Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σου κασσιοπη,με το καλο το μπεμπε σου.Αυτο που λεει η νοβεμπερ με το μετρημα των ημερων το κανα κι εγω στο πρωτο.Ειχα παρει ενα ημερολογιο κι εσβηνα την καθε μερα.Η μεγαλη "ηδονη" ηταν καθε δευτερα που εσβηνα τρεις μερες στη σειρα,εννοω μαζι με το σαββ.κο.Ο τι κι αν λεμε σαν την πρωτη εγκυμοσυνη δεν υπαρχει αλλη.Αλλο το αγχος αλλα αλλη κι η ανυπομονησια και η προσμονη.Απολαυσε τη στο επακρο,εγω ζουσα στον δικο μου ροζ κοσμο για εννια μηνες.Αν δεν υπαρχεθ λογος για καισαρικη κι αν δεν προκυψει καποιο θεμα ειναι πιθανο να φτασεις ως το τελος.Εγω γεννησα τη μια 39και 3 και την αλλη 39 και 4.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατσε βρε αγαπουλα γιατι και εγω σε δημοσιο νοσοκομειο γεννησα και τα δυο μου παιδια και εκανα καισσαρικη και στα δυο και τα ειχα διπλα μου απο την πρωτη στιγμη 24ωρες μεχρι να παμε σπιτακι μας.Δηλαδη πως επρεπε να γινει?η' μαλλον πως γινεται σε αλλα νοσοκομεια?και να σου πω την αληθεια μου, δεν θα ηθελα να γινεται καπως αλλιως γιατι ηθελα να τα εχω συνεχεια διπλα μου,να τα κοιταζω κιας κοιμουνται..Οσο για το επισκεπτηριο,υποτιθεται ο αλλος ερχεται να σου ευχηθει για τα ευχαριστα,πρεπει να το κρυψεις το μωρο?για εξηγησε μου τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα :confused::confused:

Μαλλον Δεν ειναι θεμα τι επρεπε να γινει αλλα τι προτιμαει καθε μανουλα!!! και πως βιωνει την καισαρικη τις πρωτες 3 μερες και εγω δεν θελω πολλα πολλα θελω ξεκουραση και ηρεμια! Οποτε το προτιμουσα που το μωρο δεν ηταν διπλα μου! ασε που οταν εισαι σε τετρακλινο και μπαινει την ωρα του επισκεπτηριου 20 ατομα δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις το μωρο (μικροβια)στο δωματιο! ουτε να θηλασεις δεν μπορεις!

79o6p3.png

Αχ κροκετ κι εγω δε βιαζομαι.Ενταξει εβδομαδες μετραω αλλα ως εκει.Ποτε ελεγε το τικερακι μου οτι μενουν 200 μερες και ποτε εφτασαν 164 δεν καταλαβα.Τωρα πιανω τον εαυτο μου απο τη μια να ανυπομονω για τη β επιπ κι απ την αλλη δε θελω να περνανε οι μερες χωρις να τις καταλαβαινω.Μ αρεσει που αφηνεις μια πορτα ανοιχτη για το τεταρτο.Εγω αφηνω ανοιχτη μια χαραμαδα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ μου δεν παρεξηγηθηκα,απλως ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με κατι μου αρεσει να λεω τη γνωμη μου.Τα ονοματα που ειπες μου αρεσουν εκτος απο το δουκισσα.Στο σταθμο της μελινας εχουμε γεμισει περιεργα ονοματα οπως φιλαρετη,αλκυονη,φαιδρα κι αλλα.Μου αρεσουν σχεδον ολα αλλα καποια δεν μου ταιριαζουν σε μικρο παιδακι.Εγω θελω να ναι ευηχα αλλα παραλληλα γλυκα.Π.χ το γαιδρα η το ηλεκτρα μου φαινονται πολυ δραματικα.Εμενα το θεμα γιορτης δεν με απασχολει,απο μικρη εβρισκα πιο σημαντικα τα γενεθλια που ειναι "ατομικη" γιορτη.Ενα ονομα που αρεσει πολυ στον αντρα μου ειναι ελπιδα.Κοριτσια ξερετε τι ευρεσιτεχνια εχω σκεφτει που θα με κανει πλουσια?Ανιχνευτη πιπιλας.Αληθεια αν υπηρχε θα αγοραζα.Μετα απο πεντε πιπιλες που κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι,καταληγω καθε βραδυ να ψαχνω πανικοβλητη εστω για μια με τη δαναη αο πισω μου να μονολογει "μιμι μιμι".Εσεις το παθαινετε;Νοβεμπερ τι εκανες τελικα με το θεμα πανα της μικρης σου?

Πανα??? Αχ! Τις μισες φορες ξυπναει στεγνη και τις μισες κατουρημενη(για την βραδινη λεω).Δεν εχω ασχοληθει σοβαρα,τα βραδια κοιμαμαι ψοφια και μου φαινεται βουνο να βαλω ξυπνητηρι για να την σηκωσω.Λεω να περιμενω μεχρι την ανοιξη προς καλοκαιρι που θα βγαλουμε τα παπλωματα για να εχω μονο σεντονακια να πλενω αν γινει το ατυχημα!!!!εσυ σκεφτεσαι απο τωρα να της την κοψεις?οσο για πιπιλα.ειχα παντα κρυμμενη την εφεδρικη μου,σε θεση που ουτε ο συζυγος γνωριζε γιατι παντα μου την επαιρνε και δεν την αντικαθιστουσε.Αυτη η θεση επρεπε παντα να εχει μεσα πιπιλα και ας μην την χρησιμοποιουσα ποτε.Σε περιπτωση ομως εκτακτης αναγκης μου ελυνε τα χερια;););)Κοριτσι τι εγινε με το σπιτι που εψαχνες??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ μακάρι αν φτάσω σε αυτό το σημείο που να μην σκέφτομαι και να είμαι χαλαρή..Το προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.:roll:

Όντως σαν φαντάρος χα!χα! Κάθε Σάββατο αλλάζω εβδομάδα οπότε εκεί κατά την Τετάρτη Πέμπτη σκέφτομαι πάει και αυτή..

Αν ανοίξει ο καιρός και αρχίσουμε τις βολτίτσες πιστεύω να αλλάξει κάπως αυτό. Εσύ με τα παιδάκια σου τρέξιμο όλη μέρα δεν πιστεύω να προλαβαίνεις να αγχωθείς και πολύ..:cool::cool::cool:

Καλή συνέχεια λοιπόν, με λιγότερο άγχος για όλες μας!!!:wink:

ΦΙλάκια σε όλες!!! Θα τα ξαναπούμε!!! ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

Σιγουρα πλεον αυτη τη φορα δεν προλαβαινω να σκεφτομαι ολη την ωρα η' να μετραω τις μερες,αλλα αγχος παντα υπαρχει και παντα θα υπαρχει γιατι προκειται για το παιδι σου,οποιο και να ειναι απο το πρωτο ως το 5ο......Η αγωνια της μανας για μενα ειναι δεδομενη για τα παιδια της,απτην κοιλια μεσα μεχρι την τελευταια μας μερα .........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σε ποιο κοριτσι εννοεις να την κοψω?Η μελινα την εχει κοψει απ τα δυομιση,η δε δαναη ειναι μωρο καλε.Τωρα κοντευει εναμιση,εχουμε ακομηηηη.Με το σπιτι οσο εψαχνα απο εφημεριδα και ιντερνετ απελπιστηκα και γι αυτο πηγαμε σε μεσιτικο.Περινενω απαντηση τους αλλα σκεφτομαι να παμε παραλληλα σε πολλα μεσιτικα για να γλυτωσουμε λιγο χρονο.Μακαρι να βρουμε αμεσα.Οσος καιρος περναεθ ειναι εις βαρος της καταστασης μου.Εσυ το ψαχνεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαλλον Δεν ειναι θεμα τι επρεπε να γινει αλλα τι προτιμαει καθε μανουλα!!! και πως βιωνει την καισαρικη τις πρωτες 3 μερες και εγω δεν θελω πολλα πολλα θελω ξεκουραση και ηρεμια! Οποτε το προτιμουσα που το μωρο δεν ηταν διπλα μου! ασε που οταν εισαι σε τετρακλινο και μπαινει την ωρα του επισκεπτηριου 20 ατομα δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις το μωρο (μικροβια)στο δωματιο! ουτε να θηλασεις δεν μπορεις!

Σε εξακλινο παρακαλω !!!!!!:roll::roll: οχι τετρακλινο,και ναι τους επισκεπτες την ωρα του θηλασμου τους τραβαγα ενα ωραιο παραβαν στη μουρη και το πιανανε το υπονοουμενο!τι να κανεις,αυτα εχει το δημοσιο,ενω αν θες να χωσεις το χερι βαθια στη τσεπη πας και σε σουιτα ιδιωτικου!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:εμενα στη πολη που μενω δεν εχει κλινικη ιδιωτικη,οποτε το δημοσιο ητανε μονοδρομος.συν του οτι και να συμβει καταληγεις στο δημοσιο,απο θερμοκοιτιδα,ως εντατικη κλπ κλπ....Και εγω εξαντλημενη ημουνα μετα τις καισσαρικες,στην δευτερη μαλιστα μου βαλανε και 2 φιαλες αιμα λογω αιμορραγιας!! μετα στο δωματιο,παρολαυτα το μωρο διπλα μου,μου εδινε δυναμη και κουραγιο.Αντι να το στηριζω εγω,ενιωθα οτι με στηριζε αυτο!!:confused::confused::confused::confused:Ακου να δεις τι σου κανουν οι ορμονες......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σε ποιο κοριτσι εννοεις να την κοψω?Η μελινα την εχει κοψει απ τα δυομιση,η δε δαναη ειναι μωρο καλε.Τωρα κοντευει εναμιση,εχουμε ακομηηηη.Με το σπιτι οσο εψαχνα απο εφημεριδα και ιντερνετ απελπιστηκα και γι αυτο πηγαμε σε μεσιτικο.Περινενω απαντηση τους αλλα σκεφτομαι να παμε παραλληλα σε πολλα μεσιτικα για να γλυτωσουμε λιγο χρονο.Μακαρι να βρουμε αμεσα.Οσος καιρος περναεθ ειναι εις βαρος της καταστασης μου.Εσυ το ψαχνεις?

Μπουρμπουτσαλα!!τα παρατησα και εγω,περιμενω απο μεσιτικα καμια λυση αλλα ουτε αυτοι δεν την εχουν μου φαινεται.Αχ με βλεπω να τρωω στη μαπα την καρακαξα την πεθερα:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντωνια μου και εσυ καθε χρονο γκαστρωνεσαι βλεπω χιχιχιχι:-D:-DΧαρας το κουραγιο σου!!εγω τουλαχιστον αφησα και 3 χρονια περιπου να χαλαρωσω μεχρι το επομενο...Στο τρικαπακο εσυ ε??Εσυ αφηνεις χαραμαδα? Εγω την μυτη της καρφιτσας..ω ναι!!καιρος να ασχοληθω με το μεγαλωμα των παιδιων μου και οχι αλλο με την μητρα μου και τα εξαρτηματα της.ουφ!!!!:roll::roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ο αντρας της μαρουσκας μας νομιζε οτι ειχε κλεισει καθε χαραμαδα αλλα ο θεουλης ειχε αλλα σχεδια.Μ αυτην την εννοια αφηνω τη χαραμαδα,αν καποια στιγμη τυχει.Αλλα οχι τωρα που το σκεφτομαι αν καποια στιγμη αποφασισω για τεταρτο θα πρεπει να χω συμβουλευτει το κινεζικο ημερολογιο,θα πρεπει να συνωμοτησω με το φεγγαρι,θα πρεπει να ζητησω καθε λεπτομερεια στασης απο το μαρουσκακι και κυριως θα πρεπει να πεισω τον αντρα μου να εγκαταλειψει την καλλιτεχνικη του πλευρα και να γινει τσαπατσουλης (το μονο ευκολο).Ετσι το συζηταμε...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ο αντρας της μαρουσκας μας νομιζε οτι ειχε κλεισει καθε χαραμαδα αλλα ο θεουλης ειχε αλλα σχεδια.Μ αυτην την εννοια αφηνω τη χαραμαδα,αν καποια στιγμη τυχει.Αλλα οχι τωρα που το σκεφτομαι αν καποια στιγμη αποφασισω για τεταρτο θα πρεπει να χω συμβουλευτει το κινεζικο ημερολογιο,θα πρεπει να συνωμοτησω με το φεγγαρι,θα πρεπει να ζητησω καθε λεπτομερεια στασης απο το μαρουσκακι και κυριως θα πρεπει να πεισω τον αντρα μου να εγκαταλειψει την καλλιτεχνικη του πλευρα και να γινει τσαπατσουλης (το μονο ευκολο).Ετσι το συζηταμε...

Xαχα, ναι, θα σε διαφωτίσω πλήρως εγώ!Ό,τι κι αν δοκιμάσαμε όποια στάση κι αν έγινε είδες τι βγήκε οπότε...κοίτα τα φεγγάρια καλύτερα χαχαχα!Μπήκαμε 5οοοοοο κορίτσια!!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Όσο για το νοσοκομείο...βροχούλα μαζί σου...Με ομάδα ρέζους 0- δεν τόλμησα να δοκιμάσω κλινική γιατί αν χρειαζόμουν αίμα, αν κάτι με το μωρό, πάλι στο νοσοκομείο θα μας πήγαιναν.Ναι, έχεις το μωρό 24 ώρες το 24ωρο, ξέρεις πόσο υπέρ σου είναι αυτό?Γενικά γράφω το ''σου''....Βγαίνεις από το νοσοκομείο και ξέρεις το παιδάκι σου, ξέρεις να το αλλάζεις να το κρατάς.Στην κλινική το έχεις ελάχιστα...με αποτέλεσμα να γυρίζεις σπίτι και να λες...τώρα τι κάνω εγώ με αυτό το ανθρωπάκι?Φίλη μου που γέννησε σε κλινική θυμάμαι όλη μέρα έβλεπε τιβι.Ε όχι, δεν πάμε για να ξεκουραστούμε τρεις μέρες παιδιά, 9 μήνες ξεκουραζόμασταν (ας πούμε...) και προετοιμαζόμασταν για τον ερχομό του μωρού, ξάπλες τέλος μετά τη γέννα, το μωρό ήρθε! Αλλα΄αυτή είναι η άποψη της Μαρίας ;)Κι εμένα με ενοχλούσαν οι επισκέψεις αλλά 5-7 ήταν όχι όλη μέρα...Κι όταν θήλαζα έβγαιναν έξω ή αν δεν , γύριζα από την άλλη πλευρά...Άλλωστε τρεις μέρες άντε 4-5 είναι όχι μια ζωή...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κασσιόπη με το καλό το μωράκι σου, εγώ γέννησα 38 +1 τον πρώτο, 39+1 τον δεύτερο, 38+4 τον τρίτο ε...τώρα πάμε για 39+4, χαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue:Κανείς δεν ξέρει...Ξέρω κοπέλα που γέννησε με το που μπήκε στο μήνα της, την πρώτη μέρα, κι άλλες που γέννησαν 40 καρακλεισμένες βδομάδες...Τυχαίο είναι νομίζω...;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Όσο για το νοσοκομείο...βροχούλα μαζί σου...Με ομάδα ρέζους 0- δεν τόλμησα να δοκιμάσω κλινική γιατί αν χρειαζόμουν αίμα, αν κάτι με το μωρό, πάλι στο νοσοκομείο θα μας πήγαιναν.Ναι, έχεις το μωρό 24 ώρες το 24ωρο, ξέρεις πόσο υπέρ σου είναι αυτό?Γενικά γράφω το ''σου''....Βγαίνεις από το νοσοκομείο και ξέρεις το παιδάκι σου, ξέρεις να το αλλάζεις να το κρατάς.Στην κλινική το έχεις ελάχιστα...με αποτέλεσμα να γυρίζεις σπίτι και να λες...τώρα τι κάνω εγώ με αυτό το ανθρωπάκι?Φίλη μου που γέννησε σε κλινική θυμάμαι όλη μέρα έβλεπε τιβι.Ε όχι, δεν πάμε για να ξεκουραστούμε τρεις μέρες παιδιά, 9 μήνες ξεκουραζόμασταν (ας πούμε...) και προετοιμαζόμασταν για τον ερχομό του μωρού, ξάπλες τέλος μετά τη γέννα, το μωρό ήρθε! Αλλα΄αυτή είναι η άποψη της Μαρίας ;)Κι εμένα με ενοχλούσαν οι επισκέψεις αλλά 5-7 ήταν όχι όλη μέρα...Κι όταν θήλαζα έβγαιναν έξω ή αν δεν , γύριζα από την άλλη πλευρά...Άλλωστε τρεις μέρες άντε 4-5 είναι όχι μια ζωή...

Μπουκάρω από τις μανούλες Ιανουαρίου 2015 και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Marouskaki κι εγώ σε κλινική ήμουν αλλά είχα πάρει rooming-in και είχα το μωρό μου μαζί συνέχεια συν του ότι το θήλαζα αποκλειστικά κι όταν με το καλό γύρισα σπίτι το είχα μάθει το παιδάκι και το μπάνιο του και τα όλα του. Μιας και λέτε για πότε γεννήσατε εγώ γέννησα 39+3 και ήταν και είναι δηλαδή το πρώτο μου.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μπουκάρω από τις μανούλες Ιανουαρίου 2015 και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Marouskaki κι εγώ σε κλινική ήμουν αλλά είχα πάρει rooming-in και είχα το μωρό μου μαζί συνέχεια συν του ότι το θήλαζα αποκλειστικά κι όταν με το καλό γύρισα σπίτι το είχα μάθει το παιδάκι και το μπάνιο του και τα όλα του. Μιας και λέτε για πότε γεννήσατε εγώ γέννησα 39+3 και ήταν και είναι δηλαδή το πρώτο μου.

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!Αγαπώ πολύ τις γεναρομανούλες μιας κι εγώ δυο παιδάκια μου Ιανουάριο τα γέννησα!!;)Καλά που μπαίνει να γράψει την άποψή της και κάποια άλλη, φοβάμαι να μην με πάρουν με τις πέτρες με αυτά που γράφω χαχα!Ναι, σε κλινική, το rooming in είναι η καλύτερη λύση.Εγώ για το 4ο τα χάλασα με το γιατρό στο θέμα γέννας στην κλινική 9όπου εννοείται θα ζητούσα rooming in) γιατί επέμενε για αναισθησία μετά τον τοκετό, στο...συμμάζεμα, δε θέλω ρε άνθρωπε του θεού, δε θέλω λέμε να είμαι σα ζαβλακωμένη ωχού!!!:evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...