Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας! με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσια που ειδαν φυλλο!

ο Μπεμπης μας ειναι μια χαρα 14 εκατοστα και 190 γραμμαρια! ραντεβου 8 Απριλιου για Β επιπεδου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!καλα ε? Εδω διαδραματιζετε θριλερ:mad::mad:Κοριτσια εννοειτε να ειναι γερα τα μωρακια μας,αλλα θελω πολυ να σας πειραξω τωρα χιχιχιχιχι...Καλε τι γινετεεε???που πηγε το πιπι οεο? Νινακι τα φωτα σου.τι λεγανε τα αστρα να μας πεις.Παντως κοριτσια αλλα θελαμε,αλλιως μας ερχονται μετα, στο τελος θα ακουσουμε και για καμια διδυμη κυηση που δεν φαινοτανε.Κοριτσια ασχετο η Τανια που εξαφανιστηκε?

μα ειδες ρε συ εξαφανιστηκε το πιπι και εμφανιστηκε τσουτσουνα! :mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Ελαφι βαψου και εσυ ροζ στο τικερακι σου γιατι εχει μπλε φοντο και μπερδευομαστε:D

Αφού έχει παραλία και θάλασσα βρε, λόγω του οτι γεννάω το καλοκαίρι, τι να κάνω να βάψω ροζ τη θάλασσα;

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Αφού έχει παραλία και θάλασσα βρε, λόγω του οτι γεννάω το καλοκαίρι, τι να κάνω να βάψω ροζ τη θάλασσα;

Ναι, βρε θα τη βάψεις ροζ..Δεν έχεις ακούσει την ερυθρά θάλασσα?:tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες!!

Kyoya, εμένα είναι 8,5-7-4 τα αγοράκια μου οπότε θα έχουν μια καλή διαφορά με τον Άβερελ! :mrgreen:

Ευαγγελία, να που η ευχή σου βγήκε, πρέπει να είσαι η μοναδική εδώ μέσα ή άντε από τις λίγες χαχα!

Litsaballet, να περάσετε υπέροχα στην Πράγα!

Μadata, γιατί αγχώθηκες πουλάκι μου?Άμα ήταν να έχουμε όλα αυτά για τα οποία μας βάζουν να κάνουμε εξετάσεις καήκαμε.Προληπτικά είναι, μην αγχώνεσαι!

Νινάκι, ευχαριστώ για την πρόβλεψη.Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτά με τη χάση και τα φεγγάρια που γράφετε (να βράσω το μεταπτυχιακό μου χαχα) οπότε και πέμπτο να έκανα πάλι μπλε θα με βάφατε! :mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα κορίτσια!

Ποια τυχερή είναι Πράγα; Λιτσάκι καλά να περνάτε!

Kι εγώ θέλω εκδρομούλα, κάτι συζητάμε με τον άντρα μου για σκ!

Σήμερα ξυπνησα και για άλλη μια φορά έξω είναι όλα άσπρα και χιονισμένα. Πεθύμησα καλοκαίρι και πικ νικ στα πάρκα, βαρεθηκα αυτό το κρύο.

Τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Εγώ σολωμό στο φούρνο με πατατοσαλάτα βραστή

c8i6p2.png

καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξυπνησα και για άλλη μια φορά έξω είναι όλα άσπρα και χιονισμένα. Πεθύμησα καλοκαίρι και πικ νικ στα πάρκα, βαρεθηκα αυτό το κρύο.

Τι όμορφο τικεράκι, με γεια!:P Καλημέρα...βροχή στη Μακεδονία!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρααααα

χτες είχα τόσο δημιουργική διάθεση, έβαλα στόχο να κάνω παστίτσιο, το ξεκίνησα χαλαρά και μέχρι να το τελειώσω (θέλει και 2 ώρες....) μου έφυγε η χαρά, το μωρό μου ξερνούσε ατέλειωτα, λίγο έλειψε να πάμε νοσοκομείο... οπότε η δημιουργικότητα πήγε περίπατο και το παστίτσιο αποτελειώθηκε όπως όπως, χωρίς καν αξιοπρεπή μπεσαμέλ, αλλά μια στρώση-πέτσα. Ενιγουει, το μωρό μου μετά από το εφιαλτικό βράδυ 10 εμετών, σήμερα είναι καλά! Ευτυχώς δεν πήγαμε νοσοκομείο, δε θα το άντεχα να τον βλέπω με τον ορό.... αχ δόξα τω Θεώ! Αυτά τα ωραία από μας... χτες ξέχασα ότι είμαι έγκυος, τον σήκωσα, τον ντάντεψα, σκούπισα τα ξερατα (συγνώμη), ξεσκίστηκα κοινώς από τα καθαρίσματα και την ορθοστασία του μαγειρέματος, και πήγα να ξαπλώσω κάποια στιγμή αργά δίπλα του και ένιωσα την κοιλιά μου να με τραβάει από την κούραση....εκεί κάπου θυμήθηκα ότι είμαι έγκυος,,, που να μην είχα κ τη βοήθεια του συζυγου... αχ κ βαχ , πάει πέρασε και αυτό....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημέρα κορίτσια!

ναιιιιι πικ νικ κ βόλτες παραλία, χωρίς ζέστη-σκασμό όμως!!! εκδρομούλες, μεζεδάκια, ταβερνούλες δροσερές κ άλλα πολλά ανεβαστικά!!! τέτοια να λέμε, τέτοια να λέμε να ανεβάινουμε!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

ναιιιιι πικ νικ κ βόλτες παραλία, χωρίς ζέστη-σκασμό όμως!!! εκδρομούλες, μεζεδάκια, ταβερνούλες δροσερές κ άλλα πολλά ανεβαστικά!!! τέτοια να λέμε, τέτοια να λέμε να ανεβάινουμε!!!!

Καημενάκι μου, μετά τη δραματική ημέρα που έζησες χτες ένα πικ νικ ή έστω ένα ταβερνάκι θα ήταν ΤΟ δώρο!Περαστικά στο μπόμπιρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες!

Μαγδούλα περαστικά στο αγοράκι σου. Χαλάλι το παστίτσιο! Είναι καλύτερα?

Λίτσα μας γλυκιά, καλά να περάσετε στη Πράγα! Πανέμορφη πόλη! Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό το 2000 και θυμάμαι κάθε στενάκι! Είχε πέσει ποδαρόδρομος!:tongue:

Και Karlovy Vary αν μπορέσετε να πάτε αξίζει η βόλτα! Καλή σας επιστροφή να μας πείτε εντυπώσεις!

Ευαγγελία αν δεν το κατάλαβες άνοιξες την λίστα με τα φαγητά για σήμερα:lol::lol::lol:!

Εμείς έχουμε ατζέμ πιλάφι που θα φτιάξει ο καλός μου και κεφτεδάκια φούρνου παραγγελιά από τα χέρια της πεθερούλας! :D:D:D

Άντε καλή μας όρεξη! Ακόμα δεν ξυπνήσαμε και μου τρέχουνε τα σάλια!

Εκδρομή που λέτε να πάτε κοριτσάκι? Όπου και να πάτε να περάσετε σούπερ!

Εγώ έχω πεθυμήσει Γαλαξίδι, Ναύπλιο... :(αχ και βαχ... Θα γίνω καλά! Δεν θα γίνω? Που θα μου πάει? Θα πάρουμε τα όρη και τα άγρια βουνά!

Αύριο πουρνό πάμε κι εμείς να δούμε το μικρό μας! Φαντάζεστε να μου πεί οτι πετάχτηκε τσουτσούνα? :roll:

gHTSp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Μαγδούλα περαστικά στο αγοράκι σου. Χαλάλι το παστίτσιο! Είναι καλύτερα?

Λίτσα μας γλυκιά, καλά να περάσετε στη Πράγα! Πανέμορφη πόλη! Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό το 2000 και θυμάμαι κάθε στενάκι! Είχε πέσει ποδαρόδρομος!:tongue:

Και Karlovy Vary αν μπορέσετε να πάτε αξίζει η βόλτα! Καλή σας επιστροφή να μας πείτε εντυπώσεις!

Ευαγγελία αν δεν το κατάλαβες άνοιξες την λίστα με τα φαγητά για σήμερα:lol::lol::lol:!

Εμείς έχουμε ατζέμ πιλάφι που θα φτιάξει ο καλός μου και κεφτεδάκια φούρνου παραγγελιά από τα χέρια της πεθερούλας! :D:D:D

Άντε καλή μας όρεξη! Ακόμα δεν ξυπνήσαμε και μου τρέχουνε τα σάλια!

Εκδρομή που λέτε να πάτε κοριτσάκι? Όπου και να πάτε να περάσετε σούπερ!

Εγώ έχω πεθυμήσει Γαλαξίδι, Ναύπλιο... :(αχ και βαχ... Θα γίνω καλά! Δεν θα γίνω? Που θα μου πάει? Θα πάρουμε τα όρη και τα άγρια βουνά!

Αύριο πουρνό πάμε κι εμείς να δούμε το μικρό μας! Φαντάζεστε να μου πεί οτι πετάχτηκε τσουτσούνα? :roll:

Ατζέμ πιλάφι με κεφτεδάκια; Πω πω μου τρέχουν τα σάλια! Θα εριχνα απο πάνω και μια κουταλιά γιαούρτι και θα έπεφτα με τα μούτρα! Mιαμ μιαμ!

Λέμε να πάμε το σαβ/κο Βερόνα και Βενετία από ένα βράδυ. Από εμάς εδώ είναι 5 ώρες με αυτοκίνητο, τα καλά της Γερμανίας.

Αντε καλή επιτυχία για αύριο!! Nα μας πεις νέα. Εσεις κοριτσάκι θελετε, θύμησε μου!

c8i6p2.png

πωπωωωω ανοιξε η όρεξη για φαγητό!!! όλο ιδέες μου έρχονται, για άυριο για μεθαύριο, γενικάααααα!!!! επίσης και για εκδρομές~!!!! αυτές είναι ωραίες σκέψεις... η κοιλιά γουργουρίζει κορίτσια 12 η ώρα!!!χαχααχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...