Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

kyoya....ωραιο site ...χαχα...δεν το ηξερα :tongue:

κουφο ρε παιδακι μου αλλα πεφτει μεσα...:rolleyes:

εμενα στη χαση ολους αρα κοριτσια δεν επρεπε να ειναι;; αυτη που μου το ειπε μου ειπε οτι στο 20% ειναι το αντιθετο αρα εγω ειμαι στα αντιθετα υποθετω:mrgreen:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kyoya...η ημερομηνια που μου εδωσες 16/09 ειναι 22η ημερα για το γεμισμα!δεν ειναι το πρωτο δεκαπενθημερο που κανει να γεμισει εισαι στο δευτερο που γεμιζει...γιατι λες στην χαση? εγω καραμπαμ στα αγορια σε εχω!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

kyoya...η ημερομηνια που μου εδωσες 16/09 ειναι 22η ημερα για το γεμισμα!δεν ειναι το πρωτο δεκαπενθημερο που κανει να γεμισει εισαι στο δευτερο που γεμιζει...γιατι λες στην χαση? εγω καραμπαμ στα αγορια σε εχω!

ααααα οκ!! μπερδευτηκα με τα 15ημερα! εγω νομιζα απλα στη χαση αγορια στη γεμιση κοριτσια! χαχαχα παω πασο οκ!!! αρα στο τεταρτο νινακι θα σε συμβουλευτώ χαχαχαχα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

HELP :(

Κορίτσια μου Δευτέρα κάναμε τον υπέρυχο και πάλι με σιγουριά δεν είδαμε τι είναι διότι κουνιόταν το μωρό συνέχια!!! Ευτυχώς όλα πάνε καλα..

Να ρωτήσω όμως κάτι? Μου έγραψε τις εξετάσεις που θα κάνω σε ένα μήνα πριν πάω και μου έγραψε πάλι εξετάσεις για τοξόπλασμα και μεγαλοκυτταροιο. Σε εσας εκτός απο την πρώτη φορά σας εχει πει να τις ξανακάνετε?

γεια! εγω κανω καθε μηνα τοξοπλασμα γιατι δεν εχω αντισωματα και μου χει πει οτι θα κανω καθε μηνα μεχρι να γεννησω

κυτταρομεγαλοϊο δεν κανω γιατι εχω ΙGG αντισωματα και αρα ειμαι οκ για ολη την εγκυμοσυνη

ειναι πολυ λογικο να κανεις καθε μηνα αν δεν εχεις αντισωματα μια φιλη μου φαντασου εκανε και ερυθρα καθε μηνα

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σε ολες!

συγχαρητηρια σε ολες που βαφτηκαν ροζ ή μπλε!

ninaki αν η συλληψη ειναι καποια στιγμη απο 12 μεχρι 24 νοεμβριου τι βγαινει?

οσον αφορα το θεμα υπνος:

-δεν ξερω κανενα ζευγαρι που να μην εχει προβλημα με τον υπνο των παιδιων του... φιλη μου που εχει ενα κατα τα αλλα απιατευτα καλο μωρο 1,5ετων, στον υπνο του εχει δεινοπαθησει γιατι καθε βραδυ ξυπνα 3 φορες. απο το πρωτο ξυπνημα το παιρνει στο κραββατι τους αλλα αυτο ξαναξυπνα..

εγω με το δικο μου αποφασισα να βαλω την κουνια στο υπνοδωματιο για κανα 2 μηνες(για δικη μου διευκολυνση)και μετα να την παω στο παιδικο

-θυμαμαι τα αδερφια μου (5και 6 χρονια διαφορα) δεν μπορουσαν με τιποτα να κοιμηθουν μονα τους στο κρεββατι μεχρι δημοτικο μην σας πω.δεν ηθελαν καν να κοιμηθουν αυτα στο 1 κραβατι κι εγω στο αλλο στο ιδιο ομως δωματιο. ετσι η μανα μου ενωσε 2 κρεβατια και κοιμομουν εγω στη μεση και ο ενας δεξια και η αλλη αριστερα.στων γονιων μου δεν μπορουσαν γιατι εκει κοιμοταν η 4η μικρη μας αδερφη χαχα..της οποιας οι γονεις μου μετα μετεφεραν και το κρεβατι της στο δωματιο τους μεχρι δημοτικο..

η αδερφη μου βγηκε μια χαρα παντως και πολυ ανεξαρτητη.

εγω φυσικα ουτε να διανοηθω δεν μπορω πως θα ζησω αναλογες καταστασεις.

KPOzp2.png deXnp3.png

mpainw apo to pc toy aderfoy kai den exei ellhnika!!! parakalw bapste me mple!!! perimenw ton trito Gio!!!! leptomereies to vradaki Filia!

Α!καλα ε? Εδω διαδραματιζετε θριλερ:mad::mad:Κοριτσια εννοειτε να ειναι γερα τα μωρακια μας,αλλα θελω πολυ να σας πειραξω τωρα χιχιχιχιχι...Καλε τι γινετεεε???που πηγε το πιπι οεο? Νινακι τα φωτα σου.τι λεγανε τα αστρα να μας πεις.Παντως κοριτσια αλλα θελαμε,αλλιως μας ερχονται μετα, στο τελος θα ακουσουμε και για καμια διδυμη κυηση που δεν φαινοτανε.Κοριτσια ασχετο η Τανια που εξαφανιστηκε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

HELP :(

Κορίτσια μου Δευτέρα κάναμε τον υπέρυχο και πάλι με σιγουριά δεν είδαμε τι είναι διότι κουνιόταν το μωρό συνέχια!!! Ευτυχώς όλα πάνε καλα..

Να ρωτήσω όμως κάτι? Μου έγραψε τις εξετάσεις που θα κάνω σε ένα μήνα πριν πάω και μου έγραψε πάλι εξετάσεις για τοξόπλασμα και μεγαλοκυτταροιο. Σε εσας εκτός απο την πρώτη φορά σας εχει πει να τις ξανακάνετε?

Ναι βρε κοπελια,και εγω θα τις κανω παλι αυτον το μηνα,γιατι μου αγχωθηκες ομως?μη φοβασαι το οτι σου γραφει ο doc τις εξετασεις να τις κανεις δε σημαινει οτι εχεις προβλημα.Προληπτικα γινονται αυτες..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα...με κοροιδευεται.....αντε μωλεεεεε....:tongue:

Ninaki εγω δεν σου ζητησα προβλεψη,αλλα τωρα στην ζητω.χαχαχαχα Συλληψη 14-15/11.Σου βαζω και τις 2 ημερες γιατι και τις 2 καναμε γυμναστικη:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια παραμένω ροζάκι!

Eίδαμε την κόρη! Xεράκια, δαχτυλάκια, κουκλάκι. Πεθαίνω!

Αντε μπραβο κοριτσι μου,επιτελους και μια που πραγματοποιηθηκε η επιθυμια της!!!Αλλαξε το χρωματακι σου και εσυ να καταλαβαινομαστε :P:p:p:p:p

Καλε γιατι δεν λετε και καμια λεπτομερειουλα??βαρος υψος χρωμα ματιων,μαλλιων χαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντε μπραβο κοριτσι μου,επιτελους και μια που πραγματοποιηθηκε η επιθυμια της!!!Αλλαξε το χρωματακι σου και εσυ να καταλαβαινομαστε :P:p:p:p:p

Καλε γιατι δεν λετε και καμια λεπτομερειουλα??βαρος υψος χρωμα ματιων,μαλλιων χαχαχαχα

Και νούμερο παπουτσιού!!! :tongue::tongue::tongue:

gHTSp2.png

με το καλο κοπελα μου!! ποιος στη χαρη μας!!! εμεις χθες πηγαμε και τον ειδαμε τον αγοραρο #3 και πηρα και τα αγορια #1 και #2 μαζι μου! το πως χαζεψαν ειδικα ο μεγαλος που καταλαβαινει κιολας δεν λεγετε!! περιμενουν τον αδελφο τους πως και πως!!! τι ηλικιες εχουν τα αγορια σας;

Να σαι καλα! ευχαριστω!!!! τα αγορια μου ειναι 6,5 και 20 μηνων ωχ ωχ ωχ χαμος στο σπιτι απο σωβρακα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...