Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

πηγα απο τον γιατρο μου και μου εκανε κολπικο υπερηχο μονο και μονο να δει τραχηλο....ειναι μια χαρα αλλα μου ειπε να ξεκουραστω μεχρι την αλλη πεμπτη που θα παω να με δει και μου εδωσε 3 utrogestan των 100mg την ημερα και 2 trofocard μαγνησιο

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως να ξερετε οτι πρεπει να ξερω την ημερα της συλληψης οχι τις υποτιθέμενες γονιμες ημερες....εγω επιασα 18η ημερα του κυκλου οχι στις γονιμες...και το ξερω γιατι πριν δεν ειχα κανει γυμναστικη :tongue:

επισης η κολλητη μου επιασε 5 ημερες πριν την περιοδο της....και αυτο το ξερουμε γιατι τοτε ηρθε ο αντρας της απο ταξιδι....εκτος αν εχει γκομενο και δεν μου το λεει...:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι κορίτσια ότι δεν έχουν ματώσει καθόλου τα ούλα μου. Μόνο τα δόντια πονάνε. Ή τουλάχιστον εγώ νιώθω ότι πονάει όλη η σειρά. Θα περιμένω και αύριο και αν συνεχίσει, με βλέπω να επισκέπτομαι οδοντίατρο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Στη βροχούλα βγήκε λάθος στις άλλες έπεσε μέσα.Κι εγώ με γόνιμες όπως φάνηκε 12-14/11 καμμένη για καμμένη ήμουν!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και σε εμένα γράψτε λάθος! χαχαχα στη χάση και στη φέξη! :tongue::tongue::tongue:

gHTSp2.png

Βρε κορίτσια,ποσο καιρό μετά την καισαρική θα μπορεσω να σηκώσω στην αγκαλιά μου την 4χρονη κόρη μου?

Λογικα καποιους μηνες,3 ισως? Αν υποθεσουμε οτι ειναι γυρω στα 18-19 κιλα η κορη σου,αρκετο το βαρος δηλαδη, θα πρεπει να εισαι προσεχτικη πολυ γιατι η τομη δεν κλεινει αμεσως:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Από χτες μου πονάει τρομερή η κάτω αριστερή πλευρά των δοντιών! Νιώθω ότι θέλω να πάρω μια τανάλια και να βγάλω όλα μου τα δόντια! Ο άντρας μου λέει ότι αυτό συμβαίνει στις εγκυμοσύνες όταν υπάρχει έλλειψη ασβεστίου. Εγώ πάλι διάβασα στο ίντερνετ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρήζονται ή ματώνουν τα ούλα. Σας έχει συμβεί ποτέ; Σήμερα το έριξα στα γαλακτοκομικά, προαιρετικά. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να μασήσω από εκείνη την πλευρά. Δεν θέλω να πάω στον οδοντίατρό μου, γιατί φοβάμαι πως αν θέλω κανένα σφράγισμα θα μου το κάνει χωρίς αναισθησία. Είναι αρνητικός στην αναισθησία όταν υπάρχει εγκυμοσύνη. Και εγώ είμαι αρνητική στον πόνο!

Εγω και στις 2 εγκυμοσυνες χρειαστηκα οδοντιατρο,ειχανε χαλασει 2-3 δοντια δεν θυμαμαι και επρεπε στο ενα να κανω απονευρωση,και σφραγισμα στα αλλα.Επρεπε ομως να φαω αναισθησια.Τωρα τι κανουμε οεο? Πηρα τηλ τον γιατρο μου και του ειπα την κατασταση και τον ρωτησα αν ο οδοντιατρος μπορει να μου κανει την εξης ουσια σε ενεση που μου ειχε πει ο οδοντιατρος.Συνηγορησε με τον οδοντιατρο,βεβαια μου εκανε μονο μια ενεση ενω χρειαζομουνα δυο,διοτι δεν με πιανει ευκολα αναισθησια,αλλα η δουλεια μας εγινε και ουτε γατα ουτε ζημια.Εχουνε εξελιχτει τα οδοντιατρικα φαρμακα πλεον,δεν ειναι αυτα που κυκλοφορουσαν τα παναρχαια χρονια.Βεβαια παιζει ρολο και ο γιατρος,εμενα πραγματικα ειναι πολυ ελαφροχερης.Αλλα ας μην τον μελεταω αλλο..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

η βροχουλα ειναι η november rain????χαχαχα....τωρα το καταλαβα....εχει ποτίσει το ξανθο τον εγκέφαλο τοσα χρονια....χαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμ λεω και εγω μονο εγω ειμαι ξανθια εδω μεσα???δεν υπαρχει αλλη ομοιοπαθουσα???:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Arca...οχι...δεν ειναι συνεργασιμο το μπεμπε μου...δεν ανοιγει τα ποζαρακια του και σημερα που πηγα ειδε μονο τραχηλο γιατι ειχε κοσμο...την τεταρτη εχω ραντεβου!

November...ξερω γω?σαν μια φιλη μου που μεχρι τον 6ο της ελεγαν κοριτσαρος και στην β επιπεδου βγηκε η τσουτσου ...χαχαχα...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...