Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

kai egw 32,5 exw aimatokrith kai eixa arxisei na agxwnomai....apo kila eimai +2 kai b epipedoy exw 5 aprili akrivws 21 evdomadvn....

Εμένα το Δεκέμβριο ήταν 35 και πήγε στο 32...δεν είναι και καμιά τρομερή πτώση, φυσιολογικό είναι νομίζω ε?;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα το Δεκέμβριο ήταν 35 και πήγε στο 32...δεν είναι και καμιά τρομερή πτώση, φυσιολογικό είναι νομίζω ε?;)

ΑΑΑΑ καλά και εμένα με άγχωσε ο γιατρός μου που απο 42 αιματοκρίτη πήγε 39?? πάρε σίδηρο πρωί βράδυ μου είπε...φαντάσουν να ήταν 32 δηλαδη:tongue::tongue::tongue::tongue:

LMb5p2.png

kai egw 32,5 exw aimatokrith kai eixa arxisei na agxwnomai....apo kila eimai +2 kai b epipedoy exw 5 aprili akrivws 21 evdomadvn....

Και εγω για αγορι το περασα χιχιχι.Αν δεν ελεγες οτι φοραει ροζ γιλεκο δεν θα το παρατηρουσα.Μπλε μανικια ειδα εγω.και γιατι καλε παει με την οπισθεν?απο τωρα της κανεις μαθηματα οδηγησης??χαχαχα:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ΑΑΑΑ καλά και εμένα με άγχωσε ο γιατρός μου που απο 42 αιματοκρίτη πήγε 39?? πάρε σίδηρο πρωί βράδυ μου είπε...φαντάσουν να ήταν 32 δηλαδη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Υπερβολες!!!!και δεν τις μπορω καθολου:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το καλοκαίρι γεννιούνται ψηλότερα παιδιά! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph!

Όσα μωρά γεννιούνται στο τέλος του καλοκαιριού ή λίγο μετά, είναι, κατά μέσο όρο, μισό εκατοστό ψηλότερα και έχουν πιο πλατιά οστά (με συνέπεια η οστική μάζα τους να είναι συνολικά πιο αυξημένη), σε σχέση με τα μωρά που γεννιούνται το χειμώνα και την άνοιξη, σύμφωνα με 18χρονη έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.

Αρα τα παιδάκια μας θα βγούν μπασκετμπολίστες!!! :tongue::tongue::tongue:

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Το καλοκαίρι γεννιούνται ψηλότερα παιδιά! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph!

Όσα μωρά γεννιούνται στο τέλος του καλοκαιριού ή λίγο μετά, είναι, κατά μέσο όρο, μισό εκατοστό ψηλότερα και έχουν πιο πλατιά οστά (με συνέπεια η οστική μάζα τους να είναι συνολικά πιο αυξημένη), σε σχέση με τα μωρά που γεννιούνται το χειμώνα και την άνοιξη, σύμφωνα με 18χρονη έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.

Ναι...εμένα με μαμά 1,58 και μπαμπά 1,70 θα σωθεί που θα γεννηθεί Αύγουστο και θα γίνει δίμετρος, εντάξει, να αρχίσω να ψάχνω για ομάδα στο ΝΒΑ άμα είναι!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ είμαι με ένα σίδηρο προς το παρόν...Τον Απρίλιο που θα ξαναπάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει...Εγώ 39 δε νομίζω να έχω ούτε στα καλύτερά μου καλέ!!!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγω για αγορι το περασα χιχιχι.Αν δεν ελεγες οτι φοραει ροζ γιλεκο δεν θα το παρατηρουσα.Μπλε μανικια ειδα εγω.και γιατι καλε παει με την οπισθεν?απο τωρα της κανεις μαθηματα οδηγησης??χαχαχα:tongue:

Εσύ πάλι την όπισθεν πού την είδες???:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι...εμένα με μαμά 1,58 και μπαμπά 1,70 θα σωθεί που θα γεννηθεί Αύγουστο και θα γίνει δίμετρος, εντάξει, να αρχίσω να ψάχνω για ομάδα στο ΝΒΑ άμα είναι!!

Δεν λέει πόσο ύψος, απλά αναφέρει ότι θα είναι 0,5 ψηλότερό,και 1,70 δεν το λές και κοντό!:-D

LMb5p2.png

Εγώ είμαι με ένα σίδηρο προς το παρόν...Τον Απρίλιο που θα ξαναπάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει...Εγώ 39 δε νομίζω να έχω ούτε στα καλύτερά μου καλέ!!!:tongue:

Πάντα είχα ψηλό, αλλα μόλις είδε οτι έπεσε και πήγε 39 έπαθε σοκ, λες και είχα 20!!:D

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι περιεργη το μωρο της Arca(που ο μπαμπας του ειναι περιπου 2 μετρα??) ποσο ψηλο θα βγει?:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...