Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Συγνωμη που σε ζαλιζω κιολας,αλλα γιατι μετα την γεννα κανεις την ενεση(σε περιπτωση ρεζους +).Δεν θα επρεπε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?σε τι οφελει το μετα?

Το νόημα της ένεσης μετά....για να προφυλάξει το πιθανό επόμενο μωράκι....;) Κατά τη διάρκεια φαντάζομαι ίσως χρειαστεί αν η κουμπς βγει θετική?Δεν μου έτυχε ακόμη αυτό το σενάριο....:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα!ευχομαι δηλαδη να ειναι καλυτερη μερα απο την χθεσινοβραδινη για μενα.Εριξα ενα ματς με τον συζυγο τρικουβερτο!!Αυπνη σχεδον ολο το βραδυ,θα ξαπλωσω τωρα μου φαινεται κανα δυωρο να κοιμηθω που φυγανε τα παιδια απο το σπιτι.Απορω πραγματικα παντως πως ειμαι ακομα εγκυος με τοση πιεση και στεναχωρια που περναω...:confused::confused:

Πάλι για τη μανούλα μαλώσατε?:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλημερα!ευχομαι δηλαδη να ειναι καλυτερη μερα απο την χθεσινοβραδινη για μενα.Εριξα ενα ματς με τον συζυγο τρικουβερτο!!Αυπνη σχεδον ολο το βραδυ,θα ξαπλωσω τωρα μου φαινεται κανα δυωρο να κοιμηθω που φυγανε τα παιδια απο το σπιτι.Απορω πραγματικα παντως πως ειμαι ακομα εγκυος με τοση πιεση και στεναχωρια που περναω...:confused::confused:

Ξέρεις τι λένε για την "γυμναστική" μετά από καυγά ε; Η καλύτερη με διαφορά!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα σε ολες.Τι κανετε κοριτσια?Νινακι μου μπηκα χθες μονο για να δω τα νεα σου αλλα δε μπορεσα να γραψω.Τα νινακια της παρεας μας τα εκαναν μανταρα ως προς το φυλο τους και τις προτιμησεις των μαμαδων αλλα ευτυχως παιρνουν αριστα σε ολα τα αλλα,που δεν ειναι το πιο σημαντικο αλλα το μονο σημαντικο.Οταν εχεις μια εντονη προτιμηση τρως μια απογοητευση αλλα ειναι για λιγες μερες,μετα καταλαβαινεις οτι ολα μια ιδεα ειναι.Κοριτσια μεγαλο θεμα ο θηλασμος.Πιστευω ακραδαντα οτι χωρις πολυ καλη ενημερωση δεν τα καταφερνεις γιατι πεφτεις στις παγιδες.Εγω π.χ δε βολευομουν καθολου τη μια και μοναδικη σταση θηλασμου που μου εδειχναν στο μαιευτηριο αλλα μια αλλη που χα δει σε βιντεακια και με την οποια ειχα κανει εξασκηση στο σπιτι με μια κουκλα.Σε τετοια βιντεακια βρηκα και τον ξαπλωτο θηλασμο με τον οποιο κοιμιζα και τις δυο για πολλους μηνες.Επισης ολη η οικογ να επιμενει οτι δε γινεται το μωρο να ναι τριων μηνων και να μην εχεθ προγραμμα,γιατι το βαζεις παλι στο στηθος αφου δεν πειναει κτλ.Να μου λεει η διπλανη στο μαιευτηριο τις δυο πρωτες μερες με τι πρωτογαλα μπραβο σου που τα καταφερνεις,εγω δεν εχω γαλα(μαρουσκακιιιιιιι)και αλλα τετοια.Πρεπει να το χεις ψαξει απο παντου για να μην ψαρωνεις με την βλακεια και την αγνοια αυτων που θα πρεπε να ξερουν καλυτερα.Α και κατι αλλο.Και τις δυο φορες η μαια μου εδωσε τα μωρα για θηλασμο απι την ανανηψη,αλλιως θα τα ζητουσα μονη μου.Εσας σας τα εδωσαν?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη μου για τη βοηθο δεν εχω ακουσει,στο εξωτερικο ξερω οτι παιζειαλλα μια φορα που ειδα νια εκπομπη στην τηλεοραση με κατι πλουσιους αμερικανους που χαν προσλαβει μια,μου φανηκε γελοιο.Με μια κουκλα τους εδειχνε πως φασκιωνουν το μωρο,πως το κανουν μπανιο,πως τι αλλαζουν και αλλα τετοια κατα τη γνωμη μου απλουστατα πραγματα;που στα δειχνουν και στην κλινικη.Τωρα για μετα τον τοκετι κι εγω βγαζω καντηλες με την ιδεα μιας ξενης μεσα στο σπιτι και κοντα στο μωρο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ μου χαλια η ψυχολογια ε?Κι εγω οταν μαλωνουμε πολυ γινομαι κομματια γιατι λειπει που λειπει ολη μερα αν δεν ειμαστε και καλα ψυχολογικα πεφτω πολυ.

Αυτο που με βοηθησε οταν μαλωσαμε τις προαλλες ηταν οτι κρατηθηκα και δεν ειπα πολλα πανω στα βευρα μου και το σημαντικοτερο οτι το λυσαμε αμεσα,το ιδιο βραδυ και δεν μειναμε πολλες μερες με μουτρα.Τωρα αν το δικο σας θεμα ειναι απο τα αλυτα,βλ.πεθερα,δε ξερω ποση υπομονη να σου συστησω.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι ερχεται η φιλεναδα μου απ τις βρυξελλες που ναι κι αυτη εγκυουλα αυγουστου.Ηθελε κοριτσακι αλλα εχει αγορακι,τα μωρα του αυγουστου ειναι τζαναμπετικα.Κανονιζουνε ωραιες βολτιτσες με τις κοιλιες μας!Μονο που θα παθω καταθλιψη γιατι ξεκινησαμε τα ιδια κιλα κι εκεινη εχασε....τεσσερα κι εγω πηρα τεσσερα.Σημερα εβλεπα την καγια που στον εβδομο μηνα εχει παρει τεσσερα κιλα!!!!κι ελεγε οχι καλε προς θεου δεν προσεχω,τρωω τα παντα,οπως και πριν...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσακια καλημερα και ευχαριστω!!!κραταω μια πισινη για την β...χαχαχα...

November...μην αφηνεις κανεναν να σε πληγωνει τωρα με το μωρακι στην κοιλιτσα σου γιατι τα κσταλαβαινει ολα!να σκεφτεσαι αυτο!!!

εγω τελικα χτες εφτασα 38.5 κσι πηρα depon...και σημερα δεν πηγα παλι δουλεια

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Το μίντλσεξ?Πώς προέκυψε αυτό?Είναι παλιό, δηλαδή, ξέρω γω πριν καμιά δεκαετία το διάβασα...Ξέρεις την υπόθεση καθόλου?

το ηξερα απο παλια οταν διαβασα τις αυτοχειρες παρθενες και ηθελα να το παρω .μετα το ξεχασα και μια μερα προσφατα το ειδα μπροστα μου στο βιβλιοπωλειο και το πηρα. ειχα διαβασει κριτικες

KPOzp2.png deXnp3.png

Σημερα ειμαι χαρουμενη γιατι ερχεται η φιλεναδα μου απ τις βρυξελλες που ναι κι αυτη εγκυουλα αυγουστου.Ηθελε κοριτσακι αλλα εχει αγορακι,τα μωρα του αυγουστου ειναι τζαναμπετικα.Κανονιζουνε ωραιες βολτιτσες με τις κοιλιες μας!Μονο που θα παθω καταθλιψη γιατι ξεκινησαμε τα ιδια κιλα κι εκεινη εχασε....τεσσερα κι εγω πηρα τεσσερα.Σημερα εβλεπα την καγια που στον εβδομο μηνα εχει παρει τεσσερα κιλα!!!!κι ελεγε οχι καλε προς θεου δεν προσεχω,τρωω τα παντα,οπως και πριν...

NOVEMBER ανακάλεσε την τάξη για τα κιλά ΤΩΡΑ!!! άκου λέει η Καγιά πήρα 4 κιλά και τρώει ότι θέλει!!!χααχχαχαχααχχαχαχαχαχααχχα ας γελάω 10 χρόνια!!!

εγώ με τη γαστρεντερίτιδα, που έφαγα 2 φρυγανιές μέσα σε 24 ώρες, έχασα 1 κιλό, σύνολο μέχρι τώρα τον 5ο μήνα -8,5 κιλά!!!!και μου φαίνονται και καλά!!!για τα δεδομένα μου πάντα!αλλά μη μου λες ότι τρως τα πάαααααντα!!! παιδιά μπορεί να τρώει τα πάντα αλλά ψιχουλάκια!!! ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα και ευχαριστω!!!κραταω μια πισινη για την β...χαχαχα...

November...μην αφηνεις κανεναν να σε πληγωνει τωρα με το μωρακι στην κοιλιτσα σου γιατι τα κσταλαβαινει ολα!να σκεφτεσαι αυτο!!!

εγω τελικα χτες εφτασα 38.5 κσι πηρα depon...και σημερα δεν πηγα παλι δουλεια

Περαστικά Νινάκι,,,, χαλάρωσε στο σπίτι!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα σε ολες.Τι κανετε κοριτσια?Νινακι μου μπηκα χθες μονο για να δω τα νεα σου αλλα δε μπορεσα να γραψω.Τα νινακια της παρεας μας τα εκαναν μανταρα ως προς το φυλο τους και τις προτιμησεις των μαμαδων αλλα ευτυχως παιρνουν αριστα σε ολα τα αλλα,που δεν ειναι το πιο σημαντικο αλλα το μονο σημαντικο.Οταν εχεις μια εντονη προτιμηση τρως μια απογοητευση αλλα ειναι για λιγες μερες,μετα καταλαβαινεις οτι ολα μια ιδεα ειναι.Κοριτσια μεγαλο θεμα ο θηλασμος.Πιστευω ακραδαντα οτι χωρις πολυ καλη ενημερωση δεν τα καταφερνεις γιατι πεφτεις στις παγιδες.Εγω π.χ δε βολευομουν καθολου τη μια και μοναδικη σταση θηλασμου που μου εδειχναν στο μαιευτηριο αλλα μια αλλη που χα δει σε βιντεακια και με την οποια ειχα κανει εξασκηση στο σπιτι με μια κουκλα.Σε τετοια βιντεακια βρηκα και τον ξαπλωτο θηλασμο με τον οποιο κοιμιζα και τις δυο για πολλους μηνες.Επισης ολη η οικογ να επιμενει οτι δε γινεται το μωρο να ναι τριων μηνων και να μην εχεθ προγραμμα,γιατι το βαζεις παλι στο στηθος αφου δεν πειναει κτλ.Να μου λεει η διπλανη στο μαιευτηριο τις δυο πρωτες μερες με τι πρωτογαλα μπραβο σου που τα καταφερνεις,εγω δεν εχω γαλα(μαρουσκακιιιιιιι)και αλλα τετοια.Πρεπει να το χεις ψαξει απο παντου για να μην ψαρωνεις με την βλακεια και την αγνοια αυτων που θα πρεπε να ξερουν καλυτερα.Α και κατι αλλο.Και τις δυο φορες η μαια μου εδωσε τα μωρα για θηλασμο απι την ανανηψη,αλλιως θα τα ζητουσα μονη μου.Εσας σας τα εδωσαν?

meldan όπως είπα κ σε άλλο ποστ μου, για τον τοκετό δεν είχα μελετήσει και δεν ήξερα πολλά,,,,έκανα καισαρική και δεν μου το έδωσαν το μωρό, μόνο μου το έδειξαν και μου το έφεραν μετά από 1-2 ώρες,,,,ΑΙΣΧΟΣ...τώρα όμως είμαι πλήρως ενημερωμένη....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

meldan όπως είπα κ σε άλλο ποστ μου, για τον τοκετό δεν είχα μελετήσει και δεν ήξερα πολλά,,,,έκανα καισαρική και δεν μου το έδωσαν το μωρό, μόνο μου το έδειξαν και μου το έφεραν μετά από 1-2 ώρες,,,,ΑΙΣΧΟΣ...τώρα όμως είμαι πλήρως ενημερωμένη....

Κορίτσια ενημερώστε μας και εμάς!

Πως πρέπει να γινεξ κανονικα, πως ειναι το σωστο για το μωρο; Στο φερνουν απευθειας να θηλασεις; Αλλαζει κατι σε καισαρικη και στον φυσιολογικο; Πως πρεπει να γίνει για να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσω καθόλου ξένο, ούτε τις πρώτες μέρες στην κλινική;

c8i6p2.png

Meldan και μενα η μαια μου αμεσως μου την εφερε και μου την εβαλε στο στηθος στην ανανυψη...μου ειπε ειναι πολυ σημαντικη η πρωτη επαφη

Οσο για τις διασημες εγκυμονουσες...δεν θα σχολιασω...οταν η αλλη εινσι 180 και 50 κιλα τι να παρει....εγω ειμαι στα 4 και παλευω με νυχια και με δοντια...στερουμαι ολα τα φαγητα γιατι τρωω μετρημενα και light...και παρολα αυτα εχω παρει 4 και χτες μου ειπε προσοχη ο γιατρος στο ζαχαρο μου γιατι ειμαι οριακα..και λεω...πλακα κανεις???τρωω ζημαρικο μια στις 15 και μετρημενη πστστα η ρυζι και παλι οχι καθε μερα...μονο με κοτοπουλο η ψαρι τρωω δημητριακα ολικης και οχι ψωμια δεν τρωω γλυκα παρα μονο κανενα πλακακι μαυρης σοκολατας και εχω οριακο ζαχαροοοοοο????θα τρελαθωωωω

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαγδα το πιο αστειο στην καγια ηταν οτι ειπε οτι τρωει τα παντα ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.Καταλαβες τωρα...Τι να πω,ποιον νομιζουν οτι κοροιδευουν?Ασε που οι πιο πολλες απ αυτες τρελαινονται για γλυκα...Δε λεω αν θες να προσεξεις και να παρεις λιγα κιλα καλα κανεις αλλα πεστο.Ειπε και το αλλο καλο,οτι δεν πολυζυγιζεται γιατι δεν την νοιαζει!!!Παω πασο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...