Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εγώ εμπιστέυομαι μόνο τα δημόσια νοσοκομεία παρά τη ταλαιπωρία που έχουν

σήμερα πχ έκανα 2 ώρες για αρκετά πράγματα όμως

- περίμενα για να κόψω τα παράβολα 8-10 λεπτά

- περίμενα για υπερηχο 5-10 λεπτά και κράτησε 3 λεπτά

- στον γυναικολόγο 5-10 λεπτά και με είδε άλλα 10 λεπτά

- σφραγίδες σε συνταγές και εξετάσεις και νέο ραντεβού 0,5 λεπτό

- περίμενα στην ενδοκρινολόγο 1 ώρα γιατί αντί να έρθει στις 9:15 που ξεκινάνε τα ραντεβού της ήρθε αργοπορημένη 3 τέταρτα και παρόλο που με πήρε σχεδόν αμέσως έφαγα 1 ώρα εκεί

σύνολο 2 ώρες συνολικά και κόστος 18,25 ευρώ για όλα

επειδή πάω ενδοκρινολόγο κάθε 2-3 εβδομάδες και πρώτη φορά άργησε τόσο

συνήθως σε μισή ώρα ξεμπερδεύω από όλα....

ρώτησα και τιμές με ΕΟΠΠΥ

125/μερα το lux μονόκλινο

55/μέρα το απλό μονόκλινο

35/μέρα το δίκλινο

τζάμπα το τετράκλινο

στα προηγούμενα είχα πάρει το lux και έμεινα παράπανω από

ικανοποιημένη τώρα είμαστε πολύ στενά οικονομικά

μπορεί να πάρω και το δίκλινο.....

Ninaki δε ξέρω τι εμπειρία είχα η φίλη σου από το Έλενα αλλά

εγώ μετα από 2 γέννες και μια παλίνδρομη

δεν το αλλάζω με τίποτα

νιώθω ασφαλής εκεί μέσα

εξαιρέσεις στους γιατρούς και στις νοσοκόμες υπάρχουν παντού

και συμφωνώ με όσα είπε το μαρουσκάκι για τα οφέλη που

έχεις όταν έχεις το μωρό δίπλα σου από την αρχή

είναι πιο ομαλή η μετάβαση στο σπίτι....

επίσης στο θηλασμό δεν υπάρχουν ωράρια ειδικά τις πρώτες μέρες

που γίνεται η εδραίωση....

εμένα ήταν μόνιμα στο στήθος τα παιδιά μέσα στο νοσοκομείο

πληρωνεις στο δημοσιο?και εχουν και διαβαθμησεις ?πολυ προχω.. εγω νομιζα πως εχουν μονο 4κλινα 6κλινα και τα 2κλινα για τιποτα υψηλου κινδυνου οπως στις μη γυναικολογικες κλινικες.αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις και να διαλεξεις!και αν εχουν πολλα περιστατικα και δεν χωρανε?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά που μου θύμισες να κόψω το παράβολο αύριο, έχω να πάω 4,5 χρόνια στα πρωινά του νοσοκομείου...2 ώρες ε?Θα πάρω βιβλίο μαζί μου, αλλιώς δεν παλεύεται η αναμονή...

Να πεταχτώ κι εγώ με την άσχετη ερώτηση :mrgreen:

Μαρουσκακι ποιο βιβλίο θα πάρεις;;;;

c8i6p2.png

Καλά που μου θύμισες να κόψω το παράβολο αύριο, έχω να πάω 4,5 χρόνια στα πρωινά του νοσοκομείου...2 ώρες ε?Θα πάρω βιβλίο μαζί μου, αλλιώς δεν παλεύεται η αναμονή...

Marouska εσυ εχεις ρεζους αρνητικο?κατι τετοιο εγραψες προηγουμενως??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πληρωνεις στο δημοσιο?και εχουν και διαβαθμησεις ?πολυ προχω.. εγω νομιζα πως εχουν μονο 4κλινα 6κλινα και τα 2κλινα για τιποτα υψηλου κινδυνου οπως στις μη γυναικολογικες κλινικες.αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις και να διαλεξεις!και αν εχουν πολλα περιστατικα και δεν χωρανε?

Ε τοτε προτεραιοτητα εχει αυτος που εχει βυσμα χεχεχεχε...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μου φαινεται εννοεις το ημιμονιμο ε? 3 βδομαδες το κραταω,10 ευρωπουλα!!Και βεβαια το κανω δεν απαγορευεται αγαπη!! Ετσι οπως το ειπες πιο πολυ με εξωγηινο ακουστηκε χαχαχαχαχα..

ελπιζω να εννοουμε το ιδιο!οχι τζελ ετσι? και βαζεις το χερι στη λαμπα ετσι δεν ειναι?

η κοπελα που μου το κανε μου πε πως δεν κανει και καλα.αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ ειναι αντικρουομενα..

ξερω πως απλο μανο επιτρεπεται αρκει να μην το μυριζεις. ο γιατρος μου δεν ηξερε φυσικα τι ειναι το ημιμονιμο-υβριδικο....

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

enseignante και marouskaki...μια χαζη ερωτηση :rolleyes: γιατι σας εκαναν αναισθησια?κανατε καισαρικη και σας ναρκωσαν για να σας ραψουν ή γεννησατε φυσιολογικα?

Εμένα δε μου έκαναν αναισθησία, γέννησα απόλυτα φυσικά και τους τρεις.Η μόνη αναισθησία ήταν ξυλοκαίνη για το ράψιμο.Εγώ μίλησα για την αναισθησία που επέμενε ο γιατρός στο 4ο και καλά με το ζόρι να μου κάνει μέθη στο ράψιμο (κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξη αναισθησιολόγου και τα 1600 ευρώ)αλλά ευχαριστώ δε θα πάρω.Θέλω να είμαι απόλυτα νηφάλια μετά τη γέννα.Εντάξει, αν για το χ ψ ω λόγο χρειαστεί καισαρική πάω πάσο....

chrimai....εγω εχω την β για 2 απριλιου...αλλη μια ερωτηση χαζη :rolleyes: απ οτι ξερω στην β επιπεδου ελεγχεται και η καρδια ...γιατι να κανεις ξεχωριστη εξεταση? ξεχωριστα κανεις μονο αν δουνε καποιο προβληματακι νομιζω

Εγώ δεν κανόνισα β επιπέδου, μετά τα αυριανά, κι εγώ ποτέ δεν έκανα υπέρηχο καρδιάς πάντως στα παιδιά.Η κουμπάρα μου είχε κάνει στο 2ο γιατί κάτι είχαν βρει σα φύσημα στο έμβρυο, αλλά όλα οκ τελικά.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouska εσυ εχεις ρεζους αρνητικο?κατι τετοιο εγραψες προηγουμενως??

Ναι, 0- είμαι οπότε ξέρεις έμμεσος Κουμπς, ένεση μετά κάθε γέννα κλπ ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πεταχτώ κι εγώ με την άσχετη ερώτηση :mrgreen:

Μαρουσκακι ποιο βιβλίο θα πάρεις;;;;

Δεν απόφάσισα ακόμη, έχω δυο τρία υπόψην αλλά δε νομίζω να είναι του γούστου σου.Μετά από άπειρα μυθιστορήματα που έχω διαβάσει από την εφηβεία ως πριν ένα χρόνο το έχω ρίξει στα θεολογικού περιεχομένου, άντε κανένα για την ανατροφή των παιδιών σε λάιτ κατάσταση!:mrgreen: Εσύ τι διαβάζεις αυτήν την περίοδο?Εγώ είχα φάει κόλλημα με τα αστυνομικά στυλ Τζο Νέσμπο κλπ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εγώ την ίδια απορία-άγχος έχω σε κάθε παιδί...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Δεν απόφάσισα ακόμη, έχω δυο τρία υπόψην αλλά δε νομίζω να είναι του γούστου σου.Μετά από άπειρα μυθιστορήματα που έχω διαβάσει από την εφηβεία ως πριν ένα χρόνο το έχω ρίξει στα θεολογικού περιεχομένου, άντε κανένα για την ανατροφή των παιδιών σε λάιτ κατάσταση!:mrgreen: Εσύ τι διαβάζεις αυτήν την περίοδο?Εγώ είχα φάει κόλλημα με τα αστυνομικά στυλ Τζο Νέσμπο κλπ...

ας πεταχτω κι εγω στη συζητηση σας!βιβλια το αγαπημενο μου θεμα..

marouskaki τα χω διαβασει ολα του jo nesbo. και camilla luckberg απο σκανδιναβικους συγγραφεις

τωρα βεβαια διαβαζω τηνβιβλο της εγκυμοσυνης!καλο ειναι λεει ενδιαφεροντα πραγματα

KPOzp2.png deXnp3.png

Κι εγώ την ίδια απορία-άγχος έχω σε κάθε παιδί...

καλα δεν θα σε διωξουν κιολας απλα θα σε φιλοξενησει σαν κρεββατι μονο αλλη κλινικη και θα πηγαινοερχονται οι γιατροι..το ελενα ειναι μονο γυναικολογικο μαιευτικο νοσοκομειο ή εχει κι αλλες κλινικες?

KPOzp2.png deXnp3.png

ας πεταχτω κι εγω στη συζητηση σας!βιβλια το αγαπημενο μου θεμα..

marouskaki τα χω διαβασει ολα του jo nesbo. και camilla luckberg απο σκανδιναβικους συγγραφεις

τωρα βεβαια διαβαζω τηνβιβλο της εγκυμοσυνης!καλο ειναι λεει ενδιαφεροντα πραγματα

Το πρώτο βιβλίο που πήρα όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος...Η βίβλος, ναι, άνοιξα που λες τη σελίδα με την κοπέλα που γεννάει και λέω στον τότε φίλο, νυν άντρα μου, εγώ αυτό δεν το κάνω, τέλος!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Α γεια σου, Καμίλα Λάκμπεργκ αυτήν δε θυμόμουν...Τον άλλο πώς τον λέγανε που έγραψε την τριλογία και μετά πέθανε??Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά δηλαδή...:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εγώ κατά καιρούς τρώω διάφορα κολλήματα με συγκεκριμένα είδη. Τη φάση του αστυνομικού την πέρασα πριν απο μερικά χρόνια, είχα ξεκοκκαλίσει ότι υπήρχε. Τώρα τα αστυνομικά τύπου νέσμπο τα αγαπώ αλλά διαβάζω μια στις τόσες, όταν μου έρχεται όρεξη για χιόνια και σκοτάδια και πτώματα σε λίμνες. :D

Τώρα τελειώνω ένα του Patrick Modiano, και μάλλον θα πιάσω την πείνα του Χαμσουν, αλλα ταυτόχρονα έχω και κανα δυο που διαβάζω παράλληλα. Τα κάνω αυτα με τα δυο τρια βιβλία ταυτόχρονα. Δεν ξέρω αν είναι στο στυλ σου αυτα που διαβάζω!

Θεολογικά δεν έχω πιάσει ακόμα, αλλά ίσως κάποια στιγμή ερθει η ώρα να πιάσω κανένα.

c8i6p2.png

Το πρώτο βιβλίο που πήρα όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος...Η βίβλος, ναι, άνοιξα που λες τη σελίδα με την κοπέλα που γεννάει και λέω στον τότε φίλο, νυν άντρα μου, εγώ αυτό δεν το κάνω, τέλος!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Α γεια σου, Καμίλα Λάκμπεργκ αυτήν δε θυμόμουν...Τον άλλο πώς τον λέγανε που έγραψε την τριλογία και μετά πέθανε??Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά δηλαδή...:rolleyes:

Λάρσον! Ωραίος ο τύπος, εγραψε μια τρομερή επιτυχία και πέθανε πριν το ευχαριστηθεί.

Ωραία τα αστυνομικά, ίσως πιάσω κανένα. Προτείνω το η δεσποινίς Σμιλλα διαβάζει το χιόνι. Ωραίο! Tου Χόε, σκανδιναβός κι αυτός

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...