Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλά έχετε ξεφύγει! Σας έπιασε η Άνοιξη καλέ?

Χαίρομαι με την καλή διάθεση της παρέας γιατί είχαμε πάρει την κατηφόρα λίγο με τις ιώσεις και τα τρελά του πρώτου τριμήνου! November πήρες τη ροζ δόση σου και προχωράς ακάθεκτη! Μπράβο! Με το καλό και για την Meldan και την Crocket!Evangelia_kapa δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μωρέ να λιαστείς στον Μαρτιάτικο ήλιο? Πες και στον άντρα σου να έρθει! :tongue:

Εγώ την Παρασκευή πάλι γιατρό. Δεν ξέρω αν θα κάνω πάλι υπέρηχο. Έκανα πριν δυο εβδομάδες. Αλλά μπορεί και να κάνω για να βεβαιωθώ οτι είναι καλά η μικρούλα μου. Με τόσο βήχα κάθε βράδυ θα βγει φραπέ όχι παιδί! Έχω να κλείσω μάτι 3 νύχτες!!! Μου έδωσαν στο νοσοκομείο Trebon και Singulair. Αλλά δεν θα τα πάρω. Τον γυναικολόγο δεν θα τον πάρω να τον ρωτήσω. Λέω να την παλέψω την ίωση χωρίς φάρμακα. Τα έχει πάρει καμιά σας αυτά? Τα γνωρίζετε?

Για τον Βαρουφάκη κυρίες μου δεν θα το σχολιάσω! Τον είδα εχθές στον Ενικό με τον Χατζηνικολάου! Μου φτάνει!

Θέλω να σχολιάσω το θέμα του κοινού ύπνου με το παιδί μας. Να σημειωθεί ότι είναι η προσωπική μου άποψη και θα ήθελα να μου πείτε τη δική σας και να το συζητήσουμε.

Θεωρώ ότι ίσως έχει κάποια φαινομενικά ''πλεονεκτήματα'' αλλά τα μειονεκτήματα είναι απολύτως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Γονέων και παιδιών. Εγώ δεν έχω πείρα αλλά τα ζώ μέσω των γονέων 15 χρόνια τώρα από τους παιδικούς και τα παιδάκια που έχω φροντίσει στο σπίτι τους. Στην αρχή όλα ρόδινα και μετά ζουν ένα δράμα! Δεν έχει τύχει ούτε ένα ζευγάρι γονέων (τονίζω το ζευγάρι γιατί μπορεί η μητέρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο πατέρας να ζει δυστυχισμένος σαν το σκονισμένο μπιμπελό στο σύνθετο ή και το αντίστροφο) να μου πεί κάτι θετικό σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας απο τον κοινό τους ύπνο.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά θα με ενδιέφερε η αποψή σας και η εμπειρία σας.:roll:

γιατι να μην τα παρεις βρε δεν ειναι τπτ εγω στον γιο μου το μικρο πηρα 3 μπουκαλια αντιβιωση (μου εφερνε ολο ιωσεις ο Μεγαλος ) δεν επαθε τπτ το μπεμπακι! μαλιστα ο γυναικολογος μου ,μου ειχε πει καλυτερα τα φαρμακα παρα ο βηχας και επειδη ταρακουνιεται η κοιλια αλλα και επειδη μερικες φορες τα γυριζει σε ακροαστικα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια και εγω σαν να αρχιζω να νιωθω κατι στην κοιλια εδω και 3-4 μερες.Στην αρχη ειπα οτι μπορει και να μην ειναι,αλλα καθε μερα κατι σαν να κουνιεται εκει κατω για λιγα δευτερολοπτα.Οταν νιωσω κατι συγκεκριμενο θα σας πω,ακομα δεν ειμαι σιγουρη...

Καλα σιγουρη ουτε εγω ειμαι οτι ειναι το μωρο αλλα και πριν δεν τα αισθανομουν.... οποτε μαλλον τα μωρακια μας ειναι :mrgreen:

79o6p3.png

Σε εμένα ο γιατρός είπε ότι θα μου κοστισει 110 ευρώ. Θα την κάνω στο μαιευτήριο Λητω.

Αν εχεις και καρτα μελους Υγεια δινεις 80 νομιζω,Για την Β επιπεδου δεν λετε?

79o6p3.png

Μπραβο βρε βροχουλα.Με το καλο να ρθει η κουκλαρα σας και οι χθεσινες μαυρες σκεψεις σου να ναι οι τελευταιες.Αλλαξε mood,κοιτα εξω εχει ερθει η ανοιξη,σου φερε δωρο κι ενα ροζ μπουμπουκι,οποτε ολα τελεια.Αχ αυριο σειρα δικη μου και της κροκετ.Δε βλεπω την ωρα να ξημερωσει.

Meldanκαι crochet καλη επιτυχια αυριο στον γιατρο σας,να δειτε τα γερα μωρακια σας και να σας δειξουν και τα πουλακια τους καλε!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγω αυτο πιστευω,οταν μας βαρεθουν θα κατσουν στα αυγα τους,δηλαδη στο κρεββατι τους.Και εμεις μια απτα ιδια ειμαστε,κοιμομαστε στο κρεβαττι και ερχεται ο γιος κυριως τα μεσανυχτα και χωνεται αναμεσα μας.Αλλα και εμενα μου αρεσει( και του συζυξ) γιατι πιανω βελουδινα ποδαρακια και οχι τα τριχωτα ποδια του αντρα μου:roll::roll:Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει αυτο,γιαυτο θελω να το απολαυσω τωρα.Τον αντρουλη μου θα τον φαω στη μαπα:mrgreen: μεχρι τα γεραματα:mrgreen::mrgreen:

εγω τα κοιμιζω και τα 2 μαζι μου!! τα απολαμβανω αφανταστα και αυτα φυσικα

( ο αντρας μου δουλευει εντωμεταξυ και φευγει απο το σπιτι στις 4.00 το πρωι)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Meldanκαι crochet καλη επιτυχια αυριο στον γιατρο σας,να δειτε τα γερα μωρακια σας και να σας δειξουν και τα πουλακια τους καλε!!!

οχι βρε κοριτσι πουλι ας δει η Meldan Εγω θελω πιπι!!! χχιχιχιχιχιχιχιχι

ενταξει μωρε πλεον οτι θελει ας ειναι δεν με νοιαζει γερο πανω απο λα!

79o6p3.png

Οσον αφορα τον Βαρουφακη ωραιος τυπας ειναι,δεν τον λες και αδιαφορο:D:Dχιχιχι

Και δεν μας ειπες βρε Βαρουφιτσα ποιος ειχε τον πρωταγωνιστικο ρολο??χαχαχα.Αχ! Να μπει κανας αντρας μεσα στο site να μας παρει και να μας σηκωσει ολες τις γκαστρωμενες....:P:p

τι ειναι αυτο το πραγμα ρε γμτ και εγω βλεπω συνεχεια οτι κανω γυμναστικη στον υπνο μου!!! απαπαπαπ τι εχουμε παθει??? μαλλον ειναι του τριμηνου??:roll:

79o6p3.png

Χαίρομαι με την καλή διάθεση της παρέας γιατί είχαμε πάρει την κατηφόρα λίγο με τις ιώσεις και τα τρελά του πρώτου τριμήνου! November πήρες τη ροζ δόση σου και προχωράς ακάθεκτη! Μπράβο! Με το καλό και για την Meldan και την crochetmania!Evangelia_kapa δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μωρέ να λιαστείς στον Μαρτιάτικο ήλιο? Πες και στον άντρα σου να έρθει! :tongue:

Εγώ την Παρασκευή πάλι γιατρό. Δεν ξέρω αν θα κάνω πάλι υπέρηχο. Έκανα πριν δυο εβδομάδες. Αλλά μπορεί και να κάνω για να βεβαιωθώ οτι είναι καλά η μικρούλα μου. Με τόσο βήχα κάθε βράδυ θα βγει φραπέ όχι παιδί! Έχω να κλείσω μάτι 3 νύχτες!!! Μου έδωσαν στο νοσοκομείο Trebon και Singulair. Αλλά δεν θα τα πάρω. Τον γυναικολόγο δεν θα τον πάρω να τον ρωτήσω. Λέω να την παλέψω την ίωση χωρίς φάρμακα. Τα έχει πάρει καμιά σας αυτά? Τα γνωρίζετε?

Για τον Βαρουφάκη κυρίες μου δεν θα το σχολιάσω! Τον είδα εχθές στον Ενικό με τον Χατζηνικολάου! Μου φτάνει!

Θέλω να σχολιάσω το θέμα του κοινού ύπνου με το παιδί μας. Να σημειωθεί ότι είναι η προσωπική μου άποψη και θα ήθελα να μου πείτε τη δική σας και να το συζητήσουμε.

Θεωρώ ότι ίσως έχει κάποια φαινομενικά ''πλεονεκτήματα'' αλλά τα μειονεκτήματα είναι απολύτως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Γονέων και παιδιών. Εγώ δεν έχω πείρα αλλά τα ζώ μέσω των γονέων 15 χρόνια τώρα από τους παιδικούς και τα παιδάκια που έχω φροντίσει στο σπίτι τους. Στην αρχή όλα ρόδινα και μετά ζουν ένα δράμα! Δεν έχει τύχει ούτε ένα ζευγάρι γονέων (τονίζω το ζευγάρι γιατί μπορεί η μητέρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο πατέρας να ζει δυστυχισμένος σαν το σκονισμένο μπιμπελό στο σύνθετο ή και το αντίστροφο) να μου πεί κάτι θετικό σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας απο τον κοινό τους ύπνο.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά θα με ενδιέφερε η αποψή σας και η εμπειρία σας.:roll:

και γω ειχα τρελο βηχα πριν κανα μηνα το ειπα στο γιατρο μου και μου πε να παρω mucosolvan(ειναι αντιστοιχο του trebon)εγω του πα δεν θελω να παρω φαρμακο και τον ρωτησα αν παθει τιποτα το μωρο απο το βηχα(αποκολληση κτλ που χα διαβασει). μου ειπε οτι τιποτα δεν θα παθει το μωρο απο τον βηχα!

το singulair ξερω οτι το παιρνουν για την προληψη του ασθματος ρωτα για καλο και για κακο τον γιατρο σου..

εγω ειχα δοκιμασει τα παντα για το βηχα(ζεστα,μελι,καραμελες)αλλα τιποτα..αν δεν κανει τον κυκλο του.. το βραδυ κοιμομουν σχεδον καθιστη με πολλα μαξιλαρια βοηθαει..

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρε λοβ πολυ κουραστικο προγραμμα εχετε.Ηδη ειναι πολυ επιβαρυμενο,με περισσοτερα απο δυο παιδακια μου φαινεται υπερανθρωπο.Καλα ειπαμε η πρωτη εγκυμοσυνη δε συγκρινεται με καμια,υπαρχεις μονο εσυ και η κοιλιτσα σου αλλα και οι επομενες που το παιδακι σου η τα παιδακια σου χαιδευουν την κοιλιτσα η νιωθουν τις κλωτσιτσες ειναι αλλο πραγμα.Ασε τη στιγμη που γυρνας απ το μαιυτηριο με το μωρο,ανοιγει η πορτα και συναντιουνται πρωτη φορα τα αδελφακια......αντε γιατι θα με παρουν τα ζουμια.

Αχ αυτη τη στιγμη την εχω φανταστει και εγω! Να γυρναω απο το μαιευτηριο και τα παιδια στο σπιτι να θελουν να παρουν αγκαλια το μωρο,να το δουνε ,να το αγγιξουνε, και να αρχιζουμε ολοι να φωναζουμε για διαφορετικους λογους:μη προσεχε θα σου πεσει-θελω και εγω αγκαλια-γρηγορα το μωρο πειναει-πλυνατε τα χερια σας για να το πιασετε????????Και αλλα πολλα ομορφα...Ναι τα ζουμια θα με παρουνε απο τα νευρα μου ομως:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γιατι να μην τα παρεις βρε δεν ειναι τπτ εγω στον γιο μου το μικρο πηρα 3 μπουκαλια αντιβιωση (μου εφερνε ολο ιωσεις ο Μεγαλος ) δεν επαθε τπτ το μπεμπακι! μαλιστα ο γυναικολογος μου ,μου ειχε πει καλυτερα τα φαρμακα παρα ο βηχας και επειδη ταρακουνιεται η κοιλια αλλα και επειδη μερικες φορες τα γυριζει σε ακροαστικα!

crochet μου διάβασα για τρελές παρενέργειες και γενικά έχω τον ''κάλο'' κατά των φαρμάκων. Με έχει επηρεάσει χρόνια τώρα, ένας παλιός οικογενειακός φίλος, ιδιοκτήτης φαρμακοβιομηχανίας που ήταν κατά. Φαντάσου. Στο υιό τους να σκεφθείς δεν είχε δώσει ποτέ ούτε ασπιρίνη. Εν πάση περιπτώσει θα ρωτήσω την Παρασκευή τον γιατρό (αν συνεχιστεί το χάλι μου) να μου πει κι αυτός. Σε ευχαριστώ πάντως κοριτσάκι μου για την απάντησή σου!

Με το καλό να δείτε το ζουζούνι σας αύριο να κάνει τούμπες!:D

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

και γω ειχα τρελο βηχα πριν κανα μηνα το ειπα στο γιατρο μου και μου πε να παρω mucosolvan(ειναι αντιστοιχο του trebon)εγω του πα δεν θελω να παρω φαρμακο και τον ρωτησα αν παθει τιποτα το μωρο απο το βηχα(αποκολληση κτλ που χα διαβασει). μου ειπε οτι τιποτα δεν θα παθει το μωρο απο τον βηχα!

το singulair ξερω οτι το παιρνουν για την προληψη του ασθματος ρωτα για καλο και για κακο τον γιατρο σου..

εγω ειχα δοκιμασει τα παντα για το βηχα(ζεστα,μελι,καραμελες)αλλα τιποτα..αν δεν κανει τον κυκλο του.. το βραδυ κοιμομουν σχεδον καθιστη με πολλα μαξιλαρια βοηθαει..

Ακριβώς αυτό ζω μάλλον! Σπαστικός ξερόβηχας all night! :evil:Πόσο σου είχε κρατήσει θυμάσαι? Ίωση ήταν?

gHTSp2.png

Αν εχεις και καρτα μελους Υγεια δινεις 80 νομιζω,Για την Β επιπεδου δεν λετε?

Ναι κοριτσι.Εγω σε ιδιωτη εξω θα παω εξου και το υπερογκο ποσο.Οταν την κανω θα σας πω βεβαια.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

οχι βρε κοριτσι πουλι ας δει η Meldan Εγω θελω πιπι!!! χχιχιχιχιχιχιχιχι

ενταξει μωρε πλεον οτι θελει ας ειναι δεν με νοιαζει γερο πανω απο λα!

Καλε οταν λεω πουλακια εννοω τα προσοντα τους γενικα,ειτε πιπι ειτε τσουτσου!Οτι θελετε εσεις βρε κοριτσια,χαλαω εγω χατηρια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τι ειναι αυτο το πραγμα ρε γμτ και εγω βλεπω συνεχεια οτι κανω γυμναστικη στον υπνο μου!!! απαπαπαπ τι εχουμε παθει??? μαλλον ειναι του τριμηνου??:roll:

Πορνοσταρ βλεπω να γινομαστε στα ονειρα μας στο τελος:P:p χαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαίρομαι με την καλή διάθεση της παρέας γιατί είχαμε πάρει την κατηφόρα λίγο με τις ιώσεις και τα τρελά του πρώτου τριμήνου! November πήρες τη ροζ δόση σου και προχωράς ακάθεκτη! Μπράβο! Με το καλό και για την Meldan και την crochetmania!Evangelia_kapa δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μωρέ να λιαστείς στον Μαρτιάτικο ήλιο? Πες και στον άντρα σου να έρθει! :tongue:

Το trebon και το singulair δεν ξερω αν επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη,αυτο που ξερω ειναι οτι εχουν μια αηδια γευση.Οσον αφορα τον υπνο με τα παιδια στο κρεββατι εγω λειτουργω ενστικτωδως και οχι βαση στατιστικων.Και το feeling της μανας νομιζω δυσκολα πεφτει εξω.Εγω προσωπικα δεν κοιταζω τι ειναι σωστο και τι λαθος,μπορει κατι που αποδιδει σε μενα να μην αποδιδει σε αλλη οικογενεια και το αντιθετο.Οποτε δεν βαζω πρεπει η' δεν πρεπει σε τοσο ασημαντα θεματα για μενα.Θα οριοθετησω το παιδι μου σε θεματα που μαστιζουν την κοινωνια μας οπως ναρκωτικα κλπ.Τωρα αν κοιμουνται μαζι μας μεχρι να απογαλακτιστουν ε! δεν χαθηκε και ο κοσμος.Προσωπικη αποψη παντα:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...