Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα !!εχω χαθει κοριτσια προβληματα οπως σας ειχα ξανα γραψει με την πεθερα μου ...ελπιζω να ειστε ολες καλα και υγιεις!!!

πηαγαμε και εμεις για τον υπερηχο του μηνα και μας ειπε για αγορι !!!οποτε μπλε !!!

κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω τρβηγματα στη κοιλια και καποιες φορες εντονα....εχει καμια απο σας ??στη κορη μου ηταν πιο χαλαρα....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ατζέμ πιλάφι με κεφτεδάκια; Πω πω μου τρέχουν τα σάλια! Θα εριχνα απο πάνω και μια κουταλιά γιαούρτι και θα έπεφτα με τα μούτρα! Εννοείτε με γιαούρτι!!!! :DMιαμ μιαμ!

Λέμε να πάμε το σαβ/κο Βερόνα και Βενετία από ένα βράδυ. Από εμάς εδώ είναι 5 ώρες με αυτοκίνητο, τα καλά της Γερμανίας.Έτσι όπως το λές βρε κορίτσι μου! Λές και θα πεταχτείς δίπλα για τσιγάρα! χαχαχαχα Μη βαρέσεις... αλλά Βενετία δεν μου άρεσε που είχα πάει... Μυρωδιά άσχημη, υγρασία, μουντάδα... Ξετρελάθηκα με το Μπουράνο το νησάκι παραδίπλα με τα πολύχρωμα σπίτια. Βερόνα οκ, κλασική πόλη και ομορφιά. Αν θυμάμαι καλά εκεί ήταν και το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας? χμ.... Καλή σας διασκέδαση και ξεκούραση! Να περάσετε τέλεια! Αλήθεια τι καιρό κάνει εκεί?

Αντε καλή επιτυχία για αύριο!! Nα μας πεις νέα. Εσεις κοριτσάκι θελετε, θύμησε μου!

Σε ευχαριστώ! Εγώ θα το προτιμούσα το κοριτσάκι, αλλά θα πω το κλασικό ''καλά να ναι και ότι να ναι!'' :mrgreen: τον καλό μου πάλι, δεν τον νοιάζει καθόλου μα καθόλου! Είναι cool...:roll:

gHTSp2.png

καλημερα και απο μενα !!εχω χαθει κοριτσια προβληματα οπως σας ειχα ξανα γραψει με την πεθερα μου ...ελπιζω να ειστε ολες καλα και υγιεις!!!

πηαγαμε και εμεις για τον υπερηχο του μηνα και μας ειπε για αγορι !!!οποτε μπλε !!!

κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω τρβηγματα στη κοιλια και καποιες φορες εντονα....εχει καμια απο σας ??στη κορη μου ηταν πιο χαλαρα....

Καλή σου μέρα και με το καλό το αγοράκι σας!:D Όλα καλά να σας πάνε! Εύχομαι να έχουν στρώσει τα πράγματα. Πώς είσαι εσύ? Πήρες χαρά και δύναμη με το αγοράκι σου που το είδες να φανταστώ ε?

Για τα τραβήγματα να σου πω, εγώ έχω συνέχεια, σε όλη σχεδόν την μέχρι τώρα εγκυμοσύνη. Αλλά είναι η πρώτη μου και δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία οπότε ας σου πει και καμιά ''παλιά''! Βέβαια μην τα δέσεις και κόμπο... Η κάθε μία γυναίκα έχει μοναδικότητα στα συμπτώματα και την εξέλιξη της κάθε εγκυμοσύνη της. Ο γιατρός σου είναι ο ειδικότερος. Αν σε ανησυχεί αρκετά ρώτα τον καλύτερα για να φύγει από το κεφάλι σου η έννοια...:)

gHTSp2.png

Εμένα έκανε η μαμά ταπεινό σπανακόρυζο για μας τους μεγάλους (ένεκα νηστείας) και κοτόσουπα για τα παιδιά, αχ μανούλα!!

Πες λεπτομέρειες!!! Κοτόσουπα αυγοκομένη? Το αγαπημένο μου φαγητό!!!! σλουρπ!:mrgreen:

gHTSp2.png

Σε ευχαριστώ! Εγώ θα το προτιμούσα το κοριτσάκι, αλλά θα πω το κλασικό ''καλά να ναι και ότι να ναι!'' :mrgreen: τον καλό μου πάλι, δεν τον νοιάζει καθόλου μα καθόλου! Είναι cool...:roll:

Ναι κι εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα από πολλούς για Βενετία! Aκουσα για μυρωδιά, για υψηλές τιμές και πολυκοσμία.Και πολλοί επίσης μου είπαν ότι δεν αξίζει για πολλές μέρες! Eγώ πάλι ανυπομονώ να τη δω!

Eμένα ο άντρας μου είναι αυτός που τρελαινόταν για την κόρη. Εγώ είχα μια μικρή προτίμηση σε κοριτσάκι, αλλά όχι τόσο έντονη. Τώρα που το σιγουρέψαμε πετάει από τη χαρά του!

Aλλά εννοείται γερό να είναι, πάνω απ'oλα. Αντε μπες αυριο να μας πεις νέα!

Kαλά ε, ακόμα σκέφτομαι αυτό το πιλάφι ατζεμ με γιαούρτι, μου κόλλησε :mrgreen:

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα και με το καλό το αγοράκι σας!:D Όλα καλά να σας πάνε! Εύχομαι να έχουν στρώσει τα πράγματα. Πώς είσαι εσύ? Πήρες χαρά και δύναμη με το αγοράκι σου που το είδες να φανταστώ ε?

Για τα τραβήγματα να σου πω, εγώ έχω συνέχεια, σε όλη σχεδόν την μέχρι τώρα εγκυμοσύνη. Αλλά είναι η πρώτη μου και δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία οπότε ας σου πει και καμιά ''παλιά''! Βέβαια μην τα δέσεις και κόμπο... Η κάθε μία γυναίκα έχει μοναδικότητα στα συμπτώματα και την εξέλιξη της κάθε εγκυμοσύνη της. Ο γιατρός σου είναι ο ειδικότερος. Αν σε ανησυχεί αρκετά ρώτα τον καλύτερα για να φύγει από το κεφάλι σου η έννοια...:)

Σε ευχαριστω ευχομαι και για σενα ο,τι καλυτερο....κοιτα ελεγα να μην μαθω το φυλο αλλα δεν αντεξα δεν εχω υπομονη και ειμαι αρκετα περιεργη....;)εννοειται να ειναι γερο πανω απ ολα αλλα ωραια θα ειναι να εχουμε ενα αγορακι ενα κοριτσακι!!!

το εχω πει στο γιατρο και λεει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι ανοιγει η μητρα!!!μαλλον ετσι θα ειναι!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Συγχαρητήρια! Να το χαίρεσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Από χτες μου πονάει τρομερή η κάτω αριστερή πλευρά των δοντιών! Νιώθω ότι θέλω να πάρω μια τανάλια και να βγάλω όλα μου τα δόντια! Ο άντρας μου λέει ότι αυτό συμβαίνει στις εγκυμοσύνες όταν υπάρχει έλλειψη ασβεστίου. Εγώ πάλι διάβασα στο ίντερνετ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρήζονται ή ματώνουν τα ούλα. Σας έχει συμβεί ποτέ; Σήμερα το έριξα στα γαλακτοκομικά, προαιρετικά. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να μασήσω από εκείνη την πλευρά. Δεν θέλω να πάω στον οδοντίατρό μου, γιατί φοβάμαι πως αν θέλω κανένα σφράγισμα θα μου το κάνει χωρίς αναισθησία. Είναι αρνητικός στην αναισθησία όταν υπάρχει εγκυμοσύνη. Και εγώ είμαι αρνητική στον πόνο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι!

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρυσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Άλλος ένας αγόραρος, με το καλό κοριτσάκι!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημεραααααααα!!!

arca ....15 ημερες πριν την πανσεληνο γεμιζει το φεγγαρι....τις επομενες 15 ειναι αδειο...και μετα αρχιζει παλι το γεμισμα ;)

november rain....14+15/11 ειναι καραμπαμ αγορακι! :D

lonestar....απο τις 12/11 -21/11 ειναι αγορια απο τις 22/11 εως τις 24 ειναι κοριτσια :tongue:

magda18...γαστρεντεριτιδα ε???περαστικα!!!την περασ και η δικη μου κορουλα και εννοειται την κολησα και εγω.....ενα ΣΚ δραμα....αλλα ευτυχως δεν μπηκαμε νοσοκομειο οπως ειχαμε μπει τον Οκτωβρη απο γαστρεντεριτιδα παλι!

χρυσαδημητρα....με το καλο ο γιος!!!!!αχ τι τελεια!!!!εκανες το ζευγαρακι....!:wink: θελω και εγωωωωωωωωωω :tongue:

marianthi27....εμενα ματωνουν πολυ τα ουλα μου οταν πλενω τα δοντια ακομη και η μυτη μου οταν την φυσαω βγαζει λιγο αιμα...ξερω ομως οτι στην εγκυμοσυνη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ γιατι εχει μια ουσια που κανει κακο στο εμβρυο....ουτε στον θηλασμο επιτρεπεται!καλο ειναι να πας στον οδοντιατρο να σε δει μπας και χρειαζεσαι καθαρισμο δοντιων!μην το αφησεις!

εμενα εδω και κανα 2 ημερες αισθανομαι χαμηλα καμια φορα για λιγο την κοιλια μου να πετρωνει....ειναι συσπασεις....αλλα δεν θυμαμαι αν αρχιζουν απο τον 5ο...εννοειται θα το πω στον γιατρο την αλλη εβδομαδα μηπως χρειαζομαι μαγνησιο....εσεις νιωθετε???

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάνθη κι εμένα μάτωναν τα ούλα όπως και της Νινάκι και πονούσαν λίγο τα δοντάκια. Έχω ξεκινήσει μια εβδομάδα περίπου και κάνω νήμα το βράδυ με το πλύσιμο και βουρτσάκι (αυτό που περνάει ανάμεσα από τα δόντια και τρίβει τα ούλα) το πρωί επίσης με το πλύσιμο. Χωρίς στοματικό διάλυμα. Έχω δει απίστευτη βελτίωση. Δεν πονάνε πια καθόλου. Σκέψου ότι ήμουν κι εγώ στα πρόθυρα για οδοντίατρο...

gHTSp2.png

καλημεραααααααα!!!

arca ....15 ημερες πριν την πανσεληνο γεμιζει το φεγγαρι....τις επομενες 15 ειναι αδειο...και μετα αρχιζει παλι το γεμισμα ;)

lonestar....απο τις 12/11 -21/11 ειναι αγορια απο τις 22/11 εως τις 24 ειναι κοριτσια :tongue:

magda18...γαστρεντεριτιδα ε???περαστικα!!!την περασ και η δικη μου κορουλα και εννοειται την κολησα και εγω.....ενα ΣΚ δραμα....αλλα ευτυχως δεν μπηκαμε νοσοκομειο οπως ειχαμε μπει τον Οκτωβρη απο γαστρεντεριτιδα παλι!

χρυσαδημητρα....με το καλο ο γιος!!!!!αχ τι τελεια!!!!εκανες το ζευγαρακι....!:wink: θελω και εγωωωωωωωωωω :tongue:

marianthi27....εμενα ματωνουν πολυ τα ουλα μου οταν πλενω τα δοντια ακομη και η μυτη μου οταν την φυσαω βγαζει λιγο αιμα...ξερω ομως οτι στην εγκυμοσυνη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ γιατι εχει μια ουσια που κανει κακο στο εμβρυο....ουτε στον θηλασμο επιτρεπεται!καλο ειναι να πας στον οδοντιατρο να σε δει μπας και χρειαζεσαι καθαρισμο δοντιων!μην το αφησεις!

εμενα εδω και κανα 2 ημερες αισθανομαι χαμηλα καμια φορα για λιγο την κοιλια μου να πετρωνει....ειναι συσπασεις....αλλα δεν θυμαμαι αν αρχιζουν απο τον 5ο...εννοειται θα το πω στον γιατρο την αλλη εβδομαδα μηπως χρειαζομαι μαγνησιο....εσεις νιωθετε???

Ninaki δηλαδή έτσι όπως το λες και σε μένα έχεις πέσει μέσα....οι δικές μου γόνιμες ήταν 17-20/11, οπότε λογικό ακούγεται....δηλαδή δε φταίει ο άντρας μου που τον κατηγορώ!!!αχχααχχαχα πώς γίνεται ρε παιδί μου οι δικές μου γόνιμες να πέφτουν σε τέτοιες μέρες...πλάκα πλάκα έπεσε μέσα σε όλες???

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημεραααααααα!!!

Εγώ παίρνω τρία μαγνήσια τη μέρα οπότε λίγο δύσκολο να νιώσω συσπάσεις.!;)Θα σε βοηθήσει το μαγνήσιο εκτός κι αν αυτό που νιώθεις είναι η μήτρα που μεγαλώνει!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ninaki δηλαδή έτσι όπως το λες και σε μένα έχεις πέσει μέσα....οι δικές μου γόνιμες ήταν 17-20/11, οπότε λογικό ακούγεται....δηλαδή δε φταίει ο άντρας μου που τον κατηγορώ!!!αχχααχχαχα πώς γίνεται ρε παιδί μου οι δικές μου γόνιμες να πέφτουν σε τέτοιες μέρες...πλάκα πλάκα έπεσε μέσα σε όλες???

Στη βροχούλα βγήκε λάθος στις άλλες έπεσε μέσα.Κι εγώ με γόνιμες όπως φάνηκε 12-14/11 καμμένη για καμμένη ήμουν!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νομιζω μονο σε εμενα επεσε εξω το ninaki.Μου ειπε οτι βγαινει αγορι στις γονιμες μερες μου και εχω κοριτσακι!!!!!!!! Τι κερδιζω???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...