Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα. Πήγα γιατρό είμαι 5+1 και είδαμε μόνο σάκο με παχύ ενδομήτριο. Ούτε λεκιθικό ασκό ούτε έμβρυο.... Αν είδα καλά το έβγαζε 4+3 ο υπέρηχος. Ο γιατρός μου είπε οτι θα ήθελε να είναι λίγο μεγαλύτερος ο σάκος αλλά είναι θετικό οτι έχω παχύ ενδομήτριο. μου είπε να κάνω την επόμενη Δευτέρα και Τετάρτη 2 χοριακές και να πάω ξανά στις 29 για υπέρηχο. ομολογώ οτι έχω αγχωθεί πολύ....δεν θα αντέξω να περάσω τα ίδια γιορτινές μέρες ....:|

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα. Πήγα γιατρό είμαι 5+1 και είδαμε μόνο σάκο με παχύ ενδομήτριο. Ούτε λεκιθικό ασκό ούτε έμβρυο.... Αν είδα καλά το έβγαζε 4+3 ο υπέρηχος. Ο γιατρός μου είπε οτι θα ήθελε να είναι λίγο μεγαλύτερος ο σάκος αλλά είναι θετικό οτι έχω παχύ ενδομήτριο. μου είπε να κάνω την επόμενη Δευτέρα και Τετάρτη 2 χοριακές και να πάω ξανά στις 29 για υπέρηχο. ομολογώ οτι έχω αγχωθεί πολύ....δεν θα αντέξω να περάσω τα ίδια γιορτινές μέρες ....:|

Να μην αγχωνεσαι καθολου.Μπορει να ειναι καθυστερημενη η συλληψη γιαυτο βγαινει μικροτερη υπερηχογραφικα.Μηπως επρεπε να πας και εσυ σε κανα 2-3 μερες?μηπως βιαστηκες λιγο?στις 5 βδομαδες ουτε η σκια μας δεν φαινεται!γιαυτο και τσαμπα αγχωνεσαι τωρα.εσυ του ειπες να πας σημερα η' στο προτεινε αυτος?

Υ.Γ. φτιαξε ρε αγαπη το τικερακι σου ουτε οι δεινοσαυροι δεν κυοφορουν τοσες εβδομαδες!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτός μου είπε λόγω καλής χοριακής αλλά σήμερα με το που πήγε να βάλει τον υπέρηχο μονολογούσε τι να δούμε 5+1...Βασικά υποτίθεται ότι είχα ωορρηξία 27 -11-14 και είχαμε επαφές 27 και 28 αλλά στις 30 είχα έντονους πόνους σαν της ωορρηξίας οπότε λέω μήπως έγινε τότε η δουλειά και γι΄αυτό το δείχνει 4 μέρες μικρότερο...:roll:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Αυτός μου είπε λόγω καλής χοριακής αλλά σήμερα με το που πήγε να βάλει τον υπέρηχο μονολογούσε τι να δούμε 5+1...Βασικά υποτίθεται ότι είχα ωορρηξία 27 -11-14 και είχαμε επαφές 27 και 28 αλλά στις 30 είχα έντονους πόνους σαν της ωορρηξίας οπότε λέω μήπως έγινε τότε η δουλειά και γι΄αυτό το δείχνει 4 μέρες μικρότερο...:roll:

Μανούλες Αυγούστου 2015!

• Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα
  • November rain 9/8☺ καρδούλα
  • Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα
  • Love is in the air 12/8
  • Evangelia_kapa 13/8
  • Marianthi27 15/8
  • Vagelio 19/8
  • Meldan 20/8
  • Χρύσαδήμητρα ?/8

Kαλημέρα!Βρε κοριτσάκι τι να δείτε 5 εβδομάδων?Τώρα το μόνο που κατάφερε ο ντοκ είναι να σε αγχώσει!Με ωορρηξία μετά τις 27/11 είναι πολύ νωρίς για όλα νομίζω.Δηλαδή...ας πούμε σύλληψη γύρω στις 30/11 ενώ εγώ έχω 20 μέρες νωρίτερα σύλληψη, άρα ΠΗΤ δεν έχουμε 9 μέρες διαφορά αλλά 20!!!Εντάξει, μπακάλικοι υπολογισμοί αλλά να σε ξεαγχώσω θέλω....Μην αγχώνεσαι, σε καναδυο βδομάδες θα δείτε νινί, πήγες πάρα πολύ νωρίς....;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο μενα !!!!ειμαι η χρυσα 26 χρονων και εχω μια κορουλα 2 χρονων κ 3 μηνων!!!

ειχα κ εγω καθυστερηση εκανα τεστ θετικο και σημερα χοριακη που ειναι 3482 μοναδες!!!δεν ειμαι ευχαριστημενη νομιζω ειναι λιγη σε σχεση με τη πρωτη εγκυμοσυνη μου!!!με βαση παντως την τεπ αυγουστο αν πανε ολα καλα θα εχω κ εγω το δευτερο μωρακι!!!!τι λετε για τη χοριακη???:?

Καλέ θα με τρελάνετε!Γιατί συγκρίνεις την πρώτη εγκυμοσύνη με τη δεύτερη?Στην πρώτη μπορεί να συνέλαβες 12η μέρα π.χ. και στη 2η 21η!!!!Το 3842 είναι λίγο δηλαδή?Εγώ στο τρίτο 5-6 εβδομάδω που είχα κάνει χοριακή ήταν 500 και μια χαρά γεννήθηκε το πουλάκι μου!!Πες μας ΤΕΡ ΚΑΙ πητ να δούμε....Α, και καλώς μας ήρθες, χαχα, αφού σε κατσάδιασα καλά καλά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Με το καλό το δευτεράκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χρυσα καλωσηρθες.Δεν ξερω ποσες μερες καθυστερηση εχεις ομως η χοριακη μου ακουγεται πολυ αυξημενη.Ελπιζω ολα να σου πανε καλα.Εγω δεν εχω κανει καν χοριακη μονο το τεστ εχω ως αποδειξη εγκυμοσυνης-ποιος εγω που στο πρωτο ειχα κανει τεσσερις.Βρε μαρουσκακι θελω να σε ρωτησω ποσο ντουρασελ πρεπει να σαι για να χεις δυο παιδακια δημοτικου,ενα μικρουλι,να εισαι εγκυος και να δουλευεις πολυ?Εχετε βοηθεια η εχετε πολυ καλο συστημα?Πως ειναι η μερα σου με τα διαβασματα τους και τις δραστηριοτητες?

Σιγουρα οικογενεια και δουλεια μαζι ειναι δυσκολο αλλα βρε κοριτσια και ολο το εικοσιτετραωρο με τα παιδια ειναι πακετακι.Ειδικα για μενα που δουλευα απο φοιτητρια ως πριν ενα χρονο ασταματητα.Τελοσπαντων ειναι μεγαλο θεμα.Θα το αναλυσουμε κι αυτο εν καιρω.

Φυσικά και το να είσαι σπίτι με τα παιδιά είναι πιο πίκρα σε σχέση με το να δουλεύεις, μην το συζητάς!Εντάξει, το απόγευμα είναι πίκρα γιατί πρέπει να μαγειρέψεις, να σιδερώσεις τεσπα, να κάνεις τα βασικά και να διαβάσουν τα παιδιά.Εγώ έχω αμέριστη βοήθεια από το σύζυγο, δηλαδή, τη μια θα πάω εγώ τα παιδιά μπάλα τη μια εκείνος.Τον ένα έχει αναλάβει εκείνος στο διάβασμα, τον άλλο εγώ... Πριν λίγους μήνες βγήκε η μαμά μου στη σύνταξη οπότε κάποιες μέρες που είμαστε πολύ τέζα (και πριν την εγκυμοσύνη φυσικά συνέβαινε αυτό)θα μαγειρέψει εκείνη.Στη δουλειά μου αν και στο δημόσιο πέρυσι ήμασταν 5 άτομα και εδώ κι ένα χρόνο μείναμε δύο με τα αντικείμενα που είχαμε οι 5, καταλαβαίνεις για τι όγκο δουλειάς μιλάμε??Πέρυσι, έπαιρνα δουλειά και στο σπίτι για να προλάβω, μάλωνα με τον άντρα μου,αλλά ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Το ίδιο πιστεύω γίνεται και σε κάθε επόμενο παιδί μας.Ενώ είχες ένα κι έλεγες δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ξαφνικά έχεις δυο, τρία κλπ και λες...καλά, εγώ ήμουν που γκρίνιαζα με ένα παιδί?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Μεγάλο θέμα ανοίγεις...θα τα ξαναπούμε μετά τους τοκετούς αχαχαχαχαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσι καλημέρα! Kι εγώ είχα πάει στο γιατρό όταν ήμουν 5+1, και μου είχε πει πριν με εξετάσει πως πιθανόν να μη δούμε και καθόλου σάκο και να μην απογοητευτώ. Τελικά όντως είδαμε, αλλά μόνο σάκο όπως κι εσύ, και μάλιστα και εμένα φαινόταν για λιγότερων εβδομάδων. Ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά όμως. Μην αγχώνεσαι καθόλου, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και το άγχος μόνο κακό κάνει στο σποράκι σου. Αυτές οι σύγχρονες μέθοδοι πόσο πολύ μας βοηθάνε να τα δούμε όλα νωρίς, αλλά και πόσο πολύ μας αγχώνουν!

c8i6p2.png

Κορίτσια καλημέρα σας! Eγώ είμαι ακόμα προβληματισμένη. Αν θυμάστε καλά, ο γυναικολόγος μου εδώ μου είχε πει οτι λόγω ιστορικού πολυκυστικών και άρα αυξημένης πιθανότητας αποβολής, να κάνω ενέσεις pregnyl ανα τρεις ημέρες. Εγώ φοβήθηκα, αγχώθηκα, έκλαψα. Πήρα τηλ το γιατρό μου στο εξωτερικό, ο οποίος είναι και αυτός που θα με παρακολουθεί οταν πάρω την άδεια κυήσεως και μου είπε "όχι, δεν τα κάνουμε εμείς αυτά εδώ" και με απέτρεψε. Τελικά πήρα και τρίτη γνώμη, Ελληνα γυναικολόγου, ο οποίος είπε κι αυτός να μην τις κάνω. Είμαι λεει νέα και υγιής, η σύλληψη είναι αυτόματη, δεν έχω άλλο ιστορικό αποβολων και όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς. Αν δω αιματάκι είπε, τότε βλέπουμε. Τελικά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μην τις κάνουμε. Κατά τα άλλα εγώ εξακολουθώ να μην νιώθω έγκυος, αφου εβαλα το γιατρό να μου ξανακάνει έναν υπέρηχο να το δω και να πεισθώ ότι είναι ακόμα εκεί το πουλακι μου, πολύ ήσυχο αυτό το μωρό.

c8i6p2.png

κορίτσια καλημέρα...αρρωστήσαμε και χάθηκα...η μικρή μου είναι χάλια με πυρετό - λαιμά - μύξες...και όλα τα καλά...

πρώτη φορά μου αρρωσταίνει...και όσο να ΄ναι έφαγα μια κρυάδα!!!

περιμένω να δω και σήμερα αλλιώς δεν την γλιτώνει την αντιβίωση...το ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο...αλλά μου φαίνεται περίεργο από που κόλλησε μιας και κανείς μας δεν έχει τπτ...

ας ελπίσουμε ότι το σκ θα είναι καλύτερα...

κορίτσια...2 μέρες τώρα..ξέχασα ότι είμαι έγκυος....τώρα το πρωί το ξαναθυμήθηκα...δεν νιώθω τπτ..ούτε κράμπες ουτε αναγούλες...και με τη φούρια της μικρής....ξεχάστηκα....

νομίζω ότι γέμισα ενοχές....από τώρα τέτοια "διάκριση" ?...στην μικρή δεν υπήρχε δευτερόλεπτο που να μην είναι στην σκέψη μου ότι και να έκανα όπου και να ήμουνα....

αυτά για την ώρα...είδα ότι προστέθηκαν και άλλες εγκυούλες αλλά δεν διάβασα αναλυτικά τα μην....θα επανέλθω!

φιλιά

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, είμαι τελείως άσχετη από forums κτλ, οπότε δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο... Έχω ένα αγοράκι 3.5 χρονών και είμαι φρέσκια εγκυούλα περίπου 7 εβδομάδων με ΠΗΤ 5/8/15. Έτσι λέω εγώ γιατί ο γιατρός μου θέλει να με βάλει για επαναλαμβανόμενη καισαρική -κλασικά- δύο εβδομάδες πριν. Θέλω πολύ να πείσω τον εαυτό μου να κάνω VBAC, το θέλω πάρα πολύ, πρέπει να αλλάξω γιατρό, του το είπα ήδη αλλά δεν εξειδικεύεται σε αυτό κ με απομακρύνει από το στόχο μου... anyway,,,αυτό είναι μακρυνο...αυτό που με καίει είναι το άγχος μου να ακούσω καρδούλα και να ξεπεραστεί η πιθανότητα αποβολής....δεν είχα ποτέ, ίσα ίσα είχα καλή πρώτη εγκυμοσύνη με τοκετό στις 40+2 καισαρικούλα.... αλλά αγχώνομαι γενικά, δε θέλω να σας αγχώσω όμως... όλα φαίνονται καλώς, έχω πολύ συχνοουρία, υπνηλία, αυτά μόνο. Η κοιλιά μου περιέργως έχει φουσκώσει κ πεινάω σαν τρελή, ίσως από το πολύ φαί!!!εσείς φουσκώσατε έστω και λίγο αμέσως??? επίσης δεν το έχουμε πει ακόμα πουθενά μέχρι να ακούσουμε καρδούλα γιατί είδαμε πριν μια βδομάδα μόνο το σάκο...τρέμω σας λέω....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κορίτσια καλημέρα σας! Eγώ είμαι ακόμα προβληματισμένη. Αν θυμάστε καλά, ο γυναικολόγος μου εδώ μου είχε πει οτι λόγω ιστορικού πολυκυστικών και άρα αυξημένης πιθανότητας αποβολής, να κάνω ενέσεις pregnyl ανα τρεις ημέρες. Εγώ φοβήθηκα, αγχώθηκα, έκλαψα. Πήρα τηλ το γιατρό μου στο εξωτερικό, ο οποίος είναι και αυτός που θα με παρακολουθεί οταν πάρω την άδεια κυήσεως και μου είπε "όχι, δεν τα κάνουμε εμείς αυτά εδώ" και με απέτρεψε. Τελικά πήρα και τρίτη γνώμη, Ελληνα γυναικολόγου, ο οποίος είπε κι αυτός να μην τις κάνω. Είμαι λεει νέα και υγιής, η σύλληψη είναι αυτόματη, δεν έχω άλλο ιστορικό αποβολων και όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς. Αν δω αιματάκι είπε, τότε βλέπουμε. Τελικά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μην τις κάνουμε. Κατά τα άλλα εγώ εξακολουθώ να μην νιώθω έγκυος, αφου εβαλα το γιατρό να μου ξανακάνει έναν υπέρηχο να το δω και να πεισθώ ότι είναι ακόμα εκεί το πουλακι μου, πολύ ήσυχο αυτό το μωρό.

Καλέ θα σε ραπίσω!Τι γράφεις ένα μήνυμα ποιο κάτω στη Βαγγελιώ?Να μην αγχώνεται, εσύ γιατί δεν το κάνεις??Δε χαίρεσαι που δεν περνάς τη μέρα σου πάνω από μια λεκάνη??Υπάρχουν και εγκυμοσύνες χωρίς συμπτώματα, απόλαυσέ την, δεν ξανάρχεται πίσω η πρώτη εγκυμοσύνη:P:p:p:p Μην κάνεις τις ενέσεις χωρίς λόγο, αφού δυο γιατροί λένε έτσι.Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κορίτσια καλημέρα...αρρωστήσαμε και χάθηκα...η μικρή μου είναι χάλια με πυρετό - λαιμά - μύξες...και όλα τα καλά...

πρώτη φορά μου αρρωσταίνει...και όσο να ΄ναι έφαγα μια κρυάδα!!!

περιμένω να δω και σήμερα αλλιώς δεν την γλιτώνει την αντιβίωση...το ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο...αλλά μου φαίνεται περίεργο από που κόλλησε μιας και κανείς μας δεν έχει τπτ...

ας ελπίσουμε ότι το σκ θα είναι καλύτερα...

κορίτσια...2 μέρες τώρα..ξέχασα ότι είμαι έγκυος....τώρα το πρωί το ξαναθυμήθηκα...δεν νιώθω τπτ..ούτε κράμπες ουτε αναγούλες...και με τη φούρια της μικρής....ξεχάστηκα....

νομίζω ότι γέμισα ενοχές....από τώρα τέτοια "διάκριση" ?...στην μικρή δεν υπήρχε δευτερόλεπτο που να μην είναι στην σκέψη μου ότι και να έκανα όπου και να ήμουνα....

αυτά για την ώρα...είδα ότι προστέθηκαν και άλλες εγκυούλες αλλά δεν διάβασα αναλυτικά τα μην....θα επανέλθω!

φιλιά

Κοριτσάκι μας ανησύχησες, περαστικά στη μικρή!Μόλις έγραφα παραπάνω ότι σαν την πρώτη εγκυμοσύνη δεν είναι καμιά!Τι ενοχές βρε?Υπάρχει ένα παιδί που έχει την ανάγκη σου και είναι άρρωστο, το άλλο είναι στην κοιλίτσα και προς το παρόν δε θέλει τίποτα παρά τη ζεστούλα σου και το αιματάκι σου να το τροφοδοτεί.Άσε τις ενοχές για μετά τη γέννα, ακούς???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια, είμαι τελείως άσχετη από forums κτλ, οπότε δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο... Έχω ένα αγοράκι 3.5 χρονών και είμαι φρέσκια εγκυούλα περίπου 7 εβδομάδων με ΠΗΤ 5/8/15. Έτσι λέω εγώ γιατί ο γιατρός μου θέλει να με βάλει για επαναλαμβανόμενη καισαρική -κλασικά- δύο εβδομάδες πριν. Θέλω πολύ να πείσω τον εαυτό μου να κάνω VBAC, το θέλω πάρα πολύ, πρέπει να αλλάξω γιατρό, του το είπα ήδη αλλά δεν εξειδικεύεται σε αυτό κ με απομακρύνει από το στόχο μου... anyway,,,αυτό είναι μακρυνο...αυτό που με καίει είναι το άγχος μου να ακούσω καρδούλα και να ξεπεραστεί η πιθανότητα αποβολής....δεν είχα ποτέ, ίσα ίσα είχα καλή πρώτη εγκυμοσύνη με τοκετό στις 40+2 καισαρικούλα.... αλλά αγχώνομαι γενικά, δε θέλω να σας αγχώσω όμως... όλα φαίνονται καλώς, έχω πολύ συχνοουρία, υπνηλία, αυτά μόνο. Η κοιλιά μου περιέργως έχει φουσκώσει κ πεινάω σαν τρελή, ίσως από το πολύ φαί!!!εσείς φουσκώσατε έστω και λίγο αμέσως??? επίσης δεν το έχουμε πει ακόμα πουθενά μέχρι να ακούσουμε καρδούλα γιατί είδαμε πριν μια βδομάδα μόνο το σάκο...τρέμω σας λέω....

Καλώς ήρθες!Με το καλό!Αχ κορίτσια, τόσες αγχωμένες από το πρωί θα σκάσω η γυναίκα, δε μπορώ!Ξεκολλήστε, δε θέλει τόσο άγχος, φτάνει, μόνο κακό κάνετε!Κι εμείς φουσκώσαμε λόγω προγεστερόνης, μην ανησυχείς, άνετα ρούχα και θα είσαι οκ.Είσαι 7 εβδομάδων και οπότε μια χαρά θα ακούσεις καρδούλα λογικά έτσι?Πάω να σε βάλω στον πίνακα είσαι η 10η εγκυούλα μας!!!!8-)8-)8-):cool:

Μανούλες Αυγούστου 2015!

• Magda18 5/8
  • Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα
  • November rain 9/8☺ καρδούλα
  • Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα
  • Love is in the air 12/8
  • Evangelia_kapa 13/8
  • Marianthi27 15/8
  • Vagelio 19/8
  • Meldan 20/8
  • Χρύσαδήμητρα ?/8

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσουδια μου!Τελειωσα τις πρωινες δουλειες,μαγειρεμα,κρεοπωλειο,super, και επιτελους καθομαι να" ξεκουραστω "λιγο.Το "ξεκουραστω" το βαζω μεσα σε εισαγωγικα γιατι εχω και τα 2 παιδια στο σπιτι αρρωστα.Οποτε καταλαβαινετε τι ομορφα περναμε εμεις ...στην εξοχη!Evangelia μου μηντις κανεις τις ενεσεις,και εγω πιστευω οτι μπορεις μια χαρα να υποστηριξεις το πρωτο τριμηνο απο μονη σου.

Love περαστικα στο κοριτσακι σου.Και εμεις μια απτα ιδια ειμαστε,αν σε παρηγορει αυτο.Οταν με το καλο γεννηθει το δευτερο παιδακι σου,προσεξε μη λες ακριβως τα αντιθετα.Δηλαδη οτι εχεις αδυναμια στο βρεφακι.Εκτων πραγματων θα ασχολεισαι πιο πολυ ωρα μαζι του και επειδη θα ειναι πιο ευθραστο θα δινεις σ'αυτο ολη σου την φροντιδα.Απλα τωρα εχεις μονο ενα και μονοπωλει τον χρονο και την αγαπη σου.Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι απολυτως φυσιολογικα και τα εχουμε περασει ολες μας.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...