Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Νοβεμπερ αφου ρωτας και σε τρωει ο κ...ος σου για λεπτομερειες ειδα γυμναστικη απο τη μηχανη του μεχρι και σε ενα εξοχικο στο ναυπλιο...ντοινγκ ντοινγκ.Κι εμενα κροκετ μου φυγε νομιζω η μεγαλη επιθυμια μονο για αγορι.Ετσι νομιζω δηλαδη γιατι μπορει αυριο αν ακουσω κορη να φαω μια κρυαδα.Θα δουμε.Μελι μου κι εγω θα απεφευγα τα φαρμακα,ιωση θα ναι θα κανει τον κυκλο της και θα περασει.Κι εγω ημουν μ ενα σπαστικο ξεροβηχα εδω κι ενα μηνα αλλα μ επιανε αποκλειστικα οταν ξαπλωνα.Κανε υπομονη και θα περασει.Οσον αφορα τον κοινο υπνο δεν εχουν μεγαλωσει τα παιδια μου για να δω μακροπροθεσμα αν τους καναμε καλο η κακο αλλα ως ζευγαρι σιγουρα δε μας εκανε κακο.Ακομη και τωρα που ο καθενας κοιμαται στη "θεση " του,ο αντρας μου,επειδη λες για μπαμπαδες,μου λεει δεν τις φερνουμε για μια φορα ακομη στο διπλο?Κι εγω βεβαια απ την πλευρα μου δεν τον αφησα ολο αυτο το διαστημα να νιωσει παραγκωνισμενο.Μολις την κοιμιζα πηγαινα στο σαλονι,βλεπαμε καμια ταινιουλα,καναμε τις αγκαλιτσες μας.Δε σου κρυβω ομως οτι η εποχη που η μελινα πηγε στο κρεβατι της ηταν η εποχη που χα αρχισει κι εγω να κουραζομαι κι ηθελα να επανελθουμε σε κανονικους ρυθμους.Αρα μαλλον υποσυνειδητα το πηρε το μηνυματακι της.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[/color][/b]

Ακριβώς αυτό ζω μάλλον! Σπαστικός ξερόβηχας all night! :evil:Πόσο σου είχε κρατήσει θυμάσαι? Ίωση ήταν?

ειχα πονολαιμο 2 μερες και μετα ξεροβηχα για καμια βδομαδα ηταν εντονος μετα ειχα λιγοτερο συνολο κανα 2βδομαδο

εγω γενικα δεν ημουν κατα των φαρμακων(εχω πιει εγω mesulid για την περιοδο τσουβαλια) αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη ουτε ντεπον δε θελω να πιω. την παλεψα με το βηχα..κανε υπομονη και θα περασει..δεν εχεις ακροαστικα φλεματα και τετοια ε?παντως πωτα γιατο σινκιουλερ το γιατρο σου πριν το παρεις νομιζω ειναι ψιλοβαρυ και μπορει να μην κανει το παιρνε το παιδι μιας φιλης μου

KPOzp2.png deXnp3.png

Θελω να παω να αγορασω ενα βιβλιο με θεμα τις σχεσεις αβαμεσα σε αδελφια μικρων ηλικιων.Βρε κοριτσια ενω οι δυο τους αγαπιουνται τρελα,κανουν κατι αγκαλιτσες που με λιωνουν κι αναζητκυν τρελα η μια την αλλη,εχουμε αρχισει να περναμε μια κριση λογω της μικρης που διεκδικει τα παντα,σχεδον τα αρπαζει με τσαμπουκα απ τη μεγαλη.Ο τθ και να της δωσω θελει αυτο που εχει η μελινα,ο τι και να τρωει θελει αυτο που εχεθ η μελινα στι στομα της.Ξερω οτι ακουγονται κοινα προβληματα αλλα θελω να δω καποιους τροπους αντιμετωπισηςΤις πιο πολλες φορες παρεμβαινψω αναγκαστικα,καποιες τις αφηνω μονες τους αλλα δε θελω να πεσω στην παγιδα να πειθω τη μελινα να υποχωρει γιατι η δαναη ειναι μικρη και δεν καταλαβαινει,ουτε ομως να μαλωνω συνεχεια τη μικρη αφου οντως δεν καταλαβαινει.Εσεις πως τα αντιμετωπιζετε?Μαριανθη εχεις καποιο τιτλο να μου προτεινεις?Μεθαυριο το πρωι θα παω για ερευνα στο βιβλιοπωλειο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Το trebon και το singulair δεν ξερω αν επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη,αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν μια αηδια γευση.Οσον αφορα τον υπνο με τα παιδια στο κρεββατι εγω λειτουργω ενστικτωδως και οχι βαση στατιστικων.Και το feeling της μανας νομιζω δυσκολα πεφτει εξω.Εγω προσωπικα δεν κοιταζω τι ειναι σωστο και τι λαθος,μπορει κατι που αποδιδει σε μενα να μην αποδιδει σε αλλη οικογενεια και το αντιθετο.Οποτε δεν βαζω πρεπει η' δεν πρεπει σε τοσο ασημαντα θεματα για μενα.Θα οριοθετησω το παιδι μου σε θεματα που μαστιζουν την κοινωνια μας οπως ναρκωτικα κλπ.Τωρα αν κοιμουνται μαζι μας μεχρι να απογαλακτιστουν ε! δεν χαθηκε και ο κοσμος.Προσωπικη αποψη παντα:D

Βροχούλα ξέρεις τι? Ενστικτωδώς που λες κι εσύ νοιώθω πως θα ήθελα να το έχω το κουτσούνι δίπλα μου 24ώρες το 24 ωρο. Απλά με έχουν ''φοβίσει'' καταστάσεις που ζουν άλλες οικογένειες. Για παράδειγμα (αν και δεν μου αρέσει να μιλώ με παραδείγματα) ζευγάρι με δυο αγόρια και ο μεγάλος να κοιμάται μαζί με τους γονείς ως το γυμνάσιο.:? Και με τρομερή ανασφάλεια χαρακτήρα και απόλυτα εξαρτημένος απο τους γονείς. Μπλοκαρισμένο παιδί με κρίσεις πανικού οταν λείπουν απο το σπίτι ακόμα κι όταν πάνε στο σουπερ μάρκετ. Και ο μικρός βαδίζει στα ίδια σχεδόν χνάρια. Είναι μια ακραία περίπτωση και σίγουρα δεν λέω οτι συμβαίνει σε όλους. Προς θεού. Αλλά με προβληματίζει πως να το κάνω... Και έχω δει και ακούσει μέχρι τώρα μόνο παρόμοια περιστατικά.:confused:

Εμένα με τρομάζει η σκέψη να μην έχω προσωπικό χώρο με τον άντρα μου και να ζούμε πανικούς εξάρτησης. Θέλω να δίνω φροντίδα και τρυφερότητα και όλο μου το είναι κατα τη διάρκεια της μέρας. Αλλά πιστεύω πως θα έχω ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση με τον σύντροφό μου. Ένα μικρό κομματάκι ανεξαρτησίας και προσωπικού χρόνου και χώρου. Δεν ξέρω... Ίσως ανησυχώ άδικα. Μα διάβαζα τα σχόλιά σας και πρώτη φορά βλέπω τόσο θετική άποψη σχετικά με το θέμα. Γιαυτό ζήτησα απόψεις και εμπειρίες. Θέλω να δώ και την άλλη πλευρά.:roll:

gHTSp2.png

ειχα πονολαιμο 2 μερες και μετα ξεροβηχα για καμια βδομαδα ηταν εντονος μετα ειχα λιγοτερο συνολο κανα 2βδομαδο

εγω γενικα δεν ημουν κατα των φαρμακων(εχω πιει εγω mesulid για την περιοδο τσουβαλια) αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη ουτε ντεπον δε θελω να πιω. την παλεψα με το βηχα..κανε υπομονη και θα περασει..δεν εχεις ακροαστικα φλεματα και τετοια ε?παντως πωτα γιατο σινκιουλερ το γιατρο σου πριν το παρεις νομιζω ειναι ψιλοβαρυ και μπορει να μην κανει το παιρνε το παιδι μιας φιλης μου

Έγινε κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ κι άλλο κακό να μη μας βρει! :tongue::tongue::tongue:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ αφου ρωτας και σε τρωει ο κ...ος σου για λεπτομερειες ειδα γυμναστικη απο τη μηχανη του μεχρι και σε ενα εξοχικο στο ναυπλιο...ντοινγκ ντοινγκ.Κι εμενα κροκετ μου φυγε νομιζω η μεγαλη επιθυμια μονο για αγορι.Ετσι νομιζω δηλαδη γιατι μπορει αυριο αν ακουσω κορη να φαω μια κρυαδα.Θα δουμε.Μελι μου κι εγω θα απεφευγα τα φαρμακα,ιωση θα ναι θα κανει τον κυκλο της και θα περασει.Κι εγω ημουν μ ενα σπαστικο ξεροβηχα εδω κι ενα μηνα αλλα μ επιανε αποκλειστικα οταν ξαπλωνα.Κανε υπομονη και θα περασει.Οσον αφορα τον κοινο υπνο δεν εχουν μεγαλωσει τα παιδια μου για να δω μακροπροθεσμα αν τους καναμε καλο η κακο αλλα ως ζευγαρι σιγουρα δε μας εκανε κακο.Ακομη και τωρα που ο καθενας κοιμαται στη "θεση " του,ο αντρας μου,επειδη λες για μπαμπαδες,μου λεει δεν τις φερνουμε για μια φορα ακομη στο διπλο?Κι εγω βεβαια απ την πλευρα μου δεν τον αφησα ολο αυτο το διαστημα να νιωσει παραγκωνισμενο.Μολις την κοιμιζα πηγαινα στο σαλονι,βλεπαμε καμια ταινιουλα,καναμε τις αγκαλιτσες μας.Δε σου κρυβω ομως οτι η εποχη που η μελινα πηγε στο κρεβατι της ηταν η εποχη που χα αρχισει κι εγω να κουραζομαι κι ηθελα να επανελθουμε σε κανονικους ρυθμους.Αρα μαλλον υποσυνειδητα το πηρε το μηνυματακι της.

Meldan μου καταλαβαίνω τι λες. Η ισορροπία είναι το κλειδί σε όλα. Αν το έχετε βρεί μπράβο σας. Εγώ δεν μίλησα μόνο για παραγκωνισμένους μπαμπάδες. Και το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε περίπτωση. Ίσως είναι θέμα του καθενός πως το βλέπει και φυσικά προσωπικότητας του παιδιού. Κυριακή κοντή γιορτή! Να με δω τι θα επιλέξω ή τι θα μου βγεί να πράξω! :wink:

gHTSp2.png

Για να μη παρεξηγηθώ κοπελούδια μου. Δεν κρίνω καμία για το τι κάνει στο σπιτικό της. Οι επιλογές μας είναι οι δρόμοι της ζωής μας για τον καθένα και για κανένα λόγο δεν τα θίγω! Τις σέβομαι όπως ζητώ να είναι σεβαστές και οι δικές μου. Απλά κουβέντα κάνουμε.:cool:

gHTSp2.png

Για να μη παρεξηγηθώ κοπελούδια μου. Δεν κρίνω καμία για το τι κάνει στο σπιτικό της. Οι επιλογές μας είναι οι δρόμοι της ζωής μας για τον καθένα και για κανένα λόγο δεν τα θίγω! Τις σέβομαι όπως ζητώ να είναι σεβαστές και οι δικές μου. Απλά κουβέντα κάνουμε.:cool:

Καλε εννοειτε!!! τι να παρεξηγηθεις ο καθε ενας κανει οτι νομιζει καλυτερο!

Καλημερααααααααα 10 και 15 εχω ραντεβου! θα σας ενημερωσω μολις επιστρεψω! Φιλακια τσουπρες μου!

79o6p3.png

Καλημέρα και απο μένα!! Εγώ έθεσα το θέμα της συνκοίμησης χτες, έτσι προς συζήτηση, και μια απορία που έχω γενικά τι κάνουν κ άλλες οικογένειες, ειδικά με πάνω από 1 παιδί...

και γω εκπλήσσομαι (ευχάριστα) που διαβάζω τόσο θετικές αντιδράσεις από όλες! στον περίγυρο γίνεται χαμός!!!

Πιστεύω ότι αν "καλύπτεις" το παιδί σου όλη μέρα (όσες ώρες διαθέτει βέβαια ο καθένας εφόσον δουλεύουμε...), τότε από μόνο του κάποια στιγμή θα νιώσει έτοιμο και χορτασμένο να πάει στο κρεβατάκι του... Βέβαια αυτό υποστηρίζει μια επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία. Υπάρχουν τόσες άλλες που ίσως λένε τα αντίθετα και ψυχολόγοι που υποστηρίζουν πολύ έντονα την πρώιμη ανεξαρτητοποίηση του παιδιού.

επίσης να πω ότι πριν αποκτήσω παιδί είχα τόοοοοσο διαφορετική άποψη για πολλά πράγματα (συνκοίμηση, τιμωρίες, υπακοή κτλ), μετά όοοολά ήρθαν τούμπα...

Η αίσθηση να βλέπεις το παιδί σου ευτυχισμένο ενώ κοιμάται και να κάνετε όλοι μαζί αγκαλιές τρυφερές δε συγκρίνεται...εφόσον συμφωνούν όλοι πάντα, και όπως μας λέει και η ψυχολόγος της σχολής γονέων που πάω "εφόσον δε χάνονται οι βασικοί ρόλοι-όπως ζευγάρι και γονείς,παιδί".

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα και απο μένα!! Εγώ έθεσα το θέμα της συνκοίμησης χτες, έτσι προς συζήτηση, και μια απορία που έχω γενικά τι κάνουν κ άλλες οικογένειες, ειδικά με πάνω από 1 παιδί...

και γω εκπλήσσομαι (ευχάριστα) που διαβάζω τόσο θετικές αντιδράσεις από όλες! στον περίγυρο γίνεται χαμός!!!

Πιστεύω ότι αν "καλύπτεις" το παιδί σου όλη μέρα (όσες ώρες διαθέτει βέβαια ο καθένας εφόσον δουλεύουμε...), τότε από μόνο του κάποια στιγμή θα νιώσει έτοιμο και χορτασμένο να πάει στο κρεβατάκι του... Βέβαια αυτό υποστηρίζει μια επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία. Υπάρχουν τόσες άλλες που ίσως λένε τα αντίθετα και ψυχολόγοι που υποστηρίζουν πολύ έντονα την πρώιμη ανεξαρτητοποίηση του παιδιού.

επίσης να πω ότι πριν αποκτήσω παιδί είχα τόοοοοσο διαφορετική άποψη για πολλά πράγματα (συνκοίμηση, τιμωρίες, υπακοή κτλ), μετά όοοολά ήρθαν τούμπα...

Η αίσθηση να βλέπεις το παιδί σου ευτυχισμένο ενώ κοιμάται και να κάνετε όλοι μαζί αγκαλιές τρυφερές δε συγκρίνεται...εφόσον συμφωνούν όλοι πάντα, και όπως μας λέει και η ψυχολόγος της σχολής γονέων που πάω "εφόσον δε χάνονται οι βασικοί ρόλοι-όπως ζευγάρι και γονείς,παιδί".

Μέλι μου, εννοείται όλες οι απόψεις σεβαστές!Είμαστε όλες κυρίες άλλωστε!!!:):):)

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου γλυκο οταν με πιανουν οι μαυρες μου και σκεφτομαι ασχημα πραγματα ειναι παντα νυχτα που κοιμουνται ολοι και δεν μπορω ουτε αγκαλια να παρω τα παιδακια μου για να μην τα ξυπνησω.Ποτε δεν μου τυχαινει την ημερα γιατι ειναι γεματες οι στιγμες μας και δεν υπαρχει χρονος για σκεψεις,ποσο μαλλον για κακες σκεψεις.Την νυχτα ομως που ειμαι μονη πολλες φορες γυρνανε διαφορα στο μυαλο μου και με προβληματιζουν.Ευτυχως δεν συμβαινει συχνα,αλλα αποτι εχω παρατηρησει συμβαινει οταν ειμαι στεναχωρημενη με κατι και η διαθεση μου ειναι ηδη χαλια :(

Μπορείς αν υπάρχει χώρος στο κρεβατάκι να ξαπλώσεις δίπλα τους και να τους χαϊδέψεις απαλά την πλάτη χωρίς να ξυπνήσουν.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Ξεπροβοδισα το μεγαλο μου παιδακι για το σχολειο του,το μεσαιο μου κοιμαται και στις 11.30 εχω ραντεβουδακι με το μικρο μου.Πεταωωωω σημερα.Εχω σηκωθει,πινω καφεδακι ,εφαγα κρουασανακι και μπαινω για μπανακι.Σας φιλω,θα τα πουμε αργοτερα.Μελακι μου εγω δεν παρεξηγουμαι,αλλωστε τα λες πολυ γλυκα κι εμενα μου αρεσει πολυ οταν καποιος θετει ενα τετοιο θενα προς συζητηση,ουσιαστικο και με πολλες παραμετρους.Αλλωστε αν δεν εχεις παρωπιδες κι ακους κι αλλες αποψεις,κατι διαφορετικο μαθαινεις και βγαινεις κερδισμενος.Παντως θα συμφωνησω με τη μαγδα οτι οτσν ερθει το παιδακι σου ανατρεπονται οι θεωριες και τα "πρεπει" και λειτουργεις βασει ενστικτου κι οχι βασει σχεδιου.Σ αλλες οικογενειες ανασφαλη ειναι τα παιδια που κοιμοντουσαν με τους γονεις και σε αλλες ανασφαλη ειναι τα παιδια που τα αφηναν να κοιμουνται μονα τους χωρις να δινουν σημασια στα κλαματα και στις φοβιες τους.Γονεικι ενστικτο λοιπον,το θαυματουργο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλά έχετε ξεφύγει! Σας έπιασε η Άνοιξη καλέ?

Χαίρομαι με την καλή διάθεση της παρέας γιατί είχαμε πάρει την κατηφόρα λίγο με τις ιώσεις και τα τρελά του πρώτου τριμήνου! November πήρες τη ροζ δόση σου και προχωράς ακάθεκτη! Μπράβο! Με το καλό και για την Meldan και την crochetmania!Evangelia_kapa δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μωρέ να λιαστείς στον Μαρτιάτικο ήλιο? Πες και στον άντρα σου να έρθει! :tongue:

Εγώ την Παρασκευή πάλι γιατρό. Δεν ξέρω αν θα κάνω πάλι υπέρηχο. Έκανα πριν δυο εβδομάδες. Αλλά μπορεί και να κάνω για να βεβαιωθώ οτι είναι καλά η μικρούλα μου. Με τόσο βήχα κάθε βράδυ θα βγει φραπέ όχι παιδί! Έχω να κλείσω μάτι 3 νύχτες!!! Μου έδωσαν στο νοσοκομείο Trebon και Singulair. Αλλά δεν θα τα πάρω. Τον γυναικολόγο δεν θα τον πάρω να τον ρωτήσω. Λέω να την παλέψω την ίωση χωρίς φάρμακα. Τα έχει πάρει καμιά σας αυτά? Τα γνωρίζετε?

Για τον Βαρουφάκη κυρίες μου δεν θα το σχολιάσω! Τον είδα εχθές στον Ενικό με τον Χατζηνικολάου! Μου φτάνει!

Θέλω να σχολιάσω το θέμα του κοινού ύπνου με το παιδί μας. Να σημειωθεί ότι είναι η προσωπική μου άποψη και θα ήθελα να μου πείτε τη δική σας και να το συζητήσουμε.

Θεωρώ ότι ίσως έχει κάποια φαινομενικά ''πλεονεκτήματα'' αλλά τα μειονεκτήματα είναι απολύτως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Γονέων και παιδιών. Εγώ δεν έχω πείρα αλλά τα ζώ μέσω των γονέων 15 χρόνια τώρα από τους παιδικούς και τα παιδάκια που έχω φροντίσει στο σπίτι τους. Στην αρχή όλα ρόδινα και μετά ζουν ένα δράμα! Δεν έχει τύχει ούτε ένα ζευγάρι γονέων (τονίζω το ζευγάρι γιατί μπορεί η μητέρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο πατέρας να ζει δυστυχισμένος σαν το σκονισμένο μπιμπελό στο σύνθετο ή και το αντίστροφο) να μου πεί κάτι θετικό σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας απο τον κοινό τους ύπνο.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά θα με ενδιέφερε η αποψή σας και η εμπειρία σας.:roll:

Και εγώ χωρίς να έχω εμπειρία ανατροφής παιδιών, παρά μόνο από τις συναντήσεις μου με άλλους γονείς, θα συμφωνήσω μαζί σου. Τονίζω πάλι πως προσωπική εμπειρία δεν έχω. Ωστόσο πράγματι, ενώ στην αρχή φαίνονται όλα ρόδινα στην πορεία υπάρχουν δυσκολίες. Τα παιδιά δεν φεύγουν εύκολα για το δωμάτιό τους, ο σύζυγος (που συνήθως είναι ο αδικημένος γκρινιάζει) και η σύζυγος είναι πελαγωμένη. Κατά την γνώμη μου τα παιδιά είναι περαστικά στην ζωή μας. Από την άποψη αυτή δεν θα πρέπει να μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι. Από την άλλη, η φύση μας έχει φτιάξει έτσι ώστε όπως όλα τα ζωντανά είναι συνεχώς δίπλα στα μωρά τους το πρώτο διάστημα, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο άνθρωπος. Ο διαχωρισμός σε "χώρο σου-δωμάτιό σου" και "χώρο μου-δωμάτιό μου" είναι μια ανθρώπινη-κοινωνική κατασκευή. Κατ' εμέ το ιδανικό θα ήταν να κοιμούνται όλοι μαζί (γονείς και παιδιά) σε ένα κρεβάτι, για τον πρώτο χρόνο μόνο. Μετά πρέπει να ακολουθείται η πορεία της ανεξαρτητοποίησης των παιδιών

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

meldan και crochetmania περιμένουμε τα νέα σας!

Kι εμείς έχουμε ραντεβού να δούμε το νινάκι σήμερα το απόγευμα, και ελπίζω να μάθουμε οριστικά το φύλο. Ανυπομονώ να το δω να κουνιέται, πάλι θα με πάρουν τα ζουμιά!

Pε κορίτσια εχει μια βδομάδα τώρα, που νιώθω κάτι ανεπαίσθητες κινήσεις μέσα στην κοιλιά. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά είναι καθημερινό και δεν μοιάζει με κινήσεις εντέρου πχ. Ακριβως κάτω από τον αφαλό!

Eίναι δυνατόν να νιώθω το μωρό απο τώρα; Εχω αρχίσει να το πιστεύω!

c8i6p2.png

Θελω να παω να αγορασω ενα βιβλιο με θεμα τις σχεσεις αβαμεσα σε αδελφια μικρων ηλικιων.Βρε κοριτσια ενω οι δυο τους αγαπιουνται τρελα,κανουν κατι αγκαλιτσες που με λιωνουν κι αναζητκυν τρελα η μια την αλλη,εχουμε αρχισει να περναμε μια κριση λογω της μικρης που διεκδικει τα παντα,σχεδον τα αρπαζει με τσαμπουκα απ τη μεγαλη.Ο τθ και να της δωσω θελει αυτο που εχει η μελινα,ο τι και να τρωει θελει αυτο που εχεθ η μελινα στι στομα της.Ξερω οτι ακουγονται κοινα προβληματα αλλα θελω να δω καποιους τροπους αντιμετωπισηςΤις πιο πολλες φορες παρεμβαινψω αναγκαστικα,καποιες τις αφηνω μονες τους αλλα δε θελω να πεσω στην παγιδα να πειθω τη μελινα να υποχωρει γιατι η δαναη ειναι μικρη και δεν καταλαβαινει,ουτε ομως να μαλωνω συνεχεια τη μικρη αφου οντως δεν καταλαβαινει.Εσεις πως τα αντιμετωπιζετε?Μαριανθη εχεις καποιο τιτλο να μου προτεινεις?Μεθαυριο το πρωι θα παω για ερευνα στο βιβλιοπωλειο.

Το θέμα της ζήλιας και της αντιζηλίας μεταξύ των αδερφών είναι συχνό στους γονείς που βλέπω. Δυστυχώς βιβλίο δεν ξέρω να σου προτείνω. Εγώ προωθούσα τους γονείς στην εκπαίδευση στα συναισθήματα. Θα αναρτήσω το βραδάκι από το σπίτι μερικές τέτοιες δραστηριότητες για να καταλάβεις τι εννοώ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...