Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καπου διαβασα οτι επειδη εμας που ειμαστε τριτομανουλες και βαλε η μητρα ειναι ποιο ξεχειλωμενη και δυσκολα τα ακουμε! 25 εκατοστα αλλα τι να σου κανουν 250 γραμμαρια βρε τι κλωτσια να δινει τι δυναμη να εχει???

Στο β επιπεδου του γιου μου (του πρωτου) ειχα παει 22 εβδομαδων και οταν ειπα στον εμβρυολογο οτι τωρα ποια τον νιωθω μου ειπε εννοειτε! το παιδι δεν ειναι δυνατον να το νιωθουμε αν δεν παει 400 γραμμαρια!:roll::roll:

Πες του εμβρυολογου σου να τα σκισει τα πτυχια του χαχαχα! Η επιστημη εχει προχωρησει τωρα..απτην 12 εβδομαδα,δηλαδη 50 γραμμ??????? τα εμβρυακια παιζουν κλωτσιδια....χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπορει η δωδεκατη εβδομαδα να ακουγεται υπερβολικη αλλα και η αποψη του γιατρου οτι ακουγεται πρωτη φορα κοντα στη β επιπεδου,δηλ περιπου 23η εβδομαδα θα με κανει να σκισω τα δικα μου πτυχια ως μανα.Ουτως η αλλως οπως ευστοχα ειπε και η κροκετ,ο εμβρυολογος δεν εχει γινει μανα,οποτε....Κι εγω αυτη τη φορα "αργησα" να το ακουσω αλλα τη δαναη την καταλαβαινα μετα την αυχενικη.Τι να κανουμε τωρα,αλλα μωρακια ετσι αλλα αλλιως.Βρε νοβεμπερ μου οποια το νιωσε νωρις δε μιλησε για κλωτσιες αλλα για φτερουγισματα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγω meldan μου οσον αφορα το ονομα της κορουλας μου: η' Ιωαννα θα το βγαλω (του μπαμπα μου)η' καποιο ουδετερο ονομα που αρεσει σε μενα και τον συζυγο,γιατι ο υιος εχει το ονομα του πεθερου μου και η κορη το ονομα της μαμας μου.Μην μπειτε στον κοπο να ρωτησετε αν παιζει να βαλω το ονομα της πεθερας :twisted::twisted:,γιατι οχι δεν θα της δωσω αυτη τη χαρα.Απο ουδετερα ονοματα μου αρεσει το Αγαπη, Δουκισσα,Ερωφιλλη.τα 2 τελευταια δεν ξερω αν γιορταζουν,δεν το εχω ψαξει ακομα σοβαρα το θεματακι,απλα απανταω στην ερωτηση σου.Πως σας φαινονται κοριτσακια αυτα τα 4 ονοματακια??Και εμενα μου αρεσει το Ηλιανα,πρωτοτυπο μπορω να πω...

Marouskaki τα μικρα το σκ περασαν σουπερ,εγω ημουνα ψοφια μετα το απογευμα.Αν ειμαι ολη μερα στο ποδι παρατηρω οτι το απογευμα δεν εχω αντοχες,με τραβαει η κοιλια,νιωθω να με βαραινει πολυ και θελω οπωσδηποτε ξαπλα και ξεκουραση.Αχ!γερονταματα:(:( Λοιπον αυριο κοτοπουλο με μπαμιες στον φουρνο.εχω πολυυυυυυυυ καιρο να φαω μπαμιες...:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπορει η δωδεκατη εβδομαδα να ακουγεται υπερβολικη αλλα και η αποψη του γιατρου οτι ακουγεται πρωτη φορα κοντα στη β επιπεδου,δηλ περιπου 23η εβδομαδα θα με κανει να σκισω τα δικα μου πτυχια ως μανα.Ουτως η αλλως οπως ευστοχα ειπε και η κροκετ,ο εμβρυολογος δεν εχει γινει μανα,οποτε....Κι εγω αυτη τη φορα "αργησα" να το ακουσω αλλα τη δαναη την καταλαβαινα μετα την αυχενικη.Τι να κανουμε τωρα,αλλα μωρακια ετσι αλλα αλλιως.Βρε νοβεμπερ μου οποια το νιωσε νωρις δε μιλησε για κλωτσιες αλλα για φτερουγισματα.

Χαχαχαχαχα το ξερω καλε,ασε λιγο να πειραχτουμε να γελασουμε για να μας φυγουν τα ντερτια και οι καημοι:-D:grin::-DΕμενα προσωπικα μου αρεσει να πειραζω τον κοσμο με διαφορα λογοπαιγνια,αλλα δυστυχως ο γραπτος λογος παρεξηγειτε ενω απο κοντα ο συνομιλητης μου καταλαβαινει οτι κανω χιουμορ:-D:grin:(εστω και black )χιουμορ.Ειμαι πειραχτηρι τι να κανουμε!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Marouskaki...την Τεταρτη!!!!Ααααχχχχ....πόσο το θέλω να το ακούσω απο το στομα του γιατρου δεν λεγεται!!!! Και γω βρε κοριτσια ντρέπομαι που τις περισσότερες φορες δεν βαζω στο μυαλο μου καν οτι μπορει να εχω κοριτσακι...αλλα μονο αγορι!Ακομη και στον υπνο μου αγορια βλεπω οτι κανω....ειναι οτι παντα ηθελα εναν αδελφο ή ενα γιο και μεχρι στιγμη δεν μου εκατσε :rolleyes: Σιγουρα το γερό να είναι πάνω απ ολα εχει σημασία αλλα εναν ζουζουνακο τον θελω πολυ...μιας και την κορακλα την εχω ηδη :D

οσο για τα νοσοκομεια....εγω γεννησα στο Ρεα και ειμαι παααααααααρα πολυ ευχαριστημενη απ ολη την διαμονη αλλα και τον τοκετο και περιμενα πως και πως την στιγμη να γεννησω ξανα για να ξαναπαω! Την ιδια εποχη γεννησε και μια φιλη μου στο Ελενα και δεν μου αρεσε καθολου ουτε το νοσοκομειο αλλα και το κλιμα....το μωρο το ειχαν συνεχεια διπλα της...εκεινη ηταν ρακος γιατι ειχε κανει κεσαρικη και ολοι οσοι πηγαιναν επισκεψη εβλεπαν το μωρακι....ασε που ζητουσε να την βοηθησουν για τον θηλασμο και δεν ειχε την βοηθεια που επρεπε απο τις μαιες...τι να πω...ισως και να ετυχε σε εκεινη....

Θεμα ταξιδια....εχω παει Παρισι, Βιενη,Ιταλια, Βενετια και Κωστ/πολη...αλλα ολα πριν την πρωτη εγκυμοσυνη μου εκτος απο Κωστ/πολη που πηγα φετος 4 ημερες με τον αντρα μου....ολα εχουν την ομορφια τους αλλα θελουν πολυ περπατημα και τωρα βαριεμαι να παω ακομη και εντος Ελλαδας εκδρομη....δεν μου κανει και ο καιρος....θελω να χουχουλιαζω....προτιμω την ανοιξη και το καλοκαιρι :D

Θεμα ακουσμα μωρου....εγω κοριτσακια μου το ακουσα 12η εβδομαδα και ειμαι σιγουρη...την κορη μου την ακουσα 16η με 17η εβδομη...βεβαια οι κινησεις ειναι πολυ ηπιες αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!Οσο περναει ο καιρος το ακουω περισσοτερο και πιο εντονα!

Κατσε βρε αγαπουλα γιατι και εγω σε δημοσιο νοσοκομειο γεννησα και τα δυο μου παιδια και εκανα καισσαρικη και στα δυο και τα ειχα διπλα μου απο την πρωτη στιγμη 24ωρες μεχρι να παμε σπιτακι μας.Δηλαδη πως επρεπε να γινει?η' μαλλον πως γινεται σε αλλα νοσοκομεια?και να σου πω την αληθεια μου, δεν θα ηθελα να γινεται καπως αλλιως γιατι ηθελα να τα εχω συνεχεια διπλα μου,να τα κοιταζω κιας κοιμουνται..Οσο για το επισκεπτηριο,υποτιθεται ο αλλος ερχεται να σου ευχηθει για τα ευχαριστα,πρεπει να το κρυψεις το μωρο?για εξηγησε μου τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα :confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D:D:D

Είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου αλλά επειδή η ΠΗΤ είναι 5/9 μπορεί να βγεί και Αυγουστιάτικο το μωράκι μου...Σκέφτηκα να πω ένα γειά!!!

Γειααά!!!!!!!!:D:D:D:D

Σας διάβαζα το διάστημα πριν ανοίξουν οι μανούλες Σεπτεμβρίου και κάποιες από εσάς σας ξέρω λιγουλάκι! Αλήθεια κορίτσια μήπως ξέρετε αν η πητ συμβαδίζει και πολύ? Σαν να πήρε το αυτι μου πως συνήθως το μωράκι έρχεται νωρίτερα, τουλάχιστον μια εβδομάδα, το έχετε ξανά ακούσει?

Φιλάκια σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Καλη εγκυμοσυνη να εχεις Κασσιοπη μου και σου ευχομαι ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου.Εγω το πρωτο το γεννησα 36+1 και το δευτερο 37+4, λογω διαστολης τραχηλου και τα δυο.Οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι ολα θεμα τυχης.Βεβαια αλλες κοπελες εχουν γεννησει και 40-41 βδομαδων,οποτε περνα και απο τις μανουλες Σεπτεμβριου να πεις ενα γεια!!!!:wink::wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σου Κασσιόπη! εγω εχω 5/8.εχω ακουσει πως αν κανεις προγραμματισμενη καισαρικη στην κανουν 2 βδομαδες πριν..και οτι ο φυσιολογικος τοκετος μορει να παει και αρκετες μερες μετα..

Γειά σου lonestar! :D:D:D Με το καλό το μωράκι σου!!!

Αργότερα ε? Γράψε λάθος τότε..Πάντως για καισαρική δεν έχει προκύψει ακόμα κάποιο θέμα, θα δείξει βέβαια..Αχ τι καλά, περνάει ο καιρός, σε λίγο εσείς θα έχετε τις β' επιπέδου και θα σας φύγει το άγχος αρκετά.. Αυτή η εξέταση για εμένα αργεί ακόμα..Όμως θα την κάνω εν μέρει νωρίτερα. Μετράω μία μία τις εβδομάδες να περάσει ο καιρός..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλη εγκυμοσυνη να εχεις Κασσιοπη μου και σου ευχομαι ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου.Εγω το πρωτο το γεννησα 36+1 και το δευτερο 37+4, λογω διαστολης τραχηλου και τα δυο.Οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι ολα θεμα τυχης.Βεβαια αλλες κοπελες εχουν γεννησει και 40-41 βδομαδων,οποτε περνα και απο τις μανουλες Σεπτεμβριου να πεις ενα γεια!!!!:wink::wink::wink:

Χα χα!!! Καλέ είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου, εκεί γράφω :D

Σε εσάς σκέφτηκα να πω ένα γεια!!!:D:D:D Και σε εμάς μπαίνουν που και που κοπέλες που είναι και στις μανούλες Οκτωβρίου και αυτό είναι πολύ όμορφο και έχει και πολύ πλάκα, έτσι είπα και εγώ να πω ένα ''Hi'' και να σας στείλω και καρδούλες♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ φιλιά!♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Και εσύ κοπέλα μου να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό το μωράκι σας να έρθει στη ζωή σας! ♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Χα χα!!! Καλέ είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου, εκεί γράφω :D

Σε εσάς σκέφτηκα να πω ένα γεια!!!:D:D:D Και σε εμάς μπαίνουν που και που κοπέλες που είναι και στις μανούλες Οκτωβρίου και αυτό είναι πολύ όμορφο και έχει και πολύ πλάκα, έτσι είπα και εγώ να πω ένα ''Hi'' και να σας στείλω και καρδούλες♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ φιλιά!♥♥♥

Και εγω ειχα μπει στις μαμαδες Σεπτεμβρη και ειχα ευχηθει στις αρχες που ανοιχτηκε το θεματακι και στις Οκτωβρη.....μεχρι να γεννησουμε δηλαδη,γιατι μετα δεν θα προλαβαινουμε ουτε στον εαυτο μας να γραφουμε χιχιχιχιχι.Μετρας βδομαδες???

Εγω αγαπητη μου στις προηγουμενες εγκυμοσυνες μετραγα τις μερες!!!:evil::evil:Ποσο ψυχοφθορο Θεε μου!!!σαν το φανταρο που εκτειει την ποινη του.Ετσι ειναι πραγματικα ατελειωτο,ενω αν κανεις καμια 5αρια παιδια να δεις πως ξεχνας να μετρας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ μου δεν παρεξηγηθηκα,απλως ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με κατι μου αρεσει να λεω τη γνωμη μου.Τα ονοματα που ειπες μου αρεσουν εκτος απο το δουκισσα.Στο σταθμο της μελινας εχουμε γεμισει περιεργα ονοματα οπως φιλαρετη,αλκυονη,φαιδρα κι αλλα.Μου αρεσουν σχεδον ολα αλλα καποια δεν μου ταιριαζουν σε μικρο παιδακι.Εγω θελω να ναι ευηχα αλλα παραλληλα γλυκα.Π.χ το γαιδρα η το ηλεκτρα μου φαινονται πολυ δραματικα.Εμενα το θεμα γιορτης δεν με απασχολει,απο μικρη εβρισκα πιο σημαντικα τα γενεθλια που ειναι "ατομικη" γιορτη.Ενα ονομα που αρεσει πολυ στον αντρα μου ειναι ελπιδα.Κοριτσια ξερετε τι ευρεσιτεχνια εχω σκεφτει που θα με κανει πλουσια?Ανιχνευτη πιπιλας.Αληθεια αν υπηρχε θα αγοραζα.Μετα απο πεντε πιπιλες που κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι,καταληγω καθε βραδυ να ψαχνω πανικοβλητη εστω για μια με τη δαναη αο πισω μου να μονολογει "μιμι μιμι".Εσεις το παθαινετε;Νοβεμπερ τι εκανες τελικα με το θεμα πανα της μικρης σου?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Και εγω ειχα μπει στις μαμαδες Σεπτεμβρη και ειχα ευχηθει στις αρχες που ανοιχτηκε το θεματακι και στις Οκτωβρη.....μεχρι να γεννησουμε δηλαδη,γιατι μετα δεν θα προλαβαινουμε ουτε στον εαυτο μας να γραφουμε χιχιχιχιχι.Μετρας βδομαδες???

Εγω αγαπητη μου στις προηγουμενες εγκυμοσυνες μετραγα τις μερες!!!:evil::evil:Ποσο ψυχοφθορο Θεε μου!!!σαν το φανταρο που εκτειει την ποινη του.Ετσι ειναι πραγματικα ατελειωτο,ενω αν κανεις καμια 5αρια παιδια να δεις πως ξεχνας να μετρας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ μακάρι αν φτάσω σε αυτό το σημείο που να μην σκέφτομαι και να είμαι χαλαρή..Το προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.:roll:

Όντως σαν φαντάρος χα!χα! Κάθε Σάββατο αλλάζω εβδομάδα οπότε εκεί κατά την Τετάρτη Πέμπτη σκέφτομαι πάει και αυτή..

Αν ανοίξει ο καιρός και αρχίσουμε τις βολτίτσες πιστεύω να αλλάξει κάπως αυτό. Εσύ με τα παιδάκια σου τρέξιμο όλη μέρα δεν πιστεύω να προλαβαίνεις να αγχωθείς και πολύ..:cool::cool::cool:

Καλή συνέχεια λοιπόν, με λιγότερο άγχος για όλες μας!!!:wink:

ΦΙλάκια σε όλες!!! Θα τα ξαναπούμε!!! ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αχ μακάρι αν φτάσω σε αυτό το σημείο που να μην σκέφτομαι και να είμαι χαλαρή..Το προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.:roll:

Όντως σαν φαντάρος χα!χα! Κάθε Σάββατο αλλάζω εβδομάδα οπότε εκεί κατά την Τετάρτη Πέμπτη σκέφτομαι πάει και αυτή..

Αν ανοίξει ο καιρός και αρχίσουμε τις βολτίτσες πιστεύω να αλλάξει κάπως αυτό. Εσύ με τα παιδάκια σου τρέξιμο όλη μέρα δεν πιστεύω να προλαβαίνεις να αγχωθείς και πολύ..:cool::cool::cool:

Καλή συνέχεια λοιπόν, με λιγότερο άγχος για όλες μας!!!:wink:

ΦΙλάκια σε όλες!!! Θα τα ξαναπούμε!!! ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥

εχεις δικιο Κοριτσακι! και εγω στις 2 πρωτες μετρουσα βδομαδες! τωρα τπτ ουτε και ασχολουμε ουτε και βιαζομαι να σου πω απλα την απολαμβανω γιατι πιθανον θα ειναι και η τελευταια μου Με το καλο το μωρακι σου!! :D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...