέλα με 3 ήδη γιους είναι έγκυος στο τέταρτο!!! ΑΑΑ η Χοψονίδου,,, αυτή τα έχει και κοντά κοντά, νομίζω το μεγάλο της ούτε 5 δεν είναι!!! Και είχε μια φωτο με καρότσι (πες 1,5 χρονών) και τα άλλα δύο στο πλάι και μια κοιλιά φουσκωμένη!!! Αχ τι να πω??? Πόσες νταντάδες να έχει????Δεν έχει πάρει ανάσα η κοπέλα!!!

Είδες υπάρχει κι άλλη μάνα λόχου,,, αλλά δεν είπε ακόμα τι είναι το 4ο!!!

Ε τι νόμιζες μόνο εγώ είμαι??Χαχα...όχι εμένα είναι καλές οι διαφορές τους, καμία σχέση...Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.Όταν ήταν 1,5 ο μικρός είχα ξαναμείνει αλλά απέβαλλα στην 7η εβδομάδα, ήξερε ο Θεός ότι δε θα αντέχαμε και το πήρε πίσω...;) Και πραγματικά...το 2012 ήταν η χειρότερή μας χρονιά με τον Ανδρέα και τα αυτιά του, με αρρώστειες του συζύγου που ακόμη τυραννιέται, 9 χρόνια παντρεμένη τέτοια χρονιά δεν ξανάζησα σαν το 2012....:?:-?:?:-?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

Η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα εω βεβαια ακομη μπουκωμενη αλλα δεν με ποναει πια το σωμα μου και ο βηχας εχει κανει φτερα!

χτες την πηρα και πηγαμε σινεμα να δουμε σταχτομπουτα μαζι με αλλα 4 κοριτσοπουλα και μαμαδες απο το παιδικο....αχαχαχα....ειχαμε πολυ γελιο και περασε τελεια το κοριτσακι μου!

εγω για τα μπιμπερο ειχα της chicho και ημουν μια χαρα ευχαριστημενη και μπιμπερο γυαλινα του dr.brown που ειναι ιδικα για να μην κανει το μωρο κολικους που επισης εμεινα πολυ ευχαριστημενη!

meldan...περαστικουλια σας!!!μας τρελλανανε φετος οι ιωσεις και ακομη δεν εχουμε τελειωσει....αντε να καλοκαιριασει!!!

Και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να κλεισεις τα πρωτοτοκα παιδια μεσα για να μην αρρωστησει το βρεφος!Ο θηλασμος ειναι η καλυτερη προληψη για ολα!φουλ βυζακια λοιπον :tongue: για να γελασετε....οταν η κορη μου δεν επεινε ολο το γαλα που εβγαζα απο το στηθος για να μην το πεταξω (δεν μου εκανε καρδια αφου με τοσο κοπο το εβγαζα) ξερετε που το εδινα????στην σκυλιτσα μου και εκανε σαν τρελη...χαχαχα...υπερονοβια θα την κανω :-D:-D

αχ κοριτσια ειμαι τρελη.....απο τοτε που ελεγα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να κανω 3ο παιδι τωρα που δεν επιασα τον γιο μου περναει συνεχεια απο το μυαλο :roll: μακαρι να ηταν ι καταστασεις διαφορετικες να μπορουσα να κανω και 3ο παιδακι αλλα μετα δεν θα εχω χερια να μου τα κρατανε....ειναι οτι δεν μπορω να σταματησω και απο την δουλεια....ειναι και τα εξοδα πολλα.....:( θα μεινω με το καημο του γιου.... :(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλημερα κοριτσακια!

Η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα εω βεβαια ακομη μπουκωμενη αλλα δεν με ποναει πια το σωμα μου και ο βηχας εχει κανει φτερα!

χτες την πηρα και πηγαμε σινεμα να δουμε σταχτομπουτα μαζι με αλλα 4 κοριτσοπουλα και μαμαδες απο το παιδικο....αχαχαχα....ειχαμε πολυ γελιο και περασε τελεια το κοριτσακι μου!

εγω για τα μπιμπερο ειχα της chicho και ημουν μια χαρα ευχαριστημενη και μπιμπερο γυαλινα του dr.brown που ειναι ιδικα για να μην κανει το μωρο κολικους που επισης εμεινα πολυ ευχαριστημενη!

meldan...περαστικουλια σας!!!μας τρελλανανε φετος οι ιωσεις και ακομη δεν εχουμε τελειωσει....αντε να καλοκαιριασει!!!

Και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να κλεισεις τα πρωτοτοκα παιδια μεσα για να μην αρρωστησει το βρεφος!Ο θηλασμος ειναι η καλυτερη προληψη για ολα!φουλ βυζακια λοιπον :tongue: για να γελασετε....οταν η κορη μου δεν επεινε ολο το γαλα που εβγαζα απο το στηθος για να μην το πεταξω (δεν μου εκανε καρδια αφου με τοσο κοπο το εβγαζα) ξερετε που το εδινα????στην σκυλιτσα μου και εκανε σαν τρελη...χαχαχα...υπερονοβια θα την κανω :-D:-D

αχ κοριτσια ειμαι τρελη.....απο τοτε που ελεγα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να κανω 3ο παιδι τωρα που δεν επιασα τον γιο μου περναει συνεχεια απο το μυαλο :roll: μακαρι να ηταν ι καταστασεις διαφορετικες να μπορουσα να κανω και 3ο παιδακι αλλα μετα δεν θα εχω χερια να μου τα κρατανε....ειναι οτι δεν μπορω να σταματησω και απο την δουλεια....ειναι και τα εξοδα πολλα.....:( θα μεινω με το καημο του γιου.... :(

χαχα...εγώ τι να πω καλέ?Που ροζ ήθελα από το πρώτο και ροζ δε θα δω τον αιώνα τον άπαντα?Εσύ έχεις την ευκαιρία του τρίτου, εγώ??Τολμάω να πω στον άντρα μου να κάνουμε 5ο για την κόρη?Θα με πετάξει από το παράθυρο!!Να σου πω, διαβάζοντας για σινεμά και σταχτοπούτα...δεν μου κάθεται καθόλου ρε γμτ, μήπως δεν έχω τυχαία τρεις γιους λες?Σταχτοπούτα, μπάρμπι κλπ.... κάπως δε μου βγαίνουν χαχα...Εσένα ο Μακουήν πώς σου φαίνεται???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αχ meldan.....ποσο σε καταλαβαινω.....νιωθω παρα παρα πολυ ασχημα που απογοητευτικα με το φυλο....ποσο εγωιστικο ειναι αυτο!γιατι ????? αντι να σκεφτομαι οτι εχω στην κοιλια μου ενα υγιη μωρακι που θα εχει η κορουλα μου παρεα και θα παιζουν και θα βγαινουν και θα εχουν η μια την αλλη....αντι να σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες δεν μπορουν να κανουν μωρακι...αντι να σκεφτομαι οτι τα εχω ολα (ρουχα,παπουτσια,κορδελες,παιχνιδια) σκεφτομαι γιατι δεν εχω αγορακι....ποσο ντροπη νιωθω!:( ποση ομως...... ακομη περναει απο το μυαλο μου το ενδεχομενο του γιατρου να εχει πεσει εξω....να κανω την β και να μου πουν ειναι αγορι....ακομη λεω ....λες να γεννησω και να μου πει ο γιατρος....να σου ζησει ο γιος....ελεος το μυαλο μου δεν μ αφηνει να ηρεμησω...νιωθω τοσο σιγουρη οτι εχει γινει καποιο λαθος....και απο την αλλη λεω....ντροπη σου....ειχες και μια παλινδρομηση σε διδυμακια αντι να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα ...σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι αγορι!!!!Παναγιτσα μου συγχωρεσε με....:( Σιγουρα θελω να ειναι καλα και να γεννησω ενα υγιη και καλοτυχο μωρακι απλα ειναι αυτο το μυαλο που καμια φορα σκεφτεται πραγματα που δεν θες....:roll:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

αχ meldan.....ποσο σε καταλαβαινω.....νιωθω παρα παρα πολυ ασχημα που απογοητευτικα με το φυλο....ποσο εγωιστικο ειναι αυτο!γιατι ????? αντι να σκεφτομαι οτι εχω στην κοιλια μου ενα υγιη μωρακι που θα εχει η κορουλα μου παρεα και θα παιζουν και θα βγαινουν και θα εχουν η μια την αλλη....αντι να σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες δεν μπορουν να κανουν μωρακι...αντι να σκεφτομαι οτι τα εχω ολα (ρουχα,παπουτσια,κορδελες,παιχνιδια) σκεφτομαι γιατι δεν εχω αγορακι....ποσο ντροπη νιωθω!:( ποση ομως...... ακομη περναει απο το μυαλο μου το ενδεχομενο του γιατρου να εχει πεσει εξω....να κανω την β και να μου πουν ειναι αγορι....ακομη λεω ....λες να γεννησω και να μου πει ο γιατρος....να σου ζησει ο γιος....ελεος το μυαλο μου δεν μ αφηνει να ηρεμησω...νιωθω τοσο σιγουρη οτι εχει γινει καποιο λαθος....και απο την αλλη λεω....ντροπη σου....ειχες και μια παλινδρομηση σε διδυμακια αντι να σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα ...σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι αγορι!!!!Παναγιτσα μου συγχωρεσε με....:( Σιγουρα θελω να ειναι καλα και να γεννησω ενα υγιη και καλοτυχο μωρακι απλα ειναι αυτο το μυαλο που καμια φορα σκεφτεται πραγματα που δεν θες....:roll:

Θα σου περάσει...είναι οι πρώτες μέρες μετά που το έμαθες...το πρώτο ''σοκ'', θα σου περάσει και θα σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω που έγραψες....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...