Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Λεει προετοιμαζει τις θηλες για το θηλασμο να μαλακωνουν κατι τετοιο...

Γι αυτο ρωταω τις εμπειρες γιατι δεν ακουσει καμια απο το κυκλο μου να εκανε κατι τετοιο...

6 μηνες προετοιμασια θελουν οι θηλες για να μαλακωσουν???τι διαολο απο καουτσουκ ειναι???αστο να παει στα κομματια,αστο...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου έχουν πει ότι τη βάζουν για να είναι μαλακές οι θηλές και να μην ματώνουν στο θηλασμό.Μόνο αμυγδαλέλαιο βάζω μετά το μπάνιο σε στήθος και κοιλιά.Α, τώρα και στο πρόσωπο γιατί εχω ξηροδερμία!Το άλλο με το αλατόνερο στις θηλές το έχετε ακουσει;:rolleyes::rolleyes:

Αχ μη μου λες σε παρακαλω...εβραικα βασανιστηρια μου ακουγονται...:twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κανει καλο στην ξηροδερμια το αμυγδαλελαιο???Εχω κι εγω και σκαει ολο το δερμα στο προσωπο μου κ ολη μερα βαζω ενυδατικη!!!

Χρυσο μου τα λεγαμε πριν 3-4 μερες αυτα, που ησουνα εσυ και δεν παρακολουθουσες??

Απουσια αμεσως...:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

November κι εγώ. Εκεί που για καμιά βδομαδα ένιωθα το μωρο καθε μερα τώρα τίποτα. Γιατι; Ανησυχώ

Τι να σου πω ρε μαναρι,αν ηξερα θα το ελεγα και σε μενα:confused:Εγω τραβαω και τις στεναχωριες μου αυτη την περιοδο, τι να κανει και το μωρακι,με την τρελη που εχει μπλεξει,σου λεει κατσε να κατσω στα αυγα μου γιατι εκει εξω γινεται μπ&@δελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγω απο κρεμα στις θηλες εβαζα της φρεζιντερμ...τωρα βαζω αμυγδαλελαιο...δεν ειχα κανενα πεοβλημα κατα τον θηλασμο..δεν μαρωσαν ποτε..ενταξει ατην αρχη πονανε λιγουλακι αλλα μετα γινονται οπως πρςπει για να θηλασει το μπεμπε

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

γεια σας κοριτσια!!! πεταχτηκα κι εγω απο τις μανουλες ιουνιου!!!

παρακολουθησα την συζητηση σας και ειπα να πω και εγω μια γνωμη!!! ελπιζω να μην πειραζει....:oops::oops:

λοιπον για τον φυσιολογικο τοκετο σαν πρωτομανουλα κι εγω δεν εχω αποψη αλλα πιστευω πως η φυση οπως για ολα προνοησε και για αυτο, καταρχην το μωρακι αποφασιζει να βγει οποτε θελει αυτο και με οποιο ρυθμο χρειαζεται και πρεπει, οσο για τον πονο νομιζω πως θα ειναι ανεκτος οχι οτι θα ναι ευκολο αλλα θα τον αντεξουμε!!! επισης η αναρρωση μας θα ειναι και πιο συντομη και πιο ευκολη, εχω δει γυναικα με φτ να σηκωνεται την πρωτη μερα κιολας και την αλλη με κτ να ζοριζεται ακομη και την τριτη μερα, αλλα οπως και να χει η καθε γεννα ειναι διαφορετικη οπως και ο καθε ανθρωπος εχει τις αντοχες του και το βιωνει αλλιως.

για τον θηλασμο μπορειτε να δειτε και βιντεακια στο youtube της πατσουρου που ειναι κορυφη και θα εξηγησει οχι μονο τα οφελη του θηλασμου αλλα και τροπους για να θηλαζουμε , πως πρεπει να κραταμε το μωρο κτλ

επισης στις θηλες εχω ακουσει να μην βαζουμε τιποτα και ακομα αν μπορουμε στο σπιτι πχ να μην φοραμε ουτε σουτιεν (εγω δεν το αντεχω οπως και να χει) ωστε να υπαρχει μια τριβη με τα ρουχα και να γινονται πιο σκληρες και να μην ειναι τοσο ευαισθητες κατα τον θηλασμο και μας πονανε, επισης σε περιπτωση που εχουμε θεμα μπορειτε να βαλετε την purelan η οποια ειναι κορυφη και θα βοηθησει στην επουλωση και την ευαισθησια ( λανολινη ειναι), η πατσουρου εχει και το βιβλιο της που κανει 25Ε και θα χρειαστει απο οτι μου ειπαν να υπαρχει και στην βιβλιοθηκη γιατι μου ειπαν οτι πολλες φορες θα ανατρεξω εκει , το αμυγδαλελαιο ειναι σουπερ ενυδατικο και ειναι ιδανικο για ραγαδες κτλ στην εγκυμοσυνη το χρησιμοποιουν πολλες γυναικες και για τις ιδιοτητες αυτες και γιατι ειναι και οικονομικο, γιατι περα απο την εγκυμοσυνη μην ξεχνατε οτι θα πρεπει να το χρησιμοποιησουμε και μετα για το μαζεμα του δερματος που επισης μπορει να κανουμε ραγαδες

ξεδιπλωσα το ταλεντο μου παλι....... συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.....

yk1yp3.png

και συνεχιζω.....

οσο για την β επιπεδου εγω την εκανα την 23η εβδομαδα και κατι οποτε μην αγχωνεστε!!! αν παρετε να κλεισετε ραντεβου θα το υπολογισουν και οι ιδιοι και θα σας πουν ποτε ακριβως θα πατε

yk1yp3.png

ARKA κι εγω εχω μια στις τοσες τετοιους πονους..

φραουλιτσα καλωσηρθες!

εμενα κοριτσια οταν κανει κρυο με πονανε παρα πολυ οι θηλες μου..

επισης ηθελα να ρωτησω τοαμυγδαλελαιο αν ειναι συστατικο μιας κρεμας κανει την ιδια δουλεια ή πρεπει να ναι σκετο λαδι? γιατι πηρα μια κρεμα κορε βανιλια και βαζω που το εχει σαν συστατικο

KPOzp2.png deXnp3.png

Στις περισσότερες κρέμες είναι βασικό συστατικό λόγω του οτι είναι πολύ ενυδατικο αν θέλεις να το δοκιμασεις στο φαρμακείο πουλάν και σκέτο αμυγδαλελαιο 2-3? και σίγουρα είναι πιο αποτελεσματικό ειδικα αργότερα που θα φουσκώνει η κοιλία πιο πολύ όμως και η κρέμα κανει δουλεια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω πηγα μια ωραια βολτα στo river west με τις μικρες και την αδελφημου,βιτρινες-φαγητι-περπατημα.Σημερα καταλαβα οτι και το μωρο μου (η δαναη) εγινε παιδακι,πρωτη φορα καναμε τετοια βολτα χωρις καροτσι,χωρις συμπραγκαλα μωρου.Το απολαυσα.Εχω στο σπιτι ομως τον αντρα μου αρρωστο,πυρετο,βηχα,πονοκεφαλο ολα τα καλα.Ειβαι ξαπλωμενος,βλεπει το "εχεις πακετο"κι εχει βαλαντωσει στο κλαμα!!!!!Ουτε αυτος να ταν εγκυος.Εχετε γραψει παρα πολλα,δε ξερω απο που ν αρχισω...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Lonestar να σου πω την αποψη μου αλλα και τις εμπειριες μου απο δυο φυσιολογικους τοκετους.ΒΝα ξεκινησω λεγοντας οτι ειμαι η πιο φοβιτσιαρα και σιχασιαρα γυναικα που ξερω οσον αφορα τα γυναικολογικα.Ως τα 25 δε μπορουσα να βαλω ταμπον,οταν πηγαινα στο γυναικολογο ζαλιζομουν κι αλλα τετοια.Οταν εμειναν εγκυες οι κολλητες μου υποστηριζα την καισαρικη κατ επιλογην γιατι ελεγα αλλο να πονας στην κοιλια κι αλλο απο κατω.Ολα αλλαξαν ουσιαστικα οταν εμεινα εγκυος.Το χω ξαναπει,ενιωθα οτι ειμαι η μοναδικη εγκυος στον κοσμο και ζουσα μονο για την κοιλιτα μου.Ετσι αρχισα μανιωδως να διαβαζω ο τι υπηρχε για τοκετι,θηλασμο,φροντιδα νεογεννητου κτλ.Διαβαζοντας για τον φ.τ καταλαβα οτι ηθελα κι εγω να ζησω τους πονους,το σπασιμο των νερων και να δω το μωρι μου να βγαινει απο το σωμα μου οταν θα ταν ετοιμο να δωσει τον δικο του αγωνα για την εξοδι κι οχι με τροπο βιαιο.Διαβασα οτι τα οστα στο κεφαλακι τους ειναθ ελαστικα για να αντεξουν την πιεση βγαινοντας κι αλλες τετοιες λεπτομερειες που μ εκαναν να βαλω τους δισταγμους στην ακρη και να νιωσω υπερηφανη που μαι γυναικα και μου δοθηκε η ευκαιρια να βιωσω αυτο το μεγαλειο.Γεννησα και τα δυο μου κοριτσακια φυσιολογικα νε επισκληριδιο και πονεσα αλλα καμια σχεση με το οτι θα λιποθυμουσα η θα πεθαινα απ τους πονους.Πονεσα πριν την επισκληρ και μετα στις εξωθησεις αλλα με το χερι στην καρδια ηταν οι συγκλονιστικοτερες εμπειριες της ζωης της δικης μου και του αντρα μου.Αν το πιστευεις ενας λογος που ηθελα και τριτο παιδακι ηταν για να ξαναζησω αυτη την εμπειρια.Μ εκανε να αισθανομαι γυναικα 100 τοις εκατο και με γεμισε μ ενα αισθημα οτι μπορω να καταφερω τα παντα.Μακαρι καμια μανουλα να μην τα εχανε ολα αυτα απο επιλογη,τωρα αν χρειαζεται να γινει καισαρικη εννοειται οτι τη δεχομαι.Παρολα τα οσα εγραψα πιστευω ακραδαντα οτι η μητροτητα παραμενει ιδια απο κει και περα,ουτε ενα εκατοστο μου δεν πιστευει οτι ειναι αλλο το δεσιμο με το παιδι αναλογως το ειδος τοκετου.Κι οσο για την περιοχη απο κατω επανερχεται σχετικα γρηγορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγω εχω β επιπ μετα το πασχα,θα μαι ακριβως 22 κι 6.Θελω να παρω κι εγω αμυγδαλελαιο,τις προηγ φορες δεν εκανα καθολου ραγαδες κι εχω επαναπαυτει αλλα φοβαμαι μην την παθω γιατι τριτη φορα τεντωμα-χαλαρωμα ε κοιλια ειναι ποσο ν αντεξει?Κοριτσια η κοιλια μου φουσκωσε αποτομα κι αν σας πω τι σκεφτηκα θα με παρετε με τις ντοματες.Επειδη ξερω οτι το μωρο μου ειναι μικρουλι αλλα η κοιλια μου μεγαλη σκεφτηκα μηπως ειναι δυο και δεν τα χουμε παρει χαμπαρι?Καλα αυριο στο φως της μερας θα γελαω κι εγω με τον εαυτο μου...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να συμπληρωσω για τον φ.τ οτι οντως μετα εφαγα αμεσως,με ειχε πιασει απιστευτη πεινα,καθομουν οκλαδον στο κρεβατι,εκανα μπανιο μονη μου μετα απο λιγες ωρες.Γενικα ενιωθα την επομενη μετα οτθ μπορουσα να παω σπιτι μου.Πονουσα βεβαια απο κατω κι επαιρνα παυσιπονσ γιατι ειχα τα ραμματα αλλα και αιμορροιδες.Βεβαια και η καισαρικη ειναι θεμα οργανισμου η και του γιατρου.Η μια μιυ φιλη παιδευτηκε δυο εβδομαδες,η αλλη στις δυο μερες εκανε αρκετα πραγματα αλλα της συστησε ο γιατρος να μην ξεγελιεται και να κανει συντηρητικες κινησεις.Αυτα τα ολιγα.Φιλια και καληνυχτα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

κοριτσια δηλαδη εγω ειμαι η μονη που φοβαται τον φυσιολογικο τοκετο και βλεπω την καισαρικη με πολυ καλο ματι?

εχω διαβασει πολυ και για τα 2 οχι μονο τωρα που ειμαι εγκυος αλλα και πριν καιρο που η κολλητη μου ειχε τις ιδιες αμφιβολιες(παρενθεση το οτι επεμεινε να κανει προγραμματισμενη καισαρικη παρα τις αντιρρησεις του γιατρου της την εσωσε γιατι ειχε ενα ινομυωμα που εγινε τεραστιο και κρυβοταν απο το μωρο και αν γεννουσε φυσιολογικα θα ειχε τρελη αιμμοραγια και θα πρεπε να την ανοιξουν ετσι κι αλλιως)

και οι 2 τροποι εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.

εχω ακουσει ομως απο ολες οσες εκαναν φυσιολογικο τοκετο και απο την μανα μου που ψεματα δεν θα μου πει οτι ποναει πολυυυυυυυυυυ! οτι τετοιος πονος δεν υπαρχει.(και μην ακουω για επισκληριδιο τρως ολους τους πονους στην αρχη στην βαζουν και πριν τον τοκετο στην βγαζουν για να σπρωξεις)

και ναι ακουω οτι εκεινη την ωρα δε σε νοιαζει σκεφτεσαι μονο το μωρο κτλ αλλα εγω φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω τοσο πονο δεν θα μπορω να σπρωξω, ειμαι σιγουρη οτι θα λιποθυμησω και θα κανω κακο στο μωρο...

περαν τωρα του μωρου φοβαμαι οτι εκει κατω δεν θα ναι ποτε πια η περιοχη οπως πριν,φοβαμαι την προπτωση μητρας και τις αιμορροιδες που εχω.

μετα σκεφτομαι μηπως ολο αυτο σκηνικο οπου δεν θα εχω τον ελεγχο του εαυτου μου μου στοιχισει ψυχολογικα και γινει μια κακη αναμνηση?

αλλα και η καισαρικη που δεν ερχεται το γαλα αμεσως(και θελω να μην παρει καθολου ξενο γαλα για το ενδεχομενο αλλεργειας) που πονας μετα,οι συμφυσεις,οι επιπλοκες ενος χειρουργειου,με φοβιζουν κι αυτα..

επισης δεν θα θελα με τιποτα να εχω κανονισει απο πριν την ημερομηνια γεννησης του παιδιου μου,δεν μαρεσει σαν ιδεα,θελω να βιωσω το σπασιμο τον νερων το να σε πιανουν οι πονοι..

ετσι αποφασισα να αφησω τα πραγματα να ερθουν οπως ερθουν δεν μπορω να αποφασισω προς το παρον

απλα (χωρις παρεξηγηση ελπιζω) δεν καταλαβαινω πως καποιες ειστε τοσο απολυτες υπερ του φ.τ χωρις να τον εχετε βιωσει

σορυ για το τεραστιο κειμενο αλλα με απασχολει πολυ το θεμα..συμβουλες δεκτες....

Όλα αυτά που λες είναι σωστά, γιατί δεν υπάρχει τοκετός χωρίς πόνο. Απλά, επιλέγουμε (και εγώ) τον φυσιολογικό τοκετό σαν προτιμότερο, διότι είναι αυτό που λέει το όνομά του, φυσιολογικός, και η φύση λογικά ξέρει τι κάνει! καλό είναι να την εμπιστευτούμε όσο γίνεται και με τη βοήθεια των γιατρών και των μαιων να φέρουμε με το καλό στον κόσμο τα παιδιά μας! τάχα νομίζεις δεν φοβόμαστε κι εμείς;;; ας γελάσω! :D χιχιχι! αλλά τόοοοοσες και τόοοοοοσες γυναίκες έχουν γεννήσει, γιατί να μην τα καταφέρουμε; ε;

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...