Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!Αγαπώ πολύ τις γεναρομανούλες μιας κι εγώ δυο παιδάκια μου Ιανουάριο τα γέννησα!!;)Καλά που μπαίνει να γράψει την άποψή της και κάποια άλλη, φοβάμαι να μην με πάρουν με τις πέτρες με αυτά που γράφω χαχα!Ναι, σε κλινική, το rooming in είναι η καλύτερη λύση.Εγώ για το 4ο τα χάλασα με το γιατρό στο θέμα γέννας στην κλινική 9όπου εννοείται θα ζητούσα rooming in) γιατί επέμενε για αναισθησία μετά τον τοκετό, στο...συμμάζεμα, δε θέλω ρε άνθρωπε του θεού, δε θέλω λέμε να είμαι σα ζαβλακωμένη ωχού!!!:evil:

Έχεις και εδώ δίκιο κι εμένα στο ράψιμο μου έκανε μία ψευτοαναισθησία και με το που άκουσα το κλαματάκι της (κοριτσάκι έχω) μετά τεζάρισα και την ξαναείδα κατόπιν ραψίματος θα ήθελα κι εγώ να μην μου κάνει αναισθησία αλλά με βρήκε πρωτάρα. Να χαίρεσαι τους γιους σου και δεν παίζει ρόλο το φύλο όλα τα παιδάκια δώρα είναι :) Με το καλό και το 4ο κουκλί σου. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις με τόσα παιδιά αλλά εσύ έχεις και την πολυτέλεια να εργάζεσαι (το ξέρω γιατί παρακολουθώ το thread σας και γενικά τα threads του forum) ενώ εγώ εργασία πλέον γιοκ και δεν με βλέπω να φτάνω ποτέ τα 4 παιδιά παρόλο που τρελαίνομαι για μεγάλες οικογένειες. Τελοσπάντων θα ξαναμπουκάρω αν με αφήνετε αν δω πάλι ενδιαφέρουσα συζήτηση (χι χι).

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις και εδώ δίκιο κι εμένα στο ράψιμο μου έκανε μία ψευτοαναισθησία και με το που άκουσα το κλαματάκι της (κοριτσάκι έχω) μετά τεζάρισα και την ξαναείδα κατόπιν ραψίματος θα ήθελα κι εγώ να μην μου κάνει αναισθησία αλλά με βρήκε πρωτάρα. Να χαίρεσαι τους γιους σου και δεν παίζει ρόλο το φύλο όλα τα παιδάκια δώρα είναι :) Με το καλό και το 4ο κουκλί σου. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις με τόσα παιδιά αλλά εσύ έχεις και την πολυτέλεια να εργάζεσαι (το ξέρω γιατί παρακολουθώ το thread σας και γενικά τα threads του forum) ενώ εγώ εργασία πλέον γιοκ και δεν με βλέπω να φτάνω ποτέ τα 4 παιδιά παρόλο που τρελαίνομαι για μεγάλες οικογένειες. Τελοσπάντων θα ξαναμπουκάρω αν με αφήνετε αν δω πάλι ενδιαφέρουσα συζήτηση (χι χι).

Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή.Γνωστή μου περιμένει το 5ο της παιδάκι με πολλή χαρά κι εργάζεται μόνο ο ανήρ.Αυτή είναι ηρωίδα, όλη μέρα με τα 4 χαχα, εγώ με τα 3 ξεφεύγω και 7-15.00, χαχα, είναι πίκρα να τα προλάβεις όλα μετά αλλά οκ, γίνεται δουλειά!Να μπαίνεις να τα λέμε όποτε θες, τι μανούλες Ιανουαρίου τι Μαίου τι Αυγούστου όλες μανούλες είμαστε!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να σου ζησει η μπουμπου σου,να φανταστω κοιμαται τωρα ε? γιαυτο και προλαβαινεις να γραφεις...!!!:P Καλε εννοειτε να μπαινεις να γραφεις αφου μονο ενδιαφερουσες συζητησεις κανουμε εμεις εδω μεσα,ποτε δεν εχει πεσει το επιπεδο χαμηλα χαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα μας.Τι κανετε?Εμεις καλα.Σημερα δεν μου ερχοταν καμια ιδεα για φαγητο οποτε κατεληξα στο κλασικο κι αγαπημενο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και πατζαρια αλλα οχθ για τα μικρα γιατι τις πειραζουν.Πηγα το πρωι μετα το σχολειο μας μια βολτιτσα στα μαγαζια,πηρα κι ενα δωρακι που ηθελα.Εμενα τα παιδικα που μου αρεσουν πολυ ειναι τα μαγιοραλ και τα μπενετον.Ειδα τωρα κατι ανοιξιατικα....και τρελαθηκα.Στο ιασω οταν γεννησα τη μελινα το συστημα ηταν παιρνουμε το μωρο και στο φερνουμε ανα τριωρο εκτος αν το ζητησεις νωριτερα.Εγω επειδη θηλασα αποκλειστικα υη ζητουσα η μαλλον με ζητουσε συχνοτερα.Εμενα μου αρεσει ο κοσμος και τα επισκεπτηρια,ηθελα να τη δειξω σ ολο τον κοσμο αλλα κουραστηκα κιολας γιατι ηρθαν ολοι.Τη δευτερη φορα επειδη γεννησα τελις σεπτεμβρη και ειχαν ανοιξει τα σχολεια,φοβομουν για ιωσεις και το λεγα,ετσι ηρθαν πιο λιγοι.Το συστημα τη δευτερη φορα ειχε αλλαξει και την ειχα συνεχεια μαζι μου.Δεν κουραστηκα ομως αφου αν ηθελα π.χ να κανω μπανιο και δεν ηταν μαζι μου κανεις ζητουσα να μου την παρουν για λιγο.Αυτα τα ολιγα,παντως προτιμω το δευτερο συστημα,μου φαινεται ψυχρο και σκληρι να χουν ολα τα μωρα μαζι χωρις τις μανουλες τους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα marouskaki..Τα δυο μας ειμαστε??αυριο εχεις γιατρο εσυ?

Αύριο αλλά στο νοσοκομείο οπότε δε θα έχω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ύψος, βάρος κλπ!Μόνο τάκα τούκα θα ακούσω -λέω!:tongue:Καλημέρα!Τους έστειλες σχολείο και σερφάρεις?Εγώ έχω δουλειά αλλά μπαίνω και ρίχνω και ματιές εδώ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κατσε βρε αγαπουλα γιατι και εγω σε δημοσιο νοσοκομειο γεννησα και τα δυο μου παιδια και εκανα καισσαρικη και στα δυο και τα ειχα διπλα μου απο την πρωτη στιγμη 24ωρες μεχρι να παμε σπιτακι μας.Δηλαδη πως επρεπε να γινει?η' μαλλον πως γινεται σε αλλα νοσοκομεια?και να σου πω την αληθεια μου, δεν θα ηθελα να γινεται καπως αλλιως γιατι ηθελα να τα εχω συνεχεια διπλα μου,να τα κοιταζω κιας κοιμουνται..Οσο για το επισκεπτηριο,υποτιθεται ο αλλος ερχεται να σου ευχηθει για τα ευχαριστα,πρεπει να το κρυψεις το μωρο?για εξηγησε μου τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα :confused::confused:

καλημερα!στο μαιευτηριο που θα γεννησω σου δινουν τη δυνατοτητα νατο εχεις διπλα σου συνεχεια αλλα αν κουραστεις ή αν πονας ζητας και το παιρνουν.εμενα στο μαιευτηριο δεν νομιζω να ερθουν και τοσο πολλα ατομα που να εχω προβλημα μην αγγιξουν το μωρο ή να μην εχω το θαρρος να τους την πω... αλλα εχω ακουσει αλλες περιπτωσεις που ερχονται το βλεπουν στο κρεββατακι και τρεχουν και το πιανουν με τα αμφιβολης καθαροτητας χερια τους.αυτο και ο συνοστισμος πολλων επισκεπτων στο ιδιο δωματιο θεωρω εγω μειονεκτημα του να εχεις το παιδι μαζι σου.

εγω βεβαια θα απαιτησω να το χω μαζι μου ολη την ωρα για να το βλεπω οπως λες κι εσυ και γιατι δεν θελω να του δωσουν καθολου καθολου ξενο γαλα

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημερα μας.Τι κανετε?Εμεις καλα.Σημερα δεν μου ερχοταν καμια ιδεα για φαγητο οποτε κατεληξα στο κλασικο κι αγαπημενο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και πατζαρια αλλα οχθ για τα μικρα γιατι τις πειραζουν.Πηγα το πρωι μετα το σχολειο μας μια βολτιτσα στα μαγαζια,πηρα κι ενα δωρακι που ηθελα.Εμενα τα παιδικα που μου αρεσουν πολυ ειναι τα μαγιοραλ και τα μπενετον.Ειδα τωρα κατι ανοιξιατικα....και τρελαθηκα.Στο ιασω οταν γεννησα τη μελινα το συστημα ηταν παιρνουμε το μωρο και στο φερνουμε ανα τριωρο εκτος αν το ζητησεις νωριτερα.Εγω επειδη θηλασα αποκλειστικα υη ζητουσα η μαλλον με ζητουσε συχνοτερα.Εμενα μου αρεσει ο κοσμος και τα επισκεπτηρια,ηθελα να τη δειξω σ ολο τον κοσμο αλλα κουραστηκα κιολας γιατι ηρθαν ολοι.Τη δευτερη φορα επειδη γεννησα τελις σεπτεμβρη και ειχαν ανοιξει τα σχολεια,φοβομουν για ιωσεις και το λεγα,ετσι ηρθαν πιο λιγοι.Το συστημα τη δευτερη φορα ειχε αλλαξει και την ειχα συνεχεια μαζι μου.Δεν κουραστηκα ομως αφου αν ηθελα π.χ να κανω μπανιο και δεν ηταν μαζι μου κανεις ζητουσα να μου την παρουν για λιγο.Αυτα τα ολιγα,παντως προτιμω το δευτερο συστημα,μου φαινεται ψυχρο και σκληρι να χουν ολα τα μωρα μαζι χωρις τις μανουλες τους.

Τα μαγιοράλ έχουν υπέροχα σχέδια, αλλά για μεγαλύτερα παιδάκια, πχ σχολική ηλικία, βλέπω ότι δεν είναι τόσο καλά ποιοτικά όσο άλλοτε, σκίζονται πιο εύκολα οι φόρμες, στα μπλουζάκια ανοίγουν τρύπες κλπ....Εγώ την αδυναμία μου την είπα:orchestra!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αύριο αλλά στο νοσοκομείο οπότε δε θα έχω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ύψος, βάρος κλπ!Μόνο τάκα τούκα θα ακούσω -λέω!:tongue:Καλημέρα!Τους έστειλες σχολείο και σερφάρεις?Εγώ έχω δουλειά αλλά μπαίνω και ρίχνω και ματιές εδώ!

Καλο ειναι και το τακα τουκα,απο το τικι τακα που θα κανουμε εμεις οι υπολοιπες στα σπιτια μας!!!!!χιχιχιχι

Meldan εγω κοτοπουλο με μπαμιες σημερα.Το εχω βαλει ηδη στον φουρνο και επειδη εβαλα μπολικο σκορδακι, μυριζει ολο το σπιτι τωρα.!!!!!!!!!!Εμενα μου αρεσουν πολυ απο ρουχαλακια zara & benetton,αλλα τα δευτερα ειναι ακριβουτσικα λιγο.Ειναι ομως κουκλιστικα,δεν το συζητω,ειδικα τα κοριτσιστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!στο μαιευτηριο που θα γεννησω σου δινουν τη δυνατοτητα νατο εχεις διπλα σου συνεχεια αλλα αν κουραστεις ή αν πονας ζητας και το παιρνουν.εμενα στο μαιευτηριο δεν νομιζω να ερθουν και τοσο πολλα ατομα που να εχω προβλημα μην αγγιξουν το μωρο ή να μην εχω το θαρρος να τους την πω... αλλα εχω ακουσει αλλες περιπτωσεις που ερχονται το βλεπουν στο κρεββατακι και τρεχουν και το πιανουν με τα αμφιβολης καθαροτητας χερια τους.αυτο και ο συνοστισμος πολλων επισκεπτων στο ιδιο δωματιο θεωρω εγω μειονεκτημα του να εχεις το παιδι μαζι σου.

εγω βεβαια θα απαιτησω να το χω μαζι μου ολη την ωρα για να το βλεπω οπως λες κι εσυ και γιατι δεν θελω να του δωσουν καθολου καθολου ξενο γαλα

δικιά μου είσαι εσύ...μακάρι να τα καταφέρεις να απολαύσεις υπέροχους θηλασμούς με το μωράκι σου!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλο ειναι και το τακα τουκα,απο το τικι τακα που θα κανουμε εμεις οι υπολοιπες στα σπιτια μας!!!!!χιχιχιχι

Meldan εγω κοτοπουλο με μπαμιες σημερα.Το εχω βαλει ηδη στον φουρνο και επειδη εβαλα μπολικο σκορδακι, μυριζει ολο το σπιτι τωρα.!!!!!!!!!!Εμενα μου αρεσουν πολυ απο ρουχαλακια zara & benetton,αλλα τα δευτερα ειναι ακριβουτσικα λιγο.Ειναι ομως κουκλιστικα,δεν το συζητω,ειδικα τα κοριτσιστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα όλα τα κοριτσίστικα είναι κουκλίστικα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εγώ πατάτες με κεμπάπ στο φούρνο και σαλάτα μαρούλι, αβοκάντο, ντοματούλες....Το κεμπάπ για τους άντρες, εγώ στη βοσκή φυσικά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα κατι γιαγιαδες-θειτσες που καθονται πανω απο τα κεφαλακια τους και αρχιζουν να τα φτυνουν λες και ραντιζει το μπεκ:evil::evil::evil::twisted:...Ευτυχως δεν μουχει χει,αλλα σε αυτα τα πραγματα δεν χωρανε ντροπες.Εχει τυχει να πω να βγουν εξω απο το δωματιο για να θηλασω καθως επισης να μην πηγαινουν κοντα στο μωρο γιατι δεν θελω.Πολυ απλα,δεν θελω-φοβαμαι!!!!!!Και αν παρεξηγηθουν ξυδι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μα όλα τα κοριτσίστικα είναι κουκλίστικα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Εγώ πατάτες με κεμπάπ στο φούρνο και σαλάτα μαρούλι, αβοκάντο, ντοματούλες....Το κεμπάπ για τους άντρες, εγώ στη βοσκή φυσικά!

Και ο συζυγος νυστευει το κρεας? Και απο κοκο νυστευεται 40 μερες??χιχιχιχιχιχι(αρχισα παλι τα δικα μου πρωινιατικα)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

δικιά μου είσαι εσύ...μακάρι να τα καταφέρεις να απολαύσεις υπέροχους θηλασμούς με το μωράκι σου!;);););)

ευχομαι να τα καταφερω!θελω να θηλασω 9 μηνες. μετα θα παω στη δουλεια...δεν θελω να του δωσουν γαλα γιατι εχω ακουσει πολλα περιστατικα αλλεργιας στο γαλα αγελαδας και θελω να αποφυγω να ερθει σε επαφη.μεχρι γαλα κατσικας σκεφτομαι να πινω...

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα!

november μου αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια για το θεμα του νοσοκομειου Ελενα που πηγε και γεννησε μια φιλη....καποιες αλλες κοπελες ειναι πολυ ευχαριστημενες απο τα δημοσια και καποιες αλλες δεν ειναι ευχαριστημενες απο ιδιωτικα...επισης εγω προσωπικα δεν θελω ο οποιοσδηποτε γνωστος που ερχεται να μου ευχηθεί να πιανει το νεογεννητο μωρο μου και να στεκεται απο πανω του....ετσι και αλλιως εχουμε μπροστα μας μερες να το δουν και επισης εντελως προσωπικη αποψη δεν με χαλασε καθολου που το μωρακι μου το εβλεπα οταν πεινουσε και ηταν η ωρα του θηλασμου και τις ωρες που ηταν να δει την μαμα του....οι πρωτες ημερες ειναι αρκετα κουραστικες με τα επισκεπτηρια και την διαδικασια του τοκετου που ξεκουραστηκα οσο εκατσα στο νοσοκομειο και μετα ειχα δυναμεις σπιτι μου αρκετες απο το να φυγω ρακος.....αλλα και παλι σου λεω οτι αυτο ειναι εντελως προσωπικη εμπειρια!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...