Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Meldan και november...ολες καποια στιγμη εχουμε ξεφυγει με τα νευρα μας και εχουμε φωναξει στα αγγελουδια μας...ειναι ανθρωπινο...

Μελι...ποσο δικαιο εχεις...αλλα που να το βρεις........

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marianthi βαλε κρεμουλα...πιθανοτατα τεντωνει το δερμα...εγω πηρα της frezyderm για ραγαδες και την βαζω στην κοιλια και το στηθος και πηρα λαδι αμυγδαλελαιου που το βαζω σε νοπο δερμα μετα το μπανιο γιατι δεν γινεται να καταναλωνω μια κρεμα ανα 15 ημερες...

Arca...συγχαρητηρια!!!επεσαν μεσα τα φεγγαρια εεε??χαχαχα...οντως πολυ ροζ...θα φερω εγω το μπλε την τεταρτη...χαχαχα;)

Κι Εγώ αυτη εχω παρει!Αμυγδαλελαιο εψαχνα κ δν βρηκα κ τελικα πηρα ενα λαδακι pure.Bio chicco με αμυγδαλελαιο.

MYfKp3.png

Arca ...εγω πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσαν χυμα μισο λιτρο σε μπουκαλι ελαιο ...το πηρα δοκιμαστικα και μου αρεσει γιατι δεν κολαει και αποροφιεται ...και ειναι και οικονομικο αλλα θελει προσοχη να κανεις μασαζ σε νοπο οχι στεγνο δερμα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα στην παρεουλα μας.Τι κανετε?Εγω σημερα ειχα τη γυναικα που με βοηθαει οποτε δεν εκανα δουλειες και αφιερωθηκα στις μικρες ετσι για να εξιλεωθω για χθες.Ωραια θα ταν αλλα τσακωθηκα με τον αντρα μου πρωι πρωι και ξενερωσα παλι.Εχουμε κανονισει κι εξοδο το βραδυ και δεν ξερω τι θα κανουμε τελικα.Εχει μαζευτει μαλλον πολυ αρνητικη ενεργεια.Τελοσοπαντων,το προσπερνω.Κι εγω εχω αρκετη φαγουρα σε στηθος και πλατη και βαζω συνεχεια ενυδατικη.Παραξενο γιατι παντα ειχα λιπαρο δερμα και δεν εβαζα σχεδον τιποτα. Χριστινακι ερχεται τελικα η διμετρη κορη?Αντε ετοιμαστε τα δικανα απο τωρα.Νινακι σου ευχομαι να περασεις με μπλε στην αντεπιθεση τηβ

ν τεταρτη.Τι τρωτε?Εμεις γιουβαρλακια απο χθες αλλα εγω ονειρευομαι ενα σουβλακι και μαλλον θα παραγγειλω.Καπως ετσι πολεμαω εγω τα νευρα μου αλλα μετα με πολεμαει η ζυγαρια.Αυριο αν μπορεσω θελω να παω τη μελινα ενα θεατρο.Εσεις τι σχεδια εχετε για σαββ.κο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Απολαυσε το καθισιο τωρα γιατι μετα θα τρεχεις...και δεν θα φτανεις:-D:grin::-D

Στη δουλεια σου σταματας στον 5ο μηνα? με αδεια κυησεως εισαι τωρα?

Φαι???στομαχοπονος??? μη μιλας στο σπιτι του κρεμασμενου για σχοινι.Εγω οτι παθαινω απο τη βουλιμια μου το παθαινω,και μυαλο δε βαζω!:twisted::twisted:

γεια!ναι πηρα αδεια κυήσεως..το ξερω η ζωη μετα το παιδι δεν θα ειναι ποτε πια η ίδια..ελπιζω στη βοηθεια του αντρα μου..

σημερα ειπα να κρατηθω το μεσημερι να μη φαω πολυ .παλι βαρυστομαχιασα παρολαυτα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσουδια μου!!μολι ξυπνησα και ειναι ωρα για χαλαρωση!!!Εξω βρεχει ολη μερα και εχει ψοφοκρυο,αλλα μεσα ειναι ωραια μπροστα στο τζακι,δεν θες να κανεις τιποτα!Εμεις σημερα το απογευμα θελουμε να παμε σε μια παρασταση με τον μικυ-μινι που θα παιξει στο δημοτικο θεατρο,αυριο πρωι ειμαστε καλεσμενοι σε γενεθλια σε παιδοτοπο και το απογευμα εχει τον καραγκιοζη παλι σε παρασταση.Να δουμε τι θα κανουμε πρωτα,γιατι με αυτο το κρυο φοβαμαι να πολυκυκλοφορησουμε εξω.Α! να σας ξαναπω οτι σημερα ειχα φτιαξει παστιτσιο και εχω και ενα ταψακι και για αυριο χιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι κανετε?Σημερα εχω παιξει ο τι παιχνιδι μπορειτε να φανταστειτε.Η παρεα μας ακυρωσε τη βολτα αλλα εμεις θα βγουνε μονοι μας αφου λεω να τα ξαναβρουμε γιατι δε μπορω τα μουτρα.Παλια αντεχα τωρα δε μπορω.Νοβεμπερ ωραιι προγραμμα εχετε,τοσο κρυο εχετε εκει πανω?Μαριανθη φτανουμε στα μισα ε?Χαιρομαι κι αγχωνομαι μαζι.Τη μπεμπα μας εχουμε αρχισει να τη φωναζουμε Ηλιαννα,το χαμε σκεφτει απο παλια και μας αρεσει πολυ.Πειτε γνωμες.Εμενα μου αρεσει και Ναταλια και Ιολη.Ξακα ειναι νωρις δε λεω, αλλα ετσι για να χαιρομαστε

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τωρα που το συνειδητοποιω οσες γενναμε προς το τελος αυγουστου εχουμε ενα μηνα ακομη για τη μεση.Και τηε βγαλαμε και ονομα τρομαρα μας,εκατο γραμμαρια ανθρωπος.Τελικα την απορια με το υψος δε μου τη λυσατε.Σας εχει μετρηση το χαρτι η κανετε τον υπολογισμο βασει μηριαιου οστου?Να σας προλαβω,δεν αγχωνομαι ετσι πληροφοριακα.Για το βαρος ειχα μια ανησυχια και βλεπω οντως ειναι μικρουλι π.χ σε σχεση με της χριστινας που καναμε υπερηχο ακριβως κι οι δυο 15 και6ημ.Δεν πριραζει,ας μας βγει μινιον.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καληπερα κοριτσια!!!εχω απο προχθες τα ξημερωματα την υποψια οτι αρχισαν οι συσπασεις μα καλα τοσο νωρις εχω φοβερο αγχος....ειμαι ακριβως 17 εβδομαδων....ολα αυτα ξεκινησαν αφου εκεινη τη μερα εφαγα γιγαντες και με πειραξαν πριστηκα κ δε ξερω τι εγινε κ αν ολα αυτα συνδεονται....πηρα το γιατρο ξεκουραση κλασικα μαγνησιο καο ουτροτζεσταν κοπλικα καθε βραδυ...:(:confused::confused::confused::confused:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το συνειδητοποιω οσες γενναμε προς το τελος αυγουστου εχουμε ενα μηνα ακομη για τη μεση.Και τηε βγαλαμε και ονομα τρομαρα μας,εκατο γραμμαρια ανθρωπος.Τελικα την απορια με το υψος δε μου τη λυσατε.Σας εχει μετρηση το χαρτι η κανετε τον υπολογισμο βασει μηριαιου οστου?Να σας προλαβω,δεν αγχωνομαι ετσι πληροφοριακα.Για το βαρος ειχα μια ανησυχια και βλεπω οντως ειναι μικρουλι π.χ σε σχεση με της χριστινας που καναμε υπερηχο ακριβως κι οι δυο 15 και6ημ.Δεν πριραζει,ας μας βγει μινιον.

Εμένα το υψος τ γραφει πανω στν υπερηχο... Και μη συγκρινεις με τη δικια μου... παντα μας βγαινει ψηλότερη κ βαρια!Αφου μ τ λεει κ ο γιατρος μ κ ο γιατρος της αυχενικης!

MYfKp3.png

καληπερα κοριτσια!!!εχω απο προχθες τα ξημερωματα την υποψια οτι αρχισαν οι συσπασεις μα καλα τοσο νωρις εχω φοβερο αγχος....ειμαι ακριβως 17 εβδομαδων....ολα αυτα ξεκινησαν αφου εκεινη τη μερα εφαγα γιγαντες και με πειραξαν πριστηκα κ δε ξερω τι εγινε κ αν ολα αυτα συνδεονται....πηρα το γιατρο ξεκουραση κλασικα μαγνησιο καο ουτροτζεσταν κοπλικα καθε βραδυ...:(:confused::confused::confused::confused:

Απορια....χαζη μαλλον...αλλα τι νιωθετε στις συσπασεις?????????

MYfKp3.png

Κοριτσια καλησπερα...εμεις ειχαμε γενεθλια σε παιδοτοπο σημερα γυρησαμε πριν λιγο την εβαλα για μπανιο και βλεπει dvd ετοιμη να κοιμηθει...αυριο αν εχει καλη μερα θα παμε βολτα παραλια αν οχι σπιτι...παντως το αλλο σαββατο κλεισαμε με τις φιλες της σινεμα την σταχτομπουτα και μετα φαγητο ολοι μαζι!

Απο φαγητο εκανα γιουβετσι κατσαρολας με χειλοπιτα αλλα εγω εφαγα σαλατα με αυγο γιατι θα βγαιναμε το βραδυ αλλα τελικα ακυρωθηκε γιατι επιασε τον αντρα μου παλι ιωση με τουαλετα και τελικα την εβγαλα με κατι λουκανοπιτακια και τοστακι με φιλαδελφεια και αγγουρι απο το παρτυ...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....

Χρυσαδημητρα....και γω μια απο τα ιδια...ουτροτζεσταν για μια βδομαδα οχι κολπικα και μαγνησιο και μου σταματησαν οι συσπασεις...ειναι οντως πολυ νωρις...εγω πηγα στο γιατρο και μου εκανε υπερηχο για να δει αν ειναι κλειστος ο τραχηλος και ευτυχως ολα καλα ...ειναι...τωρα θα παω τεταρτη και μαλλον θα συνεχισω μονο το μαγνησιο...εχε επικοινωνια μαζι του αν συνεχισεις να εχεις!

Arca...συσπασεις νιωθεις οταν πετρωνει για δευτερολεπτα η κοιλια χαμηλα κατω απο τον αφαλο εκει που ειναι η μητρα...γινεται σαν πετρα...νιωθεις σαν να σε τραβαει η σαν να κρατας τα τσισα σου πολυ ωρα

Marianthi...οντως...την αλλη βδομαδα θα ειμαι στην μεση ακριβως...πως περναει ετσι ο καιρος!!!

Οσο για υψος και βαρος δεν εχω ρωτησει...εμενα μου κανει υπερηχο και μου το γραφουμε σε usb...δεν βγαζει φωτο...φωτο εχω μονο απο την αυχενικη...την τεταρτη που θα παω θα τον ρωτησω Ποσο ειναι!

Meldan...μου αρεσει το Ηλιαννα αλλα και το ιολη!αχ...μακαρι να με βαψετε μπλε...χαχαχα...πρωτα απ ολα εννοειται να ειναι ολα οκ...αλλα το μπλεδακι μου το θελω :rolleyes:

Αυτα απο εμας...καληνυχτα σε ολες μανουλες και μωρακια εντος και εκτος κοιλιτσας!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εμένα χτες με πονούσε ανά διαστήματα η μήτρα μου. Ελαφριές ενοχλήσεις βασικά, σαν πόνοι περιόδου. Αυτά τα είχα στις αρχές του πρώτου τριμήνου και μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικά. Είναι φυσιολογικά και για το δεύτερο τρίμηνο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...