Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι τις ήδη μανούλες ή κάποια πρωτομανούλα που μπορεί να το έχει?Στα τρία αγόρια μου ο πλακούντας ήταν οπίσθιος, τώρα για πρώτη φορά, είναι πρόσθιος, μπορεί αυτό να επηρεάζει το ότι δε νιώθω ακόμη τόσο έντονα το μικρό αν και τέταρτο παιδάκι?:confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Έβαλα και το Ειρηνάκι που βρήκα από αλλού ότι έχει κοριτσάκι αν και σταμάτησε να μπαίνει εδώ, απλώς για να κρατάμε τα στατιστικά.Ειρηνάκι, με το καλό!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι τις ήδη μανούλες ή κάποια πρωτομανούλα που μπορεί να το έχει?Στα τρία αγόρια μου ο πλακούντας ήταν οπίσθιος, τώρα για πρώτη φορά, είναι πρόσθιος, μπορεί αυτό να επηρεάζει το ότι δε νιώθω ακόμη τόσο έντονα το μικρό αν και τέταρτο παιδάκι?:confused::confused:

Ναι επηρεαζει πολυ κουκλα!,η ξαδερφη μου αργισε να το νιωσει αν και δευτερο πιαδι και το ενιωθε πολυ ποιο λιγο απο το πρωτο! τι μαγειρευετε σημερα???? εμεις μακαρονακια με σαλτσουλα μιαμ μιαμ τι πεινα εχω τελευταια με βλεπω να τελειωνω στα 12 + ηδη ειμαι 4 +

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Από χτες μου πονάει τρομερή η κάτω αριστερή πλευρά των δοντιών! Νιώθω ότι θέλω να πάρω μια τανάλια και να βγάλω όλα μου τα δόντια! Ο άντρας μου λέει ότι αυτό συμβαίνει στις εγκυμοσύνες όταν υπάρχει έλλειψη ασβεστίου. Εγώ πάλι διάβασα στο ίντερνετ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρήζονται ή ματώνουν τα ούλα. Σας έχει συμβεί ποτέ; Σήμερα το έριξα στα γαλακτοκομικά, προαιρετικά. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να μασήσω από εκείνη την πλευρά. Δεν θέλω να πάω στον οδοντίατρό μου, γιατί φοβάμαι πως αν θέλω κανένα σφράγισμα θα μου το κάνει χωρίς αναισθησία. Είναι αρνητικός στην αναισθησία όταν υπάρχει εγκυμοσύνη. Και εγώ είμαι αρνητική στον πόνο!

καλημερα!εμενα οταν ημουν ακομα στον 2ο μηνα μου εφυγε ενα σφραγισμα και ρωτησα τον γυναικολογο οποιος ηταν καθετος να το φτιαξω αμεσα.μου ειπε οτι η αναισθησια που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι δεν επηρρεαζει το μωρο.και ο ιδιος ο οδοντιατρος μου ειπε το ιδιο... καλα εσυ μπορει να μην χρειαζεσαι καν σφραγισμα βεβαια..εχω ακουσει απο αλλες κοπελες οτι πονανε τα δοντια τους ετσι γενικα..ασβεστιο δεν πινεις?

ο γιατρος μου πε για να μην παρω ασβεστιο να πινω 5-6 ποτηρια γαλα τη μερα καλα κρασια...

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!εμενα οταν ημουν ακομα στον 2ο μηνα μου εφυγε ενα σφραγισμα και ρωτησα τον γυναικολογο οποιος ηταν καθετος να το φτιαξω αμεσα.μου ειπε οτι η αναισθησια που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι δεν επηρρεαζει το μωρο.και ο ιδιος ο οδοντιατρος μου ειπε το ιδιο... καλα εσυ μπορει να μην χρειαζεσαι καν σφραγισμα βεβαια..εχω ακουσει απο αλλες κοπελες οτι πονανε τα δοντια τους ετσι γενικα..ασβεστιο δεν πινεις?

ο γιατρος μου πε για να μην παρω ασβεστιο να πινω 5-6 ποτηρια γαλα τη μερα καλα κρασια...

Καλε ναι Εγω εκανα ολοκληρη εξαγωγη στο Δευτερο! Δεν επηρεαζει καθολου!

79o6p3.png

γεια!και μενα προσθιος ειναι με οπισια κλιση μητρας.λογικα αφου ειναι μπροστα δεν θα πρεπε να το νιωθουμε πιο ευκολα?εγω δεν νοιωθω τιποτα και εχω απογοητευτει..

KPOzp2.png deXnp3.png

Όχι δεν πίνω ασβέστιο. Μόνο σίδηρο και φυλικό οξύ. Από προχτες το έχω ρίξει στα γαλακτοκομικά. Η αλήθεια είναι ότι είδα μια βελτίωση, αλλά ακόμη μια ενόχληση την έχω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

γεια!και μενα προσθιος ειναι με οπισια κλιση μητρας.λογικα αφου ειναι μπροστα δεν θα πρεπε να το νιωθουμε πιο ευκολα?εγω δεν νοιωθω τιποτα και εχω απογοητευτει..

Ευχαριστώ Kρόκετ για την απάντηση!Κι εγώ διάβασα το πρωί ότι ακριβώς επειδή είναι πρόσθιος (δηλαδή μπροστά) ο πλακούντας λειτουργεί ως μαξιλαράκι κι απορροφά τις κινήσεις του μωρού γι' αυτό δεν το νιώθουμε τόσο έντονα...και πήγε η καρδιά στη θέση της, lonestar!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν το πιστευω...αυτό που συμβαίνει...!!!

Έχω έρθει στο γραφείο από το πρωί ...και προσπαθώ να βρω χρόνο να μπω....για να σας πω τον πόνο μου.....Δεν ακούω το μωρό....

Χτες έμεινα στον καναπέ πόση ώρα....χάιδευα την κοιλιά μου....και ζήτημα αν το ένιωσα μια φορά.....

Χτες το απόγευμα συνειδητοποίησα ότι έχω μέρες να το νιώσω έντονα.....

Έφαγα σοκολάτα...έφαγα γύρο.....κράτησα την αναπνοή μου....τπτ....

Και διαβάζω πως και εσάς ο προβληματισμός σας είναι ο ίδιος.....!!!

Ελπίζω να μην είναι τπτ...σοβαρό....

Για να πω την μαύρη μου αλήθεια ησύχασα λίγο...που δεν είμαι η μόνη.....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

εγώ δεν πήρα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ασβέστιο ούτε και τώρα.....

ο γιατρός μου προτιμά τη φυσική πρόσληψη ασβεστίου...γιαούρτι,γάλα,τυρί....εγώ δεν ζω χωρίς αυτά!!!

πήρα ασβέστιο στην αρχή του θηλασμού γιατί μου είχαν περιορίσει τα γαλακτοκομικά μήπως η μικρή παρουσιάσει αλεργία.....δεν μπορούσα να το χωνέψω με τπτ....ήταν μασώμενα με γεύση πορτοκάλι....ένιωθα το στομάχι μου πολύ βαρύ....

κάπου διάβασα ότι το ασβέστιο θέλει προσοχή γιατί δημιουργεί ένα θέμα στα νεφρά...θα το ψάξω να σας το δώσω να το διαβάσετε...

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Δεν το πιστευω...αυτό που συμβαίνει...!!!

Έχω έρθει στο γραφείο από το πρωί ...και προσπαθώ να βρω χρόνο να μπω....για να σας πω τον πόνο μου.....Δεν ακούω το μωρό....

Χτες έμεινα στον καναπέ πόση ώρα....χάιδευα την κοιλιά μου....και ζήτημα αν το ένιωσα μια φορά.....

Χτες το απόγευμα συνειδητοποίησα ότι έχω μέρες να το νιώσω έντονα.....

Έφαγα σοκολάτα...έφαγα γύρο.....κράτησα την αναπνοή μου....τπτ....

Και διαβάζω πως και εσάς ο προβληματισμός σας είναι ο ίδιος.....!!!

Ελπίζω να μην είναι τπτ...σοβαρό....

Για να πω την μαύρη μου αλήθεια ησύχασα λίγο...που δεν είμαι η μόνη.....

Για διάβασε καναν υπέρηχό σου, μήπως κι εσύ έχεις πρόσθιο πλακούντα?Εγώ έσκασα σου λέω...μα τέταρτο παιδί και τόσο αραιά?Τρελάθηκα!Και μετά λέω...ρε λες να φταίει ο πλακούντας??Και να που φταίει....:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Arca...οχι...δεν ειναι συνεργασιμο το μπεμπε μου...δεν ανοιγει τα ποζαρακια του και σημερα που πηγα ειδε μονο τραχηλο γιατι ειχε κοσμο...την τεταρτη εχω ραντεβου!

November...ξερω γω?σαν μια φιλη μου που μεχρι τον 6ο της ελεγαν κοριτσαρος και στην β επιπεδου βγηκε η τσουτσου ...χαχαχα...

Μη λες τετοια κοριτσακι πρωι πρωι γιατι δυο μερες τωρα προσπαθω να χωνεψω το νεο μου ροζ.Αχ κοριτσια μη με κρινετε,απογοητευτηκα αληθεια αλλα ντρεπομαι πραγματικα.Τωρα κανω ομορφες σκεψεις και σε λιγες μερες θα το χω ξεχασει.Ειμαι σιγουρη οτι θα τη λατρεψω απλως ηθελα να βιωσω και κατι διαφορετικο.Αυτο που λες με τη β επιπ το παθε και η κουμπαρα μου στο βαφτιστηρι μου.Η διαφορα ομως ειναι οτι εκεινηςτης ελεγαν κοριτσι χωρις ομως ουσιαστικα να χουν δει κατι.Κι εμενα ομως αυτος ο υπερηχος ειναι διαφορετικος απ των κοριτσιων.Αν μου τον εδειχνες και ηταν αλλης θα λεγα αγορι καθως εχει ενα ξεκαθαρο εξογκωμα,ενω των κοριτσιων μου ηταν τεκειψς φλατ.Καλυτερα ομως να μην κανω δευτερες σκεψεις αφου ο γιατρος μου ειπε"πιο κοριτσι δε γινεται".

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...