Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω γεννησα φυσιολογικα με τεχνιτους πονους...επειδη δεν ηθελα να κανω επισκληριδιο για να βιωσω ολη την διαδικασια αλλα φοβηθηκα στο τελος οτι σαν την μαμα μου θα γεννουσα 18 ωρες τελευταια στιγμη στην διαστολη 7 ζητησα επισκληριδιο!δεν πονεσα καθολου και εχω τελειες αναμνησεις απο τον τοκετο...εννοειται ουτε θεμα εχω με την επαφη απλα στην αρχη ημουν σαν παρθενα...χσχαχα...και ευτυχως εχω ενα γιατρο υπερ του φ.τ που στο τελος 45 λεπτα με διαστολη 10 παλευε να την παρει γιατι εστριψε το κεφαλακι της και δεν εβγαινε...οποτε με μαλαξεις περιμεναμε να βγει

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Love λες?????χαχαχα...δεν χανω τις ελπιδες μου τοτε...χαχαχα....εγω θα την αντεχα με 1000 τετοια ανατροπη...ετσι και αλλιως οπως εχουν τα πραγματα στο ιδιο δωματιο με την νεφελιτσα θα μπει και την κοριτσιστικη προικα την εχω απο την πρωτοτοκη ;)

Lonestar...δεν θυμαμαι ακριβως το ζαχαρο γιατι εχω τις εξετασεις σπιτι...απ οτι θυμαμαι με οριο 87 εχω 83 η 84

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγώ δεν έχω βιώσει τον φυσιολογικό τοκετό, αλλά θα σου πω το δικό μου σκεπτικό. Η φύση μας έπλασε ώστε να το αντέχουμε. Ναι ο πόνος είναι πολύς και νομίζεις ότι θα λιποθυμήσεις, θα πεθάνεις ή οτιδήποτε άλλο. Και όμως. Είσαι πλασμένη για να τον αντέξεις! Επίσης, ο φυσιολογικός τοκετός είναι κάτι το φυσικό. Έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Αντίθετα, η καισαρική είναι κάτι το τεχνητό. Ένα δικό μας δημιούργημα. Τέλος, δεδομένου ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι το φυσικό στην όλη διαδικασία σημαίνει ότι ο οργανισμός μετά επανέρχεται άμεσα. Και μάλιστα χωρίς καμιά επίπτωση. Αντίθετα, η καισαρική είναι εγχείρηση και ότι συνεπάγεται μια εγχείρηση για τον χρόνο ανάρρωσης και για τις επιπλοκές. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως να καταλάβεις γιατί είμαστε τόσο υπέρ του φυσιολογικού τοκετού

ξερω απο πρωτο χερι τον πονο και τις επιπλοκες ενος χειρουργειου στην κοιλια εκανα λαπαροσκοπικη επεμβαση τον αυγουστο και ο πονος που τραβηξα δεν περιγραφεται.1 μηνα εκανα να συνελθω και φυσικα εκανα χειλοειδη στισ τομες παρα το οτι εβαζα πανακριβη επουλωτικη αλοιφη. δεν ειμαι υπερμαχος της καισαρικης! φυσικα και δεν αμφισβητω ολα αυτα που λες για τον φ.τ απλα ανησυχω.. ισως να φταιει και το οτι δεν εχω ακουσει ουτε μια καλη εμπειρια φ.τ.... anyway γενναει μια φιλη μου οπου να ναι με φυσιολογικο και επισκλειδιο αν ολα παν καλα οποτε θα δουμε κι αυτη τι θα μου πει..thanks marianthi μου

KPOzp2.png deXnp3.png

λοιπόν...χτες ήμουν στο γυναικολόγο μου ...και μου είπε την εξής ιστορία....ένα μωράκι στον υπέρηχο ήταν κοριτσάκι...στο β επιπέδου κοριτσάκι....και μια μέρα την 35η εβδομάδα....ανακάλυψαν τελικά ότι είναι αγοράκι!!!!!!!!

για αυτό μην χάνεις τις ελπίδες σου!!!!!!! αφού το θέλεις τόοοοοσο πολύ....μπορεί και να γίνει η ανατροπή!!!!!!

εγώ πάλι τέτοια ανατροπή δεν θα την άντεχα!!! να φτιάξεις δωμάτιο...να αγοράσεις αυτά τα τέλεια μικροσκοπικά φορμάκια σε ροζουλί....και ξαφνικά....αλλαγή πλεύσης!!!!

εγω ξερω χειροτερη ιστορια να περιμενουν αγορι υπερηχογραφικα και στη γεννα να βγαινει κοριτσι

εγω θα την κανω 21 και 2ημερες.την ημερομηνια την καθορισε ο ακτινολογος σαν ιδανικη

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσια!!!τι κανετε??εμεις την παλευουμε.....ευτυχως κοριτσια με το μαγνησιο και τα ουτροτζεσταν μειωθηκαν πολυ οι συσπασεις....ααχχ...ευτυχως...

τωρα σχετικα με το αιματοκριτη σας πως πατε ??κοριτσια ξεκινησα με 37 κ εχω πεσει ηδη στο 32,5φοβαμαι μη πεσω κι αλλο.....εχω αρχισει διατροφη σχεδον καθε μερα μοσχαρι και χυμο πορτοκαλι με το σιδηρο το πρωι.....κ βλεπουμε .....

uAVIp3.png

sWUop3.png

κοριτσια δηλαδη εγω ειμαι η μονη που φοβαται τον φυσιολογικο τοκετο και βλεπω την καισαρικη με πολυ καλο ματι?

εχω διαβασει πολυ και για τα 2 οχι μονο τωρα που ειμαι εγκυος αλλα και πριν καιρο που η κολλητη μου ειχε τις ιδιες αμφιβολιες(παρενθεση το οτι επεμεινε να κανει προγραμματισμενη καισαρικη παρα τις αντιρρησεις του γιατρου της την εσωσε γιατι ειχε ενα ινομυωμα που εγινε τεραστιο και κρυβοταν απο το μωρο και αν γεννουσε φυσιολογικα θα ειχε τρελη αιμμοραγια και θα πρεπε να την ανοιξουν ετσι κι αλλιως)

και οι 2 τροποι εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.

εχω ακουσει ομως απο ολες οσες εκαναν φυσιολογικο τοκετο και απο την μανα μου που ψεματα δεν θα μου πει οτι ποναει πολυυυυυυυυυυ! οτι τετοιος πονος δεν υπαρχει.(και μην ακουω για επισκληριδιο τρως ολους τους πονους στην αρχη στην βαζουν και πριν τον τοκετο στην βγαζουν για να σπρωξεις)

και ναι ακουω οτι εκεινη την ωρα δε σε νοιαζει σκεφτεσαι μονο το μωρο κτλ αλλα εγω φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω τοσο πονο δεν θα μπορω να σπρωξω, ειμαι σιγουρη οτι θα λιποθυμησω και θα κανω κακο στο μωρο...

περαν τωρα του μωρου φοβαμαι οτι εκει κατω δεν θα ναι ποτε πια η περιοχη οπως πριν,φοβαμαι την προπτωση μητρας και τις αιμορροιδες που εχω.

μετα σκεφτομαι μηπως ολο αυτο σκηνικο οπου δεν θα εχω τον ελεγχο του εαυτου μου μου στοιχισει ψυχολογικα και γινει μια κακη αναμνηση?

αλλα και η καισαρικη που δεν ερχεται το γαλα αμεσως(και θελω να μην παρει καθολου ξενο γαλα για το ενδεχομενο αλλεργειας) που πονας μετα,οι συμφυσεις,οι επιπλοκες ενος χειρουργειου,με φοβιζουν κι αυτα..

επισης δεν θα θελα με τιποτα να εχω κανονισει απο πριν την ημερομηνια γεννησης του παιδιου μου,δεν μαρεσει σαν ιδεα,θελω να βιωσω το σπασιμο τον νερων το να σε πιανουν οι πονοι..

ετσι αποφασισα να αφησω τα πραγματα να ερθουν οπως ερθουν δεν μπορω να αποφασισω προς το παρον

απλα (χωρις παρεξηγηση ελπιζω) δεν καταλαβαινω πως καποιες ειστε τοσο απολυτες υπερ του φ.τ χωρις να τον εχετε βιωσει

σορυ για το τεραστιο κειμενο αλλα με απασχολει πολυ το θεμα..συμβουλες δεκτες....

Εγω εχω βιωσει την καισσαρικη,δηλαδη το σφαξιμο κοινως και παρολο που δεν εχω γεννησει φυσιολογικα και σιγουρα δεν εχω αυτην την εμπειρια,το μαχαιρι ειναι πολυ οδυνηρη εμπειρια.Ειναι κανονικο χειρουργειο.Πρεπει να φροντισεις ενα μωρο μετα και καλα καλα δεν μπορεις να φροντισεις τον εαυτο σου γιατι πονας.Ειναι οφθαλμοφανες,δεν ειμαι απολυτη με την ασχημη εννοια,απλα ειμαι ρεαλιστρια.Σε κανεναν δεν αρεσει να ποναει,ποσο μαλλον οταν επεμβαινει ανθρωπινο χερι-μαχαιρι!!!!!Το λεει και η λεξη:φ.τ. δηλαδη γινεται κατι φυσιολογικα,ενω η καισσαρικη ειναι παραφυσην διαδικασια:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι πειτε μου τωραα....πειτε μου....mom to be.....ιδια ημερομηνια με εμενα και ειναι αγορι και Στεφανος και μενα κοριτσι και εντελη Στεφανια????????ααααα....θα περιμενω την β επιπεδου μπας και εχει γινει καποιο λαθος :rolleyes:

Μου φαινεται πολλες εδω μεσα περιμενουν τη β' επιπεδου μπας και αλλαξει κατι......:D:D:D:D:Dχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Σας παρακολουθώ από την αρχή και σήμερα είπα να γράψω για να κάνω το 11-10!

Περιμένω κοριτσάκι και τελευταία ημερομηνία τοκετού 11/8.

Εύχομαι όλες να έχουμε καλές εγκυμοσύνες με γερά μωράκια!

Με απασχολεί και εμένα το θέμα του θηλασμού αλλά δεν ξέρω από που να πληροφορηθώ σωστά...θα το ψάξω και εγώ στα βιβλία!Υπάρχει κάποια πρόταση από τις κοπέλες που έχουν θηλάσει;

8NkSp3.png

λοιπόν...χτες ήμουν στο γυναικολόγο μου ...και μου είπε την εξής ιστορία....ένα μωράκι στον υπέρηχο ήταν κοριτσάκι...στο β επιπέδου κοριτσάκι....και μια μέρα την 35η εβδομάδα....ανακάλυψαν τελικά ότι είναι αγοράκι!!!!!!!!

για αυτό μην χάνεις τις ελπίδες σου!!!!!!! αφού το θέλεις τόοοοοσο πολύ....μπορεί και να γίνει η ανατροπή!!!!!!

εγώ πάλι τέτοια ανατροπή δεν θα την άντεχα!!! να φτιάξεις δωμάτιο...να αγοράσεις αυτά τα τέλεια μικροσκοπικά φορμάκια σε ροζουλί....και ξαφνικά....αλλαγή πλεύσης!!!!

Τετοια ιστορια .................τρομου ξερω και εγω,μεχρι τελευταια στιγμη ξερανε για κοριτσακι και οταν μπηκε η γυναικα να γεννησει,βγαινει η μαια και λεει στον μπαμπα: συγχαρητηρια να σας ζησει ο γιος!!:confused::confused::confused::confused: Σαστισε ο ανθρωπος!!! "Εγω κοριτσι περιμενω κυρια μου,δεν ειναι δικο μου αυτο το παιδι". Ειδανε και παθανε να τον πεισουνε βεβαια και οταν βγηκανε απο το μαιευτηριο πηγε στον γιατρο που κανανε τις επισκεψεις 9 μηνες και του εκανε μηνυση:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

πείτε μου λίγο σε ποιά εβδομαδα θα κάνετε τον υπέρηχο β' επιπέδου ?

εμένα η 22η εβδομάδα πέφτει μέσα στην Μ.Εβδομάδα....και δεν δουλεύουν...οπότε θα τον κάνω 21η....γιατί μετά παραπάει....

160? ο υπέρηχος!!!!

και δεν βρίσκω το γιατρό μου....

Εγω στην 21η βδομαδα και πανω απο 160? σιγουρα!!!:evil::evil::evil::evil::evil:Πριν απο 3χρονια ειχα δωσει 180? αν θυμαμαι καλα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα σας κοριτσια!!!τι κανετε??εμεις την παλευουμε.....ευτυχως κοριτσια με το μαγνησιο και τα ουτροτζεσταν μειωθηκαν πολυ οι συσπασεις....ααχχ...ευτυχως...

τωρα σχετικα με το αιματοκριτη σας πως πατε ??κοριτσια ξεκινησα με 37 κ εχω πεσει ηδη στο 32,5φοβαμαι μη πεσω κι αλλο.....εχω αρχισει διατροφη σχεδον καθε μερα μοσχαρι και χυμο πορτοκαλι με το σιδηρο το πρωι.....κ βλεπουμε .....

Εγω Δευτερα παω να κανω αιματολογικες και για τοξοπλασμα και θα σου πω.Ενα σιδηρο τη μερα περνω και 1-2 μαγνησια αναλογα ποσο κουρασμενη και "βαρια" νιωθω..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Σας παρακολουθώ από την αρχή και σήμερα είπα να γράψω για να κάνω το 11-10!

Περιμένω κοριτσάκι και τελευταία ημερομηνία τοκετού 11/8.

Εύχομαι όλες να έχουμε καλές εγκυμοσύνες με γερά μωράκια!

Με απασχολεί και εμένα το θέμα του θηλασμού αλλά δεν ξέρω από που να πληροφορηθώ σωστά...θα το ψάξω και εγώ στα βιβλία!Υπάρχει κάποια πρόταση από τις κοπέλες που έχουν θηλάσει;

Γεια σου και σενα μαμα φραουλα που περιμενεις την μικρη φραουλιτσα!:tongue::tongue::tongue:χαχα.Καλε τοσο καιρο που μας παρακολουθουσες γιατι δεν εγραφες κιολας?Παλι καλα που δεν εμφανιστηκες την 38η βδομαδα:D:Dχαχαχαχα.Λοιπον καλη εγκυμοσυνη,καλη γεννα και μια γερη φραουλιτσα σου ευχομαι.Για τον θηλασμο εγω θηλασα το πρωτο 5,5μηνες το δευτερο 4 μηνες,οποτε καλυτερα να σε συμβουλευσουν οι κοπελες που θηλασαν μακροχρονια...Φιλια!!!και μην χανεσαι ε??:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαχαχα...βρε κοριτσια πλακα εχουμε...και συγνωμη ποτε γινανε τοσο μεγαλα λαθη στην προβλεψη φυλου?δτην εποχη μας ειναι πολυ μεγαλα τα μηχανηματα για να πεσουν εξω...εχω διαβασει οτι στην β επιπεδου απο την κοιλιακη περιοχη βλεπουν αν υπαρχουν ωοθηκες..ετσι επιβεβαιωνουν το φυλο...

Ρε κοριτσια συγνωμη μαλλον δεν καταλαβα καλα...ποιες καλε εχετε χασει κιλα στον 5ο?δηλαδη ποσα ειστε?:o

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σου και σενα μαμα φραουλα που περιμενεις την μικρη φραουλιτσα!:tongue::tongue::tongue:χαχα.Καλε τοσο καιρο που μας παρακολουθουσες γιατι δεν εγραφες κιολας?Παλι καλα που δεν εμφανιστηκες την 38η βδομαδα:D:Dχαχαχαχα.Λοιπον καλη εγκυμοσυνη,καλη γεννα και μια γερη φραουλιτσα σου ευχομαι.Για τον θηλασμο εγω θηλασα το πρωτο 5,5μηνες το δευτερο 4 μηνες,οποτε καλυτερα να σε συμβουλευσουν οι κοπελες που θηλασαν μακροχρονια...Φιλια!!!και μην χανεσαι ε??:tongue::tongue:

Ήθελα να δέσει το πράγμα για να μην απογοητευθώ!!!Το φραουλίτσες προέκυψε επειδή θέλω να τρώω φράουλες!!!

Τώρα για τα κιλά που συζητάτε...Πριν ένα χρόνο που ξεκίνησα προσπάθειες με πρόκληση ωορρηξίας από 58 πήγα 68...στο πρώτο τρίμηνο έπαιρνα πρεζολον και συνεχίζω σε μικρή δόση...τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 75.Δε μπορώ να φάω ανάλατα και έχω φουλ κατακράτηση.έχω πολυκυστικές και θρομβοφιλία!32 είμαι και είναι το πρώτο μωράκι!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...