Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α!!! κάτι ακόμα!!!

η λίστα με τους πιστοποιημένους γιατρούς για τους υπερήχους ανανεώνεται?

ρωτάω γιατί βρήκα έναν γυναικολόγο στην πόλη μου που στο βιογραφικό του λέει ότι έχει την πιστοποίηση από το 2013 αλλά δεν είναι το όνομά του στην λίστα.....

μπερδεύτηκα!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Κοριτσια μου καλημερααααα!!!!! Μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα νεα μου!Ολα καλα με το νινι μας,μεγαλωνουμε,ομορφαινουμε,220 γραμμ. και 15 ποντους. Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

Ω ναι,βαψτε με ροζ τελικα η' μαλλον να βαφτω εγω ροζ γιατι εσεις με εχετε ηδη βαψει.Ολα καλα αυτο εχει σημασια και μου εφυγε το αγχος:D:D Κανονικα το επομενο ραντεβου ειναι σε 1 μηνα για την β'επιπεδου,αλλα του ειπα οτι δεν παιζει παλι το ιδιο σεναριο και με εβαλε σε 2 βδομαδες να ξαναπαω.Ουφ!!ξαλαφρωσα.Λοιπον παω να κανω κατι εξωτερικες δουλιτσες και μετα θα απαντησω σε crochet,meldan και κανα δυο ακομα τσουπρες,αχ δεν θυμαμαι μπερδευτηκα..............Τα λεμε σε λιγο φιλακιαααααααααααααααα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου καλημερααααα!!!!! Μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα νεα μου!Ολα καλα με το νινι μας,μεγαλωνουμε,ομορφαινουμε,220 γραμμ. και 15 ποντους. Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

Ω ναι,βαψτε με ροζ τελικα η' μαλλον να βαφτω εγω ροζ γιατι εσεις με εχετε ηδη βαψει.Ολα καλα αυτο εχει σημασια και μου εφυγε το αγχος:D:D Κανονικα το επομενο ραντεβου ειναι σε 1 μηνα για την β'επιπεδου,αλλα του ειπα οτι δεν παιζει παλι το ιδιο σεναριο και με εβαλε σε 2 βδομαδες να ξαναπαω.Ουφ!!ξαλαφρωσα.Λοιπον παω να κανω κατι εξωτερικες δουλιτσες και μετα θα απαντησω σε crochet,meldan και κανα δυο ακομα τσουπρες,αχ δεν θυμαμαι μπερδευτηκα..............Τα λεμε σε λιγο φιλακιαααααααααααααααα

μια χαρά τα κατάφερες!!!! ένας άντρας να κυνηγάει τις τσούπρες!!! θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....στα νυχτοπερπατήματα!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Βροχούλα, βάψε το τικεράκι σου τώρα!Μπράβο για τα καλά σας νέα, άντε σε δυο βδομάδες τώρα....Ουφφφφ!:cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

november...με το καλο η μπουμπουκα!!!δεν θυμαμαι....σου ειχα πει φυλο? :rolleyes:

εμεις ειμαστε καλυτερα οικογενειακως!

οσο για τα ονειρα....εγω να δειτε τι βλεπω....ελεος!!!ιδικα στην αρχη που δεν μας αφηνε ο γιατρος την γυμναστικη...μετα το πρωτο τριμηνο...αλλα και τωρα μονο το σκ και αυτο αν αφησω την μικρη στην μαμα μου γιατι δυστηχως κοιμαται μαζι μας....

με το καλο τα κοριτσια που εχουν γιατρουλη αυτη την εβδομαδα! εγω την αλλη τεταρτη και ελπιζω αυτη την φορα να παρουμε το χρωμα μας! :tongue:

επισης θα συμφωνήσω με loveisintheair....απολαυστε την πρωτη σας εγκυμοσυνη γιατι μετα εχει τρεξιμο με τα ζουζουνια....χαχαχα

επισης οσο αφορα τις εξεασεις καθε μηνα κανω γεν.αιματος και ουρων ζακχαρο, ουρια σιδηρος και tsh kai ft4 ...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Πόσες κοιμάστε με τα παιδάκια σας? αν όχι όλο το βράδυ, το περισσότερο? Εμείς τον κοιμίζουμε στο κρεβάτι του-δωμάτιό του και μετά κάποια στιγμή τη νύχτα έρχεται και ξυπνάμε όλοι μαζί!!! είναι τόοοοσο ευτυχισμένος που είναι μαζί μας!!και μεις βέβαια! τώρα να δούμε πώς θα είναι που θα είμαστε περισσότεροι..... Λένε θα φύγει μόνος του όταν χορτάσει...για να δουμε....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

magda...εμεις...ολο το βραδυ...περναγε φασεις που ηθελε να ειναι μαζι μας μετα το χρονο...ιδικα με τα δοντια που περασαμε φρικτα μεχρι να βγουνε ολα! μετα πηγε στο κρεβατι της...μετα ηθελε παλι μαζι...μετα κοιμοταν μαζι και την πηγαιναμε στο κρεβατι...τωρα κοιμαται ολο το βραδυ μαζι μας....και εγω προσπαθησα με τον λογο να της πω οτι ειναι μεγαλη και πρεπει να κοιμαται μονη αλλα τιποτα...μου λεει φοβαται κακια μαγισσα (απο τα παραμυθια) και αλλες φορες μου λεει οτι ειναι μονη και δεν θελει να ειναι μονη της...τωρα λεει το παραμυθι οτι κοιμαται μαζι μας και περιμενει το αδελφακι της να βγει να κοιμουνται μαζι για να το προσεχει....χαχαχα...για να δουμε! και εγω ειμαι της αποψης οτι θα παει μονη της οταν νιωσει ετοιμη οπως εκοψε την πανα και την πιπιλα σε μια μερα απο μονη της χωρις να της στερησω τιποτα και να την κανω να κλαιει! ειναι τοσο ευτυχισμενη που κοιμαται μαζι μας....με αγκαλιαζει μεσα στην νυχτα και ανοιγει τα ματια στον υπνο της και μου χαμογελα....σε λιγο καιρο θα μου λειψει αυτο...το ξερω και το απολαμβανω ασχετα αν καποιες φορες λεω αντε....ακομη ποσο! :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου! Kαλημέρα!

Πετάω πίσω Γερμανία, περιποιήσεις μαμάς έλαβαν τέλος. Και μια και μιλάτε για γυμναστική έχω να δηλώσω ότι έχω να δω τον άντρα μου δέκα μέρες, θα γίνει χαμός. Τον απείλησα οτι θα του πιω το αίμα και γέλασε, τα έχω ξαναπεί αυτα λέει.

meldan μου δεν θα σε κοροιδέψω καθόλου, εγώ να δεις τι όνειρα βλέπω! Nτρέπομαι ακόμα και στον άντρα μου να τα πω! Tι γίνεται, τι είναι αυτό, συμπτωμα εγκυμοσύνης β τριμήνου;

Καλο ταξιδι κοριτσακι μου και να κανεις την υποσχεση σου πραγματικοτητα.Να τον ξεζουμισεις τον αντρουλη σου.Εγω το πρωτο τριμηνο δεν ειχα καθολου ορεξη,ουτε στον ξυπνιο ουτε στον υπνο.Τωρα μου ξαναρθε και χαιρομαι γιατι το ζευγαρι που κανει σεξ ειναι αλλο ζευγαρι.Λιγοτερες γκρινιες λοιπον και περισσοτερη γυμναστικη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μπραβο βρε βροχουλα.Με το καλο να ρθει η κουκλαρα σας και οι χθεσινες μαυρες σκεψεις σου να ναι οι τελευταιες.Αλλαξε mood,κοιτα εξω εχει ερθει η ανοιξη,σου φερε δωρο κι ενα ροζ μπουμπουκι,οποτε ολα τελεια.Αχ αυριο σειρα δικη μου και της κροκετ.Δε βλεπω την ωρα να ξημερωσει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαγδα μου οντως η δευτερη και τριτη εγκυμοσυνη ειναθ πολυ διαφορετικες σε σχεση με την πρωτη.Γι αυτο που ρωτας τωρα,αν παιζουμε με τα μικρακια μας,εγω παιζω πολυ.Απο πλαστελινες,παραμυθια,χορευτικα μεχρι κουνιες,παιδοτοπους και παρκα.Το τιμημα ειναι εννοειται η κουραση αλλα σκεφτομαι οτι με το μωρο ακομη μεσα στην κοιλιτσα δε θα τους στερησω τιποτα γιατι εκ των πραγματων θα στερηθουν καποια πραγματα,π.χ ποιοτικο χρονο με τη μαμα,οταν το μωρο γεννηθει.Τωρα για τον υπνο.Κοιμομουν στο ιδιο κρεβατι με τη μελινα απο οταν ηταν ενος ετους μεχρι τα τρια της και φαντασου οτι ενδιαμεσα γεννηθηκε κι η δαναη καθ την ειχα κι αυτη στο δωματιο.Ο αντρας μου στο σαλονι.Δεν την πιεσα ποτε να φυγει,αλλωστε ζουσα τις στιγμες που περιγραφει καθ το νινακι.Της ετοιμασαμε ωραιο δωματιο με κρεβατι,ταπετσαριες κτλ και μια μερα μου ζητησε να κοιμηθει εκει.Απο τοτε ξεκολλησε.Στο διαστημα αυτο το τι ειχα ακουσει απ τον περιγυρο,οτι θα αποξενωθω απ τον αντρα μου,οτι το παιδι θα θελει ψυχολογο και αλλες βλακειες.Θα φυγει το παιδακι οταν θα ναι ετοιμο.Μην το πιεσεις αλλα ισως μπορεις να το δελεασεις καπως οπως εμεις.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

magda...εμεις...ολο το βραδυ...περναγε φασεις που ηθελε να ειναι μαζι μας μετα το χρονο...ιδικα με τα δοντια που περασαμε φρικτα μεχρι να βγουνε ολα! μετα πηγε στο κρεβατι της...μετα ηθελε παλι μαζι...μετα κοιμοταν μαζι και την πηγαιναμε στο κρεβατι...τωρα κοιμαται ολο το βραδυ μαζι μας....και εγω προσπαθησα με τον λογο να της πω οτι ειναι μεγαλη και πρεπει να κοιμαται μονη αλλα τιποτα...μου λεει φοβαται κακια μαγισσα (απο τα παραμυθια) και αλλες φορες μου λεει οτι ειναι μονη και δεν θελει να ειναι μονη της...τωρα λεει το παραμυθι οτι κοιμαται μαζι μας και περιμενει το αδελφακι της να βγει να κοιμουνται μαζι για να το προσεχει....χαχαχα...για να δουμε! και εγω ειμαι της αποψης οτι θα παει μονη της οταν νιωσει ετοιμη οπως εκοψε την πανα και την πιπιλα σε μια μερα απο μονη της χωρις να της στερησω τιποτα και να την κανω να κλαιει! ειναι τοσο ευτυχισμενη που κοιμαται μαζι μας....με αγκαλιαζει μεσα στην νυχτα και ανοιγει τα ματια στον υπνο της και μου χαμογελα....σε λιγο καιρο θα μου λειψει αυτο...το ξερω και το απολαμβανω ασχετα αν καποιες φορες λεω αντε....ακομη ποσο! :tongue:

Αχ νινακι ποσο συμφωνω με οσα γραφεις.Ανεπαναληπτη η αισθηση της θαλπωρης και της ασφαλειας που νιωθουν οταν κοιμουνται μαζι μας.Εγω ακομη και τωρα που η μεγαλη κοιμαται στο δωματιο της καθε σαββατο την παιρνω στο διπλο και τρελαινεται.Η μικρη κοιμαται στην κουνια της προς το παρον αλλα κι αυτη οταν ξυπναει ερχεται και μας βρισκει.Ετσι κι αλλιως ποσα χρονια θα το χρειαζονται ακομη?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Βρε λοβ πολυ κουραστικο προγραμμα εχετε.Ηδη ειναι πολυ επιβαρυμενο,με περισσοτερα απο δυο παιδακια μου φαινεται υπερανθρωπο.Καλα ειπαμε η πρωτη εγκυμοσυνη δε συγκρινεται με καμια,υπαρχεις μονο εσυ και η κοιλιτσα σου αλλα και οι επομενες που το παιδακι σου η τα παιδακια σου χαιδευουν την κοιλιτσα η νιωθουν τις κλωτσιτσες ειναι αλλο πραγμα.Ασε τη στιγμη που γυρνας απ το μαιυτηριο με το μωρο,ανοιγει η πορτα και συναντιουνται πρωτη φορα τα αδελφακια......αντε γιατι θα με παρουν τα ζουμια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...