Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

chrimai....οντως και εμανα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου οπως και το αλεξανδρος,φιλιππος και κωσταντινος...μακαρι να το ακουω συνεχεια :tongue:

οσο για τα νοσοκομεια....καθαρα προσωπικη αποψη απο εμπειρια...

οσο για τον θηλασμο...συμφωνω...το πρωτογαλα ειναι το πιο σημαντικο και ειναι οσο ακριβως χρειαζεται το μωρο για να χορτασει...το στηθος βγαζει την αναλογη ποσοτητα και ποιοτητα οσο το μωρο μεγαλωνει για τις αναγκες του

evangelia....καλε δικη μου η Νεφελη...χιχιχι :tongue:

enseignante...και γω φυσιολογικα γεννησα αλλα δεν μου εκαναν ναρκωση για να με ραψουν....γι αυτο ρωταω...:roll:

meldan...επιτελους αυριο εχω γιατρο!!!αντε να δουμεεεεεεεεε :rolleyes::tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chrimai......:roll::roll:για την περιγραφη τοκετου της φιλης σου.....

η μικρη μου παλι εκανε πυρετο....38,3 :( ελπιζω να μην εχουμε τραβαλα....αν παντως συνεχισει ο βηχας την πεμπτη θα την παω παιδιατρο να την ακροαστει....προς το παρον μου ειπε xozal και αντιπυρετικα....

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ελπιζω να εννοουμε το ιδιο!οχι τζελ ετσι? και βαζεις το χερι στη λαμπα ετσι δεν ειναι?

η κοπελα που μου το κανε μου πε πως δεν κανει και καλα.αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ ειναι αντικρουομενα..

ξερω πως απλο μανο επιτρεπεται αρκει να μην το μυριζεις. ο γιατρος μου δεν ηξερε φυσικα τι ειναι το ημιμονιμο-υβριδικο....

Οχι το τζελ, το αλλο εννοω και εγω,αλλα και το τζελ μετα το βαζουνε στη λαμπα να στεγνωσει γρηγορα.Τελοσπαντων,εγω κανω κανονικα,δεν γινεται απορροφηση που να φτανει στο εμβρυο.Αυτα που τρωμε-πινουμε περνανε στο μωρο.Βεβαια στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε εγω τα εβαφα καθολου,μετα ξεψαρωσα:P:p:p:p..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι, 0- είμαι οπότε ξέρεις έμμεσος Κουμπς, ένεση μετά κάθε γέννα κλπ ...

Την ενεση την κανεις μετα την γεννα η' οταν μενεις εγκυος?Μια ενεση κανεις συνολο η' περισσοτερες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πως βιώνει τις εγκυμοσύνες γέννες φίλη μου που μετακόμισε στο Καναδά

3 υπερηχοι όλοι κι όλοι - αυχενική /β επιπέδου/ ντόπλερ

με τέστ φαρμακείου θετικό περίμενε τη 12η εβδομάδα για να κάνει

πρώτο υπέρηχο...

εξετάσεις αίματος

2 φορές τα πολύ βάσικά- μόνο τοξόπλασμα εξετάζουν

μια μετά το προγεννητικό και μια κατά τον 7ο

πρώτη γέννα γιατί τώρα είναι ακόμα εγγυος στο δεύτερο

πήγε 3 φορές στο νοσοκομείο και την έδιωχναν

πρώτη φορά πόνοι και είχε δεί αίμα με βλέννα (η λεγόμενη τάπα που λένε)

διαστολή 1 - σπίτι σου της είπαν

διαστολή 3 - σπίτι σου της είπαν εχείς ώρες ακόμα

διαστολή 5 - απαιτησε να μείνει η ίδια

την είχαν βάλει σε μπανιέρα 2 φορές

σε κάτι μπάλες

την έβαζαν να περπατάει

και μαία την κατεύθυνε με ειδικό μασάζ και οδηγίες με ανάσες και σπρωξίματα

δεν την έβαλαν να κάτσει ποτέ ξαπλωμένη ανάσκελα

και το μωρό το έβγαλε καθισμένη στα 4

δεν έγινε καμία νάρκωση δεν της έβαλαν ωκυτοκίνη

δεν την έκοψαν γιατί έχει απαγορευτεί

και η μόνη παρέμβαση ήταν να της σπάσουν τα νερά

για να επισπέυσουν το τοκετό αφού είχαν περάσει 20 ώρες ωδινών

μόλις γέννησε της κόλησαν το μωρό στο στήθος και της λένε πρέπει

μην χάσεις τη πρώτη έπαφή...θήλασε το τώρα....

μισό λεπτό ρε παιδιά τους λέει ...είμαι εξαντλημένη.....

όόοοοχι έλεγαν αυτοί η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική.....

όλα αυτά σε δημόσιο μαιευτήριο και δεν πλήρωσε τίποτα!

και την επόμενη την έστειλαν σπίτι της

πειραζει τωρα εμενα που αυτα τα προχωρημενα δε μαρεσουν καθολου?

εγω προτιμω τον συχνο ελεγχο με ξεαγχωνει και 1 φορα το μηνα που παω λιγο μου φαινεται...και δηλαδη την αφησαν να σκιστει μονη της????????

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

chrimai....οντως και εμανα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου οπως και το αλεξανδρος,φιλιππος και κωσταντινος...μακαρι να το ακουω συνεχεια :tongue:

οσο για τα νοσοκομεια....καθαρα προσωπικη αποψη απο εμπειρια...

οσο για τον θηλασμο...συμφωνω...το πρωτογαλα ειναι το πιο σημαντικο και ειναι οσο ακριβως χρειαζεται το μωρο για να χορτασει...το στηθος βγαζει την αναλογη ποσοτητα και ποιοτητα οσο το μωρο μεγαλωνει για τις αναγκες του

evangelia....καλε δικη μου η Νεφελη...χιχιχι :tongue:

enseignante...και γω φυσιολογικα γεννησα αλλα δεν μου εκαναν ναρκωση για να με ραψουν....γι αυτο ρωταω...:roll:

meldan...επιτελους αυριο εχω γιατρο!!!αντε να δουμεεεεεεεεε :rolleyes::tongue:

Ουπςςς! Eνα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι!

Yπέροχο όνομα!

c8i6p2.png

Ευαγγελια και μαριανθη λογικο να μην εχετε ιδεα ακομη για τον τοκετο,τις κλινικες κτλ.Μαριανθη πριν γεννησω το πρωτο ειχα ακριβως τις ιδιες αποριες με σενα.Ποσι δυσκολο να ναι πια να φροντισεις ενα πλασματακι?Πιστευω οτι παιζει πολυ υπερβολη γυρω απ το θεμα.Ουτε εγω χρειαστηκα βοηθεια,ουτε για το μπανιο,ουτε για αλλαγμα τιποτσ.Μονο οσο περνουσαν οι μερες και τα ξενυχτια συσσωρευονταν ηθελα καποιον να ναι εκει για να κοιμηθω,κι αυτο μετρημενες φορες.Ολα συνηθιζονται και μαθαινονται.Κριμαι υπερηχο καρδιας δεν εχω κανει κι οσο για το τριπλο τεστ ειναι παλια εξεταση.Ωστ ε ετσι στον καναδα ε?Καμια σχεση τα συστηματα μας και η ολη νοοτροπια.Εμενα η φιλη μου στις βρυξελλες μου περιγραφει συστημα κοντινο στο δικο μας.Καλα οχι οτι εχει σχεση βρυξελλες με καναδα αλλα πληροφοριακα.Εγω βιβλιο διαβαζω το βραδυ πριν κοιμηθω,οσο και αν αντεχω.Τηλεοραση δε βλεπω σχεδον καθολου και το διαβασμα με χαλαρωνει και με ταξιδευει.Νινακι μου περαστικα στο νεφελακι σου και να μπεις αυριο να μας γραψεις μπλε νεα.Κι εσυ μαρουσκακι καλη ανταμωση με τον ζουζουνο.Νοβεμπερ το σκορδο εκανε το θαυμα του ε?Κι εγω σημερα την ενιωδα πρωτη φορα ορθια.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μια συμβουλη μονο στις πρωτομανουλες με αφορμη την ερωτηση για το πρωτογαλα.Αν θελετε να θηλασετε αποκλειστικα ειναι πολυ σημαντικο να χετε ενημερωθει σωστα.Μπειτε στο ιντερνετ,ψαξτε και διαβαστε τα παντα.Απο συχνες αποριες,μεχρι συχνα προβληματα και την επιλυση τους,μπειτε και σε ομαδες θηλασμου και διαβαστε.Η παραπληροφορηση καλα κρατει παρα τα οσα βηματα εχουν γινει υπερ του θηλασμου.Εμενα η ενημερωση και το ψαξιμο που χα κανει με βοηθησαν να θηλασω αποκλειστικα και τις δυο.Το τι συμβουλη και υποδειξη επεσε δε λεγεται.Ακομη και η αδελφη μου που χει παιδια γυμνασιου δε μπορουσε να συλλαβει οτι χορταινε και σε καθε κλαμα του μωρου ειχαμε τα ιδια.Ασε που μετα τους εξι,οχτω μηνες μ επρηζαν να το κοψω κι αλλα ομορφα.Η γνωμη μου βασισμενη στην εμπειρια μου ειναι οτι για να θηλασεις αποκλειστικα,ευκολα κι επιτυχημενα πρεπει να γνωριζεις καλα το θεμα για να μην πεσεις σε παγιδες.Δεν το παιζω ειδημων αλλα επειδη βλεπω οτι ολες οι πρωτομανουλες ενδιαφερεστε σοβαρα να θηλασετε,ειπα να σας πω την εμπειρια μου.Την αδελφη μου τη μικρη την ειχα κανει χρυση να ενημερωθει,εκεινη ελε γε οτι θα της βγει αυτοματα.Στο μαιευτηριο π τι ασχετο της ελεγαν το κανε,θηλες σιλικονης,θηλαστρο,συμπληρωμα κτλ.Το αποτελεσμα ηταν να θηλασει με το ζορι πεντε μηνες κι απ τον θηλασμο δεν της εχει μεινει τιποτα καλο.Ολα αυτα με διαθεση να βοηθησω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Την άλλη εβδομμαδα πάω στο γιατρό και 4 Απριλίου θα κάνω τη β επιπέδου. Τις τελευταίες 2 βδομάδες νιώθω και κλωτσιές,άρα όλα μια χαρά. Αύριο έχει γενέθλια και η κορούλα μου!!!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

ελπιζω να εννοουμε το ιδιο!οχι τζελ ετσι? και βαζεις το χερι στη λαμπα ετσι δεν ειναι?

η κοπελα που μου το κανε μου πε πως δεν κανει και καλα.αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ ειναι αντικρουομενα..

ξερω πως απλο μανο επιτρεπεται αρκει να μην το μυριζεις. ο γιατρος μου δεν ηξερε φυσικα τι ειναι το ημιμονιμο-υβριδικο....

Δεν κάνει? Έκανα ημιμονιμο πριν 2 βδομάδες χωρίς να ρωτήσω το γιατρό βέβαια.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

πως βιώνει τις εγκυμοσύνες γέννες φίλη μου που μετακόμισε στο Καναδά

3 υπερηχοι όλοι κι όλοι - αυχενική /β επιπέδου/ ντόπλερ

με τέστ φαρμακείου θετικό περίμενε τη 12η εβδομάδα για να κάνει

πρώτο υπέρηχο...

Σε αυτό το σημείο θα διαφωνήσω. Και αν προκύψει κάτι στο ενδιάμεσο; Μόνο 3 υπέρηχοι είναι λίγοι κατά την γνώμη μου. Όσο πιο συχνά επισκέπτεσαι το γιατρό, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να δεις έγκαιρα το πρόβλημα και ίσως να το προλάβεις πριν να είναι αργά. Επίσης, τα τεστ φαρμακείου δεν είναι 100% αξιόπιστα. Δεν βλάπτει να γίνεται και μία χοριακή...

εξετάσεις αίματος

2 φορές τα πολύ βάσικά- μόνο τοξόπλασμα εξετάζουν

μια μετά το προγεννητικό και μια κατά τον 7ο

πρώτη γέννα γιατί τώρα είναι ακόμα εγγυος στο δεύτερο

πήγε 3 φορές στο νοσοκομείο και την έδιωχναν

πρώτη φορά πόνοι και είχε δεί αίμα με βλέννα (η λεγόμενη τάπα που λένε)

διαστολή 1 - σπίτι σου της είπαν

διαστολή 3 - σπίτι σου της είπαν εχείς ώρες ακόμα

διαστολή 5 - απαιτησε να μείνει η ίδια

την είχαν βάλει σε μπανιέρα 2 φορές

σε κάτι μπάλες

την έβαζαν να περπατάει

και μαία την κατεύθυνε με ειδικό μασάζ και οδηγίες με ανάσες και σπρωξίματα

δεν την έβαλαν να κάτσει ποτέ ξαπλωμένη ανάσκελα

και το μωρό το έβγαλε καθισμένη στα 4

δεν έγινε καμία νάρκωση δεν της έβαλαν ωκυτοκίνη

δεν την έκοψαν γιατί έχει απαγορευτεί

και η μόνη παρέμβαση ήταν να της σπάσουν τα νερά

για να επισπέυσουν το τοκετό αφού είχαν περάσει 20 ώρες ωδινών

μόλις γέννησε της κόλησαν το μωρό στο στήθος και της λένε πρέπει

μην χάσεις τη πρώτη έπαφή...θήλασε το τώρα....

μισό λεπτό ρε παιδιά τους λέει ...είμαι εξαντλημένη.....

όόοοοχι έλεγαν αυτοί η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική.....

όλα αυτά σε δημόσιο μαιευτήριο και δεν πλήρωσε τίποτα!

και την επόμενη την έστειλαν σπίτι της

Το ότι δεν πλήρωσε τίποτα είναι πράγματι πολύ σημαντικό! Για την επιστροφή στο σπίτι την ακριβώς επόμενη μέρα φαντάζομαι γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που ο τοκετός κύλησε ομαλά και μητέρα και βρέφος είναι 100% καλά. Γιατί μπορεί να τους διώχνουν απλώς και μόνο για να αδειάσει κάποιο κρεβάτι...

Για το κομμάτι της γέννας, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω γνώσεις και εμπειρία. Πιστεύω όμως ότι δεν θα με ικανοποιούσε απόλυτα ένα τέτοιο σύστημα. Όχι ότι μου αρέσει το δικό μας. Αλλά ίσως το ιδανικό να βρίσκεται κάπου στην μέση...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...