Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! έφυγα χτες από τη δουλεια άρων άρων, τους έκανα εμετό πρωί πρωί και έφυγα!!! ναι ναι ναι γαστρεντερίτιδα και γω!!! αλλα ευτυχώς μόνο για 24 ώρες, σήμερα είμαι περδίκι!!!

Διάβαζα για τον Καναδά και τρελάθηκα! το πλάνο τοκετού είναι όπως ζητάνε πολλές κοπέλες εδώ στην Ελλάδα! Καμία παρέμφαση, όχι ξαπλωμένες, όχι νάρκωση, να γυρίσουν γρήγορα σπίτι κτλ κτλ. Και γω θα το ήθελα αυτό! Εδώ γίνεται μόνο με "ειδικούς" γιατρούς, μαίες full ενημερωμένες και φυσικά όχι στο δημόσιο! Όσο για τον προγεννητικό έλεγχο τον θεωρώ ελλιπή αλλά φαντάζομαι σε χαμηλού κινδύνου κυήσεις δε δίνεται μεγάλη σημασία...Σε υψηλού κινδύνου θα είναι αλλιώς τα πράγματα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβασα κι εγώ για τον Καναδά και πολλά μου θύμισαν το σύστημα στη Γερμανία.

Από τη μιά χαίρομαι που εδώ το προσπαθούν όσο πιο φυσικά γίνεται και δεν πάνε για καισαρική με την πρώτη ευκαιρία όπως στην Ελλάδα. Από την άλλη φοβάμαι ότι θα με αφήσουν να πονάω 20 ώρες, χωρίς επισκληρίδιο, χωρίς καμία παρέμβαση. Μου φαίνεται θα τη βγάλω κι εγώ χοροπηδώντας πάνω σε καμιά μπάλα.

Αλήθεια διάβαζα τα ποσοστά καισαρικής στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κι ενώ το ποσοστό φυσιολογικά κυμαίνεται γύρω στο 15% στην Ελλάδα ξεπερνά το 50%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συμβαινει αυτό στη χώρα μας.

meldan ευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές περι θηλασμού! Eπειδή με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και έχω αρχίσει να το ψαχνω, αν εσυ η καμιά άλλη έμπειρη μανούλα ξέρετε κάποιο καλό και αξιοπιστο site να ενημερωθούμε σωστά, παρακαλώ μοιραστείτε το!

c8i6p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

πεταωωωωωω σημερααααα!!!περιμενω να παει 5 να παω γιατροοοοοοοο και να ακουσω τα καλα πρωτα και μετα μπλεεεεεεε νεα....χαχαχαχα....θα σας ενημερωσω αμεσως!εχω προμηθευτει και με σοκολατα για να φαω πριν να παρει τα πανω του!

meldan...ποσο δικαιο εχεις για το θηλασμο....δυστηχως στην ελλαδα δεν σε βοηθουν πολυ να θηλασεις....σε παραπεμπουν στην ευκολη λυση του μπουκαλιου....evangelia μου....δεν θυμαμαι συγκεκριμενα site αλλα και στο fb αν γραψεις την λεξη θηλασμος θα σου βγαλει πολλες ομαδες

magda μου περαστικα!

εμενα η μικρη συνεχιζει τον πυρετο αλλα κανει ενα 38,3 ανα 12 ωρες...ο βηχας επεσε κατα πολυ αλλα πονανε τα δικα μου λαιμα και βηχω αραια και που και τρανταζω το μπεμπε μου....πηρα κατι καραμελες απο το φαρμακειο της apivita αλλα δεν κανουν τιποτα....σημερα που θα παω γιατρο θα τον ρωτησω τι μπορω να παρω και επισης σε περιπτωση που κανω κανενα πυρετο τι μπορω να πιω...ευχομαι να μην χρειαστει!!!:?

σημερα τι καλο μαγειρευετε?? εγω εκανα αγκιναρες λεμονατες με φετουλα...μιαμ μιαμ

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβασα κι εγώ για τον Καναδά και πολλά μου θύμισαν το σύστημα στη Γερμανία.

Από τη μιά χαίρομαι που εδώ το προσπαθούν όσο πιο φυσικά γίνεται και δεν πάνε για καισαρική με την πρώτη ευκαιρία όπως στην Ελλάδα. Από την άλλη φοβάμαι ότι θα με αφήσουν να πονάω 20 ώρες, χωρίς επισκληρίδιο, χωρίς καμία παρέμβαση. Μου φαίνεται θα τη βγάλω κι εγώ χοροπηδώντας πάνω σε καμιά μπάλα.

Αλήθεια διάβαζα τα ποσοστά καισαρικής στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κι ενώ το ποσοστό φυσιολογικά κυμαίνεται γύρω στο 15% στην Ελλάδα ξεπερνά το 50%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι συμβαινει αυτό στη χώρα μας.

meldan ευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές περι θηλασμού! Eπειδή με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και έχω αρχίσει να το ψαχνω, αν εσυ η καμιά άλλη έμπειρη μανούλα ξέρετε κάποιο καλό και αξιοπιστο site να ενημερωθούμε σωστά, παρακαλώ μοιραστείτε το!

evangelia συμφωνώ απόλυτα με meldan, η ενημέρωση είναι απαραίτητη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δώσει τόση εμφαση στο θηλασμό, που ξέχασα να ενημερωθώ για τον τοκετό και κατέληξα σε καισαρική....ελπίζω αυτή τη φορά να επανορθώσω.

Λοιπόν προσπάθησε να βρεις να παρακολουθήσεις ενημερωτικές ομιλίες, ημερίδες για το θηλασμό, θα σε βοηθήσουν πολύ! Εδώ κάνουν τα νοσοκομεία, ακόμα και τα μαγαζιά prenatal, mothercare,chicco, πήγα σε όλα και έπαιρνα από παντού υλικό. Εκεί που είχα ενημερωθεί καλά είναι από ιστορίες θηλασμού από το thilasmos.com, perithilasmou.gr και άλλα σχετικά...είχα πορωθεί. Διάβασα σαν σε εξετάσεις, είχα σημειώσεις στο τραπέζι του σαλονιού για να διαβάζει ο άντρας μου και η μαμα μου, ευτυχώς δε χρειάστηκα καμία άλλη βοήθεια, εκτός από τηλεφωνική στήριξη από φίλες και συγγενείς που ήταν υπερ αυτού, πιο πολύ για ψυχολογική στήριξη που όλες τη χρειαζόμαστε πιστεύω. Αυτά...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοριτσάκια να σας ρωτήσω. Έχετε ακούσει καθόλου για τις βοηθούς μητρότητας; Ή αλλιώς doula; Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας; Έχει πάρει καμία; Πόσο περίπου κοστίζει;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

evangelia συμφωνώ απόλυτα με meldan, η ενημέρωση είναι απαραίτητη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δώσει τόση εμφαση στο θηλασμό, που ξέχασα να ενημερωθώ για τον τοκετό και κατέληξα σε καισαρική....ελπίζω αυτή τη φορά να επανορθώσω.

Λοιπόν προσπάθησε να βρεις να παρακολουθήσεις ενημερωτικές ομιλίες, ημερίδες για το θηλασμό, θα σε βοηθήσουν πολύ! Εδώ κάνουν τα νοσοκομεία, ακόμα και τα μαγαζιά prenatal, mothercare,chicco, πήγα σε όλα και έπαιρνα από παντού υλικό. Εκεί που είχα ενημερωθεί καλά είναι από ιστορίες θηλασμού από το thilasmos.com, perithilasmou.gr και άλλα σχετικά...είχα πορωθεί. Διάβασα σαν σε εξετάσεις, είχα σημειώσεις στο τραπέζι του σαλονιού για να διαβάζει ο άντρας μου και η μαμα μου, ευτυχώς δε χρειάστηκα καμία άλλη βοήθεια, εκτός από τηλεφωνική στήριξη από φίλες και συγγενείς που ήταν υπερ αυτού, πιο πολύ για ψυχολογική στήριξη που όλες τη χρειαζόμαστε πιστεύω. Αυτά...

Ευχαριστούμε πολύ!

Eίναι μεγάλο το θέμα του θηλασμού από ότι κατάλαβα. Θελω κι εγώ να θηλάσω αποκλειστικά, και ξεκινάω ενημέρωση και προετοιμασία από τωρα

c8i6p2.png

marianthi μου...δεν γνωριζω καθολου περι θεματος doula...

αχ κοριτσια ειμαι γραφειο και δεν αισθανομαι καλα....τρεμω....μαλλον παιζει να κολλησα απο την μικρη τον πυρετο....ευτυχως που εχω γιατρο σε λιγο να με δει....

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

για το θηλασμό εγώ ενημερώθηκα από το forum του parents

δηλαδή από τις εμπειρίες των μαμάδων που θήλαζαν....

τα διάβασα ΌΛΑ ότι θέμα είχε σχέση με το θηλασμό και οποιαδήποτε

προβλήματα υπήρχαν...όλες τις σελίδες σε κάθε θέμα

πάντως και γώ καταλήγω ότι για να θηλάσεις πρέπει

να έχεις επιμονή και υπομονή

να έχεις δεδομένο οτι οι πρώτες 20 μέρες θα είναι πολύ ζόρικες

και δε θα κοιμάσαι....

αλλά μετά θα είσαι άρχοντας....

θα φέυγεις από το σπίτι χωρίς ένα σωρό συμπράγκαλα και αποστειρώσεις

εννοείται ότι θα ακούσετε ένα κάρο κακές συμβουλές από όλους

μαίες γυναικολόγο παιδίατρο γιαγιάδες φίλες κτλ.....

εγώ τουλάχιστον άκουγα αλλά ήμουν προετοιμασμένη και δεν με επηρέασαν....πραγματικά είσαι τόσο εξαντλημένη που είναι πολύ

ευκόλο να επηρεαστείς και να πειστείς να δώσεις ξένο για το καλό του μωρού....

αυτή τη καραμέλα πια που λένε

μα πάλι στο στήθος? μήπως το μωρό μήπως δε χορταίνει με το γάλα σου.....δε πέρασε ώρα που θήλασε......ο γιατρός τι λέει?

για δώσε και λίγο ξένο να δείς που θα ησυχάσεις...

πφφφφφ!!!!πραγματικά βαρέθηκα να το ακούω αυτό

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κοριτσάκια να σας ρωτήσω. Έχετε ακούσει καθόλου για τις βοηθούς μητρότητας; Ή αλλιώς doula; Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας; Έχει πάρει καμία; Πόσο περίπου κοστίζει;

αυτό το doula μου ακούγεται δούλα.....χαχα

νομίζω παλιά δικαιολογούσε το ΙΚΑ μαία που ερχόταν σπίτι τις πρώτες μέρες

αν το ζητούσες (εποχή 2010 που έκανα το πρώτο)

αν έχεις ΊΚΑ μπορείς να ρωτήσεις να σου πουν αν ισχύει ακόμα

Τι ειναι ακριβως και ποσο κοστιζει ξερετε?

το έχουμε ξανασυζητήσει σε προηγουμενα ποστς εδώ στο καφε

είναι παλιά εξέταση και πλεον δεν την κάνουν οι πιο νέοι γιατροί

και για πολλούς γιατρούς θεωρείται ότι περισσότερο μπερδεύει

παρά βοηθάει με τα αποτελεσματά της

την είχα κάνει στα 2 προηγούμενα παιδιά

16η εβδομάδα - υπέρηχος και αίμα

σαν την αυχενική αλλά στηρίζεται περισσότερο στο αίμα

είναι εξέταση πρόγονος της αυχενικής

ο νέος μου γιατρός δεν την ζήτησε

Διαφημίσεις

αυτό το doula μου ακούγεται δούλα.....χαχα

νομίζω παλιά δικαιολογούσε το ΙΚΑ μαία που ερχόταν σπίτι τις πρώτες μέρες

αν το ζητούσες (εποχή 2010 που έκανα το πρώτο)

αν έχεις ΊΚΑ μπορείς να ρωτήσεις να σου πουν αν ισχύει ακόμα

Ναι, προέρχεται από την ελληνική λέξη "δούλα". Αλλά όχι με την αρνητικής της έννοια. Σκοπός της βοηθού μητρότητας είναι να βοηθήσει την μητέρα πριν τον τοκετό (κάτι σαν τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού), κατά την διάρκεια του τοκετού (κάτι σαν προσωπική μαία) και μετά τον τοκετό για τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Έψαξα για αυτό στο ίντερνετ και βρήκα πληροφορίες. Μου φάνηκε πολύ καλά, αλλά δεν έχω ξανακούσει καμιά γυναίκα να έχει πάρει ποτέ βοηθό μητρότητας. Για αυτό σας ρωτάω, αν ξέρει κάποια το οτιδήποτε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μολις ηρθα απο γιατρο!!!

Εξω τα αστρα για μενα....χαχαχα....βαψτε με Ροζ!!!!

ειναι 300γρ και 20 ποντοι!!!

Για το πυρετο..μονο ντεπον πανω απο 38

Συγχαρητήρια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μολις ηρθα απο γιατρο!!!

Εξω τα αστρα για μενα....χαχαχα....βαψτε με Ροζ!!!!

ειναι 300γρ και 20 ποντοι!!!

Για το πυρετο..μονο ντεπον πανω απο 38

Μπραβο ρε κοπελια,συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα!!! Και τωρα στο θεμα μας: λοιπον κοριτσια το cafe Αυγουστου εχει τα καλα του εχει και τα "στραβα" του.Τι εννοω: ολες εχουμε γερα μωρακια,δοξα το Θεο, αλλα σχεδον καμια δεν εχει αυτο που θελει!!:P:pΤι ωραια, τι καλα.....για τα πανηγυρια ειμαστε!

Και παλι ninaki συγχαρητηρια!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...