Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελή δεν είσαι, χαχα...εγώ πλέον ηρέμησα, περιμένω την 20ή εβδομάδα να είναι κάτι στάνταρ γιατί αυτά τα χαζοκουνήματα που νιώθω μου σπάνε τα νεύρα που δεν είναι κάτι ξεκάθαρο...Είμαστε δυο τρελές λοιπόν!:tongue:

Καντες 3 τις τρελες εκει που 2 μερες τον ενιωθα η τουλαχιστον νομιζα τωρα ακουσιες κινησουλες που δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι το νινι απορω τα κοριτσια πως το νιωθουν που ειναι μολις 15-16 εβδομαδων το παχος της μαμας παιζει ρολο??? :roll::roll:

79o6p3.png

Από την άλλη 25 εκατοστά πράμα λέει το τικεράκι να μην παίρνουμε χαμπάρι??έλεος πια:evil::evil::evil:

Καπου διαβασα οτι επειδη εμας που ειμαστε τριτομανουλες και βαλε η μητρα ειναι ποιο ξεχειλωμενη και δυσκολα τα ακουμε! 25 εκατοστα αλλα τι να σου κανουν 250 γραμμαρια βρε τι κλωτσια να δινει τι δυναμη να εχει???

Στο β επιπεδου του γιου μου (του πρωτου) ειχα παει 22 εβδομαδων και οταν ειπα στον εμβρυολογο οτι τωρα ποια τον νιωθω μου ειπε εννοειτε! το παιδι δεν ειναι δυνατον να το νιωθουμε αν δεν παει 400 γραμμαρια!:roll::roll:

79o6p3.png

Καπου διαβασα οτι επειδη εμας που ειμαστε τριτομανουλες και βαλε η μητρα ειναι ποιο ξεχειλωμενη και δυσκολα τα ακουμε! 25 εκατοστα αλλα τι να σου κανουν 250 γραμμαρια βρε τι κλωτσια να δινει τι δυναμη να εχει???

Στο β επιπεδου του γιου μου (του πρωτου) ειχα παει 22 εβδομαδων και οταν ειπα στον εμβρυολογο οτι τωρα ποια τον νιωθω μου ειπε εννοειτε! το παιδι δεν ειναι δυνατον να το νιωθουμε αν δεν παει 400 γραμμαρια!:roll::roll:

Κι εγώ τι νιώθω τότε βρε κορίτσια; Είμαι και πρωτομανουλα, είμαι και μόλις 17 εβδ.

Πείτε μου ότι είναι ιδέα μου να τρελαθω!

c8i6p2.png

Κι εγώ τι νιώθω τότε βρε κορίτσια; Είμαι και πρωτομανουλα, είμαι και μόλις 17 εβδ.

Πείτε μου ότι είναι ιδέα μου να τρελαθω!

Μωρε ιδεα σιυ δεν θα ειναι,! ο εμβρυολογος δεν εχει μεινει ποτε εγκυος χιχιχιχιχι:D:D:D απλα κουβεντα να γινεται αποψεις ανταλλασουμε πιστευω οτι εχει να κανει στο μωρο και το ποσο ενεργητικο ειναι! η θεση που εχει ολα αυτα...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μωρε ιδεα σιυ δεν θα ειναι,! ο εμβρυολογος δεν εχει μεινει ποτε εγκυος χιχιχιχιχι:D:D:D απλα κουβεντα να γινεται αποψεις ανταλλασουμε πιστευω οτι εχει να κανει στο μωρο και το ποσο ενεργητικο ειναι! η θεση που εχει ολα αυτα...

Οχι γιατί αμα είναι ιδέα μου και το νιώθω τόσο συχνά, κάντε μας τέσσερις τις τρελές κι εγώ θα έχω τα σκήπτρα!:D

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε; έχω μέρες να μπω.. διαβασα τα νέα σας, όλα καλά και χάρηκα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έμαθαν το φύλο του παιδιού! Τα αγόρια μας τρώνε προς το παρόν.. κόντρα στις στατιστικές που θέλουν τα κορίτσια πιο πολλά.

Ευαγγελία, Αντωνία, Chrocket, δεν πιστεύω να ναι ιδέα σας.. τι ωραία που αρχίσατε να το νιώθετε το μωράκι! Κι εγώ το περιμένω, κάποιες φορές, πολύ λίγες, νομίζω ότι το νιώθω σαν ένα χτύπημα χαμηλά κάτω από τον αφαλό. αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη.. μιας και είναι το πρώτο μου δεν καταλαβαίνω τι νιώθω ακριβώς..

Λοιπόν, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να αλλάξουμε γιατρό γιατί ο γιατρός που πήγαινα ως τώρα (έχουμε πάει 4 φορές ως τώρα), συμπαθής αλλά πολύ βιαστικός και με αυτή τη βιασύνη δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, χώρια του ότι δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο καθόλου εύκολα. Επίσης, επειδή ο συγκεκριμένος γιατρός συνεργάζεται μόνο με ιδιωτικά μαιευτήρια, το Ρέα κυρίως το σκεφτόμουν αρκετά ότι θα ταν καλύτερα να γεννούσα σε Δημόσιο Μαιευτήριο, εκεί θα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έτσι, επικοινωνησα με μια φίλη μας που εργάζεται στο Έλενα, μαία και μου σύστησε τον Κονδυλιό Αντώνη. Και θα πάμε την Τετάρτη για το 1ο μας ραντεβού με τον νέο μας γιατρό!!

Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Έλενα γενικώς μόνο στο κομμάτι της επισκληριδίου είναι αρνητικοί και δεν κάνουν παρά μονο στην περίπτωση που έχεις συννενοηθεί με τον αναισθησιολόγο.

Τι λέτε εσείς; Τον γνωρίζει καμιά κοπέλα που γέννησε στο Έλενα;

Καλή εβδομάδαααααα!

γεια σας κοριτσια!

βλεπω μια ωραια σειρα που εχει να κανει με γεννες το ''επειγοντως την μαμμη''διαδραματιζεται στην αγγλια του 50 και βλεπεις τι γινοταν τοτε χωρις καθολου τεχνολογια και με λιγα μεσα.αν θελετε να ριξετε μια ματια:

http://online-movies.cc/?go=movie&id=393

εγω κοριτσια για τα δημοσια νοσοκομεια δεν εχω και την καλυτερη αποψη.. η εμπειρια μου απο γιατρους τους (αρεταιϊο)δεν ηταν καλη,για γυναικολογικο βεβαια θεμα οχι μαιευτικο..εγω βεβαια εχω αλλαξει και 5 γυναικολογους γι αυτο το προβλημα γιατι ολοι εκαναν πειραματα νομιζω..

εχω ακουσει παντως οτι στο αλεξανδρα θεωρειται καλο αλλα βλεπω οτι ολες προτιματε το ελενα..εγω γι'αυτο ειχα δει στην τηλεοραση καποτε οτι μπηκε μια λεει μεσα και πηρε ενα μωρο χαλαρα και εφυγε με ταξι.νομιζω την βρηκαν μετα.εγω αποφασισα να εχω για την εγκυμοσυνη αυτον τον γιατρο που μου ελυσε το προβλημα που ειχα..

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας κοριτσια!

βλεπω μια ωραια σειρα που εχει να κανει με γεννες το ''επειγοντως την μαμμη''διαδραματιζεται στην αγγλια του 50 και βλεπεις τι γινοταν τοτε χωρις καθολου τεχνολογια και με λιγα μεσα.αν θελετε να ριξετε μια ματια:

http://online-movies.cc/?go=movie&id=393

Εγώ τρελαίνομαι για ξένες σειρές, οπότε θα το δω σίγουρα! Ξέρεις αν η σειρά έχει ολοκληρωθεί ή αν παίζεται ακόμη;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Marouskaki...την Τεταρτη!!!!Ααααχχχχ....πόσο το θέλω να το ακούσω απο το στομα του γιατρου δεν λεγεται!!!! Και γω βρε κοριτσια ντρέπομαι που τις περισσότερες φορες δεν βαζω στο μυαλο μου καν οτι μπορει να εχω κοριτσακι...αλλα μονο αγορι!Ακομη και στον υπνο μου αγορια βλεπω οτι κανω....ειναι οτι παντα ηθελα εναν αδελφο ή ενα γιο και μεχρι στιγμη δεν μου εκατσε :rolleyes: Σιγουρα το γερό να είναι πάνω απ ολα εχει σημασία αλλα εναν ζουζουνακο τον θελω πολυ...μιας και την κορακλα την εχω ηδη :D

οσο για τα νοσοκομεια....εγω γεννησα στο Ρεα και ειμαι παααααααααρα πολυ ευχαριστημενη απ ολη την διαμονη αλλα και τον τοκετο και περιμενα πως και πως την στιγμη να γεννησω ξανα για να ξαναπαω! Την ιδια εποχη γεννησε και μια φιλη μου στο Ελενα και δεν μου αρεσε καθολου ουτε το νοσοκομειο αλλα και το κλιμα....το μωρο το ειχαν συνεχεια διπλα της...εκεινη ηταν ρακος γιατι ειχε κανει κεσαρικη και ολοι οσοι πηγαιναν επισκεψη εβλεπαν το μωρακι....ασε που ζητουσε να την βοηθησουν για τον θηλασμο και δεν ειχε την βοηθεια που επρεπε απο τις μαιες...τι να πω...ισως και να ετυχε σε εκεινη....

Θεμα ταξιδια....εχω παει Παρισι, Βιενη,Ιταλια, Βενετια και Κωστ/πολη...αλλα ολα πριν την πρωτη εγκυμοσυνη μου εκτος απο Κωστ/πολη που πηγα φετος 4 ημερες με τον αντρα μου....ολα εχουν την ομορφια τους αλλα θελουν πολυ περπατημα και τωρα βαριεμαι να παω ακομη και εντος Ελλαδας εκδρομη....δεν μου κανει και ο καιρος....θελω να χουχουλιαζω....προτιμω την ανοιξη και το καλοκαιρι :D

Θεμα ακουσμα μωρου....εγω κοριτσακια μου το ακουσα 12η εβδομαδα και ειμαι σιγουρη...την κορη μου την ακουσα 16η με 17η εβδομη...βεβαια οι κινησεις ειναι πολυ ηπιες αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!Οσο περναει ο καιρος το ακουω περισσοτερο και πιο εντονα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D:D:D

Είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου αλλά επειδή η ΠΗΤ είναι 5/9 μπορεί να βγεί και Αυγουστιάτικο το μωράκι μου...Σκέφτηκα να πω ένα γειά!!!

Γειααά!!!!!!!!:D:D:D:D

Σας διάβαζα το διάστημα πριν ανοίξουν οι μανούλες Σεπτεμβρίου και κάποιες από εσάς σας ξέρω λιγουλάκι! Αλήθεια κορίτσια μήπως ξέρετε αν η πητ συμβαδίζει και πολύ? Σαν να πήρε το αυτι μου πως συνήθως το μωράκι έρχεται νωρίτερα, τουλάχιστον μια εβδομάδα, το έχετε ξανά ακούσει?

Φιλάκια σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D:D:D

Είμαι στις μανούλες Σεπτεμβρίου αλλά επειδή η ΠΗΤ είναι 5/9 μπορεί να βγεί και Αυγουστιάτικο το μωράκι μου...Σκέφτηκα να πω ένα γειά!!!

Γειααά!!!!!!!!:D:D:D:D

Σας διάβαζα το διάστημα πριν ανοίξουν οι μανούλες Σεπτεμβρίου και κάποιες από εσάς σας ξέρω λιγουλάκι! Αλήθεια κορίτσια μήπως ξέρετε αν η πητ συμβαδίζει και πολύ? Σαν να πήρε το αυτι μου πως συνήθως το μωράκι έρχεται νωρίτερα, τουλάχιστον μια εβδομάδα, το έχετε ξανά ακούσει?

Φιλάκια σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

γεια σου Κασσιόπη! εγω εχω 5/8.εχω ακουσει πως αν κανεις προγραμματισμενη καισαρικη στην κανουν 2 βδομαδες πριν..και οτι ο φυσιολογικος τοκετος μορει να παει και αρκετες μερες μετα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλα να μην το πει σε σενα(ασε που εμενα αυτα μου φαινονται λιγο τραγικα Εχω βλεπεις πολυ καλη σχεση με την κουνιαδα μου)

αλλα ουτε στον αδερφο της να μην το πει???

Μου κανει εντυπωση που δεν εχετε ξανασυναντησει περιπτωσεις καφριλας και γαιδουριας!!που ζω αραγε?? Σε αλλον πλανητη??εδω η μανα δεν μιλαει στο παιδι και το παιδι στη μανα,απτην κουνιαδα περιμενετε προκοπη??:confused::confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καντες 3 τις τρελες εκει που 2 μερες τον ενιωθα η τουλαχιστον νομιζα τωρα ακουσιες κινησουλες που δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι το νινι απορω τα κοριτσια πως το νιωθουν που ειναι μολις 15-16 εβδομαδων το παχος της μαμας παιζει ρολο??? :roll::roll:

Αλλη μια τρελη θελετε στην παρεα σας?Ουτε νιωθω ουτε δεν νιωθω!!!Αστα να πανε..

Εσυ λες για τα κοριτσια που ειναι 15-16 εβδομαδων,εδω 2-3 ειπανε οτι το νιωσανε απο 12 εβδομαδων:roll::roll::roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...