Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Meldan και Marouskaki: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Συμβουλές και νουθεσίες ακούω από όλους (συγγενείς, φίλους και γνωστούς). Για τους πολύ δικούς μου ανθρώπους, δείχνω απεριόριστη κατανόηση και το γυρνάω συνεχώς στην πλάκα. Για τους άλλους κάνω υπομονή γιατί γενικά από την φύση μου δεν θέλω να αποπαίρνω τους άλλους. Αλλά φοβάμαι μην με το καιρό που λένε ότι φέρνει εναλλαγές διάθεσης η εγκυμοσύνη αρχίζω να αγριεύω σε μερικούς. Γιατί πραγματικά γίνονται κουραστικοί! Και μεγάλη κουβέντα δεν θέλω να πω, αλλά σαν το ένστικτο της μάνας δεν έχει. Κανείς δεν ξέρει περισσότερο τι είναι καλύτερο για το έμβρυο από την ίδια την γυναίκα.

χρυσοδήμητρα: Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όλα καλά να πάνε, να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείς το νέο σου παιδάκι! Όσον αφορά την χοριακή, όλοι οι γιατροί λένε πως πρόκειται απλώς για νούμερα τα οποία διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα αλλά και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη στην ίδια γυναίκα. Από μόνη της δηλαδή μια μέτρηση δεν μπορεί να σου πει κάτι. Πάντως σε όποια μέρα και αν είσαι, είναι πολύ καλή μέτρηση. Εγώ, για παράδειγμα, πρώτη χοριακή είχα 367 μονάδες. Κάνε και μια δεύτερη μέτρηση σε καναδυο μέρες και αν οι τιμές έχουν αυξηθεί, να είσαι σίγουρη πως όλα βαίνουν καλώς!

vagelio: Από όσο ξέρω στις 6+ εβδομάδες πάμε πρώτη επίσκεψη για υπέρηχο. Και γενικά όσο περισσότερο το καθυστερήσεις, τόσο το καλύτερο. Από την άποψη του να μπορέσεις να δεις περισσότερα πράγματα. Στις 5 εβδομάδες τα έμβρυα έχουν μέγεθος σουσαμιού για αυτό και είναι δύσκολο να δεις το οτιδήποτε... Μην αγχώνεσαι και κάνε λίγη υπομονή. Οι μέρες θα περάσουν πριν το καταλάβεις!

loveisintheair: Περαστικούλια στο παιδάκι σου και να μην νιώθεις καθόλου τύψεις! Σε μερικούς μήνες με τις κλωτσιές που θα ρίχνει θα είναι αδύνατο να το ξεχάσεις! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετα απο ενα διαλλειμα 3 ωρων περιπου αναρωτιεμαι: θα προλαβω να κατσω να γραψω τιποτα?σκουπιζω,σφουγγαριζω εμετους,πλενω σεντονια,κουβερτες....Ωχ Θεε μου προβλεπετε μεγαλη νυχτα.Και εχω κατι ναυτιες,απιστευτες.Ζαλιζομαι κιολας.Εσεις ζαλιζοσαστε κοριτσια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα σας και παλι φιλες μου!!!!:D

με βαση την τελευταια περιοδο 9/11/2014 και ενα αστατο κυκλο που αλλοτε εχει φτασει και τις 40 μερες!!!!! εχω τελικη ημερομηνια νομιζω 16 η 15 αυγουστου??ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων νομιζω....ο γιατροσ μου ειπε να παω τη τριτη!!!!

κοριτσια αγχος .....τν κορη μου να σημειωσω τη γεννησα προωρα 32 εβδομαδων οποτε καταλαβαινετε το ποοοοσο αγχος εχωωω!!:confused:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Χρυσαδήμητρα να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω... κι εγώ με το μωρό είχα θέματα απ' τον 6ο είχε υπολειπόμενη ενδομήτρια ανάπτυξη είχε φτάσει 2η εκατοστιαία θέση... άθλια ΝΣΤ με 80-115 παλμούς και τελικά τον γέννησα με τα χίλια ζόρια 37+3 και μπήκε ΜΕΝΝ σαν πολύ βαρύ περιστατικό με τρελή ταχύπνοια διασωληνώθηκε ήταν σε καταστολή 10 μέρες με παρεντερική σίτιση και τον πήραμε 3 βδομάδες μετά ευτυχώς υγιέστατο.... φαντάζομαι καταλαβαίνεις άγχος κι εγώ...είχα και μία βιοχημική πριν 2 μήνες ... και μετά απ' όλα αυτά μου λέει κι ο γιατρός χθες οτι δεν βλέπει έμβρυο κι έχω σαλτάρει:confused: Να είμαστε αισιόδοξες μόνο αυτό....

UQTep2.png

Xgjmp2.png

σε καταλαβαινω εμεις 36 μερες στη ΜΕΝΝ ξερω καλα τι θα πει προωροτητα!!!βεβαια εγκυμοσυνη απο εγκυμοσυνη διαφερει!!!ολα θα μας πανε τελεια!!!!ας ειμαστε αισιοδοξες!!

εχω και εγω αγχος για τον υπερηχο της τριτης μακαρι να πανε ολα καλα!!:wink:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα ολες ειμαστε καπως περιεργα μου φαινεται.Love και Νονemberain σας καταλαβαινω απολυτα.Εδω και μια εβδομαδα εχω αρρωστη τη μεγαλη η οποια ειναι καλυτερα ευτυχως μονο με σιροπια.Απο χθες αρχισε να ναι χαλια κι η μικρη με αποκορυφωμα το βραδυ.Στις εφτα το πρωι κατορθωσε νσ κοιμηθει συνεχομενα η ψυχουλα μου,μαζι κι εγω κι ο μπαμπας της.Το πρωι πηγαμε παιδιατρο κι εχρι ακροαστικα.Μασκες,σταγονες και αντιβιωση.Τι να κανουμε, ειναι δυσκολα αλλα περαστικα οποτε ολα καλα.Το απογευμα ειχαμε τη χριστουγεννιατικη σχολη της Μελινας στον παιδικο.Δεν ειναι ακριβως παιδικος,ειναι ενα παιδικο εργαστηρι και πηγαινει καθε μερα9-12.Τωρα ειναι στο γηπεδο στον Παναθηναικο με το μπαμπα της.Πρωτη φορα την πηρε.Μιλησαμε πριν λιγο κι ηταν ξετρελαμενη.Πτωμα θα γυρισει μετα απ ολα αυτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Βαγγελιω μου σε νιωθω που εισαι αγχωμενη.Και γω θα ημουν στη θεση σου.Οταν τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα και πρεπει να περιμενεις καποιες μερες για να ξεκαθαρισει το τοπιο ειναι δυσκολο.Παντως το καλοκαιρι το ζησε ετσι οπως μας τα λες και μια φιλη μου κι ολα πηγαν καλα.Ηταν οντως πολυ νωρις και το οτι φανηκε ο σακος μου φαινεται ενθαρρυντικο.Εχεις και τις σκιες του παρελθοντος να σε κυνηγανε και βαζεις με το μυαλο σου χιλια δυο.Πιστευω παντως οτι θα χεις καλα αποτελεσματα.Σε μια συναντηση στον παιδικο μας ειπε η παιδοψυχολογος ποσο οδυνηρη ειναι η διαδικασια της θερμοκοιτιδας για τη μητερα αλλα και για το παιδι.Επηρραζεται μας ειπε η ψυχολογια του βρεφους και αυτα καταγραφονται στο υποσυνειδητο.Καποτε μπορει ολα αυτα να μου ακουγονταν υπερβολικα τωρα ομως με την ευαισθησια της μανας τα πιστευω .

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Love σκεφτομαι αυτο που ειπες για τη διαφορα πρωτης και δευτερης εγκυμοσυνης.Την πρωτη φορα ειναι παντα στο μυαλο σου γιατι ουσιαστικα απ τη στιγμη που παιρνεις το θετικο τεστ γινεται ο σκοπος της ζωης σου.Στη δευτερη παλι αγωνιας και θελεις ολα να πανε καλα αλλα ο σκοπος της ζωης σου ειναι το πλασματακι που ηδη υπαρχει.Εχω ακουσει πολλα κοριτσια να λενε οτι οταν γεννησαν το δευτερο του εδιναν πιο πολυ προσοχη και χρονο κι αυτο ενταξει ισως συμβαινει εκ των πραγματων γιατι ειναι τοσοδουλι κι εχει την αναγκη σου.Παντως εγω κοριτσια το βιωσα λιγο διαφορετικα.Ενιωθα για καποιους μηνες οτι οι τρεις μας ημασταν πολυ δεμενοι,ηδη οικογενενεια και η μικρη προσπαθουσε να ενσωματωθει.Ενιωθα καμια φορα στεναχωρημενη γιατι ηθελα χρονο μονη μου με την Μελινα και δεν τον ειχα.Ολα αυτα βεβαια γυρω στον εκτο εβδομο μηνα αλλαξαν σταδιακα και τωρα νιωθω και τη Δαναη αναποσπαστο κομματι μας.Τωρα παλι τα ιδια σκεφτομαι και για το τριτο παιδακι.Μηπως ειναι πολυ νωρις?Μηπως δεν εχω προλαβει να δωσω στη Δαναη οσα πρεπει και της αξιζουν?Απο την αλλη σκεφτομαο οτι χαριζοντας τους αδελφακια και μια μεγαλη σταθερη οικογενεια ειναι μακροπροθεσμα ο τι καλυτερο και ξεαγχωνομαι.Πειτε κι εσεις τι σκεφτεστε Μαρουσκακι,crochetmania,novemberrain που εχετε περισσοτεα παιδακια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Magda καλως ηρθες στην παρεα μας.Αγχωμενη κι εσυ ε?Ποτε εχεις ραντεβου για καρδουλσ?Στο πινακακι βλεπω οτι εχεις την πιο συντομη ΠΗΤ κι εγω την τελευταια.Λες οντως με το καλο μα ανοιξεις το χορο των γεννητουριων?Καλα νωρις ειναι ακομη αλλα ειπα να δωσω μια νοτα αισιοδοξιας γιατι σημερα ειμαστε ολες κουρασμενες,αγχωμενες,προβληματισμενες.Evangelia kapa συμφωνω κι εγω για τις ενεσεις και καλα εκανες που πηρες κι αλλες γνωμες.Ο γιατρος που στις συστησε μεχρι ποτε θα σε παρακολουθει?Του πες τελικα οτι δε θα τις κανεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μετα απο ενα διαλλειμα 3 ωρων περιπου αναρωτιεμαι: θα προλαβω να κατσω να γραψω τιποτα?σκουπιζω,σφουγγαριζω εμετους,πλενω σεντονια,κουβερτες....Ωχ Θεε μου προβλεπετε μεγαλη νυχτα.Και εχω κατι ναυτιες,απιστευτες.Ζαλιζομαι κιολας.Εσεις ζαλιζοσαστε κοριτσια?

Χαλια ειμαι και εγω !!!!! δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι Ναυτιες και ζαλαδες!!!!! ουφ και γιαυτο χανομαι,επαθε και ο μεγαλος θλαση στο γονατο και τρεχαμε στους γιατρους!

79o6p3.png

Magda καλως ηρθες στην παρεα μας.Αγχωμενη κι εσυ ε?Ποτε εχεις ραντεβου για καρδουλσ?Στο πινακακι βλεπω οτι εχεις την πιο συντομη ΠΗΤ κι εγω την τελευταια.Λες οντως με το καλο μα ανοιξεις το χορο των γεννητουριων?Καλα νωρις ειναι ακομη αλλα ειπα να δωσω μια νοτα αισιοδοξιας γιατι σημερα ειμαστε ολες κουρασμενες,αγχωμενες,προβληματισμενες.Evangelia kapa συμφωνω κι εγω για τις ενεσεις και καλα εκανες που πηρες κι αλλες γνωμες.Ο γιατρος που στις συστησε μεχρι ποτε θα σε παρακολουθει?Του πες τελικα οτι δε θα τις κανεις?

Καλημέρα meldan! O γιατρός αυτός θα με παρακολουθεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου, αν και στο ενδιάμεσο θα πηγαινοέρχομαι εξωτερικό και θα με βλέπει και ο Γερμανός γιατρός. Καρδούλα θα ακούσουμε με τη νέα χρονιά εκεί γιατί θέλω να είναι και ο άντρας μου. Δεν τον έχω δει ακόμα να του πω οτι δεν θα τις κάνω. Τον εμπιστεύομαι και με παρακολουθεί χρόνια, αλλά κάθε γιατρός εχει τις μεθόδους του και τα πιστεύω του, κι εμείς οι ασθενείς έχουμε κάθε δικαίωμα για δεύτερη και τρίτη γνώμη και στο τέλος να αποφασίζουμε αυτό που νομίζουμε καλύτερο.

Πάντως αν μπεις στο χορό θα χορέψεις, τώρα το συνειδητοποιώ. Άπαξ μανούλα αρχίζουν και δεν τελειώνουν οι προβληματισμοί και τα άγχη. Τώρα αγχώνομαι να πιαστεί καλά το σποράκι, μετά να γεννηθεί υγιές, αύριο μεθαύριο θα αγχώνομαι να βρει δουλειά! Kαι δεν έχει τελειωμό. Απίστευτο συναίσθημα να βάζεις κάποιον άλλο πάνω απο σένα για το υπόλοιπο της ζωής σου.

c8i6p2.png

Καλέ δεν ξέρω να ξεματιάζω να σας ξεμάτιαζα όλες!!Τι μελαγχολία κι απαισιοδοξία έχει πέσει στις μανούλες Αυγούστου??:roll::roll::roll: Το παρελθόν είναι παρελθόν, τίποτα δεν προδικάζει πώς θα είναι η νέα εγκυμοσύνη μας...Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Ούτε αν αγχωθούμε θα το αποτρέψουμε ούτε τίποτα.Γι΄αυτό ζούμε την κάθε μέρα της εγκυμοσύνης και τη χαιρόμαστε ως δώρο που μας χαρίστηκε.Το αποτέλεσμά της καμιά δεν μπορεί να το επηρεάσει οπότε...:wink::wink::wink: Όσο για τα συναισθήματα για κάθε μας παιδάκι....Εξαρτάται από το παιδί, την ιδιοσυγκρασία του γονέα, τις ιδιαίτερες συνθήκες... Η κουμπάρα μου ποτέ δεν ξεπέρασε την αδυναμία στη μεγάλη της κόρη, που είναι πιο ευαίσθητη σε αντίθεση με τη μικρή που είναι τσαούσα και τα καταφέρνει σε όλα. Εγώ έχω μια αδυναμία στον πρώτο γιατί με έκανε μάνα κι αυτό δεν θα αλλάξει όσα παιδιά κι αν κάνω, σωστά?Στο δεύτερο έχω αδυναμία γιατί είναι ο μεσαίος, ο αδικημένος μας, το σαντουιτσάκι μας που κάποτε ήταν ο μικρός και ξαφνικά δεν είναι ούτε μικρός ούτε μεγάλος, αλλά τι είναι?Μπερδεύτηκε!Στο μικρό έχω αδυναμία γιατί από 13 μηνών και ως 3 χρόνων έκανε κάθε μήνα ωτίτιδες, περάσαμε του Χριστού τα πάθη ως οικογένεια, πέρασε κι αυτός νοσοκομεία, τρυπήματα τεσπα, παρελθόν ...αλλά νομίζω καταλάβατε τι θέλω να πω ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Χρύσα το πινακάκι θα το φτιάξω τη Δευτέρα από το γραφείο οκ?Καλό σκ κορίτσια, να προσέχετε και περαστικά στα μικρά.Κι εμάς έκανε ο μεσαίος ωτίτιδα χθες πρώτη φορά στα 7 χρόνια...Ένα βράδυ κι εγώ δε σηκώθηκα για το μικρό και με σήκωσε ο μεσαίος, την τύχη μου!!

Καλημέρα Ευαγγελία, μαζί γράφαμε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καμιά φορά κι εγώ ζαλίζομαι, αλλά βασικά τις αναγούλες έχω κάθε 15.00-20.00 το απόγευμα!Πρωινές ναυτίες σου λένε μετά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμενα η Δαναη μετα απ τον βομβαρδισμο φαρμακων μου φαινεται καπως καλυτερα.Το βραδυ ειχαμε κανονισει να βγουμε με τρια ζευγαρια φιλους μας σε μεζεδοπωλει με ζωντανη μουσικουλα.Ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βγουμε χωρις παιδια.Εχει προσφερθει ο μπαμπακας μου να ερθει για τα κοριτσια.Βεβαια πρωτα θα τις κοιμισω και μετα θα φυγουμε γιατι αλλιως το πιο πιθανο ειναι να τον κοιμισουν αυτες!Τωρα κοιμουντσι και οι δυο για μεσημερι κι αυτος ο υπνος ειναι κρας τεστ.Αν η Δαναη κοιμ χωρις βηχα και κλαματα μαλλον ετσι θα ναι και το βραδυ οποτε θα βγουμε.Αλλιως ακυρο και με περιμενει αλλη μια οικογενειακη βραδια αγκαλια με τους ορους και το ξεβουλωτηρι!Για πειτε βρε ολες σας τι σχεδια εχετε για τα Χριστουγεννα?Εμεις περιμενουμε φιλους και κουμπαρους με τα παιδακια τους την παραμονη στο σπιτι μας και ανημερα θα παμε στην αδελφη μου οπως παντα γιατι γιορταζει κι ο αντρας της.Μπαινω και ψαχνω συνταγες μηπως φτιαξω φετος κατι διαφορετικο.Ως τωρα βρηκα κοτσια με πατατες και λαχανικα στη γαστρα και κολοκυθα γεμιστη με ρυζι και διαφορα καλουδια της Αργυρως.Σκεφτομαι και καμια αλμυρη ταρτα και ψαχνω αλλα δυο κρεατα.Φιλια σε ολες.Αντε να ανεβαινει η ομαδα-θα κανουμε Χριστουγεννα εγκυουλες-το χατε φανταστει?Εγω οχι.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...