Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Για διάβασε καναν υπέρηχό σου, μήπως κι εσύ έχεις πρόσθιο πλακούντα?Εγώ έσκασα σου λέω...μα τέταρτο παιδί και τόσο αραιά?Τρελάθηκα!Και μετά λέω...ρε λες να φταίει ο πλακούντας??Και να που φταίει....:?

Κι εμενα προσθιος με οπισθια κλιση μητρας αλλα και στη δαναη τον ιδιο ειχα και την ειχα ακουσει πολυ νωριτερα.Εγω εχω δυο τρεις μερες που το νιωθω μονο ξαπλωμενη και ηρεμη.Ευτυχως που το ειδα προχθες γιατι κι εγω ειχα προβληματιστει Στα κοριτσια τετοια εβδομαδα ετρωγα κλωτσιτσες.Τι να πω,εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει.Να ρωτησω κατι αλλο,το υψος οταν λετε,ποια μετρηση εννοειτε?Εμενα με ανησυχει το βαρος που λεει 91 γραμμ στις 16 εβδομ.Δεν ειναι λιγο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και σε εμένα γράψτε λάθος! χαχαχα στη χάση και στη φέξη! :tongue::tongue::tongue:

Τι εννοεις λαθος μελακι?Κοριτσακι δεν εξακολουθεις να χεις?Εννοεις οτι σου χε κανει λαθος προβλεψη το νινακι?Να πω πολλα μπραβο στην ευαγγελια μας για τον κοριτσαρο που τοσι ηθελε,στη χρυσα για το αγορακι της και το ομορφο σετακι που εφτιαξε,στο ελαφακι για το κοριτσακι της,το οχι ροζ ομως αφου δεν της αρεσει,ποια ξεχναω?Νινακι μου με το καλο να μαθεις κι εσυ τι εχεις,απαισια η κολπικη εξεταση ε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι εμενα προσθιος με οπισθια κλιση μητρας αλλα και στη δαναη τον ιδιο ειχα και την ειχα ακουσει πολυ νωριτερα.Εγω εχω δυο τρεις μερες που το νιωθω μονο ξαπλωμενη και ηρεμη.Ευτυχως που το ειδα προχθες γιατι κι εγω ειχα προβληματιστει Στα κοριτσια τετοια εβδομαδα ετρωγα κλωτσιτσες.Τι να πω,εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει.Να ρωτησω κατι αλλο,το υψος οταν λετε,ποια μετρηση εννοειτε?Εμενα με ανησυχει το βαρος που λεει 91 γραμμ στις 16 εβδομ.Δεν ειναι λιγο?

Τι λίγο καλέ?Κορίτσι είναι, ήθελες καμιά 200 εσύ?Από τώρα δίαιτα να κάνει?Χωρίς πλάκα τώρα...οι υπέρηχοι είναι πολύ στο περίπου, εδώ στον ένατο κι έχει τύχει να κάνουν 500 γρ λάθος, στο τοσοδούλικο 4 μηνών κοριτσάκι θα είναι ακριβείς?;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αχ αχ αχ μια από τα ίδια βρε κορίτσια .....

δε μπορώ να το ακούσω ούτε κι εγώ

και το χειρότερο δε νιώθω να έχω τίποτα στη κοιλιά μου

λοιπόν το πρώτο καθότι άσχετη το ένιωσα στην 21η εβδομάδα

αφου συγκεντρώθηκα ήρεμη ξαπλωμένη

στο 2ο το ένιωσα 2 μέρες πριν από την ΑΥΧΕΝΙΚΗ

12η εβδομάδα

και είχε πολυ δυναμική παρουσία συνέχεια......

στο 3ο τρίμηνο με πονούσαν οι κλωτσιές

νόμιζα ότι θα κάνω μελανιά - τόσο δυνατές

καλομαθημένη από το 2ο.....και έμπειρη πια

περίμενα να το ακούσω κι αυτό νωρίς

έχω νίωσει κάποια πράγματα αραία και που αλλά τίποτα χειροπιαστό

μόνο ενδείξεις και καμία σοβάρη απόδειξη κίνησης....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Ναι επηρεαζει πολυ κουκλα!,η ξαδερφη μου αργισε να το νιωσει αν και δευτερο πιαδι και το ενιωθε πολυ ποιο λιγο απο το πρωτο! τι μαγειρευετε σημερα???? εμεις μακαρονακια με σαλτσουλα μιαμ μιαμ τι πεινα εχω τελευταια με βλεπω να τελειωνω στα 12 + ηδη ειμαι 4 +

Εμεις σημερα τρωμε γιουβαρλακια που μ αρεσουν πολυ και αυριο σπανακορυζο.Μετα ομως απο αυτα θα σπευσω να φτιαξω αυτο το ατζεμ πιλαφι με κεφτεδακιια που διαβασα και λιγωθηκα απο τη λιγουρα.Θα μπω να βρω τη συνταγη.Ποια κοπελα το φτιαξε μηπως μπορει να μου δωσει τη δικη της?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

στα 2 πρώτα είχα πρόσθιο πλακούντα με οπίσθια κλίση μήτρας!!!

Παρόλα αυτά τη κόρη την ένιωσα από τη 12η σταθερά δυνατά και καθημερινά

τώρα έχω οπίσθιο......

α ωραία λέω στην αυχενική θα το ακούω καλύτερα τώρα

αλλά τίποτα.....

κάθομαι ξαπλωμένη ήρεμη βάζω και τα χέρια στη κοιλιά

τη ζουλάω τίποτα

έχει ξεφουσκώσει και είναι μαλακή.......

τη Τρίτη έχω υπέρηχο.....

δε νίωθω έγγυος

ειδικά στη κοιλιά δε νιώθω τίποτα

ούτε πονάκια περιόδου ούτε τραβήγματα ούτε βάρος ΤΙΠΟΤΑ

το πιο παράξενο όμως είναι ότι είμαι ήρεμη

μου έφυγαν και όλα τα ψυχολογικά του πρώτου τριμήνου

εκεί που σερνόμουνα και δεν ήθελα να κάνω τίποτα!

τώρα πετάω!!!

το συμπερασμα που βγάζω είναι ότι είναι στο πόσο κινητικό είναι το έμβρυο

και μετά στη θέση του πλακούντα

επισης φίλη μου που άργησε κι αυτή να ακούσει το τρίτο....

της είπε ο γιατρός ότι είναι πιο χαλαρή η μήτρα της σε σχέση με

τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και το μωρό απλώνεται

πιο εύκολα γι αυτό δεν νιώθει η μαμά έντονα τις κινήσεις του

πάντως το καλό είναι ότι όλες προβληματιζόμαστε

το συμπερασμα που βγάζω είναι ότι είναι στο πόσο κινητικό είναι το έμβρυο

και μετά στη θέση του πλακούντα

επισης φίλη μου που άργησε κι αυτή να ακούσει το τρίτο....

της είπε ο γιατρός ότι είναι πιο χαλαρή η μήτρα της σε σχέση με

τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και το μωρό απλώνεται

πιο εύκολα γι αυτό δεν νιώθει η μαμά έντονα τις κινήσεις του

πάντως το καλό είναι ότι όλες προβληματιζόμαστε

Στο τρίτο είχε χαλαρώσει η μήτρα της φίλης σου?Κατάλαβα, εμένα έχει ξεχειλώσει μάλλον χαχαχα, γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω μωρό !!!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Arca...οχι...δεν ειναι συνεργασιμο το μπεμπε μου...δεν ανοιγει τα ποζαρακια του και σημερα που πηγα ειδε μονο τραχηλο γιατι ειχε κοσμο...την τεταρτη εχω ραντεβου!

November...ξερω γω?σαν μια φιλη μου που μεχρι τον 6ο της ελεγαν κοριτσαρος και στην β επιπεδου βγηκε η τσουτσου ...χαχαχα...

Πες μας τετοια, πες μας τετοια τωρα που το διεδωσα σε ολη τη γειτονια και στην μιση πολη μου:D:D:DΝα δουμε πως το παιρνουμε πισω μετα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι επηρεαζει πολυ κουκλα!,η ξαδερφη μου αργισε να το νιωσει αν και δευτερο πιαδι και το ενιωθε πολυ ποιο λιγο απο το πρωτο! τι μαγειρευετε σημερα???? εμεις μακαρονακια με σαλτσουλα μιαμ μιαμ τι πεινα εχω τελευταια με βλεπω να τελειωνω στα 12 + ηδη ειμαι 4 +

Εμεις φασολαδα κλασσικα και αυριο παστιτσιο!!!Μη μιλατε για κιλα κοριτσια,το θεμα ποναει...χαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι τις ήδη μανούλες ή κάποια πρωτομανούλα που μπορεί να το έχει?Στα τρία αγόρια μου ο πλακούντας ήταν οπίσθιος, τώρα για πρώτη φορά, είναι πρόσθιος, μπορεί αυτό να επηρεάζει το ότι δε νιώθω ακόμη τόσο έντονα το μικρό αν και τέταρτο παιδάκι?:confused::confused:

Τι να σου πω ρε αγαπη,κοιταω τα χαρτια μου,τα προηγουμενα ειχανε προσθιο πλακουντα και τωρα εχω οπισθιο πλακουντα.Ουτε στα μεν ουτε στο δε μπορω να βγαλω ακρη.Τον γιο τον ειχα νιωσει 20-21 βδομαδες την κορη στις 18.Και εσυ λογικα θα επρεπε να ενιωθες κατι.Τι να πω,φαε κανα γλυκο την ωρα που καθεσαι το βραδακι στον καναπε σου να τον ξυπνησεις τον τεμπελακο:P:p:p Θα μας τρελανουν τα σκατουλια:mad::mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!εμενα οταν ημουν ακομα στον 2ο μηνα μου εφυγε ενα σφραγισμα και ρωτησα τον γυναικολογο οποιος ηταν καθετος να το φτιαξω αμεσα.μου ειπε οτι η αναισθησια που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι δεν επηρρεαζει το μωρο.και ο ιδιος ο οδοντιατρος μου ειπε το ιδιο... καλα εσυ μπορει να μην χρειαζεσαι καν σφραγισμα βεβαια..εχω ακουσει απο αλλες κοπελες οτι πονανε τα δοντια τους ετσι γενικα..ασβεστιο δεν πινεις?

ο γιατρος μου πε για να μην παρω ασβεστιο να πινω 5-6 ποτηρια γαλα τη μερα καλα κρασια...

Ουτε τα παιδια μου δεν πινουν 5-6 ποτηρια γαλα τη μερα που εχουν αυξημενες αναγκες ασβεστιου.ημαρτον!!!Καμια αγελαδα σας περισσευει ρε κοριτσια??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι να σου πω ρε αγαπη,κοιταω τα χαρτια μου,τα προηγουμενα ειχανε προσθιο πλακουντα και τωρα εχω οπισθιο πλακουντα.Ουτε στα μεν ουτε στο δε μπορω να βγαλω ακρη.Τον γιο τον ειχα νιωσει 20-21 βδομαδες την κορη στις 18.Και εσυ λογικα θα επρεπε να ενιωθες κατι.Τι να πω,φαε κανα γλυκο την ωρα που καθεσαι το βραδακι στον καναπε σου να τον ξυπνησεις τον τεμπελακο:P:p:p Θα μας τρελανουν τα σκατουλια:mad::mad::mad:

Ε άρα άργησες να τα νιώσεις ντε, άρα καλά λένε για τον πρόσθιο, μπα ούτε κουβερτούρες ούτε σιροπιαστά τίποτα λέμε....Ατάραχος ο τύραννος....Κυριακή κοντή γιορτή, 11/3 ραντεβού, θα ρωτήσω και στο νοσοκομείο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν ειναι λιγο, ειναι φυσιολογικο.Αν δεις σε διαφορα sites εκει κυμαινεται το βαρος αυτης της εβδομαδας,συν του οτι οι μετρησεις που κανουν οι γιατροι δεν ειναι ακριβης,εχουν αποκλιση.Εμεις εχουμε διαφορα 2 βδομαδες περιπου και η κορουλα μου ειναι 220 γρ. πανω κατω....Φυσιολογικη η διαφορα..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι λίγο καλέ?Κορίτσι είναι, ήθελες καμιά 200 εσύ?Από τώρα δίαιτα να κάνει?Χωρίς πλάκα τώρα...οι υπέρηχοι είναι πολύ στο περίπου, εδώ στον ένατο κι έχει τύχει να κάνουν 500 γρ λάθος, στο τοσοδούλικο 4 μηνών κοριτσάκι θα είναι ακριβείς?;)

500γραμ. λαθος?????? Πολυ επιεικης εισαι!!!.Εγω μιση ωρα πριν γεννησω στο κρατικο νοσοκομειο της πολης μου εκανα υπερηχο και μου ειπανε οτι το μωρο ειναι 2240 περιπου στην 36η βδομαδα και με το που γενναω,αλλαξανε τα δεδομενα: 3500:confused::confused::confused::confused: Οριστε?????1250 γραμμ αποκλιση παρακαλω!!και ο γιατρος ητανε ο διευθυντης της κρατικης γυναικολογικης κλινικης!!Αντε πες μου εσυ τωρα!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...