Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σε ολες!εγω κοριτσια τις τελευταιες μερες πειναω παρα πολυ..ολη μα ολη την ωρα θελω να τρωω,και δεν χορταινω ποτε φτανω σε σημειο να χω σκασει αλλα θελω κι αλλο..μετα ποναει το στομαχι μου φυσικα και δεν τρωω τιποτα για το υπολοιπο της ημερας οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι πονω..μαλλον ψυχολογικο ειναι..πρεπει να χω παρει 2,5 κγ σε 2 βδομαδες..τι θα κανω?αν συνεχισω ετσι θα γινω μπαλονα και εχω μια προδιαθεση προς μπαλονισμο..

επισης χτες σταματησα απο τη δουλεια και μου φαινεται περιεργο γιατι εχω να κατσω συνεχομενα για πανω απο 2 βδομαδες απο τις διακοπες χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι στη σχολη.

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοεις λαθος μελακι?Κοριτσακι δεν εξακολουθεις να χεις?Εννοεις οτι σου χε κανει λαθος προβλεψη το νινακι?Να πω πολλα μπραβο στην ευαγγελια μας για τον κοριτσαρο που τοσι ηθελε,στη χρυσα για το αγορακι της και το ομορφο σετακι που εφτιαξε,στο ελαφακι για το κοριτσακι της,το οχι ροζ ομως αφου δεν της αρεσει,ποια ξεχναω?Νινακι μου με το καλο να μαθεις κι εσυ τι εχεις,απαισια η κολπικη εξεταση ε?

Σύμφωνα με τον υπολογισμό που κάνετε με το φεγγάρι έπεσε έξω και σε εμένα. Σύλληψις 17/11 και έχω κοριτσάκι.

Εγώ πήγα σήμερα στο Έλενα και τσακώθηκα. Πείτε μου αν έχετε τον θεό σας! Είναι δυνατόν να μου καπνίζει η κυρία σε χώρο με εγκυμονούσες????:evil::evil::evil:

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Κι όμως για την ελληνική πραγματικότητα (ή μάλλον χάλι?) είναι.

Υπάλληλος ΓΥΝΑΙΚΑ στο τηλεφωνικό κέντρο λοιπόν, φάτσα κάρτα στη πόρτα την κεντρική που εισέρχεται ο κόσμος και μπροστά της χώρος αναμονής εγκύων για το ταμείο και να μου καπνίζει το ριμαδιασμένο το τσιγάρο της παφα πούφα πίσω απο το βιτρινάκι με το τασάκι στο συρτάρι!!!!

Πάω και της λέω ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Και απαντάει . Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ?

Παιδιά έκανα ένα χαμό αλλά φυσικά άκρη δεν βρήκα γιατί με πρόλαβαν και με έβαλαν στο γραφείο του Διοικητικού για να μη με ακούσει ο κόσμος που περίμενε και τους ξεσηκώσω. Και το λάθος μου ήταν αυτό! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑ!

ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!:evil:

Γίνομαι σκύλα ρε κορίτσια αλλά... πείτε μου είμαι τρελή?:confused:

Το καλό είναι οτι είδαμε το κοριτσάκι μας που ταλαιπωρείται με το βήχα μου και είναι όλα καλά. Αλλά απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή στο Έλενα και μετά με έστειλαν και σε πνευμονολόγο στο Σωτηρία.

Έχω τυπική ίωση λένε και ο βήχας θα μου μείνει και δεν μπορώ να πάρω τίποτα εκτός από το Prospan που είναι φυτικό. Θα το ξέρετε να υποθέσω... Αλλά από νοσοκομεία κλείσαμε για σήμερα λοιπόν.... πφ.... κούραση και συνεχίσω τελείως και εντελώς άυπνη για 2ο 24ωρο... Ο γιατρός με ανησύχησε γιατί μου είπε οτι με το βήχα δημιουργούνται συσπάσεις και πρέπει να το παρακολουθούμε. Άλλοι γιατροί μου είπαν οτι είναι μια χαρά και δεν έχει πρόβλημα το έμβρυο... Άντε βγάλε άκρη. :(:(:(:(

Πάω να κάνω μπανάκι, να φάω κάτι τις κι αν τα καταφέρω θα επανέλθω... Στείλτε δύναμη να βγάλω τη νύχτα καλέ....!!!

gHTSp2.png

Ακουω κοριτσακια αν και σημερα θα θελα να κλεισω τα αυτακια μου και να μην ακουω τιποτα.Ειναι μια απο αυτες τις μερες που το συμπαν κανει τα παντα ωστε τα νευρα να χτυπησουν κοκκινο.Ελεγα μονο να κρατηθω και να μην ξεσπασω στα παιδια αλλα δεν τα καταφερα.Την πληρωσε η γλυκουλα μου η δαναη η οποια μετα απο ολα εριξε ενα μπολ με γιουβαρλακια πανω στη μοκετα.Α γυρισε κι η μελινα νε τον αντρα μου απο την πεθερα μου και μου ειπε η μικρη οτι η γιαγια στεναχωρηθ που τι μωρο δεν ειναι αγορακι.Να μου πεις εδω στεναχωρηθ εσυ που εισαι η μανα....τελοσπαντων ελπιζω το μεσημερινα ξεκουραστω και ν αλλαξω διαθεση.Ενταξει κοριτσια μου για το βαρος,με καθησυχασατε.Το υψος οταν λετε,το υπολογιζετε βασει FL?

Αχ meldan μου σε καταλαβαινω απολυτοτατα!!!!και αν μου λες οτι το κερασακι στη τουρτα ηταν το πιατο πανω στη μοκετα τοτε .......τα λογια ειναι περιττα.Ερχονται και τετοιες μερες,που λες οτι το συμπαν εχει συνομωτισει εναντιον σου.Αυριο θα ειναι μια καινουργια μερα ομως.Εμενα σημερα με επιασε πονοκεφαλος πολυ δυνατος μετα απο πολλους μηνες και το κερασακι της τουρτας......στομαχοπονος τρελος μετα τα φασολια που εφαγα.Τελος κοριτσια δεν ξανατρωω οσπριο μεχρι να γεννησω και ακομα λιγο πιο μετα,λογω θηλασμου αποτι θυμαμαι.Αν ειναι να πεθαινω καθε Παρασκευη αστο καλυτερα,θα ζησω και με ψωμακι σκετο.Τωρα παω να συνελθω λιγακι μετα απο 6 ωρες περιπου:evil::evil::evil:

Αντωνια μου οσο για το υψος αυτο το Fl δεν ξερω τι ειναι.Ξερω οτι μετρανε το κεφαλουραιο μηκος,αλλα και παλι σου λεω πως ολα αυτα δεν με αγχωνουν καθολου.Ας ειναι και κοντουτσικο,ας ειναι και μικροκαμωμενο,γερο θελω να ειναι και αρτιμελες.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

γεια σε ολες!εγω κοριτσια τις τελευταιες μερες πειναω παρα πολυ..ολη μα ολη την ωρα θελω να τρωω,και δεν χορταινω ποτε φτανω σε σημειο να χω σκασει αλλα θελω κι αλλο..μετα ποναει το στομαχι μου φυσικα και δεν τρωω τιποτα για το υπολοιπο της ημερας οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι πονω..μαλλον ψυχολογικο ειναι..πρεπει να χω παρει 2,5 κγ σε 2 βδομαδες..τι θα κανω?αν συνεχισω ετσι θα γινω μπαλονα και εχω μια προδιαθεση προς μπαλονισμο..

επισης χτες σταματησα απο τη δουλεια και μου φαινεται περιεργο γιατι εχω να κατσω συνεχομενα για πανω απο 2 βδομαδες απο τις διακοπες χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι στη σχολη.

Απολαυσε το καθισιο τωρα γιατι μετα θα τρεχεις...και δεν θα φτανεις:-D:grin::-D

Στη δουλεια σου σταματας στον 5ο μηνα? με αδεια κυησεως εισαι τωρα?

Φαι???στομαχοπονος??? μη μιλας στο σπιτι του κρεμασμενου για σχοινι.Εγω οτι παθαινω απο τη βουλιμια μου το παθαινω,και μυαλο δε βαζω!:twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια ανυπομονω να περασει μια ωριτσα να κοιμηθουν και θα μπω να σχολιασω τα ομορφα νεακια μας.Ως τοτε πρεπει να οπλιστω με υπομονη γιατι....το απογευμα εξελιχθηκε ομορφα αλλα το βραδυ το αφηνω ασχολιαστο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σύμφωνα με τον υπολογισμό που κάνετε με το φεγγάρι έπεσε έξω και σε εμένα. Σύλληψις 17/11 και έχω κοριτσάκι.

Εγώ πήγα σήμερα στο Έλενα και τσακώθηκα. Πείτε μου αν έχετε τον θεό σας! Είναι δυνατόν να μου καπνίζει η κυρία σε χώρο με εγκυμονούσες????:evil::evil::evil:

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Κι όμως για την ελληνική πραγματικότητα (ή μάλλον χάλι?) είναι.

Υπάλληλος ΓΥΝΑΙΚΑ στο τηλεφωνικό κέντρο λοιπόν, φάτσα κάρτα στη πόρτα την κεντρική που εισέρχεται ο κόσμος και μπροστά της χώρος αναμονής εγκύων για το ταμείο και να μου καπνίζει το ριμαδιασμένο το τσιγάρο της παφα πούφα πίσω απο το βιτρινάκι με το τασάκι στο συρτάρι!!!!

Παιδιά έκανα ένα χαμό αλλά φυσικά άκρη δεν βρήκα γιατί με πρόλαβαν και με έβαλαν στο γραφείο του Διοικητικού για να μη με ακούσει ο κόσμος που περίμενε και τους ξεσηκώσω. Και το λάθος μου ήταν αυτό! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑ!

Το καλό είναι οτι είδαμε το κοριτσάκι μας που ταλαιπωρείται με το βήχα μου και είναι όλα καλά. Αλλά απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή στο Έλενα και μετά με έστειλαν και σε πνευμονολόγο στο Σωτηρία.

Έχω τυπική ίωση λένε και ο βήχας θα μου μείνει και δεν μπορώ να πάρω τίποτα εκτός από το Prospan που είναι φυτικό. Θα το ξέρετε να υποθέσω... Αλλά από νοσοκομεία κλείσαμε για σήμερα λοιπόν.... πφ.... κούραση και συνεχίσω τελείως και εντελώς άυπνη για 2ο 24ωρο... Ο γιατρός με ανησύχησε γιατί μου είπε οτι με το βήχα δημιουργούνται συσπάσεις και πρέπει να το παρακολουθούμε. Άλλοι γιατροί μου είπαν οτι είναι μια χαρά και δεν έχει πρόβλημα το έμβρυο... Άντε βγάλε άκρη. :(:(:(:(

Πάω να κάνω μπανάκι, να φάω κάτι τις κι αν τα καταφέρω θα επανέλθω... Στείλτε δύναμη να βγάλω τη νύχτα καλέ....!!!

Καλη ξεκουραση και κανε ενα delete τωρα της σημερινης ημερας και σε οτι σε συγχησε γιατι εμεις χαλαμε τη ζαχαρενια μας νομιζω,κανεις αλλος.Αν η αλλη ειναι ασυνειδητη,λες να στεναχωρηθηκε καθολου???Περαστικα σου ευχομαι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νινακι τα φεγγαρια επεσαν μεσα!!!!

Ολα μια χαρα!12 εκ υψος 124 γρ βαρος!!!!!

Ανακουφιστηκα!!!!!Αλλα τεμπελα ρε κοριτσια....

Τι την θες αγαπη μου?? Νευροσπασμα?? Κωλο να μη βαζει κατω?? Αντε με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα σε λιγο καιρο...:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια ανυπομονω να περασει μια ωριτσα να κοιμηθουν και θα μπω να σχολιασω τα ομορφα νεακια μας.Ως τοτε πρεπει να οπλιστω με υπομονη γιατι....το απογευμα εξελιχθηκε ομορφα αλλα το βραδυ το αφηνω ασχολιαστο.

Κρατα γερααααααα και υπομονη!!! Πολλες φορες εχω χασει τη ψυχραιμια μου με τα παιδια και μετα το εχω σκυλομετανιωσει.Συν τις τυψεις που νιωθω:(:(.Υπομονη λοιπον,μερα ειναι θα περασει.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς που να το βρεις σε αυτήν την ριμαδοχώρα! Καταλαβαίνω τον εθισμό μερικών ανθρώπων και πάνω σε αυτό δεν λέω κάτι. Αλλά την αγένεια δεν θα την καταλάβω και δεν θα την αποδεχτώ ποτέ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Αυτές τις μέρες έχω μια απίστευτη φαγούρα γύρω από την κοιλιά, στα πλευρά και στην πλάτη. Έψαχνα στο ίντερνετ και βρήκα ότι είναι φυσιολογικό κατά την εγκυμοσύνη, γιατί τεντώνει το δέρμα. Ρε σεις κορίτσια θα τρελαθώ! Ότι μας συμβαίνει πλέον, είναι παρενέργεια της εγκυμοσύνης; Δηλαδή κανένας έλεγχος πάνω στο σώμα μας;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!!!!! Τι κανετε?

Λατρευωωωω τη βροχη!!!!!!

Μαριανθη εμενα με ειχε πιασει στην κοιλια αλλα απο τοτε που βαζω κρεμα δεν με εχει ενοχλησει παλι!

Πολλα κοριτσακια μαζευτηκανε η κανω λαθος???????

Α!!!Αλλαξαμε παλι πητ!Πηγαμε 19/8!!

MYfKp3.png

Marianthi βαλε κρεμουλα...πιθανοτατα τεντωνει το δερμα...εγω πηρα της frezyderm για ραγαδες και την βαζω στην κοιλια και το στηθος και πηρα λαδι αμυγδαλελαιου που το βαζω σε νοπο δερμα μετα το μπανιο γιατι δεν γινεται να καταναλωνω μια κρεμα ανα 15 ημερες...

Arca...συγχαρητηρια!!!επεσαν μεσα τα φεγγαρια εεε??χαχαχα...οντως πολυ ροζ...θα φερω εγω το μπλε την τεταρτη...χαχαχα;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...