Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

500γραμ. λαθος?????? Πολυ επιεικης εισαι!!!.Εγω μιση ωρα πριν γεννησω στο κρατικο νοσοκομειο της πολης μου εκανα υπερηχο και μου ειπανε οτι το μωρο ειναι 2240 περιπου στην 36η βδομαδα και με το που γενναω,αλλαξανε τα δεδομενα: 3500:confused::confused::confused::confused: Οριστε?????1250 γραμμ αποκλιση παρακαλω!!και ο γιατρος ητανε ο διευθυντης της κρατικης γυναικολογικης κλινικης!!Αντε πες μου εσυ τωρα!!!

Οπότε...φαντάσου στο 17 εβδομάδων της Αντωνίας τι απόκλιση έχει, Αντωνίτσα ακούς??;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακουω κοριτσακια αν και σημερα θα θελα να κλεισω τα αυτακια μου και να μην ακουω τιποτα.Ειναι μια απο αυτες τις μερες που το συμπαν κανει τα παντα ωστε τα νευρα να χτυπησουν κοκκινο.Ελεγα μονο να κρατηθω και να μην ξεσπασω στα παιδια αλλα δεν τα καταφερα.Την πληρωσε η γλυκουλα μου η δαναη η οποια μετα απο ολα εριξε ενα μπολ με γιουβαρλακια πανω στη μοκετα.Α γυρισε κι η μελινα νε τον αντρα μου απο την πεθερα μου και μου ειπε η μικρη οτι η γιαγια στεναχωρηθ που τι μωρο δεν ειναι αγορακι.Να μου πεις εδω στεναχωρηθ εσυ που εισαι η μανα....τελοσπαντων ελπιζω το μεσημερινα ξεκουραστω και ν αλλαξω διαθεση.Ενταξει κοριτσια μου για το βαρος,με καθησυχασατε.Το υψος οταν λετε,το υπολογιζετε βασει FL?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμεις σημερα τρωμε γιουβαρλακια που μ αρεσουν πολυ και αυριο σπανακορυζο.Μετα ομως απο αυτα θα σπευσω να φτιαξω αυτο το ατζεμ πιλαφι με κεφτεδακιια που διαβασα και λιγωθηκα απο τη λιγουρα.Θα μπω να βρω τη συνταγη.Ποια κοπελα το φτιαξε μηπως μπορει να μου δωσει τη δικη της?

Ατζεμ πιλαφ δεν έχω φτιάξει ποτέ, αλλά έχω δοκιμάσει άπειρες φορές από τα χεράκια της γιαγιάς μου! Καταπληκτικό! Μου είπε ότι τσιγαρίζει πρώτα λίγο κριθαράκι. Το αφήνει λίγο να βράσει και μετά προσθέτει και το ρύζι. Επίσης γευστικότατο είναι με ένα κεσεδάκι γιαούρτι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη μου πως ειναι τα δοντια σου?Πηγες τελικα στο γιατρο?Εμεις ξαναεχουμε ραντεβου γθα β επιπεδου τωρα στις 22 απριλιου.Μολις το ακουσα φρικαρα αφου ειναθ πανω σπο εναμισης μηνας αλλα μου πε αν νιωσω ανασφαλεια να τον παρω και να παω απ το ιασω ενα σαββατο για εναν γρηγορο υπερηχο.Εχει κανα κοριτσι γιατρι σημερα -αυριο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη μου πως ειναι τα δοντια σου?Πηγες τελικα στο γιατρο?

Έχει μειωθεί πολύ ο πόνος, σε σημείο πλέον να είναι μόνο ενόχληση. Μάλλον έλλειψη ασβεστίου είχα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως φοβάμαι και να πάω στον οδοντίατρο, οπότε εσκεμμένα το ανέβαλα! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Έχει μειωθεί πολύ ο πόνος, σε σημείο πλέον να είναι μόνο ενόχληση. Μάλλον έλλειψη ασβεστίου είχα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως φοβάμαι και να πάω στον οδοντίατρο, οπότε εσκεμμένα το ανέβαλα! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!

ο πονος που ειχες μπορει να σημαινει και ουλιτιδα αμα τα πλενεις τρεχει αιμα?

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσια...σημερα ειμαι καλυτερα εκατσα σπιτι...κοπανα με την μικρη μου!εγω το ενιωσα νωρις αυτο το μπεμπε απο την 16η εβδομαδα...οχι συνεχεια αλλα εδω και μια εβδομαδα το νιωθω εντονα!γι αυτο και οι συσπασεις...μου τεντωνει την μητρα και νιωθω συσπαση...ειναι λιιιιγο ζωηρο ;)δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας...αλλα μωρακια ειναι πολυ κινητικα και λλα οχι οπως το οτι και η καθε εγκυμοσηνη διαφερει...η κολητη μου ειναι 23 εβδομαδες και το ακουσε 2 φορες με το που μπηκε στην 22η ...

Arca...στον οφαλο το ακουω και ακριβως απο κατω

Meldan και november...ααα δεν ξερω...θα δουμε στην β...χαχαζα

Εγω σημεραωειχα φρεσκο ψαρακι μπακαλιαρακι με βραστα λαχανικα αλλα και που το εφαγα???πειναωωωω....και αυριο εχω τις μηνιαιες εξετασεις αιματος...

Οσο για το κολπικο υπερηχο...μπλιαξ αλλα επρεπε να δει τραχηλο...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Crochetmania..σε βρηκα στο fb

Marianthi...σου εστειλα πμ ..δες το

Εγω εχω αιμα οταν πλενω δοντια...πολυ...αλλα δεν ποναω...οσο απο χαπια...τωρα πεινω μια χουφτα...θυροειδη φολικο μαγνησιο σιδηρο ασβεστιο συν utrogestan για μια βδομαδα!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Crochetmania..σε βρηκα στο fb

Marianthi...σου εστειλα πμ ..δες το

Εγω εχω αιμα οταν πλενω δοντια...πολυ...αλλα δεν ποναω...οσο απο χαπια...τωρα πεινω μια χουφτα...θυροειδη φολικο μαγνησιο σιδηρο ασβεστιο συν utrogestan για μια βδομαδα!!!

χιχιχιχι το καταλαβα οτι ησουν εσυ! με το που ειδα και την κουκλα σου λεω να το Ninaki Να την χαιρεσαι την ζουζουνα σου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...