Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κασσιοπη με το καλο το μωρακι σου! και εγω ετσι ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη.....οχι οτι τωρα δεν ειναι....σβηνω και μετρω καθε εβδομαδα :tongue: εγω γεννησα 39+3 και μπηκα με τεχνιτους γιατι δεν ειχα πολλα αμνιακα και επρεπε να το παρει αλλιως θα εμπαινα στην 40...

κοριτσια εμενα την κορη μου την λενε νεφελη και γιορταζει παντα 40 ημερες μετα το Πασχα...της Αναληψεως....ειναι το συννεφακι που ανεβασε τον Χριστο στον ουρανο :D ουδετερο ονομα μιας και η πεθερα μου το εχει ακουσει 2 φορες και η μαμα μου δεν ηθελε με τιποτα το ονομα της γιατι δεν της αρεσει (Ασημινα) και ετσι πηρε ουδετερο! Το δευτερο με το καλο θα παρει το ονομα του πεθερου μου...το εχω υποσχεθει μιας και μετα απο 4 εγγονια δεν το εχει ακουσει!Το κραταγα για τον γιο γιατι μου αρεσει πολυ αλλα και κορη να ειναι θα παρει το ονομα του Στεφανος-Στεφανια(Στέφη)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ο συζυγος νυστευει το κρεας? Και απο κοκο νυστευεται 40 μερες??χιχιχιχιχιχι(αρχισα παλι τα δικα μου πρωινιατικα)

Μόνο εγώ νηστεύω από κρέας και γαλακτοκομικά, κανείς άλλος.Το κοκό είναι περιορισμένο (ευτυχώς με την κατανόηση του συζύγου), αλλά σήμερα το πρωί στις 5 σε θυμήθηκα (:wink::wink::wink::wink::wink::wink: if you know what I mean!)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κασσιοπη με το καλο το μωρακι σου! και εγω ετσι ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη.....οχι οτι τωρα δεν ειναι....σβηνω και μετρω καθε εβδομαδα :tongue: εγω γεννησα 39+3 και μπηκα με τεχνιτους γιατι δεν ειχα πολλα αμνιακα και επρεπε να το παρει αλλιως θα εμπαινα στην 40...

κοριτσια εμενα την κορη μου την λενε νεφελη και γιορταζει παντα 40 ημερες μετα το Πασχα...της Αναληψεως....ειναι το συννεφακι που ανεβασε τον Χριστο στον ουρανο :D ουδετερο ονομα μιας και η πεθερα μου το εχει ακουσει 2 φορες και η μαμα μου δεν ηθελε με τιποτα το ονομα της γιατι δεν της αρεσει (Ασημινα) και ετσι πηρε ουδετερο! Το δευτερο με το καλο θα παρει το ονομα του πεθερου μου...το εχω υποσχεθει μιας και μετα απο 4 εγγονια δεν το εχει ακουσει!Το κραταγα για τον γιο γιατι μου αρεσει πολυ αλλα και κορη να ειναι θα παρει το ονομα του Στεφανος-Στεφανια(Στέφη)

Τι ωραίο όνομα το Στέφανος-Στεφανία και το Νεφέλη επίσης...ΕΎΧΟΜΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΌς ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΎΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΉ ΕΚΔΟΧΉ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΧΑΧΑ!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!

november μου αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια για το θεμα του νοσοκομειου Ελενα που πηγε και γεννησε μια φιλη....καποιες αλλες κοπελες ειναι πολυ ευχαριστημενες απο τα δημοσια και καποιες αλλες δεν ειναι ευχαριστημενες απο ιδιωτικα...επισης εγω προσωπικα δεν θελω ο οποιοσδηποτε γνωστος που ερχεται να μου ευχηθεί να πιανει το νεογεννητο μωρο μου και να στεκεται απο πανω του....ετσι και αλλιως εχουμε μπροστα μας μερες να το δουν και επισης εντελως προσωπικη αποψη δεν με χαλασε καθολου που το μωρακι μου το εβλεπα οταν πεινουσε και ηταν η ωρα του θηλασμου και τις ωρες που ηταν να δει την μαμα του....οι πρωτες ημερες ειναι αρκετα κουραστικες με τα επισκεπτηρια και την διαδικασια του τοκετου που ξεκουραστηκα οσο εκατσα στο νοσοκομειο και μετα ειχα δυναμεις σπιτι μου αρκετες απο το να φυγω ρακος.....αλλα και παλι σου λεω οτι αυτο ειναι εντελως προσωπικη εμπειρια!!!

Κοριτσακι μου το ξερω οτι ειναι η αποψη σου αυτη,σεβαστη παντα!:D Αποψεις λεμε και προσωπικες εμπειριες εδω μεσα και να σου πω και κατι?? Μακαρι να μου περισσευαν και θα πηγαινα σε σουιτα ιδιωτικου,μονη μου με το μωρακι μου και τον αντρα μου να κοιμαται στο διπλανο κρεββατι και ησυχια απολυτη και οχι το τρελαδικο που επικρατει σε τετοιους οροφους με λεχωνες.Αχ τελοσπαντων!!!

Κοριτσιααααααα στα σοβαρα τωρα.Πριν λιγο εφαγα την πρωτη επισημη κλωτσια μου.Ειμαι πολυ σιγουρη,καθομουνα και εγραφα στο ταμπλετ και τσουπ!ενα μωρουδιστικο ποδαρακι με ταρακουνησε να μου θυμισει οτι ειναι εδω! Νομιζω οτι κουνιεται αρκετα τωρα,μαλλον ξυπνησε απο το πολυ σκορδο που μυριζει παντου χαχαχαχα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!

november μου αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια για το θεμα του νοσοκομειου Ελενα που πηγε και γεννησε μια φιλη....καποιες αλλες κοπελες ειναι πολυ ευχαριστημενες απο τα δημοσια και καποιες αλλες δεν ειναι ευχαριστημενες απο ιδιωτικα...επισης εγω προσωπικα δεν θελω ο οποιοσδηποτε γνωστος που ερχεται να μου ευχηθεί να πιανει το νεογεννητο μωρο μου και να στεκεται απο πανω του....ετσι και αλλιως εχουμε μπροστα μας μερες να το δουν και επισης εντελως προσωπικη αποψη δεν με χαλασε καθολου που το μωρακι μου το εβλεπα οταν πεινουσε και ηταν η ωρα του θηλασμου και τις ωρες που ηταν να δει την μαμα του....οι πρωτες ημερες ειναι αρκετα κουραστικες με τα επισκεπτηρια και την διαδικασια του τοκετου που ξεκουραστηκα οσο εκατσα στο νοσοκομειο και μετα ειχα δυναμεις σπιτι μου αρκετες απο το να φυγω ρακος.....αλλα και παλι σου λεω οτι αυτο ειναι εντελως προσωπικη εμπειρια!!!

Ρε παιδιά πού γεννήσατε και σας παίρνουν οι συγγενείς τα παιδιά νεογέννητα και τα χαιδολογάνε και τα φτύνουν?Ο μπαμπάς του μωρού κι η μαμά μου το πολύ πολύ θα το ακουμπήσουν , σιγά να μην το βγάζω από το πυρεξάκι για όποιον έρχεται.Ευτυχώς κοιμούνται πολύ οπότε είμαστε δικαιολογημένες....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου το ξερω οτι ειναι η αποψη σου αυτη,σεβαστη παντα!:D Αποψεις λεμε και προσωπικες εμπειριες εδω μεσα και να σου πω και κατι?? Μακαρι να μου περισσευαν και θα πηγαινα σε σουιτα ιδιωτικου,μονη μου με το μωρακι μου και τον αντρα μου να κοιμαται στο διπλανο κρεββατι και ησυχια απολυτη και οχι το τρελαδικο που επικρατει σε τετοιους οροφους με λεχωνες.Αχ τελοσπαντων!!!

Κοριτσιααααααα στα σοβαρα τωρα.Πριν λιγο εφαγα την πρωτη επισημη κλωτσια μου.Ειμαι πολυ σιγουρη,καθομουνα και εγραφα στο ταμπλετ και τσουπ!ενα μωρουδιστικο ποδαρακι με ταρακουνησε να μου θυμισει οτι ειναι εδω! Νομιζω οτι κουνιεται αρκετα τωρα,μαλλον ξυπνησε απο το πολυ σκορδο που μυριζει παντου χαχαχαχα...

Ρε συ, κάτι απότομες κλωτσιές εγώ νιώθω εδώ κι ένα μήνα από τότε που σας το πρωτοέγραψα (11 φεβρουαρίου)αλλά ως εξής, πώς είναι όταν απότομα ακούμπησες σε ένα κρύο κάγκελο και έκανες πίσω?Ε κάτι τέτοιο νιώθω...Σε βλέπω να τους τρελάνεις στο σκόρδο από εδώ και πέρα...εκεί που θα κάνεις συνέχεια υπέρηχο για να είσαι ήρεμη, βάζεις σκόρδο και περιμένεις κλωτσιά, αμέ!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

november rain Κοιμόταν τώρα είναι ξύπνια και κάνει μαμ μαμ κι η μανούλα σαν την τρελή μπαίνει στα φόρουμς και χαζολογάει. Κοπελούδες όλες εκτός Αθηνών είστε είμαι η μόνη από Αθήνα; Ήθελα να πω η κοπέλα που περιμένει το τρίτο κοριτσάκι και στην αρχή δεν ήθελε τι καλύτερο από τρεις πριγκηποπούλες μέσα στο σπίτι; Η meldan πρέπει να είναι αν τα λέω καλά λοιπόν προτείνω να γίνει πάντρεμα του βασιλείου της meldan και του βασιλείου της marouskaki :) Τι λέτε; Ωραίο είναι να είσαι μαμά αν και αυτό το ξενύχτι θέλει φάπες για να μπορέσει να βγει αλλά βλέπεις το πλασματάκι σου και μετά τσουπ όλα περνάνε. Δηλαδή εδώ όλες εμπειρομανούλες είστε καμία πρωτομανούλα στο κλαμπ δεν υπάρχει like me;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

marouskaki μου....συγνωμη αλλα εγω ουδε ποτε αντιμετωπισα προβλημα ουτε στο να το κανω μπανιο ουτε να το αλλαξω....με το που την πηρα σπιτι μου ολα πηγαιναν φυσιολογικα....σαν να την ειχα απο πριν!και δεν ειχα καμιαααααααα βοηθεια ουτε απο μαμα ουτε απο πεθερα ουτε απο αντρα ουτε απο αδελφη...ολα μονη και παντα μονη.....ουτε ενα πιατο φαγητο δεν μου εστειλε ποτε καμια....δεν ζητησα αλλα και ποτε δεν μου στειλανε!αυτο πιστευω εχει να κανει με την γυναικα και οχι με το αν εχεις το μωρο διπλα σου στο νοσοκομειο για 3 ημερες...οσο για το θεμα οτι τα πιανουν τα παιδια οι φιλοι και συγγενεις....το εχω δει πολεεεεεες φορες σε γνωστες....και το κανουν και χωρις να ρωτησουν.....εγω εμεινα σπιτι 40 ημερες και μετα βγηκα αλλα περισσοτερο γιατι ηταν Γεναρης και φοβομουν τις αρρωστιες...αλλα τωρα θα βγω μεσα στο καλοκαιρι....σιγα μην μεινω μεσα...αλλα μην κανει κανεις κινηση να το πιασει οσο ειναι νεογεννητο ...θα τον δαγκωσω!!!:twisted:

οσο για το Στεφανος...χαχαχα...αχ μακαρι οντως να ακουστει στο αρσενικοοοοο :tongue:

november και lonestar...και εγω ζητησα στο νοσοκομειο αποκλειστικο θηλασμο και μου την εφερναν οποτε εκλαιγε!θηλασα 7 μηνες...τους 3 πρωτους θηλαζε απο το στηθος μου και μετα επειδη ειχαμε κατι θεματακια (θα σας πω αναλυτικα αλλη φορα) εβγαζα αποκλειστικα με θηλαστρο μεχρι που πηγε 6 μηνων + 1 μηνα που επεινε απο αυτα που ειχα καταψηξη και ευτυχως δεν ετυχε ποτε να πιει ξενο μεχρι τοτε!

november σε κλωτσισε???χαχαχαχα...το τρελανες το μωρο με το σκορδακι :tongue:

εγω σημερα εγω μοσχαρακι με βραστα λαχανικα...ολοι οικογενειακως...λογω γαστρεντεριτιδας απο τροφικη δηλητηριαση που εχει ο αντρας μου απο το σαββατο και ειναι με αντιβιωση και διαιτα και στην μικρη μου το εκανα κοκκινιστο με χηλοπιτακι γιατι σημερα δεν την πηγα παιδικο...μου εκανε χτες το βραδυ ενα 38 αλλα μετα τελος....τιποτα....και την κρατησα προληπτικά σπιτι (στην θεια μου δηλαδη γιατι εγω εργαζομαι :rolleyes: )

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

τι είν' τούτο καλέ??:roll::roll::roll:

ενα μανο που κρατα 2-3 βδομαδες και πας σε μανικιουριστα και στο κανει γυρω στα 12 ευρω ειναι τελειο!!!!!!!!!!! αλλα εγω σταματησα για καλο και για κακο

KPOzp2.png deXnp3.png

marouskaki μου....συγνωμη αλλα εγω ουδε ποτε αντιμετωπισα προβλημα ουτε στο να το κανω μπανιο ουτε να το αλλαξω....με το που την πηρα σπιτι μου ολα πηγαιναν φυσιολογικα....σαν να την ειχα απο πριν!και δεν ειχα καμιαααααααα βοηθεια ουτε απο μαμα ουτε απο πεθερα ουτε απο αντρα ουτε απο αδελφη...ολα μονη και παντα μονη.....ουτε ενα πιατο φαγητο δεν μου εστειλε ποτε καμια....δεν ζητησα αλλα και ποτε δεν μου στειλανε!αυτο πιστευω εχει να κανει με την γυναικα και οχι με το αν εχεις το μωρο διπλα σου στο νοσοκομειο για 3 ημερες... Τι μου θύμισες τώρα...Καταρχήν ξέρεις ότι είσαι η εξαίρεση για πρωτομανούλα ε?Το να μην έχεις δίπλα σου κανέναν και να νιώθεις σίγουρη και μπράβο σου.Αλλά για τα περισσότερα κορίτσια που οι πρώτες μέρες λογικά είναι βουνό, ε, όσο να είναι ακόμη κι αυτές οι τρεις μέρες με το μωρό συνέχεια μαζί σου είναι κάτι;)Τεσπα, κι εγώ σαν εσένα είμαι, δεν ήρθε κανείς στο πρώτο μου ούτε είδα πιάτο φαί...Ούτε κι ήθελα κανέναν στα πόδια μου να σου πω.Στο δε τρίτο, τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο έκατσα κι έφτιαξα παστίτσιο για να πάρουν οι μεγάλοι στο σχολείο την άλλη μέρα...Εξπέρ πια...Κι εσένα έτσι σε βλέπω!!οσο για το θεμα οτι τα πιανουν τα παιδια οι φιλοι και συγγενεις....το εχω δει πολεεεεεες φορες σε γνωστες....και το κανουν και χωρις να ρωτησουν.....εγω εμεινα σπιτι 40 ημερες και μετα βγηκα αλλα περισσοτερο γιατι ηταν Γεναρης και φοβομουν τις αρρωστιες...αλλα τωρα θα βγω μεσα στο καλοκαιρι....σιγα μην μεινω μεσα...αλλα μην κανει κανεις κινηση να το πιασει οσο ειναι νεογεννητο ...θα τον δαγκωσω!!!:twisted:Ναι, έχει κόσμο που δεν νιώθει...

οσο για το Στεφανος...χαχαχα...αχ μακαρι οντως να ακουστει στο αρσενικοοοοο :tongue:

november και lonestar...και εγω ζητησα στο νοσοκομειο αποκλειστικο θηλασμο και μου την εφερναν οποτε εκλαιγε!θηλασα 7 μηνες...τους 3 πρωτους θηλαζε απο το στηθος μου και μετα επειδη ειχαμε κατι θεματακια (θα σας πω αναλυτικα αλλη φορα) εβγαζα αποκλειστικα με θηλαστρο μεχρι που πηγε 6 μηνων + 1 μηνα που επεινε απο αυτα που ειχα καταψηξη και ευτυχως δεν ετυχε ποτε να πιει ξενο μεχρι τοτε!

november σε κλωτσισε???χαχαχαχα...το τρελανες το μωρο με το σκορδακι :tongue:

εγω σημερα εγω μοσχαρακι με βραστα λαχανικα...ολοι οικογενειακως...λογω γαστρεντεριτιδας απο τροφικη δηλητηριαση που εχει ο αντρας μου απο το σαββατο και ειναι με αντιβιωση και διαιτα και στην μικρη μου το εκανα κοκκινιστο με χηλοπιτακι γιατι σημερα δεν την πηγα παιδικο...μου εκανε χτες το βραδυ ενα 38 αλλα μετα τελος....τιποτα....και την κρατησα προληπτικά σπιτι (στην θεια μου δηλαδη γιατι εγω εργαζομαι :rolleyes: )

Ελπίζω η μικρούλα να τη σκαπουλάρει χωρίς παρατράγουδα, περαστικά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

november rain Κοιμόταν τώρα είναι ξύπνια και κάνει μαμ μαμ κι η μανούλα σαν την τρελή μπαίνει στα φόρουμς και χαζολογάει. Κοπελούδες όλες εκτός Αθηνών είστε είμαι η μόνη από Αθήνα; Ήθελα να πω η κοπέλα που περιμένει το τρίτο κοριτσάκι και στην αρχή δεν ήθελε τι καλύτερο από τρεις πριγκηποπούλες μέσα στο σπίτι; Η meldan πρέπει να είναι αν τα λέω καλά λοιπόν προτείνω να γίνει πάντρεμα του βασιλείου της meldan και του βασιλείου της marouskaki :) Τι λέτε; Ωραίο είναι να είσαι μαμά αν και αυτό το ξενύχτι θέλει φάπες για να μπορέσει να βγει αλλά βλέπεις το πλασματάκι σου και μετά τσουπ όλα περνάνε. Δηλαδή εδώ όλες εμπειρομανούλες είστε καμία πρωτομανούλα στο κλαμπ δεν υπάρχει like me;;

γεια!και μενα το πρωτο μου ειναι!

KPOzp2.png deXnp3.png

κορίτσια θα σκάσω......

έκανα χτες επαναληπτικές εξετάσεις μετά από ένα μήνα για το θέμα μου με τον θυροειδή...και το αποτέλεσμα...???? ακριβώς το ίδιο ..tsh 0.005....θα τρελαθώ...

υποτίθεται ότι πήρα χάπι ενισχυμένο...για να δράσει γρήγορα..και το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο τπτ...καμία μεταβολή...

αύριο έχω και γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο.....και μια ψυχολογία....χάλια...

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...