Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Love σκεφτομαι αυτο που ειπες για τη διαφορα πρωτης και δευτερης εγκυμοσυνης.Την πρωτη φορα ειναι παντα στο μυαλο σου γιατι ουσιαστικα απ τη στιγμη που παιρνεις το θετικο τεστ γινεται ο σκοπος της ζωης σου.Στη δευτερη παλι αγωνιας και θελεις ολα να πανε καλα αλλα ο σκοπος της ζωης σου ειναι το πλασματακι που ηδη υπαρχει.Εχω ακουσει πολλα κοριτσια να λενε οτι οταν γεννησαν το δευτερο του εδιναν πιο πολυ προσοχη και χρονο κι αυτο ενταξει ισως συμβαινει εκ των πραγματων γιατι ειναι τοσοδουλι κι εχει την αναγκη σου.Παντως εγω κοριτσια το βιωσα λιγο διαφορετικα.Ενιωθα για καποιους μηνες οτι οι τρεις μας ημασταν πολυ δεμενοι,ηδη οικογενενεια και η μικρη προσπαθουσε να ενσωματωθει.Ενιωθα καμια φορα στεναχωρημενη γιατι ηθελα χρονο μονη μου με την Μελινα και δεν τον ειχα.Ολα αυτα βεβαια γυρω στον εκτο εβδομο μηνα αλλαξαν σταδιακα και τωρα νιωθω και τη Δαναη αναποσπαστο κομματι μας.Τωρα παλι τα ιδια σκεφτομαι και για το τριτο παιδακι.Μηπως ειναι πολυ νωρις?Μηπως δεν εχω προλαβει να δωσω στη Δαναη οσα πρεπει και της αξιζουν?Απο την αλλη σκεφτομαο οτι χαριζοντας τους αδελφακια και μια μεγαλη σταθερη οικογενεια ειναι μακροπροθεσμα ο τι καλυτερο και ξεαγχωνομαι.Πειτε κι εσεις τι σκεφτεστε Μαρουσκακι,crochetmania,novemberrain που εχετε περισσοτεα παιδακια

Καλησπερα στις αγχωμενες μανουλες!!!Λοιπον να απαντησω πρωτα στην meldan:καθε παιδι ειναι μοναδικο και νομιζω οτι κανενα παιδακι δεν αδικειτε κατα βαθος απο τους γονεις του,γιατι η αγαπη μας ειναι ανιδιοτελης και παντος καιρου.Οποτε δεν υπαρχει καταλληλη στιγμη να κανεις αλλο ενα παιδι.Αυτο που προηγειται εχει παντα αναγκες,υποχρεωσεις,απαιτησεις.Τι θα κανεις?θα περιμενεις να παει φανταρος για να βαλεις μπρος για επομενο?τα παιδακια προσαρμοζονται ευκολα,αρκει να υπαρχει αγαπη μεσα στο σπιτι.Και το καθε ενα εχει την θεση του που ειναι ξεχωριστη,αυτο δεν αλλαζει οσα παιδια και να κανουμε.Ολα ειναι μ ο ν α δ ι κ α:-D:-D:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ας πουμε και κατι Χριστουγεννιατικο τωρα,γιατι πολυ Μαρθα Βουρτση εχει πεσει στην οθονη μας.Πολυ ωραιες οι ιδεες σου meldan για ρεβεγιον,την κολοκυθα την ειχα δει και εγω οταν την εφτιαχνε η Αργυρω στην Μενεγακη,την σκεφτομαι τωρα και μου πεφτουν τα σαλια.Εγω σε ενα τραπεζωμα ειχα φτιαξει κατσικακι η' αρνακι στην λαδοκολα με σαλτσα μελι,μουσταρδα,και πορτοκαλι ανακατεμενα.Απο τα αγαπημενα μου και δεν μυριζει καθολου αρνιλα η' κατσικιλα.Σαν ορεκτικο μου αρεσουν πολυ οι κρεπες με μανιταρια,μπεικον,τυρια και ζαμπον.Τι αλλο,τι αλλο..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α και πιπεριες γεμιστες με τυρι ειναι θεικο,ψημενες σε φουρνο.Εγω τις ειχα φτιαξει στα καρβουνα και ειχε λιωσει στο αλουμινοχαρτο το τυρακι:rolleyes:μιαμ μιαμ:rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μολις εφτιαξα μελομακαρονα.Εγιναν τελεια και μυρισε το σπιτι.Βρηκα επισης κοτοπουλο με πιπεριες και ουζο και αρνι πολυ ψιλοκομμενο με τυρια και λαχανικα κλεισμενα σε μικρα πουγγακια απο φυλλο κρουστας.Νοvember που ειπες οτι μενετε?Εβρο?Ειστε σε πολη η σε χωριο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μολις εφτιαξα μελομακαρονα.Εγιναν τελεια και μυρισε το σπιτι.Βρηκα επισης κοτοπουλο με πιπεριες και ουζο και αρνι πολυ ψιλοκομμενο με τυρια και λαχανικα κλεισμενα σε μικρα πουγγακια απο φυλλο κρουστας.Νοvember που ειπες οτι μενετε?Εβρο?Ειστε σε πολη η σε χωριο?

Αλεξανδρουπολη!Ωραια τα φαγητακια σου αλλα πολυ μπελαλιδικα ρε παιδι μου,κοψε τα τυρια- αρνια,αντε φτιαξε μετα τα πουγγακια και βαλτα μεσα:roll: Προτιμω να μου τα φτιαχνουν να τα τρωω, μονη μου δεν αναλαμβανω τοσο περιπλοκα φαγητα.Κιαν δεν σου κατσει? Οποτε πεταω ενα κρεας στον φουρνο,φτιαχνω και μια γαρνιτουρα στο τσακιρ κεφι και κανεις δεν μενει νηστικος.Εσυ ασχολεισαι με μαγειρικη παραπανω?δηλαδη φτιαχνεις περιεργα φαγητα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!πηγα σημερα στο γιατρο τελικα δεν αντεξα ειμαι 5 εβδομαδων κ 6 ημερων κ ακριβως το ιδιο εδειξε κ ο υπερηχος...ειδαμε σακο κ λεκιθικο ασκο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα....μου ειπε να παω παλι την τριτη...

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλησπερα κοριτσια!!!πηγα σημερα στο γιατρο τελικα δεν αντεξα ειμαι 5 εβδομαδων κ 6 ημερων κ ακριβως το ιδιο εδειξε κ ο υπερηχος...ειδαμε σακο κ λεκιθικο ασκο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα....μου ειπε να παω παλι την τριτη...

Μπραβο κοριτσι μου,συγχαρητηρια και την Τριτη σιγουρα θα ακουσετε καρδουλα!!Δεν ειχες σκοπο να πας σημερα?θα το αφηνες για πιο μετα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βασικα εχω το θαρρος κ τον πηρα να παω σημερα κ φαντασου οχι σε ιδιωτη στο νοσοκομειο!!!μακαρι δε ξερω στη κορη μου ειχα αργησει να την ακουσω γυρω στην 8 η εβδομαδα ....τη τριτη παντως θα ειμαι 6 και 2....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημερα κοριτσια Που ειστε ολες?Βολταρετε?Εμεις πηγαμε τη βολτα μας χθες βραδυ.Πολυ ωραια περασαμε και οι μικρες κοιμοντουσαν οποτε δεν παιδεψαν τον παππου.Crochetmania πως επαθε θλαση?Eιναι καλα τωρα?Το χετε δεμενο?Love τι κανει η μικρουλσ σου?Συνηλθε καπως?November ναι με τη μαγειρικη το χω αρκετα.Καλσ μη φσνταστεις κατι εξτριμ η πολυ γκουρμε αλλα μ αρεσει να δοκιμαζω συνταγες και συνηθως τις πετυχαινω.Στη ζαχαροπλαστικη ειμαι ασχετη,φτιαχνω κεικ και τα κλασικα αλλα π.χ δεν εχω φτιαξει ποτε τουρτα.Χρυσα μου αφου ειχες αγχος καλα εκανε και πηγες.Εγω μετραω μερες.Σε οκτω μερες εχω το πρωτο ραντεβου με το σπορακι μου.Καμια φορα νιωθω κατα φαντασιαν εγκυος αλλα δεν ηθελα να παω μια φορσ γισ το σακο κι αλλη μια για την καρδουλα οποτε αναγκαστικα αναμενω.Βαγγελιω αυριο θα κανεις την πρωτη χοριακη?Το μεσημερι θα παω με την κουμπαρα μου και τα μικρα μας βολτα στα μαγαζια να τελειωσουμε με τα δωρακια μας.Εσεις ψωνισατε?Καλημερα και καλη Κυριακη

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Συγχαρητήρια! Άντε με το καλό να ακούσεις και την καρδούλα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο για τον πρώτο μας υπέρηχο στις 29/12. Είπε να περιμένουμε λίγο να προχωρήσει η εγκυμοσύνη για να ακούσουμε στα σίγουρα καρδιά. Τότε μάλλον θα είμαι κάπου στην 7η εβδομάδα. Δεν έχω πρόβλημα, μιας και που χωρίς κανένα σύμπτωμα ξεχνάω συνέχεια ότι είμαι έγκυος! χαχα. Μου είπε επίσης ότι θα χρειαστεί να κάνω διάφορες αιματολογικές εξετάσεις και εδώ είναι η βασική μου ερώτηση...

Πόσες φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης χρειάζεται να κάνεις τέτοιες εξετάσεις; Έχω φοβία με το να δίνω αίμα και επειδή τον τελευταίο καιρό έδωσα πολλές φορές νόμιζα ότι ξεμπέρδεψα. Όμως τώρα βλέπω ότι τελειωμό δεν θα έχω και έχω καταγχωθεί!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπερα στην ομορφη παρεα μας!Μετα απο την κυριακατικη βολτα μας στο παρκο του αη-βασιλη επιστροφη στο σπιτι,χαλαρωση στον καναπε και laptop!!!.Τα δωρακια μας δεν τα εχουμε παρει ακομα στα βαφτιστηρια μας και στα παιδια μας!Μαλλον αυριο θα βγω στην αγορα γιατι χθες και σημερα γινοτανε χαμος.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο για τον πρώτο μας υπέρηχο στις 29/12. Είπε να περιμένουμε λίγο να προχωρήσει η εγκυμοσύνη για να ακούσουμε στα σίγουρα καρδιά. Τότε μάλλον θα είμαι κάπου στην 7η εβδομάδα. Δεν έχω πρόβλημα, μιας και που χωρίς κανένα σύμπτωμα ξεχνάω συνέχεια ότι είμαι έγκυος! χαχα. Μου είπε επίσης ότι θα χρειαστεί να κάνω διάφορες αιματολογικές εξετάσεις και εδώ είναι η βασική μου ερώτηση...

Πόσες φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης χρειάζεται να κάνεις τέτοιες εξετάσεις; Έχω φοβία με το να δίνω αίμα και επειδή τον τελευταίο καιρό έδωσα πολλές φορές νόμιζα ότι ξεμπέρδεψα. Όμως τώρα βλέπω ότι τελειωμό δεν θα έχω και έχω καταγχωθεί!

Οτι δεν θα εχεις τελειωμο ειναι το μονο σιγουρο!Τελοσπαντων 5-6 φορες συνολο ειναι να δωσεις αιμα μεσα σε 9 μηνες,αλλα γιατι εδωσες τελευταια πολλες φορες αιμα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οτι δεν θα εχεις τελειωμο ειναι το μονο σιγουρο!Τελοσπαντων 5-6 φορες συνολο ειναι να δωσεις αιμα μεσα σε 9 μηνες,αλλα γιατι εδωσες τελευταια πολλες φορες αιμα?

Γιατί χρειαζόταν να κάνω διάφορες εξετάσεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια... Ακόμα προσπαθούμε να αναρρωσουμε.. Δεν κοιμάται νύχτα γιατί πνιγεται από τα σάλια και όλη μέρα θηλαζουμε!! Τώρα ξεκίνησε το στήθος να έχει μια ευαισθησία ενώ στη προηγούμενη αυτό ήταν το σημάδι εγκυμοσύνης!! Αύριο από το γραφείο με καφεδάκι αναλυτικοτερα!! Καλό βράδυ σε όλες!! Xxoxxooox

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...