Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε κοριτσια ποτε συζηταγαμε την προηγ παρασκευη τα σχεδια μας για το σαβ.κο και ποτε ξαναρθε παρασκευη?Περναεθ πολυ γρηγορα ο καιρος και δεν το θελω.Οπως λεει κι η αδελφη μου που δουλευει σε φουρνο "απ τα μελομακαρονα στις λαγανες κι απ τις λαγανες στα τσουρεκια".Πασχα σ ενα μηνα.Εχει καμια κανενα ιδιαιτερο σχεδιο?

Με κατέστρεψες... θέλω τσουρέκι ΤΩΡΑ!

recipes%5Coriginalxl%5Cf5cd9314-c872-413e-a61e-c1ecb4560e84.jpg

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω παιδι του αυγουστου ειμαι γι αυτο μαλλον ειμαι 1.65 μισο για την ακριβεια και οταν εδινα πανελληνιες και πηγα να δηλωσω αστυνομια δεν με πηραν γιατι επαιρναν πανω απο 1.66...μου ελειπε μισος ποντος ρε π@$#!...μου!:mad:

Ενω εγω που ειμαι παιδι του..Νοεμβρη μπηκα στον Ε.Σ.:D:D:D χιχιχι(πλακα κανω μη με βαρεσεις)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε κοριτσια ποτε συζηταγαμε την προηγ παρασκευη τα σχεδια μας για το σαβ.κο και ποτε ξαναρθε παρασκευη?Περναεθ πολυ γρηγορα ο καιρος και δεν το θελω.Οπως λεει κι η αδελφη μου που δουλευει σε φουρνο "απ τα μελομακαρονα στις λαγανες κι απ τις λαγανες στα τσουρεκια".Πασχα σ ενα μηνα.Εχει καμια κανενα ιδιαιτερο σχεδιο?

Ο χρονος τρεχει σα νερακι!Αυτην τη στιγμη θελω να περασει γρηγορα ο καιρος,να γνωρισω το μωρο μου,ανυπομονω-οταν γεννηθει ομως θελω να σταματησει ο χρονος και να μεινουν και τα τρια για παντα παιδια(και εγω μια νεα μαμα χαχαχα:tongue::tongue::tongue:).Οσο για το Πασχα πρωτα ο Θεος λεω να παω στη μαμα μου,να δει και αυτη λιγο τα εγγονια της!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσαρες τι κανετε????,εγω και τα παιδακια μου καλα,σημερα θα τα πηγαινα παιδικη Χαρα αλλα δυστυχως εβρεχε απο το πρωι! ελπιζω αυριο να εχει ποιο καλο καιρο και να παμε!,Περναει ο καιρος δεν λετε τπτ εγω εχω φτασει ηδη στα μισα!! αφου θαγεννησω 38 εβδομαδων λογο 3ης καισαρικης!!! ουφ δεν βιαζομαι να γεννησω και τελικα οσο ποιο αργα θελουμε να παει ο καιρος τοσο ποιο γρηγορα περναει!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Αλοοοοο!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια???

Πηρα τις εξετασεις μου κι εγω ζαχαρο 82 αιματοκριτης 33.7

Μια χαρα δεν ειναι??????

Αυτο που λετε για τις αναπνοες στο φτ σου τα εχει πει απο πριν ο γιατρος η πρεπει να τα μαθεις απο μονη σου????

Νομιζω οτι ο αιματοκριτης σου ειναι κατω του οριου η κανω λαθος???? περνεις σιδηρο?

79o6p3.png

Καταστροφη το τσουρεκι...και αν εχει και γεμιση σοκολατας....μιαμ μιαμμμμμμμμμ....

Σημερα ειμαστε απυρετες και οι δυο...αλλα εγω ειμαι φουλ μπουκωμενη και με λιγο βηχα ...ευτυχως η νεφελιτσα ειναι καλυτερα!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!ειχε ωραια μερα σημερα και εμεις ειμαστε καλυτερα...καναμε την πρωινη φασινα πηγαμε μια βολτα απο jumbo και κοιμηθηκαμε 3 ωρες το μεσημερι και τωρα ετοιμαζομαστεωνα παμε οικογενειακα σε ταβερνουλα!φιλακια σε ολες

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας κοπελουδες!! Εδω βρεχει ολη μερα και εχει ενα ψοφοκρυο μπρρρρρρρρ!! Το τζακι καιει απο το πρωι και εχει κανει μια καρβουνια τωρα....να ψηνεις και κανα λουκανικακι χαχαχα:tongue:.Ολα καλα εμεις,οικογενειακα και ησυχα.φιλακια:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου να περασετε ομορφα την κυριακη σας.. θελω να ρωτησω της ηδη μανουλες τι αποστειρωτη εχουν και αν ειναι ευχαριστημενες. Εγω σκεφτομαι της avent αλλα θελω να ξερω αν χωρανε ολα τα μπιμπερα ανεξαρτητως μαρκας.

UstLp3.png

κοριτσια μου να περασετε ομορφα την κυριακη σας.. θελω να ρωτησω της ηδη μανουλες τι αποστειρωτη εχουν και αν ειναι ευχαριστημενες. Εγω σκεφτομαι της avent αλλα θελω να ξερω αν χωρανε ολα τα μπιμπερα ανεξαρτητως μαρκας.

Hello!!Της αvent εχω και εγω πολυ καλος αλλα χωραει μονο τα γυαλινα μπιμπερο π.χ. nuk,εκεινα τα ψηλα σαν σωληνες.Ουτως η' αλλως στα βρεφη μεχρι και τους 6 μηνες ενδεικνυται το γυαλινο μπουκαλι,οχι πλαστικο για την καλυτερη αποστειρωση τους.και το πλαστικο μπουκαλι δεν αποστειρωνεται σε τοσο μεγαλες θερμοκρασιες,διαβρωνεται το υλικο.οποτε γυαλινα μονο!εγω τα χρησιμοποιησα κατα κορον,δηλαδη ακομα τα χρησιμοποιω,αθανατα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αφιερωμένο στις αγορομάνες της παρέας! Πείτε μας τι ισχύει και τι όχι!!!

http://www.mama365.gr/22374/megalonontas-agoria-20-trela-stigmiotypa.html

tumblr_inline_mq4avnrntW1rw4tk8.gif

Το καμαρι μου:mrgreen::mrgreen: τα κανει ολα αυτα εκτος απο το να κυλιεται στις λασπες και να τρωει..πολυ:tongue::tongue:Αρα ναι!!!! αυτα κανουν τα αγορια και μαλιστα μπορω να πω οποιασδηποτε ηλικιας,οχι μονο τα μικρα:rolleyes:

Αντρες!!!!!.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...