Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανούλες Αυγούστου 2015!

• Magda18 5/8
  • Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα
  • November rain 9/8☺ καρδούλα
  • Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα
  • Love is in the air 12/8
  • Evangelia_kapa 13/8
  • Marianthi27 15/8
  • Χρύσαδήμητρα 16/8
  • Vagelio 19/8
  • Meldan 20/8

Καλημέρα από την παγωμένη Μακεδονία!!Διόρθωσα το πινακάκι και πάω να ενημερωθώ τι γράψατε!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια... Ακόμα προσπαθούμε να αναρρωσουμε.. Δεν κοιμάται νύχτα γιατί πνιγεται από τα σάλια και όλη μέρα θηλαζουμε!! Τώρα ξεκίνησε το στήθος να έχει μια ευαισθησία ενώ στη προηγούμενη αυτό ήταν το σημάδι εγκυμοσύνης!! Αύριο από το γραφείο με καφεδάκι αναλυτικοτερα!! Καλό βράδυ σε όλες!! Xxoxxooox

Υπομονή κοριτσάκι και θήλαζε όσο συχνά θέλει η μικρή, είναι το μόνο που την ανακουφίζει τώρα που είναι άρρωστη....Περαστικούλια και πάλι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα στην ομορφη παρεα μας!Μετα απο την κυριακατικη βολτα μας στο παρκο του αη-βασιλη επιστροφη στο σπιτι,χαλαρωση στον καναπε και laptop!!!.Τα δωρακια μας δεν τα εχουμε παρει ακομα στα βαφτιστηρια μας και στα παιδια μας!Μαλλον αυριο θα βγω στην αγορα γιατι χθες και σημερα γινοτανε χαμος.

Εγώ πήγα ψώνισα για τα βαφτιστήρια μου αλλά να δω πότε θα τους τα πάω.... Στα δικά μας πήραμε ποδοσφαιράκι από αυτά με τα χερούλια κι έχουν τρελαθεί στους αγώνες με το μπαμπά (ευκαιρία να ξαπλώνει η μαμά!)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο για τον πρώτο μας υπέρηχο στις 29/12. Είπε να περιμένουμε λίγο να προχωρήσει η εγκυμοσύνη για να ακούσουμε στα σίγουρα καρδιά. Τότε μάλλον θα είμαι κάπου στην 7η εβδομάδα. Δεν έχω πρόβλημα, μιας και που χωρίς κανένα σύμπτωμα ξεχνάω συνέχεια ότι είμαι έγκυος! χαχα. Μου είπε επίσης ότι θα χρειαστεί να κάνω διάφορες αιματολογικές εξετάσεις και εδώ είναι η βασική μου ερώτηση...

Πόσες φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης χρειάζεται να κάνεις τέτοιες εξετάσεις; Έχω φοβία με το να δίνω αίμα και επειδή τον τελευταίο καιρό έδωσα πολλές φορές νόμιζα ότι ξεμπέρδεψα. Όμως τώρα βλέπω ότι τελειωμό δεν θα έχω και έχω καταγχωθεί!

Κοίτα, εντάξει, δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο να δίνεις αίμα αλλά σκέψου ότι οι εξετάσεις αυτές είναι σημαντικές , δίνουν στο γιατρό σου μια εικόνα του τι αντισώματα έχεις, πώς είσαι γενικά ως οργανισμός, αιματοκρίτες, ουρία, σάκχαρο, όλα χρειάζονται.Α, και δεν ξέρω αν το ξέρεις...σε οκτώ μήνες γεννάς με το καλό, μη μου αγχώνεσαι με μια ενεσούλα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα κοριτσια!!!πηγα σημερα στο γιατρο τελικα δεν αντεξα ειμαι 5 εβδομαδων κ 6 ημερων κ ακριβως το ιδιο εδειξε κ ο υπερηχος...ειδαμε σακο κ λεκιθικο ασκο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα....μου ειπε να παω παλι την τριτη...

Άντε κοριτσάκι, με το καλό και την καρδουλίτσα σας!!!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βλέπω συζητήσεις για φαγητά, Παναγία μου!Αντέχετε?Ούτε να τα μυρίσω δε μπορώ ρε κορίτσια....Εμείς κάθε χρόνο μαζευόμαστε σπίτι μου ανήμερα Χριστούγεννα, εμείς οι 5, οι γονείς μου κι η αδερφή μου άλλοι 4 αλλά μαγειρεύει η μαμά μου, τρώμε εδώ και 37 χρόνια το ίδιο, το παραδοσιακό τσομλέκ (χοιρινό με καροτάκια, σκόρδο και κρασί, ξύδι) που δεν το αλλάζω με τίποτα.Όσο σκέφτομαι ότι στο τραπέζι θα υπάρχουν σαλάτες στυλ τζατζίκι, ρώσικες κλπ....δεν ξέρω αν θα αντέξει το στομάχι μου, απαπαπα.Κι εμένα μου αρέσει να κάνω δοκιμές με συνταγές αλλά όχι σε αυτή τη φάση.Δεν ξέρω αν το παθαίνει καμιά σας, αλλά μετά παό λίγη ώρα όρθια αρχίζουν οι ενοχλήσεις στην κοιλίτσα.Τι να πεις, γηρατειά....Πάω να ξεκινήσω δουλειά, τελευταία μέρα επιτέλους!!!Καλημέρα σε όλες!!!

Αχ το σπόρι μου έχει αγκώνες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!Και σε 3 μερες Χριστουγεννα........Εμενα το στομαχι μου ειναι ΧΑΛΙΑ.Ειτε τρωω ειτε ειμαι νηστικη,ειναι το ιδιο.ΧΑΛΙΑ!Περιμενω να περασει ενας μηνας ακομα να ηρεμησω γιατι υποφερω πραγματικα.Εχασα και ενα κιλακι,χωρις να κανω εμετους.Απο το ζορι μου μαλλον......Ειχα παντα ενα θεματακι με το στομαχι μου, μια ευπαθεια με το παραμικρο,οποτε τωρα που υπαρχει λογος καταλαβαινετε τι περναω.Ωχ! Το μονο που μου δινει δυναμη ειναι οτι ξερω οτι προχωραει η εγκυμοσυνη και μεγαλωνει το ζουζουνι μου και ετσι μπορω να τα αντεχω ολα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!!!το ιδιο χαλια και εγω το πρωι και προς το βραδακι....το πρωι που σηκωθηκα 2 φορες νομιζα θα κανω εμετο....εχω να φαω καλα περιπου 1 εβδομαδα....ενω πειναω πολυ δε μπορω ....δε πειραζει το ηθελα τοοοοοσο πολυ αρα ανυπομονωωω.........

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κορίτσια, κι εγώ περνάω δύσκολα με τις αναγούλες, αλλά σκέφτομαι αυτό που είχε γράψει η meldan: Είμαι έγκυος ενώ δεν το περίμενα παρά μόνο στα όνειρά μου οπότε χαλάλι όλα:P:p:p:pΆλλωστε...πόσο θα κρατήσουν?Άντε βαριά ως 13η εβδομάδα, κοντός ψαλμός αλληλούια!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!!το ιδιο χαλια και εγω το πρωι και προς το βραδακι....το πρωι που σηκωθηκα 2 φορες νομιζα θα κανω εμετο....εχω να φαω καλα περιπου 1 εβδομαδα....ενω πειναω πολυ δε μπορω ....δε πειραζει το ηθελα τοοοοοσο πολυ αρα ανυπομονωωω.........

Καλημερα κοριτσια!!!!! ακριβως το ιδιο εχω και εγω ενω πειναω λαχταραω ,την ιδια ωρα δεν μπορω και να φαω κιολας!!!!! τι να πεις! εγω σε μια βδομαδα εχω παλι υπερηχο και 21 ιανουαριου Αυχενικη! ουφ να περασει το πρωτο τριμηνο οχι τπτ αλλο η υπνηλια δεν αντεχετε!!!!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!! ακριβως το ιδιο εχω και εγω ενω πειναω λαχταραω ,την ιδια ωρα δεν μπορω και να φαω κιολας!!!!! τι να πεις! εγω σε μια βδομαδα εχω παλι υπερηχο και 21 ιανουαριου Αυχενικη! ουφ να περασει το πρωτο τριμηνο οχι τπτ αλλο η υπνηλια δεν αντεχετε!!!!!!

Αυχενική ακούω, καλέ πόσο θα είσαι τότε?11η-12η?Πωπω, πλησιάζει ο καιρός!!!:P:p:p Υπνηλία και δυο παιδιά=μαρτύριο λέμε!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυχενική ακούω, καλέ πόσο θα είσαι τότε?11η-12η?Πωπω, πλησιάζει ο καιρός!!!:P:p:p Υπνηλία και δυο παιδιά=μαρτύριο λέμε!!!!!

12η ναι!!! υπνηλια και ατονια + 2 παιδια!!!! + εκθεση bazaar που ειχα χθες ευτυχως 2 μερες τωρα τους εχω στειλει στην μαμα μου και ξεκουραζομαι! :mrgreen::roll:

79o6p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!πηγα σημερα στο γιατρο τελικα δεν αντεξα ειμαι 5 εβδομαδων κ 6 ημερων κ ακριβως το ιδιο εδειξε κ ο υπερηχος...ειδαμε σακο κ λεκιθικο ασκο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα....μου ειπε να παω παλι την τριτη...

Μια χαρα κουκλα μου!!!! για καρδουλα ειναι νωρις συνηθως οι περισσοτερες ακουμε καρδουλα 7-8 εβδομαδων υπομονη εισαι και πρωτοεγκυουλα καταλαβαινουμε ολες εδω τα εχουμε περασει! μην ανχωνεσε πολυ η φυση ξερει οσο ανχωνεσε εσυ ανχωνετε και το σπορακι σου!

79o6p3.png

Να ρωτησω κατι ασχετο???? κοριτσια Γυμναστικη (σεχ) κανετε?????? η φοβαστε??

Εχμμμμμ..... η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και καμιά τρελή όρεξη,και μετά τα καφέ κιόλας.... οπότε σπάνια....Όχι ότι ο ανήρ έχει τρελή όρεξη , χαχα, φοβάται μην ξαναμείνω χαχα......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...