Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω....πυραυλος γίνομαι......

μερικές φορές μου ξεφεύγουν και χοντράδες....αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι..και έχω και τα όρια μου...

Καταλαβαίνω απόλυτα την november...και ειδικά όταν ο καυγάς ξεκινάει για τρίτο πρόσωπο...είναι ακόμα πιο έντονος....

Έρχονται όπου να' ναι και οι δικοί μου καυγάδες με κεντρικό πρόσωπο την πεθερά...δεν άργουν!!!!!!

Εκεί που είσαι ήμουνα....δε βγάζει πουθενά...μόνο χαλιέσαι με τον άνθρωπό σου...Όσο για τη γέννα σου...κρίμα ρε γμτ...ελπίζω τώρα να έχεις έναν υπέροχο φτ όπως τον ονειρεύεσαι.Ναι, η ενημέρωση ΒΑΣΙΚΗ!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το κυριότερο ήταν ότι θεωρούσε ότι η ΠΗΤ είναι η τελική ημερομηνία...Δηλ.ότι και να γινόταν εγώ 4/12 θα έμπαινα στην κλινική να κάνουμε πρόκληση.

Το μωρό ήταν ψηλά. Το μωρό δεν είχε καλή θέση. Τα υγρά και ο πλακούντας μου ήταν τέλεια...δεν είχα κανενα λόγο να βιαστούμε...μπορούσαμε να περιμένουμε κάποιες μέρες ακόμα...πάντα με παρακολούθηση στον υπέρηχο.

Τώρα παρόλο που πάμε για vbac θα με περιμένει να ξεκινήσει ο τοκετός μέχρι 41+6...αυτό κάτι λέει από μόνο του. Περιμένει να είναι έτοιμο το μωράκι και ο οργανισμός μου...όλα τα άλλα είναι κόντρα στη φύση...

Μου έκαναν επισκληρίδιο με διαστολή 1 και με ξάπλωσαν ακίνητη στο κρεββάτι...πως να κατέβει το έρημο το μωράκι μου?

Ενώ τώρα μου είπε όχι επισκληρίδιο πριν την διαστολή 4...πρέπει να είναι ενεργός ο τοκετός για να μην κολλήσει!!!

Έριξαν σε εκείνον τον ορό ότι είχαν και δεν είχαν....και αφού πέρασαν οι ώρες ....η δικαιολογία ήταν....πέφτουν οι παλμοί...καισαρική..

Βέβαια πριν την ανακοίνωση των παλμών άκουσα τη μαία να του λέει εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα..

οπότε αυτή η μέθοδος της πρόκλησης ... όταν δεν είναι όλα ευνοικά, όταν το μωρό δεν έχει θέση,είναι ψηλά......δεν αποδίδει πάντα σε φυσιολογικό τοκετό...

Αυτή είναι η πονεμένη ιστορία μου....

Είναι τρομερό αυτό που κάνουν ορισμένοι γιατροί. Αντιεπαγγελματικό και απάνθρωπο. Καλά έχω ακούσει τρελές ιστορίες. Ενας γιατρός είχε πει σε μια γνωστή "σιγά μην σε περιμενω τόση ώρα στο καρεκλάκι να γεννήσεις"

Να μην γινοσουν γυναικολόγος τότε ρε φίλε. Γίνε γεν. χειρουργός να κοβεις και να ραβεις σε ασθενή υπο αναισθησία, και σπιτάκι σου.

Δεν μπορω συγχίζομαι. Ελεγχος δεν υπάρχει απο πουθενά;

c8i6p2.png

Εγω που εκανα στο πρωτο παιδι καισσαρικη,επειδη ητανε λεει ισχιακη προβολη τι να εκανα?να τον διεψευα?να τον πιστευα? τι μπορουσα να κανω??τι να εψαχνα?πρωταρα και ασχετη, μου λεει ο γιατρος μου πως πρεπει να το παρουμε με καισσαρικη:confused::confused::confused:...ειναι και ο φοβος στη μεση,θες ενα υγιη μωρο στα χερια σου,δεν θες να παει τιποτα στραβα στο τελος,θες να το παρεις αγκαλια και ολα να εχουνε τελειωσει,τι κανεις λοιπον?ποιον μπορω να αμφισβητησω τελευταια στιγμη,τον γιατρο μου που θα με ξεγεννησει?που εκεινη την στιγμη τον βλεπω σαν Θεο?και τα λεω ολα αυτα για τις περιπτωσεις που ξαφνικα η' προωρα σου λενε:γεννας!!!:confused::confused: εγω γεννησα 36 βδομαδες και απο εκει που δεν το περιμενα κυριολεκτικα(παλι καλα ειχα φτιαξει την βαλιτσα για το μαιευτηριο πιο νωρις!!!αλλο θεμα που θα το συζητησουμε σε κανα διμηνο)Υπαρχουν λοιπον και τα μη προγραμματισμενα,δεν ειναι ολα στο χερι μας παντα,ουτε υπαρχουν μαγικα κουμπακια να τα παταμε και να γινονται ολα ιδανικα τελεια,η ζωη εχει ανατροπες ευχαριστες,δυσαρεστες,μακαρι ολες οι κοπελες να εχουν ευκολους τοκετους και φυσιολογικους,γιατι πιστεψτεμε η καισσαρικη ειναι χαλια εμπειρια και πριν και μετα.Νιωθεις οτι πας σαν το προβατο στη σφαγη και οχι για να γεννησεις!!και μετα........βαρατε βιολιτζιδες, κανεις κανα μηνα να συνελθεις.Εβλεπα τις κοπελες διπλα μου που ειχανε γεννησει φυσιολογικα και τις καμαρωνα,μετα απο 2-3 ωρες μετα την γεννα φοραγανε τα σπορτεξ τους,δενανε κορδονια και βγαινανε στον διαδρομο να περπατησουνε.Εγω μονο μαγκουρα δεν κραταγα για να παω τουαλετα,αλλα αυτη τη φορα θα την παρω μου φαινεται.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Είναι τρομερό αυτό που κάνουν ορισμένοι γιατροί. Αντιεπαγγελματικό και απάνθρωπο. Καλά έχω ακούσει τρελές ιστορίες. Ενας γιατρός είχε πει σε μια γνωστή "σιγά μην σε περιμενω τόση ώρα στο καρεκλάκι να γεννήσεις"

Να μην γινοσουν γυναικολόγος τότε ρε φίλε. Γίνε γεν. χειρουργός να κοβεις και να ραβεις σε ασθενή υπο αναισθησία, και σπιτάκι σου.

Δεν μπορω συγχίζομαι. Ελεγχος δεν υπάρχει απο πουθενά;

Έλεγχος???? από ποιόν....ποιός θα αμφισβητήσει εκείνη την ώρα το γιατρό ...όταν σου λέει πέφτουν οι παλμοί...εγώ δεν το ρισκάρω...εσύ??????

δεν λέει με τόσα φάρμακα...το μωρό στρεσαρίστηκε...και είναι λογικό αυτό που συμβαίνει....αν το αφήσουμε λίγο να ηρεμήσει...θα επανέλθουν και οι παλμοί......

Αλλά...πρέπει να του αναγνωρίσω...ότι είναι master στις καισαρικές....είχα μια τέλεια ανάρρωση...μερικές φορές ξεχνουσα ότι ήμουν χειρουργημένη....Τόση εξάσκηση.....!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Εγω που εκανα στο πρωτο παιδι καισσαρικη,επειδη ητανε λεει ισχιακη προβολη τι να εκανα?να τον διεψευα?να τον πιστευα? τι μπορουσα να κανω??τι να εψαχνα?πρωταρα και ασχετη, μου λεει ο γιατρος μου πως πρεπει να το παρουμε με καισσαρικη:confused::confused::confused:...ειναι και ο φοβος στη μεση,θες ενα υγιη μωρο στα χερια σου,δεν θες να παει τιποτα στραβα στο τελος,θες να το παρεις αγκαλια και ολα να εχουνε τελειωσει,τι κανεις λοιπον?ποιον μπορω να αμφισβητησω τελευταια στιγμη,τον γιατρο μου που θα με ξεγεννησει?που εκεινη την στιγμη τον βλεπω σαν Θεο?και τα λεω ολα αυτα για τις περιπτωσεις που ξαφνικα η' προωρα σου λενε:γεννας!!!:confused::confused: εγω γεννησα 36 βδομαδες και απο εκει που δεν το περιμενα κυριολεκτικα(παλι καλα ειχα φτιαξει την βαλιτσα για το μαιευτηριο πιο νωρις!!!αλλο θεμα που θα το συζητησουμε σε κανα διμηνο)Υπαρχουν λοιπον και τα μη προγραμματισμενα,δεν ειναι ολα στο χερι μας παντα,ουτε υπαρχουν μαγικα κουμπακια να τα παταμε και να γινονται ολα ιδανικα τελεια,η ζωη εχει ανατροπες ευχαριστες,δυσαρεστες,μακαρι ολες οι κοπελες να εχουν ευκολους τοκετους και φυσιολογικους,γιατι πιστεψτεμε η καισσαρικη ειναι χαλια εμπειρια και πριν και μετα.Νιωθεις οτι πας σαν το προβατο στη σφαγη και οχι για να γεννησεις!!και μετα........βαρατε βιολιτζιδες, κανεις κανα μηνα να συνελθεις.Εβλεπα τις κοπελες διπλα μου που ειχανε γεννησει φυσιολογικα και τις καμαρωνα,μετα απο 2-3 ωρες μετα την γεννα φοραγανε τα σπορτεξ τους,δενανε κορδονια και βγαινανε στον διαδρομο να περπατησουνε.Εγω μονο μαγκουρα δεν κραταγα για να παω τουαλετα,αλλα αυτη τη φορα θα την παρω μου φαινεται.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έτσι είναι....αφήνεσαι στα χέρια του άλλου....εντελώς ανυπεράσπιστη...

για αυτό είπα...ότι μερικές φορές η καισαρική είναι άκρως απαραίτητη...χωρίς συζήτηση....

για αυτό το κυριότερο είναι να ξέρεις...και να εμπιστευτείς τον γιατρό σου....να ενημερωθείς για προηγούμενους τοκετούς του...πολλά....

άσε που από τον φυσιολογικό ...σε φέρνουν στο δωμάτιο και αρχίζεις να τρως ότι θέλεις......εγώ το καημένο παρακαλούσα...για μια φρυγανιά....και δεν μου δίνανε!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

ναι...να σου πω όμως, μεθαύριο αυτό που αναφέρεις θα μετατραπεί σε ''είμαι με τρία παιδιά και δεν έχω ουσιαστική βοήθεια'', τι θα κάνεις θα μαλώνεις συνέχεια??Αφού απ' ό,τι έχεις πει ο σύζυγος ούτε προθυμοποιείται ούτε τα καταφέρνει όταν ανακατευτεί τι πιστεύεις μπορεί να γίνει?Εγώ σας είπα, τα λόγια στο σύζυγο τα έκοψα, λέει λέει εγώ σιωπώ.Εσείς με κοροιδεύατε, αλλά έχω ηρεμία σπίτι....;)

Ερχονται ωρες και στιγμες που το ποτηρι ξεχειλιζει.Του δικου μου αν δεν του πεις παρε το πιατο σου και βαλτο στον νεροχυτη ειναι ικανος να το αφησει στο τραπεζι 24 ωρες.Δεν περιμενω να γινουνε μεγαλα θαυματα,αυτο ειναι αληθεια,ελπιζω ομως να γινουν λιγα και μικρα....σε αυτο ελπιζω:|αν αντεξω βεβαια:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

έτσι είναι....αφήνεσαι στα χέρια του άλλου....εντελώς ανυπεράσπιστη...

για αυτό είπα...ότι μερικές φορές η καισαρική είναι άκρως απαραίτητη...χωρίς συζήτηση....

για αυτό το κυριότερο είναι να ξέρεις...και να εμπιστευτείς τον γιατρό σου....να ενημερωθείς για προηγούμενους τοκετούς του...πολλά....

άσε που από τον φυσιολογικό ...σε φέρνουν στο δωμάτιο και αρχίζεις να τρως ότι θέλεις......εγώ το καημένο παρακαλούσα...για μια φρυγανιά....και δεν μου δίνανε!!!!!

Εμενα μου δωσανε μετα απο 8 ωρες περιπου κατι ζουμια να πιω,κατι γεροντιστικες αναλατες σουπες:twisted::twisted::twisted: μπλιαξ μπλιαξ και διπλα μοσχοβολαγε το παστιτσιο,το κοτοπουλακι λεμονατο με πατατουλες αχ! ρε μανα τι μου κανεις!!!!! και σε αυτο καταπιεση..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι ερχεται η φιλεναδα μου απ τις βρυξελλες που ναι κι αυτη εγκυουλα αυγουστου.Ηθελε κοριτσακι αλλα εχει αγορακι,τα μωρα του αυγουστου ειναι τζαναμπετικα.Κανονιζουνε ωραιες βολτιτσες με τις κοιλιες μας!Μονο που θα παθω καταθλιψη γιατι ξεκινησαμε τα ιδια κιλα κι εκεινη εχασε....τεσσερα κι εγω πηρα τεσσερα.Σημερα εβλεπα την καγια που στον εβδομο μηνα εχει παρει τεσσερα κιλα!!!!κι ελεγε οχι καλε προς θεου δεν προσεχω,τρωω τα παντα,οπως και πριν...

Την Καγιά και εγώ την είδα σήμερα. Εντάξει είναι τουλάχιστον τραγικό όταν μας βάζουν τις τηλεσταρ ως πρότυπα. Και εγώ αν είχα προσωπικό διαιτολόγο, γυμναστική, γυναικολόγο και δεν ξέρω εγώ ποια άλλα ειδικότητα, αν είχα λεφτά να αγοράζω όλα τα σπάνια και περιζήτητα τρόφιμα και εγώ μοντέλο θα ήμουν! Συν του ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι 6 μηνών και να μην έχεις καθόλου κοιλιά! Το έμβρυο αυτή κυοφορεί; Πως είναι τόσο σίγουρη ότι αναπτύσσεται φυσιολογικά; Για μένα όλες αυτές είναι απίστευτα κομπλεξικές, με πολλά άλυτα θέματα και τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση! Και η τηλεόραση φροντίζει να δημιουργεί και σε όλες εμάς, που δεν έχουμε την δυνατότητα να ζούμε σαν την Καγιά, τύψεις, ενοχές και στα χειρότερα κατάθλιψη! Εγώ προσωπικά εκνευρίστηκα πάρα πολύ σήμερα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμενα μου δωσανε μετα απο 8 ωρες περιπου κατι ζουμια να πιω,κατι γεροντιστικες αναλατες σουπες:twisted::twisted::twisted: μπλιαξ μπλιαξ και διπλα μοσχοβολαγε το παστιτσιο,το κοτοπουλακι λεμονατο με πατατουλες αχ! ρε μανα τι μου κανεις!!!!! και σε αυτο καταπιεση..

Πωπω....να κάτι τέτοια λέτε και σε κάθε γέννα φοβάμαι μη χρειαστεί καισαρική...έχοντας βιώσει τρεις υπέροχους τοκετούς και αναρρώσεις...αυτά που περιγράφετε μου φαίνονται θρίλερ....Μήπως να ξεκινήσω από τώρα το περπάτημα χαχαχα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Την Καγιά και εγώ την είδα σήμερα. Εντάξει είναι τουλάχιστον τραγικό όταν μας βάζουν τις τηλεσταρ ως πρότυπα. Και εγώ αν είχα προσωπικό διαιτολόγο, γυμναστική, γυναικολόγο και δεν ξέρω εγώ ποια άλλα ειδικότητα, αν είχα λεφτά να αγοράζω όλα τα σπάνια και περιζήτητα τρόφιμα και εγώ μοντέλο θα ήμουν! Συν του ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι 6 μηνών και να μην έχεις καθόλου κοιλιά! Το έμβρυο αυτή κυοφορεί; Πως είναι τόσο σίγουρη ότι αναπτύσσεται φυσιολογικά; Για μένα όλες αυτές είναι απίστευτα κομπλεξικές, με πολλά άλυτα θέματα και τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση! Και η τηλεόραση φροντίζει να δημιουργεί και σε όλες εμάς, που δεν έχουμε την δυνατότητα να ζούμε σαν την Καγιά, τύψεις, ενοχές και στα χειρότερα κατάθλιψη! Εγώ προσωπικά εκνευρίστηκα πάρα πολύ σήμερα!

Δεν είσαι καλά που θα εκνευριστώ με τις κακακίες που λέει η κάθε τυχαία στην τιβι....ή το πώς μας τα παρουσιάζουν γι' αυτό κλείνεις τιβι και αυτάκια μανάρι μου κι άστην να λέει!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ερχονται ωρες και στιγμες που το ποτηρι ξεχειλιζει.Του δικου μου αν δεν του πεις παρε το πιατο σου και βαλτο στον νεροχυτη ειναι ικανος να το αφησει στο τραπεζι 24 ωρες.Δεν περιμενω να γινουνε μεγαλα θαυματα,αυτο ειναι αληθεια,ελπιζω ομως να γινουν λιγα και μικρα....σε αυτο ελπιζω:|αν αντεξω βεβαια:mrgreen::mrgreen:

Τι εννοείς να αντέξεις?Τι θα κάνεις αλλέως?;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας για την βοηθό μητρότητας. Η αλήθεια είναι πως και ο άντρας μου δεν πολυθέλει. Σκεφτόμαστε και το οικονομικό. Απλά βλέπω ότι έχω αρχίσει να μπαίνω σε φάση προετοιμασίας έλευσης του μωρού, λες και θα γεννηθεί την άλλη εβδομάδα! Χαχα. Λέτε και εσείς τις εμπειρίες σας για τοκετούς και θηλασμό και έχοντας εγώ μαύρα μεσάνυχτα λέω ωχ πρέπει κάτι να κάνω! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα τόσες μέρες, αλλά έμπλεξα με εκκρεμότητες που είχα αφήσει τόσο καιρό που ήμουν ξάπλα. Βέβαια ξάπλα εξακολουθώ να είμαι ακόμα κατά κύριο λόγο, αλλά μπορώ να κάθομαι στον καναπέ και σηκώνομαι πλέον πότε πότε για λίγο περπάτημα μέσα στο σπίτι, ενώ πήρα και άδεια από το γιατρό να μαγειρέψω κανένα φαγάκι (αρκεί να μην είναι gourmet, μου είπε). Ζω απίστευτες στιγμές!!! Τώρα φτιάχνω φακή και είμαι ενθουσιασμένη!

Τις τελευταίες 2 με 3 εβδομάδες, έπρεπε να κάνω αρκετά πράγματα (ξεκούραστα βέβαια) κυρίως στον υπολογιστή, οπότε οι ώρες πέρναγαν απίστευτα γρήγορα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά ελπίζω να το οργανώσω καλύτερα και να μπαίνω συχνότερα!

Πολλές εξελίξεις και πολλές ενδιαφέρουσες κουβέντες έχετε ξεκινήσει! Ειδικά με το θηλασμό με «πριζώσατε» για τα καλά! Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου άρχισα να το σκέφτομαι πολύ, αλλά λόγω των θεμάτων που προέκυψαν, το θεώρησα πρόωρο και ανεπίκαιρο, για να πω την αλήθεια. Τώρα που τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και διάβασα και την κουβέντα σας, θα αρχίσω να το ψάχνω πάλι. Και μάλλον θα ξεκινήσω με βιβλία (είμαι λάτρης του βιβλίου). Ευχαριστούμε πολύ τις μανούλες για τις συμβουλές τους. Πάντα ευπρόσδεκτες!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κάνανε πρόσφατα υπέρηχο και ειδικά σε εκείνες που έμαθαν και το φύλο. Εμείς σε αυτό το διάστημα κάναμε 2 υπέρηχους (τον δεύτερο χθες). Όλα καλά, δόξα τω Θεώ! Το ζουζουνάκι μας είναι λίγο πάνω από 300 γραμμάρια! Προσπαθήσαμε να δούμε και το φύλο, αλλά την πρώτη φορά είχε πιάσει με τα χεράκια του τον ομφάλιο λώρο και τα είχε βάλει στο «επίμαχο» σημείο. Τελικά χθες μας αποκαλύφθηκε: είναι αγοράκι, ο Στέφανός μας (το όνομα του πεθερού μου, που χάσαμε πριν δύο χρόνια περίπου)! Μαρουσκάκι μπορείς να μας βάψεις μπλε! Κι από ότι διάβασα τώρα ισοβαθμούμε με τα κοριτσάκια, έτσι δεν είναι; Σε ντέρμπι εξελίσσεται!!!

5NFDp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι!

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Ισοπαλία!10-10!Με το καλό κοριτσάκι μου ο γιόκας σου!Φακή ε?Χαχα, άντε και φασολάδα εύχομαι, σιγά σιγά θα έρθουν και τα γκουρμέ, σιγά σιγά εσύ!Το Στέφανος παίζει πολύ ως όνομα βλέπω ε??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...