Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κι εγώ κατά καιρούς τρώω διάφορα κολλήματα με συγκεκριμένα είδη. Τη φάση του αστυνομικού την πέρασα πριν απο μερικά χρόνια, είχα ξεκοκκαλίσει ότι υπήρχε. Τώρα τα αστυνομικά τύπου νέσμπο τα αγαπώ αλλά διαβάζω μια στις τόσες, όταν μου έρχεται όρεξη για χιόνια και σκοτάδια και πτώματα σε λίμνες. :D

Τώρα τελειώνω ένα του Patrick Modiano, και μάλλον θα πιάσω την πείνα του Χαμσουν, αλλα ταυτόχρονα έχω και κανα δυο που διαβάζω παράλληλα. Τα κάνω αυτα με τα δυο τρια βιβλία ταυτόχρονα. Δεν ξέρω αν είναι στο στυλ σου αυτα που διαβάζω!

Θεολογικά δεν έχω πιάσει ακόμα, αλλά ίσως κάποια στιγμή ερθει η ώρα να πιάσω κανένα.

Τώρα που είπες πείνα...τους αγώνες πείνας τους διάβασες?Βέβαια, βγήκαν και ταινία οπότε χάνεται η ομορφιά...Κι εγώ διαβάζω παράλληλα δυο τρία ;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα που είπες πείνα...τους αγώνες πείνας τους διάβασες?Βέβαια, βγήκαν και ταινία οπότε χάνεται η ομορφιά...Κι εγώ διαβάζω παράλληλα δυο τρία ;)

Ναι και τους διάβασα και είδα και τις ταινίες!

c8i6p2.png

Λάρσον! Ωραίος ο τύπος, εγραψε μια τρομερή επιτυχία και πέθανε πριν το ευχαριστηθεί.

Ωραία τα αστυνομικά, ίσως πιάσω κανένα. Προτείνω το η δεσποινίς Σμιλλα διαβάζει το χιόνι. Ωραίο! Tου Χόε, σκανδιναβός κι αυτός

Στιγκ Λάρσον α γεια σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κασσιοπη με το καλο το μωρακι σου! και εγω ετσι ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη.....οχι οτι τωρα δεν ειναι....σβηνω και μετρω καθε εβδομαδα :tongue: εγω γεννησα 39+3 και μπηκα με τεχνιτους γιατι δεν ειχα πολλα αμνιακα και επρεπε να το παρει αλλιως θα εμπαινα στην 40...

κοριτσια εμενα την κορη μου την λενε νεφελη και γιορταζει παντα 40 ημερες μετα το Πασχα...της Αναληψεως....ειναι το συννεφακι που ανεβασε τον Χριστο στον ουρανο :D ουδετερο ονομα μιας και η πεθερα μου το εχει ακουσει 2 φορες και η μαμα μου δεν ηθελε με τιποτα το ονομα της γιατι δεν της αρεσει (Ασημινα) και ετσι πηρε ουδετερο! Το δευτερο με το καλο θα παρει το ονομα του πεθερου μου...το εχω υποσχεθει μιας και μετα απο 4 εγγονια δεν το εχει ακουσει!Το κραταγα για τον γιο γιατι μου αρεσει πολυ αλλα και κορη να ειναι θα παρει το ονομα του Στεφανος-Στεφανια(Στέφη)

Nινακι τελειο ονομα το στεφανος.Μακαρι να το ακουσεις οπως θες.Εγω τρελαινομαι για φιλιππος.Κι εγω αν εκανα αγορακι θα εβγαζα τον πεθερο μου γιατι καιγεται να ακουσει το ονομα του αλλα κι επειδη το ονομα του ειναι αλεξανδρος.Θα τον φωναζα αλεξη που ναι το αγαπημενο μου αντρικο αλλα δε μας εκατσε...Αντε εφτασε το ραντεβου σου.Επιτελους θα μαθεις,εφτασες και δεκαεννια εβδομαδων.Και το νεφελη πολυ ωραιο παντως.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

enseignante και marouskaki...μια χαζη ερωτηση :rolleyes: γιατι σας εκαναν αναισθησια?κανατε καισαρικη και σας ναρκωσαν για να σας ραψουν ή γεννησατε φυσιολογικα?

chrimai....εγω εχω την β για 2 απριλιου...αλλη μια ερωτηση χαζη :rolleyes: απ οτι ξερω στην β επιπεδου ελεγχεται και η καρδια ...γιατι να κανεις ξεχωριστη εξεταση? ξεχωριστα κανεις μονο αν δουνε καποιο προβληματακι νομιζω

Φυσιολογικά γέννησα αλλά αφού βγήκε η μικρή και την είδα και άκουσα το κλάμα της μου βάλανε αναισθησία για να με καθαρίσουν από τα αίματα και να με ράψουν κάτω. Αλλά μετά από κανά τέταρτο-εικοσάλεπτο επανήλθα δεν ήταν κανονική νάρκωση. Αν το ήξερα θα του ζήταγα να μην το κάνει αλλά με βρήκε πρωτάρα ο γιατρός και με έπιασε στον ύπνο.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D:D:D

Είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου αλλά επειδή η ΠΗΤ είναι 5/9 μπορεί να βγεί και Αυγουστιάτικο το μωράκι μου...Σκέφτηκα να πω ένα γειά!!!

Γειααά!!!!!!!!:D:D:D:D

Σας διάβαζα το διάστημα πριν ανοίξουν οι μανούλες Σεπτεμβρίου και κάποιες από εσάς σας ξέρω λιγουλάκι! Αλήθεια κορίτσια μήπως ξέρετε αν η πητ συμβαδίζει και πολύ? Σαν να πήρε το αυτι μου πως συνήθως το μωράκι έρχεται νωρίτερα, τουλάχιστον μια εβδομάδα, το έχετε ξανά ακούσει?

Φιλάκια σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εγώ ξέρω ότι οι πρωτομανούλες συνήθως καθυστερούν. Έχω ακούσει και περιπτώσεις που πήραν μέρες και από τον 10ο μήνα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Xαχα, ναι, θα σε διαφωτίσω πλήρως εγώ!Ό,τι κι αν δοκιμάσαμε όποια στάση κι αν έγινε είδες τι βγήκε οπότε...κοίτα τα φεγγάρια καλύτερα χαχαχα!Μπήκαμε 5οοοοοο κορίτσια!!!!:P:p:p:p

Μπράβοοοοοο! 4 ακόμη!!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

και γω τους εχω διαβασει του λαρσον ειδα τις ταινιες

μολισ ολοκληρωσα την τριλογια του δρομεα(που βγηκε ταινια προσφατα)του james dashner

τωρα περιμενω να βγει το τριτο μερος της τριλογιας του justin cronin αυτα τα 2 ειναι επιστημονικης φαντασιας(και στα2 οι αμερικανοι κανουν μια μλκ και οκοσμος καταστρεφεται απο καποιον ιο)

εχω και το μιντλσεξ του ευγενιδη να διαβασω μετα τη βιβλο

δεν μπορω να διαβαζω ταυτοχρονα βιβλια...

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Πω πω μέσα σε μια μέρα πόσα θέματα μπορείτε να αλλάξετε!

Για την γέννα σε κλινική, δεν ήξερα ότι μπορούμε να ζητήσουμε να είναι το μωρό συνεχώς μαζί μας. Αυτό έχει να κάνει με την πολιτική της κάθε κλινικής ή είναι γενικός αποδεκτό;

Για τον θηλασμό, και εγώ σκεφτόμουν να δώσω δικό μου γάλα από την αρχή. Αλλά μου έχουν πει ότι τις πρώτες μέρες η μητέρα δεν βγάζει αρκετό ώστε να χορτάσει το μωρό. Οπότε αναγκαστικά του δίνουν και συμπλήρωμα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Η αλήθεια πως ο τοκετός για μένα είναι ακόμη ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ το που, το πως κ.τ.λ. Νομίζω πως θα ξυπνήσω απλώς μια μέρα και θα έχω το σποράκι στην αγκαλιά μου. Ίσως γιατί ακόμη μου φαντάζει πολύ μακρινός!!!!

Όσον αφορά το μετά του τοκετού και την επιστροφή στο σπίτι, όλοι μου λένε ότι η αρχή είναι δύσκολη. Ότι θα χρειαστείς βοήθεια για την ανατροφή του παιδιού κ.τ.λ. Μήπως είναι υπερβολές όλα αυτά; Θέλω να πω μεγαλώνεις έναν άνθρωπο, δεν λύνεις καμιά μαθηματική εξίσωση! Και εκτός αυτού, τόσα πτυχία και μεταπτυχιακά έχουμε πάρει! Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αλλάξεις μια πάνα, να κάνεις μπάνιο ένα μωρό ή να θηλάσεις; Μήπως υπερβάλουν λιγάκι;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

και γω τους εχω διαβασει του λαρσον ειδα τις ταινιες

μολισ ολοκληρωσα την τριλογια του δρομεα(που βγηκε ταινια προσφατα)του james dashner

τωρα περιμενω να βγει το τριτο μερος της τριλογιας του justin cronin αυτα τα 2 ειναι επιστημονικης φαντασιας(και στα2 οι αμερικανοι κανουν μια μλκ και οκοσμος καταστρεφεται απο καποιον ιο)

εχω και το μιντλσεξ του ευγενιδη να διαβασω μετα τη βιβλο

δεν μπορω να διαβαζω ταυτοχρονα βιβλια...

Το middlesex ειναι εξαιρετικο!!

Πιστεύω θα σου αρέσει πολύ, είναι απο τα αγαπημένα μου

c8i6p2.png

Πω πω κορίτσια μόλις τελειωσα τη γενική μου. Ολο το πρωί καθάριζα. Με διαλείμματα βέβαια, παρακολουθούσα και τις συζητήσεις σας. Μόλις τελειωσε και το φαγάκι μου, τέλος οι δουλειές για σήμερα. Εγώ έφτιαξα ένα μιξ πατάτες βραστές, kidney beans, πιπεριά, ελίτσες, ντομάτα και αβοκάντο. Κάτι σαν μεξικάνικη σαλάτα ας πούμε.

Εχει υπέροχη μέρα, έχω όλα τα παράθυρα ανοιχτά και σε λιγάκι λεω να πάω μια βολτα στο πάρκο για περπάτημα.

Για τα ονόματα που αναφέρατε, τι υπέροχα όλα. Ειδικά η meldan με το Νεφέλη με τρέλανε. Και τα άλλα κοριτσακια σου meldan μου από επιλογή τυχαία τους δώσατε ονόματα απ ό,τι κατάλαβα; Καμία σχέση με παππούδες γιαγιάδες κλπ; Γιατί είναι ολα υπέροχα.

Εμείς σκεφτόμαστε το Ειρήνη. Επειδή ο άντρας μου δεν είναι Ελληνας ήθελα κάτι να υπάρχει και στα ελληνικά αλλά να μεταφράζεται κιόλας. Οπως το Irene.

Μαριάνθη σαν και σενα κι εγώ δεν έχω ιδέα τι παίζει απο κλινικές, γέννα, μωρά στο δωμάτιο ή εκτός! Πλήρης άγνοια. Το μόνο που έκανα είναι να γραφτώ στην κλινική που επέλεξα γιατί εδώ πρέπει να δηλωθείς νωρίς. Και την επέλεξα γιατί εκεί είναι ο γιατρός μου, ούτε την εχω δει ακόμα. Μια από αυτές τις μέρες θα πάμε από εκεί για ενημέρωση.

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Για τον θηλασμό, και εγώ σκεφτόμουν να δώσω δικό μου γάλα από την αρχή. Αλλά μου έχουν πει ότι τις πρώτες μέρες η μητέρα δεν βγάζει αρκετό ώστε να χορτάσει το μωρό. Οπότε αναγκαστικά του δίνουν και συμπλήρωμα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

καλέ ποιος σου τα είπε αυτά?

το πρωτόγαλα είναι το πιο σημαντικό γάλα και το μόνο που χρειάζεται το μωρό στην αρχή....

ναι στην αρχή δεν έχεις μεγάλη ροή αλλά τόσο γάλα χρειάζεται το μωρό και βάζοντας το στο στήθος φτιάχνεται η παραγωγή η οποία είναι ανάλογη της ζήτησης....αν δίνεις και ξένο μειώνεται η ζήτηση και συνεπώς και η παραγωγή...

τώρα υπάρχει και ένα 10% γυναικών που δεν έχουν γάλα - το δέχομαι -

αν αρχίσει και χάνει βάρος το μωρό ....έχει πολύ ίκτερο...κτλ...θα δώσεις και ξένο τι θα κάνεις θα το αφήσεις να λιμοκτονήσει στο όνομα του θηλασμού? ναι είμαι υπερ του θηλασμού αλλά ότι αντέχει η κάθε μάνα

αν δε σου βγεί δε χρειάζεται να πάθεις και κατάθλιψη

επίσης δέχομαι ότι δεν είναι το ίδιο εύκολος για όλες ο θηλασμός

όπως και οι πόνοι της γέννας....δεν είναι ίδιοι για όλες....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

πως βιώνει τις εγκυμοσύνες γέννες φίλη μου που μετακόμισε στο Καναδά

3 υπερηχοι όλοι κι όλοι - αυχενική /β επιπέδου/ ντόπλερ

με τέστ φαρμακείου θετικό περίμενε τη 12η εβδομάδα για να κάνει

πρώτο υπέρηχο...

εξετάσεις αίματος

2 φορές τα πολύ βάσικά- μόνο τοξόπλασμα εξετάζουν

μια μετά το προγεννητικό και μια κατά τον 7ο

πρώτη γέννα γιατί τώρα είναι ακόμα εγγυος στο δεύτερο

πήγε 3 φορές στο νοσοκομείο και την έδιωχναν

πρώτη φορά πόνοι και είχε δεί αίμα με βλέννα (η λεγόμενη τάπα που λένε)

διαστολή 1 - σπίτι σου της είπαν

διαστολή 3 - σπίτι σου της είπαν εχείς ώρες ακόμα

διαστολή 5 - απαιτησε να μείνει η ίδια

την είχαν βάλει σε μπανιέρα 2 φορές

σε κάτι μπάλες

την έβαζαν να περπατάει

και μαία την κατεύθυνε με ειδικό μασάζ και οδηγίες με ανάσες και σπρωξίματα

δεν την έβαλαν να κάτσει ποτέ ξαπλωμένη ανάσκελα

και το μωρό το έβγαλε καθισμένη στα 4

δεν έγινε καμία νάρκωση δεν της έβαλαν ωκυτοκίνη

δεν την έκοψαν γιατί έχει απαγορευτεί

και η μόνη παρέμβαση ήταν να της σπάσουν τα νερά

για να επισπέυσουν το τοκετό αφού είχαν περάσει 20 ώρες ωδινών

μόλις γέννησε της κόλησαν το μωρό στο στήθος και της λένε πρέπει

μην χάσεις τη πρώτη έπαφή...θήλασε το τώρα....

μισό λεπτό ρε παιδιά τους λέει ...είμαι εξαντλημένη.....

όόοοοχι έλεγαν αυτοί η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική.....

όλα αυτά σε δημόσιο μαιευτήριο και δεν πλήρωσε τίποτα!

και την επόμενη την έστειλαν σπίτι της

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...