Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!ευχαριστω για τις αποψεις περι φτ

διεκρινα βεβαια μια αποδοκιμασια,δεκτη ομως κι αυτη!

χαιρομαι που οι δικες σας εμπειριες φτ ηταν καλες και ευχομαι σε ολες μας να εχουμε αντιστοιχες,γιατι στο δικο μου περιβαλλον τετοιες δεν εχω ακουσει...

μπορει να σας φανηκα φυγοπονη αλλα δεν ειμαι,απλα θελω να ειναι πανω απο ολα ασφαλες το μωρο μου..και εχω μαθει στη ζωη μου να μην ειμαι απολυτη σε τιποτα..

οπως λετε η φυση ξερει οποτε ειμαι σιγουρη εκεινη τη στιγμη θα παρω την σωστη αποφαση οποια κι αν ειναι αυτη!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω παιδι του αυγουστου ειμαι γι αυτο μαλλον ειμαι 1.65 μισο για την ακριβεια και οταν εδινα πανελληνιες και πηγα να δηλωσω αστυνομια δεν με πηραν γιατι επαιρναν πανω απο 1.66...μου ελειπε μισος ποντος ρε π@$#!...μου!:mad:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Lonestar εγω σου παρεθεσα τις εμπειριες μου και την αποψη που εχω διαμορφωσει τωρα πια μετα απο δυο τοκετους.Προς θεου δεν αποδικιμαζω καμια θεση,αφου κι εγω πριν γεννησω λιγο-πολυ σκεφτομουν οπως εσυ και στο χω γραψει κιολαα.Εχοντας ομως αυτες τις συγκεκριμενες εμπειριες,τις οποιες πραγματικα δεν ωραιωποιω,θεωρησα καλο να τις μοιραστω μαζι σου αφου το ζητησες.Οταν γεννησε η κολλητη μου,δυο χρονια πριν απι μενα,και επελεξε προγραμματισμενη καισαρθκη χωρις λογο,δεν ειχα αποψη,μη σου πω οτι ημουν και μαζι της.Τωρα ομως θα προσπαθουσα να της αλλαξω γνωμη,λεγοντας οσα ειπα και σε σενα.Αν δεν πειθοταν και παλι στο πλευρο της θα μουν,ουτε εμενα μου αρεσουν οι απολυτες καταστασεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια εισαι στην δεκατη ενατη εβδομαδα.Νινακι μια χαρα μου φαινονται οι τιμες αλλα ο γιατρος μου χε πει οτι αυτες οι τιμες ειναι για τον γενικο πληθυσμο κι οτι οι τιμες για το ζαχαρο των εγκυων ειναι πιο κατω,γι αυτο μαλλον το 93 του φανηκε τσιμπημενο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ποτε συζηταγαμε την προηγ παρασκευη τα σχεδια μας για το σαβ.κο και ποτε ξαναρθε παρασκευη?Περναεθ πολυ γρηγορα ο καιρος και δεν το θελω.Οπως λεει κι η αδελφη μου που δουλευει σε φουρνο "απ τα μελομακαρονα στις λαγανες κι απ τις λαγανες στα τσουρεκια".Πασχα σ ενα μηνα.Εχει καμια κανενα ιδιαιτερο σχεδιο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αλοοοοο!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια???

Πηρα τις εξετασεις μου κι εγω ζαχαρο 82 αιματοκριτης 33.7

Μια χαρα δεν ειναι??????

Αυτο που λετε για τις αναπνοες στο φτ σου τα εχει πει απο πριν ο γιατρος η πρεπει να τα μαθεις απο μονη σου????

MYfKp3.png

ξερω απο πρωτο χερι τον πονο και τις επιπλοκες ενος χειρουργειου στην κοιλια εκανα λαπαροσκοπικη επεμβαση τον αυγουστο και ο πονος που τραβηξα δεν περιγραφεται.1 μηνα εκανα να συνελθω και φυσικα εκανα χειλοειδη στισ τομες παρα το οτι εβαζα πανακριβη επουλωτικη αλοιφη. δεν ειμαι υπερμαχος της καισαρικης! φυσικα και δεν αμφισβητω ολα αυτα που λες για τον φ.τ απλα ανησυχω.. ισως να φταιει και το οτι δεν εχω ακουσει ουτε μια καλη εμπειρια φ.τ.... anyway γενναει μια φιλη μου οπου να ναι με φυσιολογικο και επισκλειδιο αν ολα παν καλα οποτε θα δουμε κι αυτη τι θα μου πει..thanks marianthi μου

Νομίζω καλή εμπειρία με την έννοια του να γίνουν όλα γρήγορα και να μην πονέσεις σε πρώτη γέννα είναι όνειρο θερινός νυκτός! Και αυτό που εύχονται με ένα πόνο, μεγάλο ΨΕΜΜΜΑΑΑΑ!!! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ήθελα να δέσει το πράγμα για να μην απογοητευθώ!!!Το φραουλίτσες προέκυψε επειδή θέλω να τρώω φράουλες!!!

Τώρα για τα κιλά που συζητάτε...Πριν ένα χρόνο που ξεκίνησα προσπάθειες με πρόκληση ωορρηξίας από 58 πήγα 68...στο πρώτο τρίμηνο έπαιρνα πρεζολον και συνεχίζω σε μικρή δόση...τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 75.Δε μπορώ να φάω ανάλατα και έχω φουλ κατακράτηση.έχω πολυκυστικές και θρομβοφιλία!32 είμαι και είναι το πρώτο μωράκι!

Φραουλίτσες γιάμι γιάμι!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας και συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Το καλοκαίρι γεννιούνται ψηλότερα παιδιά! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph!

Όσα μωρά γεννιούνται στο τέλος του καλοκαιριού ή λίγο μετά, είναι, κατά μέσο όρο, μισό εκατοστό ψηλότερα και έχουν πιο πλατιά οστά (με συνέπεια η οστική μάζα τους να είναι συνολικά πιο αυξημένη), σε σχέση με τα μωρά που γεννιούνται το χειμώνα και την άνοιξη, σύμφωνα με 18χρονη έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.

Αρα τα παιδάκια μας θα βγούν μπασκετμπολίστες!!! :tongue::tongue::tongue:

Ωχ... ζόρικα τα πράγματα. Και αν η μαμά είναι μικροκαμωμένη; Θα τα δει όλα!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ειμαι περιεργη το μωρο της Arca(που ο μπαμπας του ειναι περιπου 2 μετρα??) ποσο ψηλο θα βγει?:D:D

Όχι πολύ... 0,5 εκατοστό ψηλότερα από ότι αναμενόταν. Σκάλα θα χρειάζεται η μαμά του για να το φιλήσει! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια ερωτησούλα.

Οταν λεμε οτι ειμαι εβδ. 18+2 ειμαι στην 18η η στην 19η?

Έχεις συμπληρώσει την 18η εβδομάδα και διανύεις την 19η. Δεν είσαι όμως στην 19η. Οπότε κατά την γνώμη μου λες ότι είσαι στην 18η

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια!ευχαριστω για τις αποψεις περι φτ

διεκρινα βεβαια μια αποδοκιμασια,δεκτη ομως κι αυτη!

χαιρομαι που οι δικες σας εμπειριες φτ ηταν καλες και ευχομαι σε ολες μας να εχουμε αντιστοιχες,γιατι στο δικο μου περιβαλλον τετοιες δεν εχω ακουσει...

μπορει να σας φανηκα φυγοπονη αλλα δεν ειμαι,απλα θελω να ειναι πανω απο ολα ασφαλες το μωρο μου..και εχω μαθει στη ζωη μου να μην ειμαι απολυτη σε τιποτα..

οπως λετε η φυση ξερει οποτε ειμαι σιγουρη εκεινη τη στιγμη θα παρω την σωστη αποφαση οποια κι αν ειναι αυτη!

Όχι! Όλες φιλικά μιλάμε! Μην μας παρεξηγήσεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...