Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ενημερώστε μας και εμάς!

Πως πρέπει να γινεξ κανονικα, πως ειναι το σωστο για το μωρο; Στο φερνουν απευθειας να θηλασεις; Αλλαζει κατι σε καισαρικη και στον φυσιολογικο; Πως πρεπει να γίνει για να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσω καθόλου ξένο, ούτε τις πρώτες μέρες στην κλινική;

Κανονικά δεν πρέπει να αλλάζει κάτι, δηλαδή ακόμη και καισαρική να κάνεις πρέπει να στο δώσουν να το βάλεις αμέσως στο στήθος γιατί είναι αυτό που λένε η επαφή δέρμα με δέρμα πολύ ευεργετική για το νεογέννητο εκείνη τη στιγμή, όπως και άλλα πολλά... Απορώ όμως εδώ στην Ελλάδα τα ελληνάκια δεν το έχουν ανάγκη? Μόνο τα παιδιά των άλλων χωρών? Αν δεν τους το πεις στο παίρνουν για πλύσιμο, έλεγχο κτλ... Απορία άλυτη....

Ευαγγελία μου ακολούθησε για την ενημέρωσή σου όλα αυτά που σου είπαμε,(διάβασμα, παρακολούθηση σεμιναρίων κτλ) και θα είσαι σουπερ έτοιμη για τον τοκετό σου!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα πιο ανεβασμένη διάθεση!!! Χτες πήγα στο γιατρό και στον ενδοκρινολόγο....και πήρα λίγο τα πάνω μου...γιατί παρόλο που έχω χάλια μετρήσεις...το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικότατα!!!!200 γρ!!!! με καθυσήχασε και ο γιατρός ότι αν και δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είναι απαραίτητο να το νιώθω ακόμα τοοοοοσο έντονα..Οπότε φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη πετώντας!!!!! Αν δεν έβρεχε κιόλας...θα ήταν όνειρο!!!

Βλεπω οι τσούπρες ξεπετάχτηκαν!!!!! Γερά να είναι όλα...και όλα τα άλλα...γίνονται!!! Νινάκι...το τρίτο θα είναι αγοράκι...αυτό λέω και εγώ στον εαυτό μου!!!

Ανοίξατε και ωραίο θέμα...Θηλασμός!!!! Εγώ θέλω να πω στις πρωτομανούλες...που έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο...να διαβάσουν.....και να φιλτράρουν παράλληλα αυτά που διαβάζουν γιατί το ιντερνετ μερικές φορές....είναι σκέτη παραπληροφόρηση!!

Εγώ πήγα....αδιάβαστη.....και τώρα που ξέρω τι σημαίνει θηλασμός θα πάω πανέτοιμη!!!

Εγώ έχω πολύ μικρό στήθος...και όμως το γάλα μου έφτανε για την μικρη μου!!! Και βάρος έπαιρνε...οπότε δεν υπάρχει μαμα που δεν έχει γάλα....Ειδικά το πρώτο 40ήμερο ο οργανισμός παράγει πολύ περισσότερο γάλα...μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή και να μην πρήζεσαι. Και εμένα η διπλανή μου στη κλινική που μόλις γέννησε το 3ο μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να θηλάσει....ότι μόλις έφευγε από την κλινική κοβόταν το γάλα...και εγώ η καημένη είχα αγχωθεί...και ανησυχούσα μήπως ξυπνήσω και δεν έχω γάλα...Αυτά είναι αστεία πράγματα...Δεν κόβεται το γάλα έτσι....

Βασικό είναι και ο παιδίατρος που θα παρακολουθεί το μωράκι σας....να ξέρει τι σημαίνει θηλάζω....Ότι δεν είναι δυνατόν ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά να παίρνει το ίδιο βάρος με το μωράκι που πίνει ξένο...Γιατί αν δεν το ξέρει θα σας αρχίσει ότι δεν παίρνει βάρος , να δίνεις ένα μπουκάλι το βράδυ....με αποτέλεσμα bye bye θηλασμός!

Εγώ σε αυτό ήμουν τυχερή...με στήριξε όσο κανείς ο παιδίατρος μας....Ακόμα και όταν με εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μου...ήταν εκεί για να με εμψυχώνει...ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ!!!!

Α! Αυτό που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα είναι το πότε θα ξεκινήσει το γάλα...συνηθως είναι 3η με 4η μερά...μην σας πάρει από κάτω αν στη διπλανή σας ξεκινήσει λίγο νωρίτερα...

Στην ιδιωτική κλινική που γέννησα....το μωρό το είδα μετά από 6 ώρες...γιατί μεσολαβούσε επισκεπτήριο!!! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήμουν τόσο μαστουρωμένη από όλα τα φάρμακα...που δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον....Μου το έφεραν και εγώ κοιμόμουν όρθια.Την επόμενη μερα ζήτησα αποκλειστικό. Το αποτέλεσμα? Το μωρό ερχόταν κανονικά μαζί με τα υπόλοιπα!!! Ενώ έκανα καισαρική και θα έπρεπε να μείνω 4 νύχτες...εγώ την τρίτη ζήτησα να φύγω και έφυγα....Ήθελα να πάω σπίτι με το μωράκι μου....και όχι να παρακαλάω για να το δω...ή να το κρατήσω λίγο παραπάνω...

Αυτή τη φορά επειδή πάμε για vbac ...πάλι σε ιδιωτική στη Θεσσαλονίκη...αλλά εκεί επιτρέπουν το rooming in...ελπίζω να είναι καλύτερα!! Θα δείξει!!!

Και...οι πρωτομανούλες ....ας διαβάσουν και για τον τοκετό...Εγώ ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου...νόμιζα ότι ο γυναικολόγος μου είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού....ΝΟΜΙΖΑ....δεν φταίει αυτός...εγώ φταίω...

Μου έδεινε όλα τα σημάδια ότι δεν θα πάμε απαραίτητα για φυσιολογικό ...αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τι έλεγε...

Διαβάστε τι χρειάζεται για έναν πετυχημένο φυσιολογικό τοκετό...ρωτήστε το γιατρό σας...πως θα εξελιχθεί ο τοκετός σας..πότε θα ξεκινήσει....πως θα ξεκινήσει...Θα πάρετε πολλές πληροφορίες!!!

Δεν συζητάμε την περίπτωση που η καισαρική είναι αναγκαία...δεν είμαστε τρελές...

Απλά διαβάζοντας.....το μεγαλύτερο ποσοστό των καισαρικών που μπαίνουν με την δικαιολογία της αναγκαιότητας....είναι ψέμα.....και εξυπηρετούν μονο τους γιατρούς.

Για να μην παρεξηγηθώ...εμένα μου στοίχησε πολύ η καισαρική....και ένας λόγος είναι ότι κατηγορώ τον εαυτό μου που άφησα τον γιατρό να κάνει ότι τον βόλευε....ότι δεν ήξερα να απαντήσω...να αντισταθώ...

Αλλάζοντας γυναικολόγο.......όλα αυτά γιγαντώθηκαν...γιατί βλέπω τις διαφορές....που πλεον βγάζουν μάτι!!!!

Αυτά!!!!

όσο για τα κιλά της Καγιάς....το αφήνω ασχολίαστο....εγώ καλή μου αν φάω ότι θέλω.......όχι 4....14 θα είχα μέχρι τώρα!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα πιο ανεβασμένη διάθεση!!! Χτες πήγα στο γιατρό και στον ενδοκρινολόγο....και πήρα λίγο τα πάνω μου...γιατί παρόλο που έχω χάλια μετρήσεις...το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικότατα!!!!200 γρ!!!! με καθυσήχασε και ο γιατρός ότι αν και δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είναι απαραίτητο να το νιώθω ακόμα τοοοοοσο έντονα..Οπότε φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη πετώντας!!!!! Αν δεν έβρεχε κιόλας...θα ήταν όνειρο!!!

Βλεπω οι τσούπρες ξεπετάχτηκαν!!!!! Γερά να είναι όλα...και όλα τα άλλα...γίνονται!!! Νινάκι...το τρίτο θα είναι αγοράκι...αυτό λέω και εγώ στον εαυτό μου!!!

Ανοίξατε και ωραίο θέμα...Θηλασμός!!!! Εγώ θέλω να πω στις πρωτομανούλες...που έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο...να διαβάσουν.....και να φιλτράρουν παράλληλα αυτά που διαβάζουν γιατί το ιντερνετ μερικές φορές....είναι σκέτη παραπληροφόρηση!!

Εγώ πήγα....αδιάβαστη.....και τώρα που ξέρω τι σημαίνει θηλασμός θα πάω πανέτοιμη!!!

Εγώ έχω πολύ μικρό στήθος...και όμως το γάλα μου έφτανε για την μικρη μου!!! Και βάρος έπαιρνε...οπότε δεν υπάρχει μαμα που δεν έχει γάλα....Ειδικά το πρώτο 40ήμερο ο οργανισμός παράγει πολύ περισσότερο γάλα...μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή και να μην πρήζεσαι. Και εμένα η διπλανή μου στη κλινική που μόλις γέννησε το 3ο μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να θηλάσει....ότι μόλις έφευγε από την κλινική κοβόταν το γάλα...και εγώ η καημένη είχα αγχωθεί...και ανησυχούσα μήπως ξυπνήσω και δεν έχω γάλα...Αυτά είναι αστεία πράγματα...Δεν κόβεται το γάλα έτσι....

Βασικό είναι και ο παιδίατρος που θα παρακολουθεί το μωράκι σας....να ξέρει τι σημαίνει θηλάζω....Ότι δεν είναι δυνατόν ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά να παίρνει το ίδιο βάρος με το μωράκι που πίνει ξένο...Γιατί αν δεν το ξέρει θα σας αρχίσει ότι δεν παίρνει βάρος , να δίνεις ένα μπουκάλι το βράδυ....με αποτέλεσμα bye bye θηλασμός!

Εγώ σε αυτό ήμουν τυχερή...με στήριξε όσο κανείς ο παιδίατρος μας....Ακόμα και όταν με εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μου...ήταν εκεί για να με εμψυχώνει...ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ!!!!

Α! Αυτό που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα είναι το πότε θα ξεκινήσει το γάλα...συνηθως είναι 3η με 4η μερά...μην σας πάρει από κάτω αν στη διπλανή σας ξεκινήσει λίγο νωρίτερα...

Στην ιδιωτική κλινική που γέννησα....το μωρό το είδα μετά από 6 ώρες...γιατί μεσολαβούσε επισκεπτήριο!!! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήμουν τόσο μαστουρωμένη από όλα τα φάρμακα...που δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον....Μου το έφεραν και εγώ κοιμόμουν όρθια.Την επόμενη μερα ζήτησα αποκλειστικό. Το αποτέλεσμα? Το μωρό ερχόταν κανονικά μαζί με τα υπόλοιπα!!! Ενώ έκανα καισαρική και θα έπρεπε να μείνω 4 νύχτες...εγώ την τρίτη ζήτησα να φύγω και έφυγα....Ήθελα να πάω σπίτι με το μωράκι μου....και όχι να παρακαλάω για να το δω...ή να το κρατήσω λίγο παραπάνω...

Αυτή τη φορά επειδή πάμε για vbac ...πάλι σε ιδιωτική στη Θεσσαλονίκη...αλλά εκεί επιτρέπουν το rooming in...ελπίζω να είναι καλύτερα!! Θα δείξει!!!

Και...οι πρωτομανούλες ....ας διαβάσουν και για τον τοκετό...Εγώ ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου...νόμιζα ότι ο γυναικολόγος μου είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού....ΝΟΜΙΖΑ....δεν φταίει αυτός...εγώ φταίω...

Μου έδεινε όλα τα σημάδια ότι δεν θα πάμε απαραίτητα για φυσιολογικό ...αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τι έλεγε...

Διαβάστε τι χρειάζεται για έναν πετυχημένο φυσιολογικό τοκετό...ρωτήστε το γιατρό σας...πως θα εξελιχθεί ο τοκετός σας..πότε θα ξεκινήσει....πως θα ξεκινήσει...Θα πάρετε πολλές πληροφορίες!!!

Δεν συζητάμε την περίπτωση που η καισαρική είναι αναγκαία...δεν είμαστε τρελές...

Απλά διαβάζοντας.....το μεγαλύτερο ποσοστό των καισαρικών που μπαίνουν με την δικαιολογία της αναγκαιότητας....είναι ψέμα.....και εξυπηρετούν μονο τους γιατρούς.

Για να μην παρεξηγηθώ...εμένα μου στοίχησε πολύ η καισαρική....και ένας λόγος είναι ότι κατηγορώ τον εαυτό μου που άφησα τον γιατρό να κάνει ότι τον βόλευε....ότι δεν ήξερα να απαντήσω...να αντισταθώ...

Αλλάζοντας γυναικολόγο.......όλα αυτά γιγαντώθηκαν...γιατί βλέπω τις διαφορές....που πλεον βγάζουν μάτι!!!!

Αυτά!!!!

όσο για τα κιλά της Καγιάς....το αφήνω ασχολίαστο....εγώ καλή μου αν φάω ότι θέλω.......όχι 4....14 θα είχα μέχρι τώρα!

love εσένα ο γιατρός σου με ποια δικαιολογία σε πήγε για καισαρική;

Και τι σημάδια σου έδειχνε ότι προς τα εκεί το πήγαινε; Καλά ε το θεωρώ απαράδεκτο όταν στο κάνουν χωρίς λόγο. Το θεωρώ κατάφορη παραβίαση δικαιωμάτων

c8i6p2.png

Το νόημα της ένεσης μετά....για να προφυλάξει το πιθανό επόμενο μωράκι....;) Κατά τη διάρκεια φαντάζομαι ίσως χρειαστεί αν η κουμπς βγει θετική?Δεν μου έτυχε ακόμη αυτό το σενάριο....:?

Επομενο μωρακι????:rolleyes::rolleyes:αντρα της marouskas ακουςςςςςς????χεχεχε

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι για τη μανούλα μαλώσατε?:roll:

Και σε αυτην αναφερθηκαμε καποια στιγμη αφου εκει κατεληξε στο τελος η κουβεντα,αλλα κυριως για το οτι δεν εχω ουσιαστικη βοηθεια τωρα που ειμαι εγκυος και ζοριζομαι..:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ξέρεις τι λένε για την "γυμναστική" μετά από καυγά ε; Η καλύτερη με διαφορά!!!

Ετσι οπως ειμασταν χθες να βγαλουμε ο ενας τα ματια του αλλου ειμασταν,οχι "μεταφορικα", κυριολεκτικα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα στα κορίτσια του thread μπουκάρω πάλι από τις μαμάδες Ιανουαρίου 2015. Ως πρωτομανούλα δεν είχα διαβάσει τίποτα πριν γεννήσω ούτε για τον θηλασμό ούτε για τον τοκετό και καλύτερα δηλαδή γιατί θα αγχωνόμουν χωρίς λόγο νομίζω ότι διογκώνουμε το όλο θέμα προσωπικά είχα διαλέξει rooming in και έμαθα το παιδί αμέσως και το θήλασα και αποκλειστικά το είχα απαιτήσει δηλαδή αλλά έτσι κι αλλιώς το έπαιρναν μόνο το πρωί για μπάνιο και για να τα δει ο παιδίατρος.Το δικό μου μεγαλύτερο άγχος ήταν το αν θα τα καταφέρω ως μητέρα όχι τόσο τα διαδικαστικά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Νοβεμπερ μου χαλια η ψυχολογια ε?Κι εγω οταν μαλωνουμε πολυ γινομαι κομματια γιατι λειπει που λειπει ολη μερα αν δεν ειμαστε και καλα ψυχολογικα πεφτω πολυ.

Αυτο που με βοηθησε οταν μαλωσαμε τις προαλλες ηταν οτι κρατηθηκα και δεν ειπα πολλα πανω στα βευρα μου και το σημαντικοτερο οτι το λυσαμε αμεσα,το ιδιο βραδυ και δεν μειναμε πολλες μερες με μουτρα.Τωρα αν το δικο σας θεμα ειναι απο τα αλυτα,βλ.πεθερα,δε ξερω ποση υπομονη να σου συστησω.Φιλια πολλα

Δεν παιζει η λεξη υπομονη,γιαυτο και μαλωνουμε,ειναι και οι ορμονες τωρα!!αστα να πανε ρε παιδι μου..Οσο σκεφτομαι οτι θα ειμαι ετσι κανα 8μηνο ακομα,μου ρχεται τρελαααααα!!

Α! Κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!! μολις ακουσα στην Τ.v. μια τυπισσα που λεει οτι σκοτωσε την πεθερα της με ενα μαχαιρι,την μαχαιρωσε:roll::roll::roll: τυχαιο?...δε νομιζω...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ninaki περαστικα σου,κατσε σπιτι να αναρωσεις.ποτε σταματας τη δουλεια σου οριστικα?

Meldan μου κατι τετοιες τηλεπερσονες στυλ Καγια,Χρουσαλα ανορεξικες ακομα και στην εγκυμοσυνη τους,με εκνευριζουν παρα πολυ ισως γιατι δεν μπορω να τις φτασω στα κιλα,ισως γιατι λενε ψεμματα στον κοσμο και το παιζουν χαλαρες...φαε χρυση μου,να πιασεις λιγο ξυγκι πανω σου να λεγεσαι γυναικα:):):)χαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και σε αυτην αναφερθηκαμε καποια στιγμη αφου εκει κατεληξε στο τελος η κουβεντα,αλλα κυριως για το οτι δεν εχω ουσιαστικη βοηθεια τωρα που ειμαι εγκυος και ζοριζομαι..:evil:

ναι...να σου πω όμως, μεθαύριο αυτό που αναφέρεις θα μετατραπεί σε ''είμαι με τρία παιδιά και δεν έχω ουσιαστική βοήθεια'', τι θα κάνεις θα μαλώνεις συνέχεια??Αφού απ' ό,τι έχεις πει ο σύζυγος ούτε προθυμοποιείται ούτε τα καταφέρνει όταν ανακατευτεί τι πιστεύεις μπορεί να γίνει?Εγώ σας είπα, τα λόγια στο σύζυγο τα έκοψα, λέει λέει εγώ σιωπώ.Εσείς με κοροιδεύατε, αλλά έχω ηρεμία σπίτι....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

love εσένα ο γιατρός σου με ποια δικαιολογία σε πήγε για καισαρική;

Και τι σημάδια σου έδειχνε ότι προς τα εκεί το πήγαινε; Καλά ε το θεωρώ απαράδεκτο όταν στο κάνουν χωρίς λόγο. Το θεωρώ κατάφορη παραβίαση δικαιωμάτων

Το κυριότερο ήταν ότι θεωρούσε ότι η ΠΗΤ είναι η τελική ημερομηνία...Δηλ.ότι και να γινόταν εγώ 4/12 θα έμπαινα στην κλινική να κάνουμε πρόκληση.

Το μωρό ήταν ψηλά. Το μωρό δεν είχε καλή θέση. Τα υγρά και ο πλακούντας μου ήταν τέλεια...δεν είχα κανενα λόγο να βιαστούμε...μπορούσαμε να περιμένουμε κάποιες μέρες ακόμα...πάντα με παρακολούθηση στον υπέρηχο.

Τώρα παρόλο που πάμε για vbac θα με περιμένει να ξεκινήσει ο τοκετός μέχρι 41+6...αυτό κάτι λέει από μόνο του. Περιμένει να είναι έτοιμο το μωράκι και ο οργανισμός μου...όλα τα άλλα είναι κόντρα στη φύση...

Μου έκαναν επισκληρίδιο με διαστολή 1 και με ξάπλωσαν ακίνητη στο κρεββάτι...πως να κατέβει το έρημο το μωράκι μου?

Ενώ τώρα μου είπε όχι επισκληρίδιο πριν την διαστολή 4...πρέπει να είναι ενεργός ο τοκετός για να μην κολλήσει!!!

Έριξαν σε εκείνον τον ορό ότι είχαν και δεν είχαν....και αφού πέρασαν οι ώρες ....η δικαιολογία ήταν....πέφτουν οι παλμοί...καισαρική..

Βέβαια πριν την ανακοίνωση των παλμών άκουσα τη μαία να του λέει εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα..

οπότε αυτή η μέθοδος της πρόκλησης ... όταν δεν είναι όλα ευνοικά, όταν το μωρό δεν έχει θέση,είναι ψηλά......δεν αποδίδει πάντα σε φυσιολογικό τοκετό...

Αυτή είναι η πονεμένη ιστορία μου....

Καλημέρα στα κορίτσια,στα παιδακια σας και στα σπορακια!!!!!!!

Εχω σταματησει απο τη δουλεια και πραγματικα εχω ηδη βαρεθει!!!!

γιατί σταμάτησες απο τώρα??εγω περιμένω πως και πως τον Ιουλιο να σταματήσω:rolleyes:

LMb5p2.png

ναι...να σου πω όμως, μεθαύριο αυτό που αναφέρεις θα μετατραπεί σε ''είμαι με τρία παιδιά και δεν έχω ουσιαστική βοήθεια'', τι θα κάνεις θα μαλώνεις συνέχεια??Αφού απ' ό,τι έχεις πει ο σύζυγος ούτε προθυμοποιείται ούτε τα καταφέρνει όταν ανακατευτεί τι πιστεύεις μπορεί να γίνει?Εγώ σας είπα, τα λόγια στο σύζυγο τα έκοψα, λέει λέει εγώ σιωπώ.Εσείς με κοροιδεύατε, αλλά έχω ηρεμία σπίτι....;)

εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω....πυραυλος γίνομαι......

μερικές φορές μου ξεφεύγουν και χοντράδες....αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι..και έχω και τα όρια μου...

Καταλαβαίνω απόλυτα την november...και ειδικά όταν ο καυγάς ξεκινάει για τρίτο πρόσωπο...είναι ακόμα πιο έντονος....

Έρχονται όπου να' ναι και οι δικοί μου καυγάδες με κεντρικό πρόσωπο την πεθερά...δεν άργουν!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...