Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Φραουλιτσα με το καλο η κορη και καλως ηρθες!!!!!!

Τη δουλεια τη σταματησα γιατι ειναι 12+ωρες ορθοστασια και αναγκαστικα βαρος... Δουλευω στη λαικη για να καταλαβετε και ο γιατρος θεωρησε πως ειναι καλο να πηγαινω μονο για 2-3 ωρες η να σταματησω τελειως.

Ερωτηση προς τις μανουλες που θηλασαν.Χρησιμοποιησατε κρεμα για τις θηλες στην εγκυμοσυνη??Για ποιο λογο τη βαζουν?Διαβασα καπου οτι την ξεκινας απο τον 4ο μηνα...

Αυριο θα παω για εξετασεις γενικη αιματος κ ουρων και ζαχαρο.

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήθελα να δέσει το πράγμα για να μην απογοητευθώ!!!Το φραουλίτσες προέκυψε επειδή θέλω να τρώω φράουλες!!!

Τώρα για τα κιλά που συζητάτε...Πριν ένα χρόνο που ξεκίνησα προσπάθειες με πρόκληση ωορρηξίας από 58 πήγα 68...στο πρώτο τρίμηνο έπαιρνα πρεζολον και συνεχίζω σε μικρή δόση...τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 75.Δε μπορώ να φάω ανάλατα και έχω φουλ κατακράτηση.έχω πολυκυστικές και θρομβοφιλία!32 είμαι και είναι το πρώτο μωράκι!

Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου,ολες εδω μεσα εχουμε ενα καρο "προβληματα" χιχιχι!!Ωραιες οι φραουλες,με σαντυγι ολα τα λεφτα:wink::wink: μιαμ μιαμ

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Φραουλιτσα με το καλο η κορη και καλως ηρθες!!!!!!

Τη δουλεια τη σταματησα γιατι ειναι 12+ωρες ορθοστασια και αναγκαστικα βαρος... Δουλευω στη λαικη για να καταλαβετε και ο γιατρος θεωρησε πως ειναι καλο να πηγαινω μονο για 2-3 ωρες η να σταματησω τελειως.

Ερωτηση προς τις μανουλες που θηλασαν.Χρησιμοποιησατε κρεμα για τις θηλες στην εγκυμοσυνη??Για ποιο λογο τη βαζουν?Διαβασα καπου οτι την ξεκινας απο τον 4ο μηνα...

Αυριο θα παω για εξετασεις γενικη αιματος κ ουρων και ζαχαρο.

Αυτο που λες κοριτσακι για τις θηλες και τη κρεμα,πρωτη φορα το ακουω:roll::roll:

Μα που ζω??σε αλλον πλανητη??Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι αλλη μια διαφημιστικη μακακια:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οσο για τα κιλα δεν εχει χασει καμια κοπελα κιλα,νομιζω την magda εννοειτε που ειπε οτι ειναι -8,5.Συν 8,5 κιλα εννοει αποτι θυμαμαι,γιατι μαζι τα λεγαμε οτι τρωμε ατελειωτα και ασταματητα!!Πουσαι ρε magda να μιλησειςςςςςςςςςς???????????μη μου πεις οτι τρως!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Οχι πειτε μου τωραα....πειτε μου....mom to be.....ιδια ημερομηνια με εμενα και ειναι αγορι και Στεφανος και μενα κοριτσι και εντελη Στεφανια????????ααααα....θα περιμενω την β επιπεδου μπας και εχει γινει καποιο λαθος :rolleyes:

Αλήθεια Nina; Τι να πω! Τέτοια σύμπτωση δεν την περίμενα! Η αλήθεια είναι ότι ήμουνα λίγο προβληματισμένη για το τι θα "προτιμούσα" (αν και φοβάμαι ακόμα και να ξεστομίσω τέτοια λέξη ειδικά στην περίπτωσή μου που η εγκυμοσύνη ήρθε με εξωσωματική-νοιώθω ότι δείχνω αχαριστία και μόνο που το σκέφτομαι). Λατρεύω τα κοριτσάκια (κι ο άντρας μου το ίδιο) αλλά αν το δω καθαρά από πλευρά λογικής, θεωρούσα πιο "σωστό" να είναι αγοράκι ώστε να πάρει το όνομα του πεθερού μου (ο άντρας μου είναι μοναχογιός και ο πεθερός μου έφυγε πρόπερσι το καλοκαίρι, οπότε θεωρούσα ότι με αυτό τον τρόπο μπορούσαμε να βγάλουμε το όνομά του και να τον τιμήσουμε-είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν πολύ). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και ο μπαμπάς μου και η γιαγιά, όταν το έμαθαν, χάρηκαν, γιατί κι εκείνοι το ίδιο ήθελαν και για τον ίδιο λόγο!

5NFDp2.png

κοριτσια δηλαδη εγω ειμαι η μονη που φοβαται τον φυσιολογικο τοκετο και βλεπω την καισαρικη με πολυ καλο ματι?

εχω διαβασει πολυ και για τα 2 οχι μονο τωρα που ειμαι εγκυος αλλα και πριν καιρο που η κολλητη μου ειχε τις ιδιες αμφιβολιες(παρενθεση το οτι επεμεινε να κανει προγραμματισμενη καισαρικη παρα τις αντιρρησεις του γιατρου της την εσωσε γιατι ειχε ενα ινομυωμα που εγινε τεραστιο και κρυβοταν απο το μωρο και αν γεννουσε φυσιολογικα θα ειχε τρελη αιμμοραγια και θα πρεπε να την ανοιξουν ετσι κι αλλιως)

και οι 2 τροποι εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.

εχω ακουσει ομως απο ολες οσες εκαναν φυσιολογικο τοκετο και απο την μανα μου που ψεματα δεν θα μου πει οτι ποναει πολυυυυυυυυυυ! οτι τετοιος πονος δεν υπαρχει.(και μην ακουω για επισκληριδιο τρως ολους τους πονους στην αρχη στην βαζουν και πριν τον τοκετο στην βγαζουν για να σπρωξεις)

και ναι ακουω οτι εκεινη την ωρα δε σε νοιαζει σκεφτεσαι μονο το μωρο κτλ αλλα εγω φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω τοσο πονο δεν θα μπορω να σπρωξω, ειμαι σιγουρη οτι θα λιποθυμησω και θα κανω κακο στο μωρο...

περαν τωρα του μωρου φοβαμαι οτι εκει κατω δεν θα ναι ποτε πια η περιοχη οπως πριν,φοβαμαι την προπτωση μητρας και τις αιμορροιδες που εχω.

μετα σκεφτομαι μηπως ολο αυτο σκηνικο οπου δεν θα εχω τον ελεγχο του εαυτου μου μου στοιχισει ψυχολογικα και γινει μια κακη αναμνηση?

αλλα και η καισαρικη που δεν ερχεται το γαλα αμεσως(και θελω να μην παρει καθολου ξενο γαλα για το ενδεχομενο αλλεργειας) που πονας μετα,οι συμφυσεις,οι επιπλοκες ενος χειρουργειου,με φοβιζουν κι αυτα..

επισης δεν θα θελα με τιποτα να εχω κανονισει απο πριν την ημερομηνια γεννησης του παιδιου μου,δεν μαρεσει σαν ιδεα,θελω να βιωσω το σπασιμο τον νερων το να σε πιανουν οι πονοι..

ετσι αποφασισα να αφησω τα πραγματα να ερθουν οπως ερθουν δεν μπορω να αποφασισω προς το παρον

απλα (χωρις παρεξηγηση ελπιζω) δεν καταλαβαινω πως καποιες ειστε τοσο απολυτες υπερ του φ.τ χωρις να τον εχετε βιωσει

σορυ για το τεραστιο κειμενο αλλα με απασχολει πολυ το θεμα..συμβουλες δεκτες....

Να μην φοβάσαι τον φυσιολογικό θα πονέσεις λίγο αλλά έτσι και αρχίσει να κατεβαίνει το μωρό γίνονται όλα τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις πόνο για πόνο. Εγώ παρόλο που έκανα επισκληρίδιο δεν έχασα πολλά πράγματα από τον πόνο αλλά ευτυχώς γέννησα μέσα σε 5 ώρες σχετικά γρήγορα δηλαδή και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα. Και εγώ πρωτομανούλα είμαι και δεν έχω τρομερό βιογραφικό σε γέννες αλλά είπα να σε εμψυχώσω. Για κανένα λόγο αν δεν τίθεται θέμα υγείας του μωρού ή δικό σου μην διαλέξεις την καισαρική. Άσε που με την καισαρική νομίζω μόνο μέχρι 3 παιδιά μπορείς να κάνεις.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορτσουδια μου παλι τα ιδια θα εχουμε.Απο προχθες που ενιωσα εντονα τη μπεμπουλα,εχει πεσει σιγη :twisted::twisted: Γιατι μπεμπουλα μου,μου τα κανεις αυτα??Ολα μαζεμενα μου τα φυλας για τον Αυγουστο?πες καμια κουβεντουλα και τωρα:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτο που λες κοριτσακι για τις θηλες και τη κρεμα,πρωτη φορα το ακουω:roll::roll:

Μα που ζω??σε αλλον πλανητη??Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι αλλη μια διαφημιστικη μακακια:mrgreen::mrgreen:

Λεει προετοιμαζει τις θηλες για το θηλασμο να μαλακωνουν κατι τετοιο...

Γι αυτο ρωταω τις εμπειρες γιατι δεν ακουσει καμια απο το κυκλο μου να εκανε κατι τετοιο...

MYfKp3.png

Καλώς ήρθες Φραουλίτσα! Mε το καλό το μπεμπε!

Kι εγώ έβαλα τα πρώτα μου δυο κιλά κορίτσια. Εφτασα αισίως στα 60.

Αυριο αν κατάλαβα καλά μπαίνω στον 5ο. Με την ΠΗΤ δεν βγαίνει; Εχω μπερδευτεί!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Μου έχουν πει ότι τη βάζουν για να είναι μαλακές οι θηλές και να μην ματώνουν στο θηλασμό.Μόνο αμυγδαλέλαιο βάζω μετά το μπάνιο σε στήθος και κοιλιά.Α, τώρα και στο πρόσωπο γιατί εχω ξηροδερμία!Το άλλο με το αλατόνερο στις θηλές το έχετε ακουσει;:rolleyes::rolleyes:

8NkSp3.png

Κορτσουδια μου παλι τα ιδια θα εχουμε.Απο προχθες που ενιωσα εντονα τη μπεμπουλα,εχει πεσει σιγη :twisted::twisted: Γιατι μπεμπουλα μου,μου τα κανεις αυτα??Ολα μαζεμενα μου τα φυλας για τον Αυγουστο?πες καμια κουβεντουλα και τωρα:mrgreen::mrgreen:

November κι εγώ. Εκεί που για καμιά βδομαδα ένιωθα το μωρο καθε μερα τώρα τίποτα. Γιατι; Ανησυχώ

c8i6p2.png

Ρε κοριτσια νιωθω παλι πονακια σαν να περιμενω περιοδο...ειχα καιρο να τα νιωσω.Παλια μου ελεγε ο γιατρος ειναι φυσιολογικα γτ μεγαλωνει η μητρα.Και τωρα φυσιολογικα ειναι??????

MYfKp3.png

Μου έχουν πει ότι τη βάζουν για να είναι μαλακές οι θηλές και να μην ματώνουν στο θηλασμό.Μόνο αμυγδαλέλαιο βάζω μετά το μπάνιο σε στήθος και κοιλιά.Α, τώρα και στο πρόσωπο γιατί εχω ξηροδερμία!Το άλλο με το αλατόνερο στις θηλές το έχετε ακουσει;:rolleyes::rolleyes:

Κανει καλο στην ξηροδερμια το αμυγδαλελαιο???Εχω κι εγω και σκαει ολο το δερμα στο προσωπο μου κ ολη μερα βαζω ενυδατικη!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...