Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Απορια....χαζη μαλλον...αλλα τι νιωθετε στις συσπασεις?????????

καλημερα!

οταν νιωθω εγω προσωπικα συσπασεις πετρωνει χαμηλα η μητρα για ενα δυο δευτερολεπτα...εκεινη την στιγμη νιωθω καπως αβολα δε ξερω πως αλλιως να το πω....το θεμα ειναι να μην ειναι επαναλαμβανομενες ...κ οχι πανω απο 3 μου ειπε την ωρα...οταν ξαπλωνω ειμαι ενταξει παντως....:(

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...νομιζω οτι τα τραβηγματα ειναι φυσιολογικα...μεγαλωνει το μωρακι μας και η μητρα μας κοτιτδια!

Σημερα εφτιαξα ζεστη ψαροσουπα με φρεσκα μπακαλιαρακια..μιαμ μιαμ

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα μανουλες.Τι κανετε?Εμεις σημερα ως τωρα εχουμε μια ευκολη,ομορφη μερα.Τα κοριτσια παιζουν αρμονικα ευτυχως κι εγω σιδερωνω γιατι τα χα παρατησει αρκετα και μαζευτηκαν.Αν ομως ειναι ησυχες και με αφηνουν δε με χαλανε πολυ οι δουλειες,εφτιαξα και καφεδακι κι ολα καλα.Το μεσημερι θα κοιμισω τη μικρη και θα παω με τη μελινα θεατρακι.Πιο πολυ χαρα εχει κανει που δε θα κοιμηθει το μεσημερι παρα για το ιδιο το θεατρο.Κοριτσακια πιλλες μαζευτηκατε με ενοχλησεις και συσπασουλες.Οι ενοχλησεις φυσιολογικες νομιζω αλλα αν ειναι συσπασεις να μιλατε με τους γιατρους.Μην τις αφηνετε γιατι ειναι νωρις.Χθες βγηκα με τον αντρουλη μου,τα βρηκαμε αμεσως ευτυχως και περασαμε πολυ ωραια.Μιλησαμε πολυ και καναμε ονειρακια για την καινουρια μας μπεμπουλα.Νιωθω τοσο χαζη που χα απογοητευτει,τωρα ανυπομονω να τη δω και αρχισε να μου αρεσει η ιδεα του ροζ.Λιτσακι περασατε τελεια?Η πραγα ηταν το πρωτο μας ταξιδι στο εξωτερικο,ανυπαντροι ακομη κι αν και καναμε πολλα ταξιδια απι τοτε,η πραγα ειναι ενα απ τα αγαπημενα μου.Πολυ περπατημα εχει παντα το εξωτερικο αλλα ειναι τελεια να βλεπεις νεα μερη ε?Εγω τωρα θα θελα πολυ ενα ταξιδι στην βαρκελωνη.Δεν εχω παει αλλα εχω τρελαθει απο φωτογραφιες φιλων.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

και εμεις μεχρι τωρα εχουμε παει αρκετα ταξιδακια. στην αρχη σκεφτομασταν και εμεις βαρκελωνη αλλα ηταν τα διπλασια λεφτα.. πολυ ωραια και ρομαντικα στη πραγα σα παραμυθι

UstLp3.png

Εσεις βρε μαρουσκακι ειπατε εντελει στην πεθερα για το μωρο ?Η κουνιαδα τελικα ειναι εγκυος?

Το είπε ο ανήρ πριν κανα μήνα...Για την κουνιάδα δεν ξέρω.Δεν πήρε να ευχηθεί ακόμη οπότε μάλλον είναι κι αυτή, άρρωστη κατάσταση, τι να πω....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Το είπε ο ανήρ πριν κανα μήνα...Για την κουνιάδα δεν ξέρω.Δεν πήρε να ευχηθεί ακόμη οπότε μάλλον είναι κι αυτή, άρρωστη κατάσταση, τι να πω....:roll:

Καλα να μην το πει σε σενα(ασε που εμενα αυτα μου φαινονται λιγο τραγικα Εχω βλεπεις πολυ καλη σχεση με την κουνιαδα μου)

αλλα ουτε στον αδερφο της να μην το πει???

79o6p3.png

Πριν βρω τη λίστα και βλαψω ροζ το Χριστινάκι μας (συγχαρητήρια για την κόρη!!!) ας πατήσω κι έναν σχολιασμό χαχα!

Μαριάνθη, η φαγούρα είναι γκαραντί από το τέντωμα του δέρματος και ναι, στην εγκυμοσύνη, πολλά είναι εκτός ελέγχου για μας, αλλά τα ελέγχουν οι ορμόνες!;)

Αντωνία μου, πολύ χαίρομαι που είστε οκ με τον ανήρ, αλλά πιο πολύ χαίρομαι που άρχισες να συνηθίζεις στην ιδέα της τρίτης κοράκλας.Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι άλλες αλλά εγώ καταλαβαίνω απόλυτα πώς ένιωθες (απογοήτευση από τη μια και τύψεις από την άλλη), αλλά τι να κάνουμε κάποιες είστε γεννημένες κοριτσομάνες και κάποιες αγορομάνες-τέλος!;)Από ονόματα κι εγώ το Ηλιάννα διαλέγω μου αρέσουν και τα άλλα δυο αλλά αυτό γιορτάζεται κιόλας (βασικό για μένα, για μένα έτσι?)...όσο για τα νεύρα προς τα τέκνα...όλες το ζήσαμε, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες...Και θα έρθουν πιο δύσκολες μέρες με την έλευση της μπέμπας, αλλά θα ξαναβρεθούν οι ισορροπίες...Εδώ είμαστε να τα λέμε!

Βροχούλα, φουλ πρόγραμμα το σκ με τα τέκνα, τα ξεπάτωσες χαχα!

Νινάκι, άντε πότε θα πάς να δεις τον παίδαρο??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λιτσάκι, ωραία η Πράγα ε?Κι εμένα με πήγε έγκυο 5 μηνών στο Φάνη κι είχα ξεποδαριαστεί!Μεταξύ μας....σαν τη Βαρκελώνη δεν υπάρχει, πολύ ευχαρίστως ξαναπήγαινα και με τα παιδιά αν μπορούσα (θέλουν να δούνε και το γήπεδο που πάιζει ο Μέσι κι ο Νειμάρ ντε!)...

Εμένα ήταν ωραίο το σκ.Σάββατο τα παιδιά στη μαμά, ο ανήρ παρέα έξω για τσιπουράκι κι εγώ εκδρομή Θεσσαλονίκη...Κυριακή διαβάσματα, παιχνίδια, ήσυχα...Όπως καταλάβατε δεν είμαστε πολύ του έξω με τα παιδιά...Ευτυχώς περνάνε καλά μεταξύ τους και στο σπίτι!Καλημέρα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα να μην το πει σε σενα(ασε που εμενα αυτα μου φαινονται λιγο τραγικα Εχω βλεπεις πολυ καλη σχεση με την κουνιαδα μου)

αλλα ουτε στον αδερφο της να μην το πει???

Χαχα, τι στον αδερφό τι σε εμένα?Το θέμα είναι να μην το πει, έχει μάθει από μικρή μόνο να μαθαίνει για όλους, να μη λέει κουβέντα για τον εαυτό της (δεν την κατηγορώ, οι γονείς φταίνε γι' αυτά).Απλώς, να, είναι γελοίο...Ε, έρχεται το Πάσχα κι εκεί θα φανεί, τεσπα, δεν σκάμε κιόλας!:wink: Εγώ έχω φασολάδα, καλή επιτυχία στην κρεατόσουπα!Μιαμ μιαμ, αγαπημένη σούπα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

9-8 το σκορ...Νινάκι, έλα για το 10-8!!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

meldan μου θα έχεις τρεις όμορφες κορες, τι καλά που θα παίζουν μεταξύ τους και πόσο δεμένες θα είναι. Κ όσο για τις τύψεις που νιώθεις, εγώ είμαι χειρότερη. Αν δεν ήταν κοριτσάκι κι εγώ θα στεναχωριόμουν λίγο, και είναι και το πρώτο μου. Δεν το ελεγα πουθενά εκτός από εσάς, ντρεπόμουν που δεν ευχόμουν μόνο να είναι γερό και ό,τι να ναι.

litsaki πώς ήταν η Πράγα! Λεγε λεγε εντυπώσεις! Tι καιρό σας έκανε; Εγω είχα πάει κατακαλόκαιρο, μας έκαψε ο ήλιος εκεί στα πέτρινα στενά και δεν το ευχαριστήθηκα τόσο. Λάθος εποχή τελείως! Oσο για τη Βαρκελώνη, η μεγάλη μου αγάπη. Το πρώτο μου ταξίδι εξωτερικό στα 19 μου. Πετρα για πετρα δεν αφησα που να μη γυρίσω. Αλλά εχω την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο ρομαντική όσο η Πράγα, είναι πιο παρεοκατάσταση.

Τα νέα μας τώρα. Χθες βραδυ γυρίσαμε απο Βενετία, μείναμε δυο βράδια μόνο εκεί τελικά. Μας έκανε υπεροχο καιρό και ήταν πανέμορφη. Αλλά μόνιμα εκεί δεν θα μπορούσα να μείνω. Ρίξαμε κι εμείς τρελό περπάτημα, και την πρώτη μέρα άντεξα μέχρι νωρίς το απόγευμα. Μετά πόνος στη μέση και τα παράτησα. Την επόμενη μέρα το πρωί μόνο και πολύ μου ήταν. Δεν έχουν καμία σχέση τα ταξίδια με μωρό στην κοιλιά και χωρίς, άλλη φάση!

Kατά τα αλλα από τότε που άρχισα να νιώθω το μωρό γίνεται όλο και πιο ενεργητικό. Ολη την ώρα μου δηλώνει την παρουσία του. Και δεν είναι φτερούγισμα αυτό που νιώθω, κανονικές μικρές κλωτσίτσες είναι! Ο άντρας μου είχε συνέχεια το χέρι του εκεί όταν κλωτσάει μήπως και το νιώσει αλλά μπα, είναι πολύ αδύναμες κινήσεις ακόμα, μόνο εγώ τις νιώθω.

Σήμερα πίσω στην πραγματικότητα, άλλη μια βαρετή βδομάδα στη Γερμανία! Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω μαθήματα Γερμανικών τον άλλο μηνα, θα τρελαθώ αλλιώς.

Σήμερα λέω να μαγειρέψω φακοσαλάτα με ρύζι και κινόα και διάφορα λαχανικά. Λίγο διατροφή από εδώ και πέρα, με αυτά και μ αυτά το τσίμπησα το δίκιλο.

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλες!! άλλη μια εβδομάδα κρύου και βροχής ξεκινάει.... για το σκ τι να πω, όταν έχει μουντόκαιρο δεν έχω καμία όρεξη,,, αλλά είμαστε από σπίτι σε σπίτι, τηλεόραση, ύπνος και κανένας καυγάς για να σπάει τη μονοτονία!!!χααχαχχααχ

εγώ κορίτσια νόμιζα ότι νιώθω το μωρό εδώ και δύο εβδομάδες... ειδικά στο πλάι, δίπλα στον οφαλό, συνεχεια κάτι νιώθω εκεί αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι κίνηση,,, αλλά ότι κάτι γίνεται...πολύ άοριστο.... σκληραίνει το σημείο...τι να πω... αφού να φανταστείτε κοιτάω από πάνω την κοιλιά και τη βλέπω ότι κουνιέται κάπως, αλλά δε νιώθω κάτι εσωτερικώς... πολύ περίεργη αίσθηση... στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το ένιωσα καθαρά την 21η εβδ. και τώρα κοντέυω τη 19η...τι θα γίνει οεο???? είμαι η μονη τρελή???χαχαχαχααχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα και καλη μας εβδομαδα.Ξεκιναει με πολυ κρυο αλλα τι εμεινε?Εικοσι μερουλες ακομη,πιστευω απο Απριλη θα ρθει κι η ανοιξη.Μαρουσκακι κι εμενα η μια κουνιαδα ειναι σαν τη δικη σου κι οντως ξεκιναει απ το σπιτι.Ευτυχως που δεν το χει κι ο αντρας μου,πολυ σπαστικι χαρακτηριστικο.Κοριτσια μας τρελανατε με τα ταξιδια.Ευαγγελια μου βενετια?Θεε μου ποση ομορφια μπορουν ν αντεξουν τα ματακια μας?Εγω ετσι ενιωθα οταν πηγαμε,δεν μου μυριζε η πολη οπως λενε οι περισσοτεροι.Μαγεια,οχι μονο τα κεντρικα σημεια αλλα και ολα τα μικρα σοκακια και πλατειουλες.Καρο τραπεζοναντιλα και πιτσα παντου!!!!Πως να μην το τσιμπησεις το δικιλο?Εγω σημερα φτιαχνω σπανακορυζο.Μερες το λεω ,εφτασε η ωρα του.Χθες περασα ωραια με την κορουλα μου στο θεατρο,μετα ηρθαμε,ντυσαμε τη δαναη και πηγαμε και μ αλλη παρεουλα εξω για σουβλακια.Μαρουσκακι καπου εδω κοντα εχεις β επιπεδοτ η ειναι απλο ραντεβου?Εγω εχω αρχισει να νιωθω τη μπεμπα.Οχι συνεχεια,αλλα τουλαχιστον οταν ξαπλωνω.Χαιρομαι που σας αρεσει το μελλοντικο μας ονοματακι.Πειτε και σεις τι σκεφτεστε για τα μπεμπακια σας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα σε όλες!! άλλη μια εβδομάδα κρύου και βροχής ξεκινάει.... για το σκ τι να πω, όταν έχει μουντόκαιρο δεν έχω καμία όρεξη,,, αλλά είμαστε από σπίτι σε σπίτι, τηλεόραση, ύπνος και κανένας καυγάς για να σπάει τη μονοτονία!!!χααχαχχααχ

εγώ κορίτσια νόμιζα ότι νιώθω το μωρό εδώ και δύο εβδομάδες... ειδικά στο πλάι, δίπλα στον οφαλό, συνεχεια κάτι νιώθω εκεί αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι κίνηση,,, αλλά ότι κάτι γίνεται...πολύ άοριστο.... σκληραίνει το σημείο...τι να πω... αφού να φανταστείτε κοιτάω από πάνω την κοιλιά και τη βλέπω ότι κουνιέται κάπως, αλλά δε νιώθω κάτι εσωτερικώς... πολύ περίεργη αίσθηση... στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το ένιωσα καθαρά την 21η εβδ. και τώρα κοντέυω τη 19η...τι θα γίνει οεο???? είμαι η μονη τρελή???χαχαχαχααχ

Τρελή δεν είσαι, χαχα...εγώ πλέον ηρέμησα, περιμένω την 20ή εβδομάδα να είναι κάτι στάνταρ γιατί αυτά τα χαζοκουνήματα που νιώθω μου σπάνε τα νεύρα που δεν είναι κάτι ξεκάθαρο...Είμαστε δυο τρελές λοιπόν!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...