Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια δε διαβασα τι γραψατε αλλα μπηκα να σας πω τα ΡΟΖ νεα μας.Ολα καλα η νεα μας μπουμπου.Απογοητευτηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα ημουν οκ ως τη στιγμη που γυρισε η μελινα απ το σχολειο και της το παμε.Εβαλε κατι κλαματα που δεν τα περιμενα κι ελεγε ηθελα αγορακι ολη την ωρα.Στεναχωρηθηκα που δεν της ειπα αυτο που ηθελε τοσο πολυ ν ακουσει.Κι εγω πιστευω οτι θα ενιωθα αλλη ολοκληρωση αν δοκιμαζα τη μητροτητα κι απο τις δυο πλευρες αλλα δε θελω να μαι κι αχαριστη.Αλλοι δε μπορουν να κανουν παιδακι κι εμεις θα χουμε πρωτα ο θεος τρεις υγιεις κουκλιτσες.Κροκετ εσυ τι νεα ειχες?

Mε το καλό κοριτσάκι μου με το καλό μια γερή μπουμπού!Σε καταλαβαίνω πιο πολύ από απόλυτα....Αλλά ακριβώς, ας μην είμαστε αχάριστες πρώτον και δεύτερον κάποιες είναι γεννημένες για αγορομάνες κάποιες για κοριτσομάνες κάποιες και για τα δυο χαχα.Ακούστε κι ένα ωραίο που μου είπαν κάποτε όταν είχα δυο μόνο παιδιά...Ο άντρας που κάνει μόνο αγόρια είναι μάστορας, ο άντρας που κάνει μόνο κορίτσια είναι καλλιτέχνης αυτός που κάνει κι από τα δυο είναι απλώς τσαπατσούλης χαχαχα.Καλά μην παρεξηγηθείτε οι '' ανάμεικτες'' μαμάδες, χαχα, αστείο είναι, μακάρι να ήμασταν κι εμείς ''ανάμεικτες"!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Πάω να σε βάψω ροζζζζζζζζ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μόλις κάναμε υπέρηχο και είδαμε πως έχουμε κορίτσι! Βάψτε μας αναλόγως παρακαλώ!!!

Ένα ροζ ελαφάκι, έφτασεεεεε!Τα ροζ αρχίζουν να ανεβαίνουν...έλα κανα αγόρι να νικήσουμε στη στροφή!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

7-7 το σκορ...Κρόκετ πού είσαι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ο δικος μου ειναι τσαπατσουυλης σε ολα του.Εδω βρηκε να κανει τη διαφορα και να το παιξει καλλιτεχνης?

Εμένα είναι τσαπατσούλης σε όλα του πάλι!Αλλά τη μαστοριά τη βάζει στα τέκνα όλη φαίνεται:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσακια δε διαβασα τι γραψατε αλλα μπηκα να σας πω τα ΡΟΖ νεα μας.Ολα καλα η νεα μας μπουμπου.Απογοητευτηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα ημουν οκ ως τη στιγμη που γυρισε η μελινα απ το σχολειο και της το παμε.Εβαλε κατι κλαματα που δεν τα περιμενα κι ελεγε ηθελα αγορακι ολη την ωρα.Στεναχωρηθηκα που δεν της ειπα αυτο που ηθελε τοσο πολυ ν ακουσει.Κι εγω πιστευω οτι θα ενιωθα αλλη ολοκληρωση αν δοκιμαζα τη μητροτητα κι απο τις δυο πλευρες αλλα δε θελω να μαι κι αχαριστη.Αλλοι δε μπορουν να κανουν παιδακι κι εμεις θα χουμε πρωτα ο θεος τρεις υγιεις κουκλιτσες.Κροκετ εσυ τι νεα ειχες?

Αχ κοριτσακι μου συγχαρητηρια καταρχας για την υγειη εγκυμοσυνη σου και θα κραταμε παντα το τελευταιο που ειπες,οτι δοξα το Θεο που εχουμε γερα παιδακια!Μην το βαζεις ομως κατω υπαρχει και η επιλογη του.......τεταρτου??Καλα καλε μη βαρας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

xaxaxa.....εγω εγω αγορι.....θα ηθελα εναααααα :tongue: ...υπομονη μεχρι την αλλη τεταρτη να δω και το δικο μου μπουμπουκι!

meldan....ροζ δεν σου ειχα πει...χιχιχι....πλακα πλακα επεσα 2 στα 2 μεσα :tongue: ....παντως εχεις απολυτο δικαιο....και εγω θελω τοσο πολυ ενα αγορακι....αλλα νιωθω ευγνωμων μονο και μονο που εχω ενα μωρακι στην κοιλιτσα μου και ευχομαι πανω απ ολα να ειναι γερο και υγιη!!!Με το καλο λοιπον και η τριτη μπουμπου!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ο δικος μου ειναι τσαπατσουυλης σε ολα του.Εδω βρηκε να κανει τη διαφορα και να το παιξει καλλιτεχνης?

Πολυ καλοοοοοοοοο!!!! Κλαιω σου λεω.....:tongue::tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακι μου συγχαρητηρια καταρχας για την υγειη εγκυμοσυνη σου και θα κραταμε παντα το τελευταιο που ειπες,οτι δοξα το Θεο που εχουμε γερα παιδακια!Μην το βαζεις ομως κατω υπαρχει και η επιλογη του.......τεταρτου??Καλα καλε μη βαρας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ας γελάσω ΧΑΧΑΧΑΧΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

xaxaxa.....εγω εγω αγορι.....θα ηθελα εναααααα :tongue: ...υπομονη μεχρι την αλλη τεταρτη να δω και το δικο μου μπουμπουκι!

meldan....ροζ δεν σου ειχα πει...χιχιχι....πλακα πλακα επεσα 2 στα 2 μεσα :tongue: ....παντως εχεις απολυτο δικαιο....και εγω θελω τοσο πολυ ενα αγορακι....αλλα νιωθω ευγνωμων μονο και μονο που εχω ενα μωρακι στην κοιλιτσα μου και ευχομαι πανω απ ολα να ειναι γερο και υγιη!!!Με το καλο λοιπον και η τριτη μπουμπου!!!

εΜΈΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΊΠΕς ΤΙ ΒΓΑΊΝΕΙ...ΣΎΛΛΗΨΗ 10/11...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

7-7 το σκορ...Κρόκετ πού είσαι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Άντε να φεύγει από όλες σιγά σιγά αυτό το σπαστικό πορτοκαλί! Να γίνει πιο όμορφο το πινακάκι μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...