Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πρόσεξα ότι αυτό το σκ έχει μειωθεί κατά πολύ η κινητικότητα της ομάδας μας. Τι πάθατε οεο; Το ρίξατε όλες στην γυμναστική;

Άντε καλημέρααααα!!!

Ειδικα αυτο:roll::roll::roll:..επεσες μεσα!! Μαλλον πηραμε τα ρεπο μας ολες και απο αυριο ολες παλι εδω:wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!Της αvent εχω και εγω πολυ καλος αλλα χωραει μονο τα γυαλινα μπιμπερο π.χ. nuk,εκεινα τα ψηλα σαν σωληνες.Ουτως η' αλλως στα βρεφη μεχρι και τους 6 μηνες ενδεικνυται το γυαλινο μπουκαλι,οχι πλαστικο για την καλυτερη αποστειρωση τους.και το πλαστικο μπουκαλι δεν αποστειρωνεται σε τοσο μεγαλες θερμοκρασιες,διαβρωνεται το υλικο.οποτε γυαλινα μονο!εγω τα χρησιμοποιησα κατα κορον,δηλαδη ακομα τα χρησιμοποιω,αθανατα!!

Χωρανε ομως και μπιμπερα αλλης μαρκας εκτος απο avent?

UstLp3.png

Χωρανε ομως και μπιμπερα αλλης μαρκας εκτος απο avent?

Η nuk της avent ειναι??Τα μπιμπερο nuk και chicco τα γυαλινα χωρανε, εγω αυτα χρησιμοποιουσα,δεν υπαρχουν και αλλες μαρκες στο εμποριο σε γυαλινα μπιμπερο σωληνες,αυτα τα δυο ειναι πιο διαδεδομενα.Αλλου τυπου μπιμπερο δεν χωρανε,μονο ψηλα σωληνες..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις ας τα λεμε καλα.Ηταν μερες τωρα αρρωστος ο αντρας μου.Στην αρχη τον θεωρουσα υπερβολικο γιατι εριχνε πολυ βογγητο,αμαν ελεγα αυτοι οι αντρες,με μια ιωση κανουν λες και πεθαινουν,μετα τον λυπηθηκα ομως γιατι ηταν πολυ βαρβατη ιωση με πυρετι,πονους στο σωμα κι εναν βηχα που ξυπναγε τη γειτονια.Που θελω να καταληξω?Οτι κολλησα.Αρρωσταινω πολυ δυσκολα αλλα τωρα με ποναει τρελα ο λαιμος και το στηθος κι εχω 38.Πηρα το γυναικολογο μου και μου πε οτι δεν διακινδυνευει ακροαστικα η πνευμονια και ν αρχισω αμοξιλ των πεντακοσιων.Μου πε οτι ειναι απολυτως συμβατη με την εγκυμοσυνη και να μην εχω καθολου αγχος.Ποναει ολη μερα και το κεφαλι,αφηστε τα.Εμας νοβεμπερ ειχε σχετικα ωραια μερα καθ τις πηγε ο παππους κουνιες.Εγω σπιτι και τζακι.Τα βρηκατε με τον αντρα σου η το κουκουλωσατε?Μαριανθη οντως πεφτει η κινηση το σαβ.κο,λογικο,ολες κατι κανουμε.Αποστειρωτη κι εγω εναν νουκ νομιζω της κουμπαρας μου αλλα τον χρησιμοποιησα ελαχιστα και δεν θυμαμαι λεπτομερειες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ η κουμπαρουλα μου εκλεισε τη βαφτιση της μπουμπους μας στις 30 αυγουστου γιατι ο νονος ειναι ναυτικος και δεν εβρισκαν αλλη ημερομηνια.Εχω σκασει που δε θα παω,να μαστε καλα ως τοτε βεβαια.Η αδελφη μου λεει οτι θα την κρατησει εκεινη τη μπουμπου αλλα δεν νομιζω,δεκαπεντε ημερων λεχουδακι που να το αφησω?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Η nuk της avent ειναι??Τα μπιμπερο nuk και chicco τα γυαλινα χωρανε, εγω αυτα χρησιμοποιουσα,δεν υπαρχουν και αλλες μαρκες στο εμποριο σε γυαλινα μπιμπερο σωληνες,αυτα τα δυο ειναι πιο διαδεδομενα.Αλλου τυπου μπιμπερο δεν χωρανε,μονο ψηλα σωληνες..

ειναι avent ths philips και εχουν βγει και της ιδιας μαρκας μπιμπερα αλλα αφου μου λες οτι χωρανε αυτες οι δυο μαρκες μια χαρα.. ευχαριστωωωωω

UstLp3.png

ειναι avent ths philips και εχουν βγει και της ιδιας μαρκας μπιμπερα αλλα αφου μου λες οτι χωρανε αυτες οι δυο μαρκες μια χαρα.. ευχαριστωωωωω

Ναι ρε μαναρι τετοιον αποστειρωτη εχω,την ξερω την εταιρια,αλλα σου ξαναλεω μην παρεις ουτε μπιμπερο της avent, δεν ειναι γυαλινα ειναι τυπου πλαστικο και το πρωτο εξαμηνο καλο ειναι να μην χρησιμοποιουνται.οχι οτι λιωνουν στην υψηλη θερμοκρασια αλλα το υλικο που ειναι φτιαγμενο το πλαστικο ειναι εστια μικροβιων,αντιθετα με το γυαλι.Εγω ειχα παρει nuk μπιμπερο που ταιριαζουν σε αποστειρωτη της avent και εχει και μπιμπερο της chicco.Αυτα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις ας τα λεμε καλα.Ηταν μερες τωρα αρρωστος ο αντρας μου.Στην αρχη τον θεωρουσα υπερβολικο γιατι εριχνε πολυ βογγητο,αμαν ελεγα αυτοι οι αντρες,με μια ιωση κανουν λες και πεθαινουν,μετα τον λυπηθηκα ομως γιατι ηταν πολυ βαρβατη ιωση με πυρετι,πονους στο σωμα κι εναν βηχα που ξυπναγε τη γειτονια.Που θελω να καταληξω?Οτι κολλησα.Αρρωσταινω πολυ δυσκολα αλλα τωρα με ποναει τρελα ο λαιμος και το στηθος κι εχω 38.Πηρα το γυναικολογο μου και μου πε οτι δεν διακινδυνευει ακροαστικα η πνευμονια και ν αρχισω αμοξιλ των πεντακοσιων.Μου πε οτι ειναι απολυτως συμβατη με την εγκυμοσυνη και να μην εχω καθολου αγχος.Ποναει ολη μερα και το κεφαλι,αφηστε τα.Εμας νοβεμπερ ειχε σχετικα ωραια μερα καθ τις πηγε ο παππους κουνιες.Εγω σπιτι και τζακι.Τα βρηκατε με τον αντρα σου η το κουκουλωσατε?Μαριανθη οντως πεφτει η κινηση το σαβ.κο,λογικο,ολες κατι κανουμε.Αποστειρωτη κι εγω εναν νουκ νομιζω της κουμπαρας μου αλλα τον χρησιμοποιησα ελαχιστα και δεν θυμαμαι λεπτομερειες.

Πωπω ρε κοριτσι τι επαθες?για τετοια ειμαστε εμεις τωρα?σου ευχομαι περαστικουλια και να μην ταλαιπωρηθεις αλλο.Ποσο τρεμω στην ιδεα μιας ιωσης αυτη τη στιγμη,να μην μπορεις να κανεις τιποτα.Και τα παιδια ποιος τα κοιταει αφου εισαστε και οι δυο τεζα?

Οσο για εμας,λιγο απ'ολα με τον συζυγο,λιγο τα βρηκαμε,λιγο τα κουκουλωσαμε,τι να κανεις?να διαιωνιζεται μια ασχημη κατασταση δε λεει.ολοι κανουμε υπομονη-υποχωρηση για να συνεχιζουμε....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπερ με ρωτας ποιος κοιταει τα παιδια λες και μας βλεπεις.Μολις τους εβαλα θερμομετρο κι εχει η μια 38.5 και η αλλη 38.Οποτε και οι τεσσερις τεζα.Αστα σου λεω.Βεβαια και οι δυο νεσα στην τρελη χαρα,παιζουν και χοροπηδανε χωρις σταματημο.Τι να πεις,παιδακια...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντωνία, περαστικά και στους 4 σας, αμάν βρε κοπέλα μου, ποιος έμεινε όρθιος να κοιτάει τους άλλους?:confused:

Litsaballet, για αποστειρωτές δεν έχω ιδέα, ελπίζω να σε κάλυψε η βροχούλα!

Ευαγγελία, διανύεις τη 19η εβδομάδα...Εγώ που είμαι ακριβώς 19 εβδομάδων σήμερα, διανύω την 20η εβδομάδα...

Lonestar, τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε, δεν κατακρίνουμε τις επιλογές των εγκύων (τις επιλογές κάποιων γιατρών, ναι!)...Κι εγώ όπως κι η meldan πριν γεννήσω ήθελα καισαρική μετά....ούτε με σφαίρες...Αλλά και πάλι, αν επιμένεις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!;)

Τα άλλα κορίτσια είστε καλά?

Εμείς Παρασκευή με τρομερή γαστρεντερίτιδα του μικρού, 20 εμετοί και διάρροιες μέσα σε 4 ώρες, το μικρό έρεψε, έγινε άσπρο σαν πανί, κατατρόμαξα...9 χρόνια μαμά τέτοια γαστρεντερίτιδα δεν ξανάδα...Το Σάββατο ήταν καλά, χθες ο μεσαίος εμετούς αλλά πιο ήπια κατάσταση.Ο μπαμπάς μας, εγώ κι ο μεγάλος είμαστε οκ...Πάει κι αυτό...

Μέλι, περίπου έτσι είναι όπως τα λέει η τρίτεκνη αγορομάνα που γράφει...Τρώνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Βροχούλα...είναι μικρός ο δικός σου, ξαναπές μου σε λίγα χρόνια...:mrgreen:

Φτάσαμε στα μισά όπως έγραψε η Κρόκετ... Χαίρομαι την κάθε μέρα που περνάει και δεν ξαναγυρνάει...Κάνω όνειρα για το μωρουδέλι και πώς θα είμαστε όλοι μαζί...Ε..τέτοια!:oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ωχ... ζόρικα τα πράγματα. Και αν η μαμά είναι μικροκαμωμένη; Θα τα δει όλα!!!

Βασικά αν είναι ψηλό το παιδί δεν έχει θέμα η μαμά σε φτ, αλλά αν είναι μεγάλο ή έχει μεγάλη κεφαλαδούρα ναι, χαχα!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Αντωνία, περαστικά και στους 4 σας, αμάν βρε κοπέλα μου, ποιος έμεινε όρθιος να κοιτάει τους άλλους?:confused:

Litsaballet, για αποστειρωτές δεν έχω ιδέα, ελπίζω να σε κάλυψε η βροχούλα!

Ευαγγελία, διανύεις τη 19η εβδομάδα...Εγώ που είμαι ακριβώς 19 εβδομάδων σήμερα, διανύω την 20η εβδομάδα...

Lonestar, τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε, δεν κατακρίνουμε τις επιλογές των εγκύων (τις επιλογές κάποιων γιατρών, ναι!)...Κι εγώ όπως κι η meldan πριν γεννήσω ήθελα καισαρική μετά....ούτε με σφαίρες...Αλλά και πάλι, αν επιμένεις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!;)

Τα άλλα κορίτσια είστε καλά?

Εμείς Παρασκευή με τρομερή γαστρεντερίτιδα του μικρού, 20 εμετοί και διάρροιες μέσα σε 4 ώρες, το μικρό έρεψε, έγινε άσπρο σαν πανί, κατατρόμαξα...9 χρόνια μαμά τέτοια γαστρεντερίτιδα δεν ξανάδα...Το Σάββατο ήταν καλά, χθες ο μεσαίος εμετούς αλλά πιο ήπια κατάσταση.Ο μπαμπάς μας, εγώ κι ο μεγάλος είμαστε οκ...Πάει κι αυτό...

Μέλι, περίπου έτσι είναι όπως τα λέει η τρίτεκνη αγορομάνα που γράφει...Τρώνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Βροχούλα...είναι μικρός ο δικός σου, ξαναπές μου σε λίγα χρόνια...:mrgreen:

Φτάσαμε στα μισά όπως έγραψε η Κρόκετ... Χαίρομαι την κάθε μέρα που περνάει και δεν ξαναγυρνάει...Κάνω όνειρα για το μωρουδέλι και πώς θα είμαστε όλοι μαζί...Ε..τέτοια!:oops:

Καλημέρα κορίτσια! και καλή βδομάδα!

Μαρούσκα αυτή η γερή γαστρεντερίτιδα που είχα κ γω και όλοι μας την προηγούμενη βδομάδα δεν την έχω ξαναπάθει! όντως ο ιός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, ευτυχώς με μικρό κύκλο ζωής! Και από ότι ακούει εξαπλώθηκε και σε άλλες πόλεις! όχι μόνο σε μας! Φοβερό! μετά τη γρίπη που είχε και πέρασε όλος ο κόσμος, τώρα και αυτό!!! τελευταίο να είναι και να τελειώνουμε επιτέλους! φτάνει!!! όχι άλλο μύξα-βήχας!!! βαρέθηκα!!! τι λεω ε????

Πάντως εχω αρχίσει να ανησυχώ, όταν το σκέφτομαι, οι ιοι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ επιθετικοί, εγώ πχ δεν αρρώσταινα ποτέ!, περνούσαν χρόνια και δεν είχα κάνει ένα πυρετό! και τώρα πια (τα τελευταία 2-3 χρόνια) δεν υπάρχει σεζόν να μην αρρωστήσω... το ίδιο παρατηρώ και σε άλλους... τα μικρούλια μας πώς θα τον βγάλουν το χειμώνα που έρχεται??? Κορίτσια, εσείς θα σταματήσετε τα παιδάκια σας για κάποιο διάστημα το Σεπτέμβριο από τον παιδικό (ή προνήπιο) ? ή θα συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμα??? γιατί όλο ακούω τα δεύτερα αρρωσταίνουν και φτάνουν μέχρι κ νοσοκομείο από τις ιώσεις που φέρνει το πρώτο στο σπίτι.... τι με έπιασε??? αγχώθηκα τώρα,,,,συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά όλο ακούω διάφορα...Που να κλειστώ????

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Kαλη εβδομάδα να έχουμε!

Ψιλοεξαφανιστήκαμε όλες το σκ ε; Περαστικά κορίτσια, σε όλες τις αρρωστούλες καιωστα άρρωστα παιδάκια. meldan τι τραβάς ρε συ, ευχομαι να περάσει γρήγορα και να είναι και το τελευταίο.

Κι εγώ λίγο κρυωμένη, κυριως συναχι και μπουκωμα που δεν με αφηνουν να κοιμηθώ καλά το βράδυ, και λίγο βηχαλάκι. Αντε να ανοιξει λίγο ο καιρός να πάρουμε τα πάνω μας, να κάνουμε τις βόλτες μας στον ήλιο και στη ζεστούλα και να καούν όλα τα μικρόβια!

Pώτησα για την εβδομάδα μας γιατί αλλάξαμε το ραντεβού μας για τη β επιπέδου από 1/4 σε 25/3 οπου θα ειμαι ακριβώς 20 εβδ. Πολύ νωρίς δεν είναι για αυτή την εξέταση;

c8i6p2.png

Αχ η κουμπαρουλα μου εκλεισε τη βαφτιση της μπουμπους μας στις 30 αυγουστου γιατι ο νονος ειναι ναυτικος και δεν εβρισκαν αλλη ημερομηνια.Εχω σκασει που δε θα παω,να μαστε καλα ως τοτε βεβαια.Η αδελφη μου λεει οτι θα την κρατησει εκεινη τη μπουμπου αλλα δεν νομιζω,δεκαπεντε ημερων λεχουδακι που να το αφησω?

Αν πας για καμιά ωρίτσα μόνο, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα... Αλλά και πάλι δεν ξέρω. Δεν έχω εμπειρία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νοβεμπερ με ρωτας ποιος κοιταει τα παιδια λες και μας βλεπεις.Μολις τους εβαλα θερμομετρο κι εχει η μια 38.5 και η αλλη 38.Οποτε και οι τεσσερις τεζα.Αστα σου λεω.Βεβαια και οι δυο νεσα στην τρελη χαρα,παιζουν και χοροπηδανε χωρις σταματημο.Τι να πεις,παιδακια...

Περαστικά και στους 4! Ζόρικες αυτές οι χειμωνιάτικες ιώσεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...