Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας κι απο μενα!

november με το καλο η κορη!

εγω ειχα απο πριν κοιλια δεν εχει μεγαλωσει πολυ,αλλα επειδη παντα φορουσα παντελονια την εκρυβα.τωρα που φοραω φουστανια μονο φαινεται και μου λενε αχ μεγαλωσε η κοιλιτσα σου...ενω ουσιαστικα δεν εχει μεγαλωσει.1 κιλο εχω παρει

εγω νιωθω ενιοτε ακριβως κατω απο τα αριστερα πλευρα κατι σαν φτερουγισμα ή παλμο δεν ξερω πως να το περιγραψω και φοβαμαι μην ειναι συσπασεις..μου φαινεται πολυ ψηλα για να ναι το μωρο αυτο.μου χουν πει και καλα οτι στις συσπασεις σκληραινει <<πετρωνει>>λεει η κοιλια σου αλλα δεν νομιζω οτι αυτο νοιωθω

με εχουν πιασει απιστευτες πεινες τωρα που δεν εχω καθολου ναυτια

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

lonestar...οι συσπασεις ειναι οταν σφίγγει χαμηλα η κοιλια...κατω απο τον αφαλο...αλλα γινεται σαν πετρα...δεν εχει καμια σχεση με το φτερουγισμα μην φοβασαι...αμα ειναι πολυ ψηλα ισως ειναι εντερο ή στομαχι...να ξερεις οτι ολα μετακινουνται τωρα που μεγαλωνει η κοιλια....τωρα το μωρακι βρισκεται περιπου στο υψος του ομφαλου για να καταλαβεις :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

meldan...και η κορη μου θελει να δωσει το κρεβατι/κουνια στο μωρακι της και να παρει κρεβατι πριγκιπισσας και να το βαλουμε διπλα της για να το προσεχει...δεν θελει λεει να το βαλουμε στο αλλο δωματιο οπως προγραμματιζα.... γιατι εχω 3 υπνοδωματιο συνολο....αρα θα τα βαλω μαζι για αρχη ανεξαρτητου φυλου και στον μελλον βλεπουμε....το πολυ πολυ αν ειναι κοριτσακι και το αλλο το δευτερο δωματιο να το κανω playroom :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κοιλαρα και εγω εχω αλλα ακομα δεν μπορω να πω οτι κουραζομαι τρελα κοπωση εννοειται περισσοτερη απο πριν ειναι και στην γυναικα μωρε ααα και στην εγκυμοσυνη! βροχουλα να προτεινω κατι να νιωσεις καλυτερα????

Αν δεν περνεις ηδη φυσικα 2 μαγνησια την μερα! και η ενεργεια απογειωνεται! καντο και θα με θυμηθεις!!!

Λοιπον επανηλθα δριμυτερη να απαντησω και σε μερικα μηνυματακια σας μετα απο τα ευχαριστα νεα μου:):):):):):):):):)

Crochet μου μαγνησιο δεν επαιρνα μεχρι σημερα,που με ξεκινησε ο doc να παιρνω μια φορα την ημερα, το απογευμα.Για να δουμε μακαρι να ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις,γιατι πολλες φορες οι αντοχες μου πιανουν πατο.Ο doc λεει οτι το μαγνησιο ειναι για να με κραταει χαλαρη,την μητρα δηλαδη:rolleyes: Ειδομεν!:rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γυμνασου κι εσυ βρε νοβεμπερ μου να ελθουν και τα ονειρα σου στα ισα τους Κοριτσια αν σας πω ποιον εβλεπα ολο το βραδυ στον υπνο μου σε γυμναστικο-ονειρο θα με κοροιδευετε μεχρι να γεννησουμε.....Τον βαρουφακη....δε ξερω πως μου ρθε,δεν ειμαι στο φαν κλαμπ του αλλα υστερα απ το ονειρι αυτο θα γινω βαρουφιτσα.....ενταξει πεταξτε ντοματες,αυγα....περιμενω

Βαρουφιτσα τι κανεις βρε ψυχη??καλα εχουμε ξεφυγει,δεν παιζομαστε με τιποτα!!σε λιγο θα βλεπουμε να "γυμναζομαστε" με τον σειχη του Καταρ:confused::confused:Τι ειπα παλι!!

Και εγω το παλευω ρε κοπελια δεν με λες και ντιπ "αγυμναστη" αλλα μετα δεν βλεπω και τσοντες στα ονειρα μου χαχαχαχαχαχα:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Οσον αφορα τον Βαρουφακη ωραιος τυπας ειναι,δεν τον λες και αδιαφορο:D:Dχιχιχι

Και δεν μας ειπες βρε Βαρουφιτσα ποιος ειχε τον πρωταγωνιστικο ρολο??χαχαχα.Αχ! Να μπει κανας αντρας μεσα στο site να μας παρει και να μας σηκωσει ολες τις γκαστρωμενες....:P:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κακό δεν είναι, αρκεί να το κρατήσεις στα πλαίσια του φυσιολογικού. Μην σε πιάσει κανένας πανικός και αρχίσεις να καταστροφολογείς. Γενικά όταν σε πιάνουν μαύρες σκέψεις, ασχολήσου με τα παιδάκια σου. Είναι ανεξάντλητη πηγή αισιοδοξίας και χαράς!

Κοριτσακι μου γλυκο οταν με πιανουν οι μαυρες μου και σκεφτομαι ασχημα πραγματα ειναι παντα νυχτα που κοιμουνται ολοι και δεν μπορω ουτε αγκαλια να παρω τα παιδακια μου για να μην τα ξυπνησω.Ποτε δεν μου τυχαινει την ημερα γιατι ειναι γεματες οι στιγμες μας και δεν υπαρχει χρονος για σκεψεις,ποσο μαλλον για κακες σκεψεις.Την νυχτα ομως που ειμαι μονη πολλες φορες γυρνανε διαφορα στο μυαλο μου και με προβληματιζουν.Ευτυχως δεν συμβαινει συχνα,αλλα αποτι εχω παρατηρησει συμβαινει οταν ειμαι στεναχωρημενη με κατι και η διαθεση μου ειναι ηδη χαλια :(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

dvd δίνει? και να φανταστώ η τιμή είναι ταρίφα 150??

Εγω τελευταια φορα ειχα δωσει 180 νομιζω:confused::confused:Εγκεφαλικο! Δεν νομιζω να δωσω λιγοτερα αυτην τη φορα:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Madga μου οσον αφορα την απασχοληση με τα παιδια μας και αν εχω το κουραγιο,μη σου πω και ψεματα,να τρεξω, χοροπηδησω, χορεψω, κυλιστω στο πατωμα,δεν μπορω να τα κανω οχι.Κανω ομως αλλα πραγματα για να καλυψω το κενο.Καθε μερα τα πηγαινω παιδικη χαρα για 2 ωρες το μεσημερι και τα κανω κουνια,τραμπαλα,κλπ και μετα οταν γυρναμε σπιτι αναλαμβανει ο συζυγος τα δυσκολα.Η' καθομαι στον καναπε και τα παιρνω αγκαλια και τα λιωνω στα φιλια για να παρω τη δοση μου και να γεμισουν και αυτα μανουλα.Ελα να με δεις σε 7-8 μηνες πως θα τρεχω σαν τον βεγγο να τα προλαβω ολα,και παιχνιδι και μπεμπε.Ωχ τα ειπα και κουραστηκα:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω τελευταια φορα ειχα δωσει 180 νομιζω:confused::confused:Εγκεφαλικο! Δεν νομιζω να δωσω λιγοτερα αυτην τη φορα:evil::evil:

Σε εμένα ο γιατρός είπε ότι θα μου κοστισει 110 ευρώ. Θα την κάνω στο μαιευτήριο Λητω.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω σαν να αρχιζω να νιωθω κατι στην κοιλια εδω και 3-4 μερες.Στην αρχη ειπα οτι μπορει και να μην ειναι,αλλα καθε μερα κατι σαν να κουνιεται εκει κατω για λιγα δευτερολοπτα.Οταν νιωσω κατι συγκεκριμενο θα σας πω,ακομα δεν ειμαι σιγουρη...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλά έχετε ξεφύγει! Σας έπιασε η Άνοιξη καλέ?

Χαίρομαι με την καλή διάθεση της παρέας γιατί είχαμε πάρει την κατηφόρα λίγο με τις ιώσεις και τα τρελά του πρώτου τριμήνου! November πήρες τη ροζ δόση σου και προχωράς ακάθεκτη! Μπράβο! Με το καλό και για την Meldan και την crochetmania!Evangelia_kapa δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μωρέ να λιαστείς στον Μαρτιάτικο ήλιο? Πες και στον άντρα σου να έρθει! :tongue:

Εγώ την Παρασκευή πάλι γιατρό. Δεν ξέρω αν θα κάνω πάλι υπέρηχο. Έκανα πριν δυο εβδομάδες. Αλλά μπορεί και να κάνω για να βεβαιωθώ οτι είναι καλά η μικρούλα μου. Με τόσο βήχα κάθε βράδυ θα βγει φραπέ όχι παιδί! Έχω να κλείσω μάτι 3 νύχτες!!! Μου έδωσαν στο νοσοκομείο Trebon και Singulair. Αλλά δεν θα τα πάρω. Τον γυναικολόγο δεν θα τον πάρω να τον ρωτήσω. Λέω να την παλέψω την ίωση χωρίς φάρμακα. Τα έχει πάρει καμιά σας αυτά? Τα γνωρίζετε?

Για τον Βαρουφάκη κυρίες μου δεν θα το σχολιάσω! Τον είδα εχθές στον Ενικό με τον Χατζηνικολάου! Μου φτάνει!

Θέλω να σχολιάσω το θέμα του κοινού ύπνου με το παιδί μας. Να σημειωθεί ότι είναι η προσωπική μου άποψη και θα ήθελα να μου πείτε τη δική σας και να το συζητήσουμε.

Θεωρώ ότι ίσως έχει κάποια φαινομενικά ''πλεονεκτήματα'' αλλά τα μειονεκτήματα είναι απολύτως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Γονέων και παιδιών. Εγώ δεν έχω πείρα αλλά τα ζώ μέσω των γονέων 15 χρόνια τώρα από τους παιδικούς και τα παιδάκια που έχω φροντίσει στο σπίτι τους. Στην αρχή όλα ρόδινα και μετά ζουν ένα δράμα! Δεν έχει τύχει ούτε ένα ζευγάρι γονέων (τονίζω το ζευγάρι γιατί μπορεί η μητέρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο πατέρας να ζει δυστυχισμένος σαν το σκονισμένο μπιμπελό στο σύνθετο ή και το αντίστροφο) να μου πεί κάτι θετικό σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας απο τον κοινό τους ύπνο.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά θα με ενδιέφερε η αποψή σας και η εμπειρία σας.:roll:

gHTSp2.png

μια χαρά τα κατάφερες!!!! ένας άντρας να κυνηγάει τις τσούπρες!!! θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....στα νυχτοπερπατήματα!!!!!

Θα τις κυνηγαει?? η' θα το τρελανουν το αγορακι μου?? Ειναι και αγαθος θα μου τον λυσσαξουν,οι λυσσαρες:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Θα τις κυνηγαει?? η' θα το τρελανουν το αγορακι μου?? Ειναι και αγαθος θα μου τον λυσσαξουν,οι λυσσαρες:D:D

χιχιχιχιχι μωρε ολα τα αγορακια τελικα ειναι αγαθουλικα :mrgreen::mrgreen: ( με την καλη εννοια παντα)

79o6p3.png

Πόσες κοιμάστε με τα παιδάκια σας? αν όχι όλο το βράδυ, το περισσότερο? Εμείς τον κοιμίζουμε στο κρεβάτι του-δωμάτιό του και μετά κάποια στιγμή τη νύχτα έρχεται και ξυπνάμε όλοι μαζί!!! είναι τόοοοσο ευτυχισμένος που είναι μαζί μας!!και μεις βέβαια! τώρα να δούμε πώς θα είναι που θα είμαστε περισσότεροι..... Λένε θα φύγει μόνος του όταν χορτάσει...για να δουμε....

Και εγω αυτο πιστευω,οταν μας βαρεθουν θα κατσουν στα αυγα τους,δηλαδη στο κρεββατι τους.Και εμεις μια απτα ιδια ειμαστε,κοιμομαστε στο κρεβαττι και ερχεται ο γιος κυριως τα μεσανυχτα και χωνεται αναμεσα μας.Αλλα και εμενα μου αρεσει( και του συζυξ) γιατι πιανω βελουδινα ποδαρακια και οχι τα τριχωτα ποδια του αντρα μου:roll::roll:Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει αυτο,γιαυτο θελω να το απολαυσω τωρα.Τον αντρουλη μου θα τον φαω στη μαπα:mrgreen: μεχρι τα γεραματα:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...